3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sketchupot probáltam mert ott elég jol be lehet pozicionálni a kamerát, de nem mindig sikerül a megfelelö helyre huzni a vonalat mert a perspektivábol ugy tunik hogy jo, közbe meg teljesen más sikba kerül a vonal, föleg az átlos részeknél fordul elö amikor nincs tengelyhez valo snapelés.
Attol hogy be van állitva a perspektiva attol hogyan tudom megadni a modelnek a pontos méretét?
Egy épületre 500 polyt lehet szánni ugyhogy elég egyszerüen kell kivitelezni, ugy hogy azért felismerhetö legyen belöle az épület.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
\"So always look on the bright side of death\"
-van e ember a kepen😊
-nyilaszarok meretei (az azert latszik hogy ujepitesu vagy regi belvarosi berhaz)
-google mapson saccperkabe letudod merni a befoglalo mereteket
-van a norc.hu nevu oldal ha pestrol kell a lowpoly epulet ott ilyen google earth viewszeruen megtudod pluszba nezni
plusz:
keres ra a neten, van par program ami perspektiva korrekciot csinal igy konyebb kiegyenesiteni a texturat majd vagy kurva sok psseles
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Lenne egy kérdésem is ezzel kapcsolatban, kép alapján hogyan készited el a modelt ugy hogy nagyjábol méret és alakhü legyen?
Mert nekem is kéne majd valami hasonlot gyártanom csak épületekkel low polyba és nem tudom hogy egy fénykép alapján hogyan kezdjek neki hogy a mérete és formája hasonlitson az eredetire.
Arrol nem is beszélve hogy mivel lowpoly lesz igy az eredeti épület képét kéne használni texturaként hogy az ablakok és egyéb részletek látszodjanak rajta.DE ezt sem tudom felfogni hogy hogyan mentsem le texturaként föleg ha alacsony felbontásu a kép vagy nem pont meröleges a rálátás a képen az adott falrészletre.
Köszi thomasgins megjavult töle 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Jöhet tesztelésre a cucc😄
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

the world is mine

http://www.guruware.at/main/
Ez csak az elsõ verzó, a késõbiekkben olyan lesz mint amilyet az artistpubon is látni lehet..
kep
a kép VisualHarmony munkákja.
Vagy egy élnél több vonal is van?
Egy egyszerü téglatestet probálnék letenni rámegyek a boxra és a wievportba kattintva és huzva nem jelenik meg a téglatest csak miután elkészült és egy másik viewportra kattintok , majd átalakitom editmeshre és ki akarom jelolni az éleket de nem jelzi ki hogy sikerült e a kijelölés és még a koordináta jel sem jelenik meg a mozatáshoz.
már probáltam a default visszaállitást, de semmi erdmény, be van állitva a driver is dx9re
edge alapon mûködik.

Akkor már amit te modelleztél és készítettél kép életszerûbb. 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Igen, azért gondoltam, hogy nem te rontottad el, hanem egyszerûen furcsa... 😊 tutira a design része, de van abban valami, hogy nem véletlen szokták pont elforgatva felvenni a szálirányt. Frankón olyan lett a fotel, mint a képen, ergó, jó munkát végeztél. 😊
per aspera ad astra
Ja, a fotelon így áll a map a fotón is.
kép
A fotelen nem fordítva vala 90 fokkal az a fa map?
per aspera ad astra
AD fórumokon visszatérõ téma, hogy *rengeteget* lehetne gyorsítani maxon, ha már csak a maxscript interpretert többszálúsítanák. 😊
per aspera ad astra
Valahogy kiakasztottam a konvertert, és a maxscript editor ablakban megjelent a macroscript ami a convert to editable mesh, stb vezérli. Behalok. Nem hiszem el, hogy ezek nem C-ben futottak.
Komáim, egy nagy maxscript programmal dolgoztok.
Opsz.
Ennek a munkarésznek most különösképpen örültem, mert nemigen szoktam bútorokat rajzolgatni, és már kezdett elsatnyulni a modellezõ izmom.
nekem ff kép jobban tetszett vhogy
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Ha lesz idõm továbbfejlesztem idönként beesik egy két konyhabutoro melo, azokra tökéletes.
Elsõre olyan pinceablakos😊
Nem lenne rossz egy otthoni renderman verzió. És a raytrace helyett melyik technológiára gondolsz?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Nagyon sokáig semmi, de semmi marketing nem volt, csak egy feature felsorolás. Mindebbõl elég sok mindenre lehet következtetni.
per aspera ad astra
Egyébként nem vagyok benne biztos hogy per ray szinten müködik, de ha ez van a helpben akkor valószínüleg igen, még nem néztem utána. Valamelyik nap kitesztelem, mert érdekes probléma lehet.
egyébkénz az instanolásra is riadót fuj vray, ha limitálod a dinamic memoryt
per aspera ad astra
(majd kérlek dobj egy email, mert elvesztettem a címed, köszi)
Youth