63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #54599 kb 9 millya poly. -
nenad #54598 SLG. instanced fák, 90 másodperc a rendridő, phisichal sky-al.
-
ivanicsm #54597 Hello!
Lenne egy olyan gondom, hogy a 3ds max 2009 programban csináltam egy super spray-t, space warp menüből egy path follow-ot amit összekötöttem a super spray-vel és egy vonalat, de nem sikerül megcsinálni, hogy a spray-ből kijövő részecskék a vonalat kövessék.
Pontosabban ott akadtam el amikor a Pick Shape Object gombot kell használni nem tudom, hogy kell vele összekötni. Rákattintok a gombra de a vonalra nem tudok rákattintani (másra se lehet rákattintani).
Remélem sikerült érthetően leírnom.
A válaszokat előre is köszönöm! -
#54596 arról a gyújtásról majd egy videót légyszives :D -
zenoka #54595 az meg ertheto is lenne de en barom magamtol.. jovore indulni kell a balatonkoruli ultramaratonon (219km) igaz csapatba de igy is egy maratoni tav lesz kb az en reszem:D jo moka.. ugy tervezem hogy amikor majd befutok a celba gyujtok egy cigit:D -
#54594 Fűtől futsz?:D -
zenoka #54593 futsz:)
-
#54592 futsz vagy fűtől?? :P -
zenoka #54591 en futok:D
egyszeruen nincs erom leulni a gep ele a napi roboton kivul:) -
#54590 vagy dübörög a gazdaság vagy pedig pepunnyadt mindenki a melegtől :P -
bencsab #54589 banyek, több mint 2 teljes nap berás nélkül, ez sztem rekord -
nenad #54588 sss nincsen implementálva.
akkor nagyon drapéria szereplős lenne az egész, de egyébként gondoltam rá hogy bekapcsolom a lámpát, csak még nem tudom hogyan oldjam meg a buráját, mivel azt valószínűleg SPPM el képezném le. Ez Path Tracing.
Ettől függetlentül poénból lehet megnézem mivel mostmár telnetről megy a material is.
-
putyi #54587 tedd meg légyszi, hogy a karfán lévő drapéria fehér, az állólámpa világít a padló pedig valami sötét fa. fényévekkel jobb lenne. ja és a drapéria kapjon még egy subdiv-et és némi subsurface scattering-et. -
nenad #54586 ua interior függönnyel.
Kép -
nenad #54585 akkor nem, legalábbis a profil alapján nem, A komámnak is ez volt a nickneve. Egyébként a Vasfen honnan jön? -
nenad #54584 vafen,vafen,vafen.. mi nem ismerjük egymást személyesen? Külföldi ingatlanok? Mitropa? -
#54583 Köszi -
#54582 Csirkeláb alakú betonoszlopok és templomkupolák itt is vannak, és nem csak 3ds sziv ezzel, de ezeket kiönteni betonból...:D -
zenoka #54581 en azt mondam ra hogy inkabb a masodik.. mert ha az elso akkor neha neha villantana valami mast is a kontraszt miatt..de igy...
noh mindegy ismerek olyat aki meg osszepisili magat tole:)
viszont azt hozzateszem hogy nekunk mint polygontologatoknak egy egy terve igen csak kihivas (legalabbis amit en csinaltam azzal szenvedtem egy picit mikor full maxba kellet elkesziteni) az meg azert jo tud lenni a sima kockahazak utan:) -
#54580 Jaja, nem tudom hogy ilyenkor ez védjegy vagy kreativtalanság, hogy minden ugyanugy néz ki. -
zenoka #54579 mondjuk mit varsz attol a tervezotol (ha jol sejtem M.) :D kivancsi leszek a vege mi lesz gondolom lesz tobb epulet is a kornyeken:D -
#54578 Elég nagyképű, szerintem nem valósul meg,majd ha kész rakok ki képet.:) -
#54577 jópofa építmény. ilyesmiket raknak 1 bölcsibe? :) -
#54576 öööö mondjuk ha az "elem is görbül" mint pl egy kígyó mozgásánál akkor a PathDefor(WSM) kell neked -
#54575 Kijelölöd az ojjektumot utána animation/constrains/ path.. linera ráhuz, és utána a motion panelen hobb oldalt follow bekapcs.
Nah a napi jó cselekedetem meg is van:) -
#54574 Hellosztok, tudom hogy ez nem warez topic, de tudnak valaki segíteni? Olyat lehet csinálni hogy van egy elem és annak vmivel (line-al pl) meg adunk egy út vonalat és azon végig megy úgy hogy ha van vmi kanyar akkor az elem is úgy görbül?? És ha meg akkor hogyan? Előre is köszönöm a segítséget. -
nenad #54573 egyébként ha valakit érdekel most 50% al olcsóbb a cdgalaxisban. -
nenad #54572 Al, megvettem az OFP2-t ha gondolod nyomhatunk alkalmanként multit.
-
#54571 Hogy legyen valami, és ne szekrény... bolcsödei kerti lak -
#54570 Állat lett! -
#54569 na ez már beteges :D
Nagyon durva lett, grat hozzá :) -
nenad #54568 Retro interior. Zaj utólag lett hozzádva. Tonemmapolva picturenauttal. Zaj, PS.
Esetleg lesz egy függönyös verziója is.
-
nenad #54567 2 pontos bevilágítás direct light módban, 32 shaodw rays, 30sec render.
Valószinű érdemes lesz megpróbűlni egy nagyobb exterior jeleneten is.
Feldobtam még az GPU AO témát is, hátha.
-
nenad #54566 nem azt nem, de volt róla szó.. állítólag van egy olyan mesh file format ami nagyon jól törmörítetten tárolja a geom-ot. Talány egyszer. Most éppen azzal szórakoztam,hogy át lehet kapcsolni direct light módba is a renderert és akkor egész jó kis 2 pontos megvilágítást lehet létrehozni vele. Lehet bekérek egy ambient lightot is. :D
-
#54565 Geometriai változásokat is tud fogadni a session? Esetleg érdemes lehet megnézned a MAXos ActiveShadehez kötődő api-t ascene updatek miatt. -
#54564 hát, a csontvázra illeszkedéssel nemhiszem hogy gond lesz, mivel csak az arcot alakítom és a skint, a csontváz pedig elég egyszerű :)
-
#54563 Viszont ha átalakítod már akkor nem fog olyan jól illeszkedni a csontokhoz. Sztem inkább tanuld meg skinelni(vagy megkérsz valakit :D).. :/ -
nenad #54562 a maxos connection telnetezi az anyag és jelenet változtatásait slg-hez valós időben..
Kool cucc lesz, csak még gályázok rajta egy ideig.
-
#54561 ~10% :)
-
#54560 na végülis úgy oldottam meg, hogy a plane lenght segs és width segs-ét 500-ra állítottam, majd a nézetnél other/lit wireframes, így látszik a kép a háttérben, és a wireframe is :)