63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #54359 ez igaz:D
okes mikor tulunk mit:D vertex pozicionalason edzodott headshot powa:)
-
#54358 Egy kis fps gyilokban én is benne lennék. -
#54357 No igen...:) Szerver meg időpont, régen erről mennyit dumáltunk.
((Free koma, most biztos vigyorogsz. :) )) -
#54356 jah 1 kis Cs az jó ötlet lenne. csak server kéne meg megfelelő időpont :P -
#54355 ... de van PC-d. :P simán lehetne valamit, mégCSben is benne vagyok, az elfut mindenen. -
Midas #54354 vagy rendezzunk egy maya vs max lan party-t :D -
Midas #54353 3ds cs party :) -
zenoka #54352 xboxon jatszom:S -
nenad #54351 valamilyen sg-s kollektive fps-t vagy valamit kellene tolni, online, multiplayer esetleg lan party? :D -
nenad #54350 stochastic progressive photon mapping luxrenderben. Alpha. Ha ez bejön, akkor nagyon nagy királyság jön az unbiased rendererekre. Jelenleg 1 thread fut és refractive/reflective aa nem igazán fut. Ennek ellenére elég jó a rendering time.
-
nenad #54349 kibaszott jó móka. Komámmal toltuk hosszú ideig. Coopba érdemes! -
#54348 Nálam Left 4 Dead 2mostan, nagyon betalált a B kategóriás zombimozi hangulattal, szeretem nagyon. :) -
zenoka #54347 A sikerenek en is. Viszont ahogy kezeli a kritikat az nagyon gazzz. Milyen zombikat gyilkolsz? Most tolom COD world at war zombis modjat de egyedul a 9 wawe-n nem jutok tul xboxon grr tul sokan vannak lenyomnak:/ -
#54346 Na jó, ezt most nem fogom végigolvasni. Inkább gyilkolok zombikat. -
#54345 Muhahah... :)
Őszintén, én örülök a sikerének. Jól tette, hogy megnyerte a pénzt, a helyében mások is ezt tették volna. -
zenoka #54344 na aki meg nem olvasta most mar erdemes tenyleg:D meg er par miset amit a srac rendez egy ket kritika utan:D -
GixEr #54343 Nenad, nem ilyet kerestel nem olyan reg? k3dsurf -
#54342 Létezik olyan program amivel hdr panoráma képből tudok backplate képet menteni? -
#54341 -
zenoka #54340 tolem mindenki annyit keres amennyit nem szegyel (raadasul szokasos dolog valami ceg kihirdet egy palyazatot kap kismillio otletet olcson es egy baleknak odatobb valami mondvacsinalt fodijat) csak az arca nagy a kolyoknek (es ahogy latom regen nem kolyok mar a kora szerint) es hianyzik a szakmai alazat. vagy mar megint tul konzervativ vagyok..
"Ez szintén jó üzenet a feltörekvőknek: mindig lesznek sznobok, akik szakmai féltékenységből megpróbálnak majd az utadba állni. Csak egyszerűen át kell lépni rajtuk. " -
#54339 no comment
és vkik ilyenekkel keresnek 100 ropit, kb 1 óra melóval
az egyik srác avatarja tök frankó anim gif, mintha renderelne:P -
zenoka #54338 ezt erdekes lesz olvasni egy ket napig :):):)
http://www.world3d.hu/galeria.php?kepid=17668 -
#54337 de ebbe nem lehet scene-t importálni? bocs a hülye kérdésekért :S -
#54336 hát én régen gyártottam elég sokat call of duty 2-höz. Dx9-be már elég szép a végtermék, szóval simán lehet vele jó dolgokat tervezni. De ha az nem elég, ott a legújjab verziója is(nem jáccottam újabbakkal nagyon), grafikába csodákra képesek, mégha a gépet megis húzzák, de szép képeket lehet csinálni :) Ráadásul a q3 engine-s editor nem valami ördöngősség megtanulni. -
nenad #54335 ja arra szavaztam én is :D Királyos -
zenoka #54334 sajna az a szappanon cucc az otletes. -
nenad #54333 kitömörít és futtat.,
Más, luxrender splash vote, ha valakit esetleg érdekel. 28 képre lehet szavazni.
vote -
marcee #54332 Én lekaptam a net-ről azt a bizonyos "glut32.dll"-t, amire elsőre panaszkodott, bemásoltam a könyvtárába és úgy már lefutott. -
#54331 hogy kell használni? -
#54330 A képen a háttér a dombokkal, hegyekkel nem max, csak egy fotó. -
nenad #54329 stochastic progressive photon mapper program. Baro kis demo mire is képes a renderelési eljárás.
GPUn fut, 1 perc és full tiszta kép dof, caustics stb beleszámítva.
link -
nenad #54328 és ne feledd, ezek a vieportok már multithreadesek, mivel kell az adat a videokareszoknak :D -
zenoka #54327 majd a 2012 es verzioban:)
egyebkent gondolkodtam hogy lehet egyszerubb volna megtanulni valami normalis jatekmotor programozast es ugy csinalni latvanyterveket mint arra varni hogy mikor kapja magat komolyabban ossze az autodesk (amig komoly piacot nem veszt addig ugysem fogja es hogy max valtanak az emberek valami masik autodesk termekre (softimage, maya) az tok mindegy) :) -
bencsab #54326 én röhejesnek tartom, hogy napjainkban, amikor a játék engine-ek sokmillió polygont mutatnak egyszerre effektekkel, textúrákkal, bonyolult shaderekkel, közben még meg a AI is meg miegyéb, több 10fps-t tud egy átlagos gép is, addig a max képes a használhatatlanságig behalni rajta, még úgy is, hogy nem kell szépnek lennie a látványnak, csak simán ki kellene rajzolnia. ez egy teljesen nevetséges helyzet, és szomorú, hogy idáig jutottak. az elmúlt 6-8 évben ugrásszerűen fejlődtek a hardverek, a max viewportja meg utoljára a 9-es verziónál gyorsult jelentősen, azóta csak egyhelyben topognak. -
#54325 KIs érdekesség:
Gondolkoztam mostanság, hogy ejj, mitha lassabb lenne a MAX 2010 viewportja, mint amit 2008ban megszoktam, de nem nagyon foglalkoztam vele, csak párszor téptem a hajam, hogy alig bírom megmozdítani a nézetablakot. Most valamiért meg kellett nyitnom egy filet, amin régen dolgoztam, és emlékeztem rá, hogy anno az volt az, amit még "épphogy kellemes sebességgel mozgatott" a max, úgy, hogy minden fű fa bokor virág látható volt, és még a napocska fényét is bekapcsolva hagyhattam.
Jelentem, ez a jelenet 2010 alatt gyakorlatilag használhatatlan úgy, hogy mindent bekapcsolva hagyok, mint régen. 5-6 mp-eket kell várni arra, hogy a max újra és újra rajzolja a viewportokat.
Hurrá. -
l0b1g #54324 bigfoot-okkal járnak erre jó?
amúgy a képen a háttér a dombokkal, hegyekkel is max? -
#54323 hehe :) Az nem kocsiút, hanem kétsávos földút gyalogosoknak.
Mondjuk elképzelem, ahogy éppen lócitromot modellezek, és a kolega meg megkérdezi, hogy mit csinálok.
- Hát ezt a szart modellezem -
zenoka #54322 kisebb a nyomtavok kozti fuves sav altalaban es a homokbol hianyzik a locitrom:))) -
nenad #54321 ez elég pofás lett. -
#54320 Autograss jó plug, kár, hogy memóriakezelésben összeveszik más dolgokkal.