63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#54759 Nekem ez a kedvenc: 3:1 -
#54758 Wikin pl. , elég komoly fejlesztések történtek, sok még a hetvenes, nyolcvanak években. Működő fegyverek is születtek. Ha jól emlékszem, csak jegelték az ötletet, el nem vetették. (nagyon sok helyet és tömeget lehetne spórolni) -
nenad #54757 arról még nem is hallottam. -
#54756 Ágyúval verébre topik:) -
Midas #54755 aztan a nemzetbiztonsag bevisz mindotoket :D -
#54754 Ezért jó a max topik. :) -
#54753 Nekem azzal van bajom, hogy a lőszer hüvelye azért nagyobb kaliber, mint maga a lövedék, márpedig a csövet mindig kicsivel a lövedék kalibere alá méretezik, hogy a huzagolásnak legyen értelme. Ha a cső elég széles, hogy a lőszer hüvelyét végig tudjad rajta tolni, akkor nagyon oda a pontosság, mivel egyfelől nem lesz értelme a huzagolásnak, másfelől pattogna a golyó, ami a csövet is kikészíti. Persze nagyon speciális szerkezetet el lehet képzelni lőszernek, abban az esetben viszont már a hüvelynek nincs sok értelme. Ragasztott szilárd hajtóanyagot kell tenni a lövedék végére, mint a modern hüvelymentes rendszerekben. :) -
nenad #54752 lőszert a pálcikával betolni, az a végén beakad. Mivel a löszer végén van egy perem-horony, abba akad bele a rugos bütyök. A csö hátsó része gyakorlatilag kihúzható, vagyis kicsavarozható. Csak a rugos bütyköt és a gyújtó tüskét tartlmazza. A másik rész tartalmazza azt a mechanikét ami a tuskét megüti, illetve a hüvely kilövéséhez szükséges mechanikát. Gyakorlatilag ennyi. Aztán lehet a hátul betöltés lenne a legpraktikusabb de az olyan vagány. Viszont speciális löszer kellene hozzá mivel a hüvelynek egyező vastagságúnak kell lennie mint a lőszernek. Ami megoldható. Kb így. -
#54751 Amúgy ezt az elöltöltős hüvelyes dolgot hogyan képzelted? :) -
nenad #54750 annyira nem is, de néha azért komálom a cuccot, természetesen nem olyan értelemben mint ember ellen használatos eszköz, hanem mint technikai csoda, mérnöki megvalósítés. -
#54749 Nem tudom, valahogy hozzád nem tudom odatenni a fegyvergyártást. :D
Elöltöltős lőfegyvert, egészen addig, amíg nem szereltlőszerrel akarod használni, nyugodtan építhetsz magadnak, és használhatod is, ha bevizsgáltattad. :) -
nenad #54748 poén projekt, majd ha sok pénzem lesz a snipert legyártatom és legyekre lövöldözök vele 1000 + méterről. egyébként 175cm hosszú a cső és elöltöltös... oh yeah. A lövés után a hüvelyt elöl lövi ki. stb. Ha beragad hátul lecsvar és kiszed és visszacsavar. Kurva egyszerú, jobb mint a kalasnyikov, igaz, sorozatba nem lehet vele lőni. -
#54747 Ezek amúgy mik? :) Azon túl, hogy szép tiszta glossy tükröződések, és nagyon jó eye candy? -
#54746 Állat, remélem hamarosan ki tudom próbálni végre. -
Rees #54745 félig rájöttem:) vray-es anyagnál nem exportálja ki a map-eket:(
Ha átrakom sima standard materialra akkor kimenti. Azt a Max behúzza rendesen, a textúra rögtön megjelenik, de ha Maya-ba vagy Cinema4D-be húzom be akkor még hivatkozás sincs az anyagokban, hogy mi textúra neve.
Segítség!:)
-
nenad #54744 slg, és csak néhány percesek. Betettem telnetbe a kamera paramétereket, az enviromentet stb, Irtó király teljesen interaktívan belőni mindent. Első lépésben csak hozzárendelek minden részhez egy anyagok, még nem állítom be, export majd telnet és belövöm a materialokat majd az a bevilágítást és kamerát.
KOOL., még van pár apró paraméter, azokat még beteszem és aztán full királyság. Ki lett javítva egy két komolyabb bug az opencl-ben is illetve az exporterben is így átlag 3-5000k samples per sec el lehet kenetni egy mezei hd4850-en. Most már valós időben lehet tologati az objektumokat is, csak instanceként kell menteni, ami egész új dolognak számít. Stb.
-
Rees #54743 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlen, hogy miért nem akaraja kiexportálni a beállított külön mappába a map-eket obj exportnál? Megjelenik a mappa, aztán amikor kész az export akkor eltűnik... -
#54742 Élethőek nagyon, ezeket mivel renderelted? -
nenad #54741 (azt elfeljettem megírni hogy két régi tanáromat szívattam meg a pityukkal) -
nenad #54740 meg1 sniper.
-
nenad #54739 Fake weapon dev. :D
-
nenad #54738 végre valaki gyártott egy texture shaker szerű utodot. Köszi. -
#54737 Érdekes kis plugin. Lite verzio letölthető belőle. -
#54736 Én is megnézem először, csak van ami menet közben derül ki :S -
zenoka #54735 hmm en eloszor psben megnezem hogy minden stimmel:D mondjuk en az a fajta vagyok aki eloszor elolvassa a hasznalati utasitast mielott szetszedi az uj kutyuket:) -
#54734 Engem annyira fel tud bosszantani ha a autó blueprint nem stimmel....
Oldalnézetben odahúzom a vertexet ahova való, szemből meg már nem ott kellene lennie -
#54733 Félre értés ne essék én nem voltam tagja a 3 embernek(csak mondom még mielőtt v.ki azt hinné:)) -
#54732 Atyaég micsoda oldtimer RTS flashback... :D Jó lett, nagyon, gratula hozzá, a sok kis apró részlet rengeteget számít! -
#54731 3 Ember kemény munkája nyomán született ez a kis animáció amely az egykori Lussonium rekonstrukcióját mutatja be a PazirikStudio prezentálásában.
http://www.youtube.com/watch?v=KbzQ719ne_k -
zenoka #54730 http://forums.cgsociety.org/archive/index.php/t-215323.html -
zenoka #54729 nah latod ezt passzolom cgtalkon van egy topic keres ra ezzel foglalkozik de ok mas modszert toltak
-
#54728 Nem mert gondoltam, hogy 2010-ben nem kell fileban manuálisan írkálni, hogy kikapcsoljak valamit.
Mit keressek benne? 2x átnéztem és nem jöttem rá. -
zenoka #54727 A 3dsmax.ini nem néz körül szerintem -
#54726 Központilag ki lehet kapcsolni a Use Selection Bracket-et?
Mert amikor új rajzot kezdek mindig aktív -
#54725 A mapok bsp alapúak? mert akkor az utat a map editorba kell megcsinálnod, a mélyedéseket elnyagyolva, és mint az előttem szóló mondta a textúrát megtoltod normal map-el... -
zenoka #54724 akkor viszont nem displacement map hanem normal mapping
yihaaaa itt is elromlott a legkondi:/ -
#54723 nem mindenáron.. lényeg h 3d legyen mert játékba lenne -
zenoka #54722 displacement map kell neked vagy zbrush ha mindenaron meshbe akarsz kontarkodni... -
#54721 sziasztok!
hogy tudok csinálni egy meshbe gyűrődéseket? vagy "gödröket", mert szeretnék csinálni egy kavicsos kátyús utat, és abba jó lennének keréknyomok meg gödrök..
köszi a választ! -
nenad #54720 nagyon szuper az engine!