63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Nagy:)

Jó lett VH,de Nekem is az a vélemény mint az előttemszólónak:)
  • VisualHarmony
    Mondasz v.mit, de lesz több kamera is akkor erre lehet nem rakok DOF-ot.(Igazából DOF-pro-t is most tesztelgettem közben és hát muszáj volt rá DOF, elragadott a hév )
  • nenad
    brutal poen trailer :

link
  • zenoka
    a ps bizergalas nekem bejon azzal ninsc gondom.. amivelvan az a fokusz!!!! miert miert miert ott van vagy ha meg pont ez cel hogy a szovegen akkor meg mashogy helyezd el a targyat..szerintem
  • VisualHarmony
    Hi mindenkinek.

Rakok fel egy újabb képet, az éjjel számolta ki a gép meg egy kicsit PSben bizgeráltam.
    Nem tudom túlzásba vittem e, de próbáltam nem szét maszatolni a képet(mint általában) hanem megőrizni valamit a kontrasztos éles mivoltából.
    Várom a véleményeket, ötleteket:)

KÉP: http://dl.dropbox.com/u/405131/1PS.jpg
  • Blum
    Bíztató.
    Köszönöm,elkezdek tanulni...:D
  • zenoka
    megint meleg van:P
  • zenoka
    noh most megnyitod a maxot megnyomod az f1 et es elolvasod amit az UW-zasrol irnak
    masodik lepesben elkezdesz utana jarni hogy mi az a bump, specular es a tobbi material tulajdonsag
    harmadik lepeskent elkezdesz bevilagitassal foglalkozni
    es par ev es a te feluleteid is szepek lesznek:D:P
  • Blum
    Megint én! :D

Most a problémám a következő.
    Sok render képen látom,hogy egy adott textúra (legyen az például egy laminált padló) rajta van egy egyszerű sík felületen és a textúra gyönyörűen kirajzolódik rajta.
    Én is rárakom a sík felületre a textúrát,de renderelésnél az egész elmosódik a felületen. Gondolom valahol bekéne állítani,hogy mekkora objektumra szeretném rárakni az adott textúrát. ('Gondolom én...')
    Tehát hol kell ezt beállítani?
  • Midas
    true
  • ThomasGins
    Nagyon pangunk fiatalok. . .
  • Blum
    Köszi,igyekszem. :)
  • zenoka
    gratula... csak szepen lassan kis lepesekkel..
  • Blum
    Fú,nagyon köszönöm! Sikerült!
    Kész van az első modellem. Egy bögre.
  • repvez
    nyist le a modifer list menüt és a t betü körül keresd a turbo smooth cuccot .Ezután ha az editable polyra mész akkor ilyen szögletesen tudod szerkeszteni a modelledet , ha meg a turbot választod akkor kisimitja
  • Blum
    Az a helyzet,hogy én ennek a TurboSmooth dolognak a nyomát sem látom.
    Ugyanúgy csinálom,mint a kolléga a videóban. (bár ő 2009-el dolgozik,nekem viszont 2011-em van..nem tudom ez mennyire jelentős most.)
    Remélem az az a gomb,amiről beszéltél,amelyiken épp rajta van a kurzor. ( Show end result on/off toggle.)

Bizonyára én vagyok (megint) a láma,de csak van rá valami megoldás. :)
  • zenoka
    elkattint siman az objectrol igy a turbosmooth modifier latszik rajta... a jobb felso ablak alatti reszen balrol a masodik gomb a kis " modern jancsiszeg" mellet.
  • Blum
    Helo!

Megint én...

Néztem EZT a videót és nem tudok rájönni,hogy 4:45-nél melyik gombot nyomja le,hogy szögletesből hirtelen átmegy ilyen szép elsimítottba?!
  • Midas
    az egy nagyon jo jatek :)
  • nenad
    warcraft bah
  • Midas
    en mindig is elveztem a jo mecseket uj strategiakat etc, amugy ez mar warcraftban is ment abban is voltak jo merkozesek csodalkoztam is hogy most madqfrog valtott w3-rol sc2-re.
    Amugy tegnap a kozvetitesen mondtak hogy sc2 mecsek mar menni fognak eurosporton is :D
  • nenad
    hmm. Most éppen nem.. de megnéztem pár videót is.
    Öszintén szolva nagy érv at SCII melette hogy sokan játszák, így emiatt is játszom.
    Sajnos kevés emberben csillan meg a vágya annak hogy igazi stratéga legyen, eseteleg értékeljen más játékokat is. Ezért komálom a springet pl.
    Persze ez igaz SCII re is gondolom...
  • Aldaryn
    Komolyan, még két hét, és Nenad youtube videókat fog gyártani arról, hogya mikrózik két templarral meg egy drone-nal. :P
  • Midas
    ugye ugye :) nekem az a reaper taktika jott be legyartasz az elejen parat es oldalt fol tudsz ugrani veluk az ellenhez.
  • nenad
    jó volt nagyon a scII verseny, két órát néztem belőle.
  • Midas
    de akkor sem kellene igy kinezniuk elcsuszik a hatukon a napfeny :D
  • Midas
    ha megveted eredetiben tolhatunk par mecset :D
  • Aldaryn
    Nenad, csak most döbbensz rá, mint hagytál ki anno... :D
  • nenad
    mert takonyból készültek! :D:D:D:D
  • Midas
    Hat frocsenek mikor 2-3 tankal lovom oket a bunker mogul :DD
    Nekem a zergek szine nem jon be meg olyan fenyesek nem matt a szinuk szoval szinte mar csak a hello kitty logo hianyzik rolluk. Amugy durvak tenyleg jok.
  • nenad
    én úgy értettem hogy király milyen nyomorékok. Tuti jó feeling szétkapni őket.
  • Midas
    hja pl a terrainoknal tobb ember fer el a bunkerban meg ilyenek :)
    Amugy jah a zergek eleg benak lettek de kemenyek protost konyeben megverem mint a zerget.
  • nenad
    a max camera fov problémára mis a megoldás? Amikor a ha közelítek a jelenthez a camera úgy viselkedik mintha camera clip be lenne kapcsolva.
  • nenad
    közben rájöttem hogy az épületekez kapcsolt cuccokon is vannak fejlesztető dolgok, ami azért már más. Rohadt jó undorító lett a zerg faj. :D
  • Midas
    nekem a radar oke, mutatja is egy feher korel meddig lat el meg latod pirosal ha jon az enemy :) a missle towerek ranget meg lehet novelni fejlesztesel de igazabol azok repcsik ellen vannak ugye.
  • nenad
    lenyomtam starcraft Il -vel pár kört skirmish módban. Grafika jó, játszhatóság is jó. A zenék nagyon jók. Az tetszett hogy a bázisokat mindenhol ujra kell techelni,jók az egységek is, csak kevés féle van talán. Jó az upgrade rendszer is, bár arra még nem jöttem rá, hogy pajzs - fegyver up mindenre vonatkozik vagy azt is ujra kell uppolni bázisonként. Amin kiakadtam a missile hatótávolságán. Egy marine messzerbre lő vakker! A Radar tower sincs a helyzet magaslatán. A pályák viszont jók, s részletesebbek mint egy átlag rts. Az egész engine szépen könnyedén fut. Talán a zoom out kellene még bele, így többet kelle használni a minimapot ami nem mindig szerencsés. Elsőre az ellenség brutál módon lekaszált. Szépek az ellenfelek egységei. Jók az effektek is. Talán emberekkel majd jobb lesz tolni. Nem rossz, de egyenlőre több lehetőséget látok springben. Bár lehet túlontul a szívemhez nőtt a játék. Ott a grafikán lehet majd csiszolni még. Egyébként a SCII grafja egyértelműen középkategóriás gépre leztt kihegyezve. A régi stílusú map felderítés viszont tetszett. Talán az asványok és gázlelőhelyek helyzetét sem kelle jelölni így többet számítana a felderítés több csetepaté lehetne. Kb ennyi.
  • nenad
    bakker, a helyesirásom nagyon gáz az allándó fel és lenézés miatt. Hehe, na majd csak megtanulok csak képernyőn gépelni. :D
  • zenoka
    En zx spectrummal toltam először:))
  • nenad
    én mér quarcjátékos is 3d-ztem igaz az fix romos volt.
    :D:D:D

(remélem ma megint elverem a spanyolokat :D)
    valaki www.springrts.com
  • Aldaryn
    Eh, nekem 99ben lett először gépem, az is már P1 volt... :D És igen, 2hónapra rá márvolt rajta MAX.