3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aldaryn
Pl. a Blizzard Cinematics is. Egész sokat.

per aspera ad astra

Köszi szépen a segítséget sikerült feltenni.
valaki csinált már valami animációt a progival?
má talátam ilyen videókat hozzá lynda.com 2 gb most szedem 😄
ThomasGins
Nem😊 Van beépitett tutor és help,nézd át aztán vagy bejön vagy nem.

\"So always look on the bright side of death\"

és egyszerû használni?
Aldaryn
Kellene egy kis help, nézzetek át a *másik* topikba. Köszi! 😊

per aspera ad astra

ThomasGins
Lehetni lehet ebben is,csak abban jobban ki van forrva ez a dolog.

mért ezzel nem lehet akkor?
Aldaryn
<#vigyor1>

per aspera ad astra

ThomasGins
Maya erre sokkal jobb program😊

hali
ebbe lehet frankón csinálni animációt
ugy, hogy mozgatni is tudod az embert?
ThomasGins
Frankók lettek a szinek nagyon!
Porszi is állat!

ohhh ez nekem tetszik... madarlas helyet el kell adni vadasz tarsasagoknak ott van zse😊

Nenad: popec!

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ja, az csak úgy, a magyar olyan vicces nyelv, más nyelvel egy kicsit hihetõbb 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

szép lett. sajnálom, hogy ezt is elkente a nagy magyar valóság.

add be a porszívó pályázatra<#awink>

Free
mindig tudtam hogy beteg vagy 😊)))

Nagyon állat lett 😊

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

na most toltam fel a porszívó õrületemet. 😄

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
Egy kis work. Amolyan tender/vázlat terv féleség. Madárles, kilátó lett volna, de lefújták közben pénzhiány miatt. :-(
picture

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Azt nem, hogy mitol lehet, csak azt, hogy nalam is fennallt, es meg sok masnal is. Egyszeruen lodd ki a processzt a task managerbol, amikor rinyal erte a telepito es fel fog menni.

Met
Ki tudja milyen szívó készüléket modellez porszívó címen<#ravasz1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Aldaryn
Álnéven? 😄 Minek álnév? 😄

per aspera ad astra

amikor telepítem a 3ds max 2010-et telepítés küzben valami monitor.exe hibát ír ki valaki nem tudja mi baja lehet????
ThomasGins
Kérdi Õ😄
Remélem én még elkészülök vele

valaki indul innen álnéven a porszívó contesten az ap-n?

after effectsel lehet meg nagyon jot, ha kirendeled a videot alfaban is akkor az alapjan lehet vele csinalni. ezt pl igy csinaltam habar eleg rovid link

the world is mine

ThomasGins
unwarpnál unfold mapping elvileg erre lenne kitalálva,de kockánál bonyolultabb dologgal nem nagyon birkózik meg.

Free
a mostani autótakarítás mérése 23 cm hó esett. nagyon laza

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Free
bár érteném mirõl beszéltek ... 😞
mi az a nuke meg AE

Aldaryn
Alapvetõen hdr fileok kezelése miatt lett nálunk Nuke AE helyett, eleddig még csak a jófajta DOF miatt sajnálkozok, de remélem, egyszer az is lesz hozzá.

per aspera ad astra

youth
Á még nem szoktam rá erre a hdr-be renderelésre... Egyszer kipróbáltam, aztán az AA miatt kicsit csúnya lett egy helyen, aztán mondom nem kockáztatok. De lehet most hogy AE is befogadja, megnézem mit lehet vele kezdeni...

Youth

Aldaryn
Határozottan kellemes végeredményt produkál. Esetleg mindez hdr inputon?

per aspera ad astra

KIRÁLY!

youth
Hali!

Na kipróbáltam ezt a Frischluft-ot AE-ben. Igaz kis gagyi jelenet, de talán jól mûködik bonyolultabb esetekben is: dof_test.mov

Youth

ezt automatikusan így teszi max. De ha arra gondolsz hogy minden oldal különbözõ teret foglal el az UV térben, és szépen egymás mellé vannak igazítva, akkor ilyetnem tud, de elég könnyõ megtenni kézzel.

FRenkie
az unwrappon belüli mappingokra gondolok...

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

FRenkie
van olyan uvw mapping ami pl egy kocka palástját ki tudja teríteni úgy, hogy a 6 oldalpolygon egy darabban marad, vagy csak manuálisan lehet ilyet legyártani?

npeter
nekünk is mond el plz plz plz 😊

reprez: 3dmax.ini törlése esetleg hátha segít.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

nem is 180 csak 45kb.

beirom ide is, megtaláltam catchcolor, color picker, color catch, catch color. Ha mégeygszer elveszíteném akkor mjad rákeresek.

color catch

egyébként kösz, ez csak 180kb, és szuper.

FRenkie
köszi Youth!

ez a animált dof engem is érdekelt, jó hogy megbeszéltétek 😊

repvez
tuja valaki hogy miért nem mentödik el a maxon belül a beállitásaim és miért muködik rosszul a kijelolés?
Minden max indulás után wire modban van az osszes viewport és nem látszanak az élek a modellen.
Kijelölésnél meg követ a lokátor amerre viszem az egeret jön utánnam és nem tudok kijelolni éleket mert a mozgáslokátor mindig ott van és az egér átvált a mozgatásra.(már üldözési mániám van töle 😊)
325bites 9es max SP2vel w7 64biten .
Aldaryn
DOF Pro elég jól használható, ezt azzal csináltam, ha érdekel, csörrets me,e lmondom mire kell figyelni, hogy ne tépd a hajad. 😊

AE alatt LensCare ofcoz, egész kellemes a vége, AE beépített blurje szánalom. Nuke alatt pedig meglepõen jó eredményeket ad a sima ZBlur-je, sajnos különbözõ apertúrákat nem tud, csak kör alakút. 😞

per aspera ad astra

Met

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

npeter

srácok, nem találom a kedvenc color picker utilitymet. Ez egy trayben megejelenõ ikon volt amire kattintva és az egeret nyomvatartva megjeleníette a kivánt szint. Be lehetett állítani vagy 10 féle szinformátumot amiben a szint elmentette. Nem tudja valaki a nevét, az ikonn egy célkereszt és egy pipa, vagy ceruza, esetleg ecset lehetett. Nagyon örülnék ha meglenne még1x.

ThomasGins
Aztán lökhetnél is valami képet nekünk, ingyen nincs infó😛

youth
Köszi srácok! Dof prot ismertem, de animációba, változó fókuszálási lehetõség kilõve. Ez a Frischluft jónak tûnik, ha lesz egy kis idõm kipróbálom.

Youth

lac coo
Nem tudtam ... De így legalább nagyjából megtanultam mi micsoda 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

talán azért mert van, csak rossz helyen kerested, nézd meg a system-ben a preseteket.
illetve a google keresee rá "vray help" és az elsõ találat kiadja.