3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
Valaki ismer olyan betûkészletet aminek nincs "szélesség", hanem csak egyszerû vonalak ?
Magyarul amibõl egyszerûen loft-al tudnék 3d-s betûket gyártani ?
Esetleg valami más megoldás, amiben nem kéne egyenként line-al megrajzolnom a karaktereket?
THX !
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
the world is mine
(de van még a neten pár száz találat... közelebbiek is... <#hehe>#hehe>)
FeketeVipera 77 SS
the world is mine
Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.
Lux renderre is lészül a GPU gyorsítás.
Ez a renderer teljesen gpu-n fut és unbiased.. http://www.refractivesoftware.com/index.html
indigo is kétszer gyorsabb lett valószínüleg õk is ilyesmivel tuningolták a renderert stb.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
the world is mine
per aspera ad astra
per aspera ad astra
másodikra az ereszek
3. ra a displace a téglafalon negyedikre a jobboldali üveges ajtó feletti vízszintes áthidalónak nekitolatott egy kamion.
de mindezektõl eltekintve vagyon állat lett a kép .. tetszik 😊
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
amúgy meg a végtelenben minden vonal találkozik 😊
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
\"So always look on the bright side of death\"
Kicsit higanyesõ utáni a kép😄
ez ilyen nfr féleség akar lenni amúgy?
a téglafal élét elhúzta a displace? ;-)
Az, hogy a végén mappeled nem különbözik sokban attól, ahogyan mondjuk fotózni fotóz az ember. Van egy világ, aminek vannak egész egyszerû törvényességei a felszínen, ebbõl lecsapódik egy kép a filmen, ami kép kialakulására a filmnek addig semmi hatása nem volt. A film lesz a mappelés, hiszen kémiai folyamatok indulnak meg, amik leképezik a világ által elõállított fényhalmazt egy másfajta térbe. Ha a fényképezõgépemen be lehetne állítani, hogy a látott szobában a falról visszavert fénynek mekkora legyen a szaturációja, akkor mûködne úgy, mint ahogy Te javaslod a piszkálódást.
Bencsab képeinél pedig nekem is a régebbiek tetszenek inkább. De ebbõl vitát rendezni teljesen felesleges, mert nem ettõl lesz szép egy kép.
per aspera ad astra
the world is mine
A fotósoknak az az állandó problémája, hogy nagyon nehéz kiegyenlíteni egy belsõ térben a fényviszonyokat, hogy kellemes legyen a szemnek. Minden féle izzócserés-softboxos technikával
próbálják ezt áthidalni. Fehéregyensúlyról nem is beszélve.
Erre nekünk itt egy olyan eszköz a kezünk alatt, amiven lényegében azt csinálunk a fénnyel, amit akarunk, de nekünk ez nem jó, olyat akarunk, amivel aztán kínlódunk visszafelé, mint a fotósok.
Persze én ez utóbbit kedvelném pont a kiszámíthatósága miatt, de azért mégiscsak vicces szerintem. Amíg nem ismerték az lwf fogalmát az emberek, addig is készültek gyönyörû, élethû képek.
Azért a jövõ mégiscsak valahol az, hogy a fizikailag korrekt fényszimuláció felõl közelítsük meg a látványtervezést, és ne egy fiktív arányrendszer alapján.
Ezért nem hinném igazából, hogy egy képet ilyen módon meg lehetne itélni. Egyébként nekem személy szerint mindkettõnél a másik kép jön be, sokkal jobb a kontraszt aránya az én izlésem számára.
De ez nem a linear workflow problémája, valószínüleg minden textúrának is hdr-nek kellene lennie ahhoz hogy pontos képet kapjunk. Valami ilyesmi lehet a bibi benne. Egy jól hangzó szlogen amit könnyû bevenni.
Pont ebbõl fakad az egyszerûsége, azt kapod, amit beteszel. Kiszámítható. Mindennapi melóban ez az, ami kell.
per aspera ad astra
bencsab: köszi, közben láttam én is, hogy vmeik textúrát alapból úgy állítja be, vmelyiket meg a saját gammájával.<#conf>#conf>
1. mat.editorban a textek nagyon sz@rok gamma 2.2nél. biztos lehet vele vmit kezdeni.
2. a ps-be betolt exr file nagyon homályos, világos, és csak 1 layert tol be :-(