63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
nenad #55321 há például a z mappot többször duplikálod, aztán minde1ik kopyn különbözü hue-sat/colorize aztán overlay/linear burn stb... -
#55320 Az elsőt kifejtenéd bővebben? -
nenad #55319 Z-t konvertáld más szinekre pl.
Esetleg objid-t más szinekre. -
zenoka #55318 LOL ezaz elo az ostorral:)
tobbiek? nem csak 2 en vagytok kozvetlen a 3d-s reszlegen?:) vagy felvettel idokozben egy 20 eves kezdo szeplos vorost betanitasra?:) -
#55317 -
putyi #55316 itt már van egy adott formavilág és ezt kellene áttűnésben is előhozni -
nenad #55315 LOL
...
egyébként rengeteg videót vagy transitionst találhatsz a weben amiből seperc alatt maszkolhatsz. -
putyi #55314 amúgy kisebb vita alakult ki aldarynnal ez ügyben, mert tegnap egy munka kapcsán jött ez az effekt elő, mint transition és eléggé egyszerre beszéltünk, úgyhogy lehet, hogy aldaryn találta ki.
no, de kit érdekel, én vagyok a főnök, úgyhogy, mindejót én találok ki, a többiek meg csak ellbsszák. :-) -
zenoka #55313 akartam irni valami lefety lefety szoveget de nem:)
-
putyi #55312 muszáj neki, én találtam ki :-) -
#55311 Köszi!
Ps-es mindenképp egyszerűbbnek tűnik kipróbálom őket.
Az ivy-s meg ugy néz ki műkodik frankón!
-
zenoka #55310 psben:
http://www.iamcraiglewis.co.uk/predator_tutorial.pdf
gondolom ugyanez mukodik after effectsel is
vagy ganyolas maxban
http://vimeo.com/2913875 -
#55309 Na ez f*szás ötlet,kipróbálom, köszi!
Hőkamerás képre nincs ötletetek? Pseudo color exposure-ral próbálkoztam de hátha van jobb megoldás. -
putyi #55308 ha már ivy, akkor: tedd fe a sarokba az ivy a properties-nél állítsd be, hogy ne lássa kamera, ne tükröződjön, ne vessen árnyékot és ne fogadjun árnyékot. a falnak legyen egy blend, vagy composite shadere, amiben a két anyag a penészes és a tiszta fal, a blend pedig vray dirt(vagy sima, ha nem vray-jel számoltatod, vagy AO). ahogy az ivy nő úgy nő a dirt-ös terület, azaz a penészes fal.
hajrá! -
#55307 Jaja:) -
nenad #55306 penész generálás? -
#55305 LOL:)
Kéne egy olyan plugin mint az ivy generátor:D -
zenoka #55304 "elmúlt hetek kérdéseinek ultra magas színvonalát?" wehehe:D
ez lett atdobva
http://dl.dropbox.com/u/13839724/_scene.avi
ezzel a szoveggel
egy peldt 0-100 frameig animaltam a splat map tresholdjat
0-1,0 ig (sok eleg lett volna 0-0,8 ig) splat size 10,0 iteration 10
de igazabol fogalmam sincs hogy nez ki egy penesz terjedes:D mindig csak sajton es nőn futottam bele:D -
nenad #55303 ha szerzel egy jó penészes fotót az is belekeverheted egy animált blend-el. :-) -
#55302 Na jó:)
Szoba belső penészedést szeretnék animálni,ami a sarkokbol kiindul,procedurális valamilyen mappal, erre javallta Zénó a splat mapot,mert már nekem ötletem se volt. PF-el nem igazán akartam tökölni annyit nem ér.
De ha van még ötlet jöhet:) -
putyi #55301 hát itt járunk! már sugdolózások mennek műhelytitkokról? vagy nem akartad lealacsonyítani az elmúlt hetek kérdéseinek ultra magas színvonalát? -
zenoka #55300 vegeredmenyt majd muti:) -
#55299 Köszi! Tökéletes,eszembejuthatott volna nekem is:) -
zenoka #55298 emailbe valaszoltam egyszerubb meg kaptal tutorialt:))) -
#55297 Ment egy priv... -
#55296 Ez is érdekes cucc,és ingyenes:) -
#55295 jópofa tényleg hasonlít crazybump-ra, csak ez talán még jobb :) -
nenad #55294 maxscript listenerbe vagy gombba:
enableShowEndRes true
i -
#55293 Jópofának tűnő cucc. -
bencsab #55292 Valakinek sikerült már megfejteni, hogy a módosító veremhez tartozó "Show end result toggle" kapcsoló miért nem hajlandó "beragadni" időnként? -
zenoka #55291 nem renderelem ujra megsertodtunk egymasra..a jelenet ram mert valami gebasz van vele en meg a jelentre..a model legalabb megvan:) -
l0b1g #55290 erre valaki? -
zenoka #55289 ertettem:) -
#55288 Madarakat vedd ki, vagy cseréld le, az ajtókra tegyél a többihz mérhető minségű shadert, és kész is. :D -
zenoka #55287 en nagyon szeretek bizbaszokat modellezni:) megnyugtatt es neha kihivas is van benne:) -
#55286 tetszetős modell, gondolom élvezet lehetett azt a sok "bizbaszt" lemodellezni :P
olyan '300'-as fílingje van :) -
drevil666 #55285 Sureface...Oh yeh:) -
#55284 bezártam az ajtót belül a kilincs, visszamennék de kulcs az nincs -
zenoka #55283 valos 95% ban, a teteje ilyen:D kilincse sincs:) -
#55282 Hol a kilincs?:D
Ez valós épület? Furcsa, hogy sík a teteje.