3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
sajna hogy ezt a motorbalesetet is ugy rémlik mintha valamelyik hsz-ében megérezte volna , talán ugyan igy tavasz környékén vagy amikor a motorját vette.
szerintem lesz, adozzunk minimum annyival az emlekenek hogy ezt a kifejezest megtartjuk. igy konyebb elhinni (en hiszem) hogy velunk van.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

RelakS
Többé nem lesz el-free-zett project?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

azt ugye tudod hogy Ti talaltatok ki az "elFreezni" kifejezest 😊
visszakerestem

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

Nyugodjék békében! <#szomoru1>

Igazán "elFreezhette" volna a mennybemenetelét...

Slipknot14
közben ráleltem, és sajnálom a kérdésem, Õszinte Részvételem 😞

egy topictarsunk volt.
kb 2004-2005 ota
Free nickkel megtalalhatod itt keres egy piros kannat az avatarok kozt

Slipknot14
jajj úgy sajnálom, most olvastam el a régebbi hsz-eket. elnézést kérek😞

Slipknot14
õszinte részvétem 😞 viszont, nem szeretnék kellemetlenkedni vagy bármi rosszat szólni, de õ ki volt?

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs

fle go
Mindenki fogadja õszinte részvétem, sokkolt a hír! Nagyon sajnálom ami történt, emlékét örökké õrizzük meg! Isten nyugasztalja kedves Free barátunkat!

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

piktor
Nagyon sajnalom ami Freevel tortent. Oszinte reszvetem minden hoza kozel allonak.

youth
Sajnálom, hogy ez történt vele, bár nem ismertem, de így a fórumon keresztül egy lelkes, kedves ember benyomását keltette számomra. Nyugodjék békében!

Youth

haki92
rip

***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21

Reszvetem. Ledobbentem meg ha nem is beszeltem vele csak igen-igen ritkan es regen.
A kanna legyen vele...
Met
részvétem<#szomoru1>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Õszinte részvetem! Nyugodjék békében 😞

kösz szépen mindent koma....

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Atika :o)
Nyugodjék Békében 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Malakai
Ledöbbentett, szavakhoz jutni nehéz.
Jókedve, humora hiányozni fog.

Nyugodjék Békében!

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Nyugodjék békében! Bár nem ismertem személyesen, de megrendítõ ezzel a hírrel szembesülni. Szomorú, hogy ilyen fiatalon és tragikusan...

Uhhhh...

...erre nem tudok mint irni
Oszinte reszvetem! 😞
en bejottem de csak ulok a helyemen. nezegetem a mostanaba altala atkuldott melokat meg beszelgetseinket.
2 dolog jut eszembe rola:
1.) mennyire tele volt tervekkel otletekkel
2.) azon kevesek koze tartozott aki oszinten (mindenfele negativ erzelem, hozzaallas nelkul) tudott orulni masok boldogsaganak, sikereinek. es a mai vilagba ez egy igen ritka tulajdonsag.

én teljesen kész vagyok 😞 csak téblábolok itthon, nem is mentem melózni, nem tudok koncentrálni 😞
nem tudom felfogni, és elfogadni a tényt, hogy már nincs velünk...

tegnap delutan ota probalom felfogni.
nem lehet.
hianyozni fogsz Maistro.

egyszerûen képtelenség értelmeset írni, annyira értelmetlen ez az egész....

Széles utat Free! Nyugodj Békében!

repvez
Nyugodjék békében!

El sem hiszem hogy igaz 😞 BÁr csak innen a forumrol ismertem, de mindig segitökész volt és humoros.

Részvétem.
npeter
R.I.P.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Részvétem

the world is mine

tenkenorman
nyugodjon békében.
Mindentbele.hu tag volt esetleg?

http://www.tenke.hu

Jim Morrison
Õszinte részvétem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Kedves 3D Studio MAX fórumózók!

Szomorúan írom e sorokat!

Barátunk Free (Barton Ferenc) pénteken délelõtt motorbalesetben életét vesztette...

Sajnálom, hogy ezt csak most írom le ide nektek, de akkora volt a sokk, hogy igazándiból értelmes magyarázatot nem tudok a késlekedés okaként felhozni... ne haragudjatok!

Aki szeretne emékezni, az nyugodtan tegye meg itt, vagy a http://ferike.blog.hu oldalon

repvez
és hogyan tudom használni mert hiába inditom el a maxscript résznél nem csinál semmit rámentem a run cript gombra kikerestem a scriptet de semmi.
az egyik problémára itt egy kis: script
ezzel már nem szakítja meg a spline-t, ha mozgatod a nézetet.

Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.

repvez
Na már kezdek rájonni a technikájára a spline modellezésnek, csak van amit nem értek és igy nem tudom normálisan megcsinálni a vonalhálot.
Az egyik amit irtam elörébb is hogy a különbözö vonalak vertexeit nem tudom összeweldelni hiába attacholom oket . a másik meg hogyan tudom a vonalat ugy megrajzolni hogy ne keljen megszakitanom amikor odébb akarom mozgatni a wievportban a refképet vagy ha a snap gombot akarom ki-be kapcsolni?Mert ilyenkor rendszerint máshova teszi a vertexet.
A plusz vertexet ha be akarom insertelni akkor azt hogyan lehet megani neki hogy most sarkosan mozgassa tobább a vonalat vagy görbén?
Amikor kész a vonalhálo rárakom a surface modifit és át szeretném konvertálni editable polyvá akkor az mitöl függ hogy négyszögre vagy háromszögre bontja fel mert most felesbe csinálja valahol 3 van ahol 4 szögü polyvá alakitja a felületet.
Esetleg milyen alternativ megoldás van a vonalak szerkesztésére amit aztán be lehet inportálni maxba hogy felületté alakitsam ?
tenkenorman
van.

mondjuk kene egy vraysun a jelenetbe....hmm...

tenkenorman
valahogy sehogy sem jön össze a verõfényes napsütés tûéles árnyékokkal. vray természtetesen. valami ötlet? az atmoszféra egy geosphere vraylight material-al. az miatt lesz ennyire kék mégé akkor is ha berakom a szûrõt.

ThomasGins
Pofás lett!

\"So always look on the bright side of death\"

tenkenorman

repvez
mit rontok el ha a spline modellezésnél nem tudom osszeweldelni a vertexeket?
A különbözö vonalakat atacholtam és vertexeket is illesztettem be hogy passzoljanak a kapcsolodo részeknél , de hiába emelem meg a weld értékét nem történik semmi sem .Pedig a tutorokban müködik, vagy tud valaki egy hasznosabbat ami technikai modellezésnél használ spline technikát?
Jim Morrison
tudom, de az object szinet a Cad palettarol szedtem, ami benne van a progiban 😄

#53654: Koszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ThomasGins
Ojjektum neve hansolo😊

bo'dog neved napjat😉

Aldaryn
"He will not be permanently damaged."

per aspera ad astra

annyi a bajom hogy a beton szettorne😄
tehat kuva sok repedest ra egy ket kilogo vasat es csinald meg a hasat is😄😄

tenkenorman
fú de jó

ThomasGins
Kis mudbox nfr.

keres ra mental ray clay render..

tenkenorman
3ds max topikban vagy😄