3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
visszakerestem

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Igazán "elFreezhette" volna a mennybemenetelét...
kb 2004-2005 ota
Free nickkel megtalalhatod itt keres egy piros kannat az avatarok kozt

\"Good artists copy, great artists steal.\" - Pablo Picasso & Steve Jobs
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Youth
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
A kanna legyen vele...
kösz szépen mindent koma....
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Jókedve, humora hiányozni fog.
Nyugodjék Békében!
(\__/) ( X.x) ( } . { )
...erre nem tudok mint irni
Oszinte reszvetem! 😞
2 dolog jut eszembe rola:
1.) mennyire tele volt tervekkel otletekkel
2.) azon kevesek koze tartozott aki oszinten (mindenfele negativ erzelem, hozzaallas nelkul) tudott orulni masok boldogsaganak, sikereinek. es a mai vilagba ez egy igen ritka tulajdonsag.
nem tudom felfogni, és elfogadni a tényt, hogy már nincs velünk...
nem lehet.
hianyozni fogsz Maistro.
Széles utat Free! Nyugodj Békében!
El sem hiszem hogy igaz 😞 BÁr csak innen a forumrol ismertem, de mindig segitökész volt és humoros.
Részvétem.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
the world is mine
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Szomorúan írom e sorokat!
Barátunk Free (Barton Ferenc) pénteken délelõtt motorbalesetben életét vesztette...
Sajnálom, hogy ezt csak most írom le ide nektek, de akkora volt a sokk, hogy igazándiból értelmes magyarázatot nem tudok a késlekedés okaként felhozni... ne haragudjatok!
Aki szeretne emékezni, az nyugodtan tegye meg itt, vagy a http://ferike.blog.hu oldalon
ezzel már nem szakítja meg a spline-t, ha mozgatod a nézetet.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Az egyik amit irtam elörébb is hogy a különbözö vonalak vertexeit nem tudom összeweldelni hiába attacholom oket . a másik meg hogyan tudom a vonalat ugy megrajzolni hogy ne keljen megszakitanom amikor odébb akarom mozgatni a wievportban a refképet vagy ha a snap gombot akarom ki-be kapcsolni?Mert ilyenkor rendszerint máshova teszi a vertexet.
A plusz vertexet ha be akarom insertelni akkor azt hogyan lehet megani neki hogy most sarkosan mozgassa tobább a vonalat vagy görbén?
Amikor kész a vonalhálo rárakom a surface modifit és át szeretném konvertálni editable polyvá akkor az mitöl függ hogy négyszögre vagy háromszögre bontja fel mert most felesbe csinálja valahol 3 van ahol 4 szögü polyvá alakitja a felületet.
Esetleg milyen alternativ megoldás van a vonalak szerkesztésére amit aztán be lehet inportálni maxba hogy felületté alakitsam ?
http://www.tenke.hu
A különbözö vonalakat atacholtam és vertexeket is illesztettem be hogy passzoljanak a kapcsolodo részeknél , de hiába emelem meg a weld értékét nem történik semmi sem .Pedig a tutorokban müködik, vagy tud valaki egy hasznosabbat ami technikai modellezésnél használ spline technikát?
#53654: Koszi !
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
tehat kuva sok repedest ra egy ket kilogo vasat es csinald meg a hasat is😄😄