3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
ott kell lennie
\"So always look on the bright side of death\"
nagyon jó lenne 1 ilyen ,ty
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Valaki tudja, hogy merre lehet kapni 3ds max 9 bibliát?
Persze magyarul kellene, de a Google csak a max 7-es bibliákkal bombáz, az meg már kissé régi.
Pedig régen mintha láttam volna vmi online könyvesboltban...
Remélem nem csak képzeltem. 😄
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
tud valaki megbizhato keylogger eltavolito/detector progit portable kenne es win7 ala
bocsánat a láma kérdésért!nemrég kezdtem el ismerkedni a 3ds max-el.próbálok egy autót modellezni,és találtam is olyan video tutorialt,amiben a három vetületi képet beillesztve háttérnek a viewport-okba,mutatják meg,hogy is kell csinálni.nekem a gondom annyi,hogy miután beállítom háttérnek az adott képet,és elkezdem kialakítani a tárgyat,van úgy,hogy amikor zoomolok a képre,akkor egyszer csak a háttérnek beállított kép,összébb zsugorodik,valamelyik tengely mentén.hálás lennék,ha valaki elárulná,mit is rontok el.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
per aspera ad astra
\"So always look on the bright side of death\"
Hoszigetelo anyagbol keszult konzolokra "akasztva" a korulotte (ami korbeveszi) levo elemekre eleg lehet egy hovisszavero reteg is akar... (elofeltetele, hogy az egester egy jol kulonvalasztaho elemkent legyen integralva...)
Mondjuk mintha a kéményeknél is hasonló szigetelõanyag lenne.
renderek egyebkent nem rosszak bar a tiling erosen latszik meg AA mehetne ra boven😄 es tedd szep fuves kornyezetbe😛
Egester hotechnikailag le van valasztva a tartoszerkezetrol, munkalaprol, stb-rol?
u.i.
az asszimetrikus munkapad nekem is szimpatikus, plane 1kis sortarto, esetleg cserelheto fa/kreamia betet szeletelesre, vagy forro objektumoknak
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Én úgy képzelem el, hogy megint csak az alap modell nem tartalmaz kereket. A dobozból kiszeded, felállítod a helyére és ott marad amíg ott marad. Ha közelben tudod tárolni, akkor két ember pikk pakk arrébb tudja vinni. Ha szükséges, akkor lehetne rá tenni kereket, de ez a kinézetén sokat rontana. A mobilitástól nem lenne meg az a fasza feeling, mint a fix esetében . Esetleg egy olyat tudnék elképzelni, mint kiegészítõ, hogy felpattintható a kereke, amiket leszedsz, ha már nem mozgatod. Ez egyszerû, olcsó és mindegy hogy néz ki, úgy sem lesz rajta a szerkezeten sokáig.
Ami még lényeges az a talp rész. Sajnos arra még nem találtam jó formát. Az a megoldás, hogy két viszonylag vastag lemezt használnánk távtartókkal, hogy legyen egy kis magassága és súlya is, szerintem jó lehet. A gyártása egyszerû, nem kell hajlítani, hegeszteni, csak lézerrel bevágni a lukakat, illetve menetet metszeni bele. Kinézetre szerintem nem lenne rossz, viszont valami jó formát kellene találnom. A mostanit kicsit erõszakosnak érzem, bár lehet hogy nem az. A sima szögletes meg snassz, unalmas, bár az passzol a felsõ laphoz.
A "lábára" szeretném majd feltenni a különféle boxokat, ahol lehet tárolni gyujtóst, faszenet, egyebeket, viszont szerintem ez már nem fog beleférni az árba, max mint opcionális kiegészítõ. A csavar helyeket persze azért nem ártana elõre kialakítani, hogy már az alap modell könnyen fejleszthetõ legyen utólag is.
Ezeket még megcsinálom, aztán meglátjuk. 😊
Ma holnap jelentkezek új képekkel.
Mostanában valamiért amikor megmozgatok valamit, nagyon idétlen mozgásokat generál a max. Eddig automatikusan slow tulajdonságokat adott a kulcskockáknak, de mostanában ez mindig fast..és idegesítõ, hogy minden kucsot át kell állítanom. Hiába keresgélek, nem találok default beállítást erre vonatkozóan.Valaki járt már így?
Köszi!
Üdv!
Még azért van mit rajta csinálni, remélem a vége ütõs lesz mind esztétikailag, mind praktikusságra és árban sem fog elszállni.
vagy lebetonozod?
Pár észrevétel, és tapasztalat, hátha segít az egész elrendezés lehetne asszimetrikus, hogy az egyik oldalon nagyobb munkafelületet lehessen kialakítani. Örök probléma, hogy a szépen elõkészített húst, a locsoláshoz használt szószokat, a fûszereket, amikre gyakran van szükség, nincs hová pakolni a grill közelében, nemhogy a grillen magán. Mindig oda kell vonszolni egy asztalt, ha nem akarsz szaladgálni. Valamint a hideg sörnek is kell hely, mert aki a húst forgatja, az izzad. 😄
A fedõ belsõ felülete lehetne mattfekete, valamint a tûztér belsõ fele is. Korom az lesz, nem is kevés, a legnyugodtabb grillezõ is képes másfél üveg gyújtófolyadékot kilocsolni a faszénre, hogy lássa milyen szépen lobban be.
Szerintem a széleirõl le kellene varászolni a sarkoelemeket, értem én, hogy miért van ott, de csúnya.
per aspera ad astra
http://www.tenke.hu
Csináltam még egy két variálást, nemsokára azokat is feltöltöm. Kezd egész pofás lenni 😊
A fenti részt feketére cseréltem, bár nem azt amit putyi javasolt, de a kinézetre sokat dobott, életelibb lett.
De amúgy az lehet, hogy valóban kibassza a szemed nyári napsütésben. 😊
per aspera ad astra