63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
bencsab #55641 gratula, szép eredmény! -
putyi #55640 gratulálok! -
#55639 grat ! -
#55638 A harmadik helyezett képét nem tudom hova tenni, szavazat számokat nem lehet tudni? -
#55637 Gratula!!! -
#55636 sokan járnak ebbe a totyikba -
nenad #55635 2. lettem a pályázaton, mint minden szavazósnál most is meglepő eredmények születtek, :D
Én pl nem is reméltem hogy bejutok. :D
link -
nenad #55634 haaaattttt...
kivanok nektek komolyabb baratnot.
:D:D -
zenoka #55633 hat ilyen osszefuggesben meg nem gondoltam ra de ugye ha a meghatarozas igaz marpedig igaz hogy gyonyoru es egesz ejszaka verte nenadot akkor igen egy konnyuveru milf:)))
-
#55632 milf? :) -
#55631 -
zenoka #55630 ven europa gyonyoru no:)) -
nenad #55629 európával :D -
putyi #55628 kivel? -
nenad #55627 2 ig verettem :D -
#55626 Frag out! -
#55625 -
nenad #55624 kicsit off:
ismét rászántam magam egy fps megvásárlására. A OFP darabos játékmenete után egyenesen felüdülés, a BattleField Bad Company 2 multiplayer játéka. A játékot valahol a battlefield 2 szabadban szaladgálós arcade feelingje és az OFP, vagy ARMA határozottabb játékmenete közé ékelődik be. A pályák szépek és változatosak, nagyon hangulatosak, továbbá sok lehetőséget adnak taktikázásra. A növényzetbe megfelelően el lehet bújni, és baromira dűhítő preciz mesterlövész müveleteket lehet végrehajtani. Semmi sincs túlzásban a játékban, ezért is ajánlom. Kifejezetten kellemes vele játszani mivel nem is túl pörgős, és nincs is túlzottan drabolt a játékmenet. A rangok, illetve az ujabb fegyverek elérése/megszerzése is okosan lett megoldva. Itt is ugyanaz tapasztalható mint az előzőekben - kiegyensúlyozott megoldás, nem túl gyors és nem is idegörlően lassú. Nem akarom a lelőni a poénokat. A járművek és az ejtőenyőzés is sokat fejlődött, vége egy olyan fps gamma, amiben az ember mindenféle játékstílust megfelelően tud őtvozni. A gyors kés előrántás és ledöfés :D zseniális lopás a modern warfareből. Ez azzal toldották meg, hogy elveszi a dögcédulát is egy komolyabb döfés után. :D:D A lödékek ballisztikája fantasztikus, és mégsem öli meg az arcadot. A játékba beépített balance funkciókkal szabályozzák a játékmentetet, mint pl max 2 sniper/team. Ezek szerver adminoktól függnek. A járművgek fegyverei nem tudnak végtelen ideig lőni, hanem egy kozepes sorozat után ujra kell tölteni őket így akár egy profi gyalogosnak is esélye van felvenni a harcot velül. Kurva brutál feeling amikor kilövöd a helikopterből a pilotát a mesterlövész puskával, s az ellenfél a helikoperrel együtt előtted csapódik a földbe. LOL. A játék már elfogadható áron kapható, 8-10k ért vihető. Ritkán vásárolok ennyiért játékot, de ez most megérte. A engine vereti a 30-60fpst a 4850-en a 1090T vel hajtva. AA nélkül full hdben, 8x anisofilter + AOval. Ebben a játékban meglepő modon az AA bekapcsolása furcsa elkentésget okozhat, kicsit elburozott fotó feelinget. winxp64 alatt az AO nem akart menni ezért win7 alá is feltettem. Egyébként a kontrasztja elég alacson, inkább az épültekben belül van számottevő hatása.
A single player játék része sem rossz. Bár ujrajátszhatósága erősen izlés kérdése, nekem nem olyan kirobbanó tapasztalat volt mint pl a crysis warhead.
Összeségében 2-3 évre ez is megteszi a battlefield2 után. Az OFP-t ott rontották el, hogy nem volt dedikált szerver a játékhoz.
-
#55623 Elég carmageddon feelingje van, nagyon fasza! :D -
Atkatáska #55622 Meg is van:) A constraintsban véletlen beállítottam az edge-t -
Atkatáska #55621 Helo. Olyan kérdésem lenne, hogy mi az oka annak ,hogy újabban ,ha mozgatni akarok egy vertexet, edget, polygont például felfele ,akkor nem úgy viselkedik ,mintha extrudelném ,szóval kiemelkedne, vagy mintha kihúznám ,felemelkedne a sikjából,
hanem csak a saját felületén marad ,és igazodik a közelében lévő vertexekhez/edgekhez/polygonokhoz ,mintha csak csúsztatnám. Gondolom véletlen rányomtam valamire, de mire? pls help kösz:) -
#55620 hát ebben lehet van valami :DDD -
Atkatáska #55619 [IMG] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Üdv, kezdetleges még ,de saját tervezés:) -
zenoka #55618 es akkor miert nem modositgatod kezzel? ez csak lustasag.. nincs varazsgomb:) -
#55617 hát 1000 féle képpen próbáltam már le uv-zni :D de hülyének bizonyultam hozzá :S mer ha flatten-el kilapítom darabokra akkora katyvaszt csinál nekem, szétcincálja nagyon.. :S meg ott ha a különálló részeken használom a kígyó bőrt, akkor nem lesz egymástól elütő a ott ahol a modellen érintkeznek? :S -
zenoka #55616 a mostani haz is cooler master.. most lattam meg:)
szoval gts 450 hiaba lassabb? miert jobban szeretni nvidiat a max? nem csak urban legend ez mar? meg valamiert azt gondoltam eddig hogy ha intel proci akkor nvidia videjo ha meg amd proci akkor ati vidijokari?
off:
emlexem 3 eve mennyit segitett Free a gep osszepakolasban..ejjj:(
on:
creep dogoljek meg nem ertem a kerdesed ha texturat akarsz csinalni fesd meg ps ben es azt tedd ra a kifeszitett modelre (uv-zd: http://www.youtube.com/watch?v=mA_Qaiwwjac ) -
#55615 Valaki tudna segíteni, hogy hogyan lehetne egy egyszerű narancssárga textúrát csinálni, úgy, hogy a felhasznált testnek a szélein egy bitmap-ba legyen átfedve. Milyen módszerrel valósítható ez meg?
Ez a kígyóm lenne:
És szeretnék a száj rész és a fej rész között egy átmenetet készíteni.
Előre is köszi a válaszokat :) -
#55614 jah nekem is gigabyte házaim vannak melóban/otthon is.
szerintem nagyon frankók, jó az elrendezés, szellőzés is. -
nenad #55613 gigabyte házak elég jók és árban is oké. -
zenoka #55612 koszi vegig gondolom.. igazabol a hangzavar sosem zavart:D nyomdasz szulo+ egesz nap egy plotter megy a jobbomon:) -
marcee #55611 Még annyit fűznék hozzá, hogy ez a számítógépház jó eséllyel papírból van szinte, alig halkít az ilyen valamit, sőt inkább rezonál mindenre. Chieftec vagy középkategóriás Cooler Master lenne ideális (mondjuk egy Sileo 500) de azért azok drágábbak is egy tizessel. Max-hoz én inkább a kicsit lasabb nv GTS 450-et venném mint Ati-t ebben az árkategóriában. Tápból Cooler Master Real Power vagy Silent sorozatból, vagy méginkább Corsair VX450-et (ez tényleg halk). -
nenad #55610 egyértelműen nem,
de a lényeg nem ez, a lényeg az hogy az x6 ból sok elmegy alpfeszen gyári hűtővel 4ghzen, és így jelentősen gyorsabb mint a 960... És sokkal olcsóbb is...
cinebench -
#55609 Hmm, egy teljesítménye határára húzott i7 920/950 is lassabb, mint egy teljesítménye határára húzott X6? Van erről valami teszt nagy interneteken, ami kellően átfogó? (érdekel) -
nenad #55608 nem rossz szándékból mondom, csak sztem bestbuy. -
nenad #55607 ezért, mert jóval gyorsabb meghúzva :D -
#55606 Miért lol? -
nenad #55605 hsz -
nenad #55604 a tesztekben csak, a gyakorlatban nem! LOL! -
zenoka #55603 jaja de dragabb is... van egy felso hatar ami fele nem megyek arban.. (nincsenek akkora projectjeim ugye ha meg ugy alakulna akkor megyek renderfarmra vagy hozzatok bekopogok hogy csokolom berelnem a gepeket:)) ) -
putyi #55602 azért a tesztek alapján a 6 magos amd-t lenyomja az i7 920-950.