63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#55681 Tud valaki jó online renderfarmot?
Egyszer kipróbáltam a rebusfarm.com-ot de valamiért azt írta ki, hogy nem 'jó' a szoftverem, nem is értem miért... :) -
#55680 -
zenoka #55679 mintha a titkarnonk mondta volna...:) -
#55678 Na akkor lekapom én is:) -
zenoka #55677 ez az akkor amirol tegnap beszeltel? leszedem megnezem mit tud ugy latom a trialba is van par tesztjelenet beleepitve. -
nenad #55676 Twinmotion 2. Valahogy nekik sikerült reaétimeba megoldani pár dolgot, csak azt nem értem. hogy az én kareszmon az output miért nem ilyen...?
twinmotion2 -
Atkatáska #55675 Helo . 3 kérdésem lenne:
Itt ez a screenshot : http://img443.imageshack.us/img443/2386/helpw.jpg a modelemről ,de akadt vele pár probléma.
1. Én még nem tapasztaltam ilyet ,de mikor a modelben a select type-t poligonra állítom, kijelölök pár polygont ,és azokat "hide selected"-el elrejtem, a megmaradt, látszódó polygonokból egy pár elszíneződik rózsaszínre , pedig elvileg zöld az alapszínük mindenhol. (Pirossal bekarikáztam az alapszínükön megmaradt polygonokat. ) Ez miért van? (Ha Unhidelem az elrejtett poligonokat, akkor visszaszíneződnek az alapszínre) wtf..
2. Néhány polygon gondol egyet, és smootholva kezdi el mutatni magát (kékkel bekarikázva) . Semmi nem változik ,nincs több éle, stb, nem is állítottam be tudtommal semmit, csak fogta magát és smooth.
És ez a dolog terjed is:P : pl ha szerkesztem a smootholva látszó polygonok körül a modellt, akkor egyre több polygon lesz smootholva körülöttük.
3. És ezektől független kérdés ,hogy hogy is lehet beállítani ,hogy ne tudjam kiválatszani a takarásban lévő vertexeket, stb? Az ignore backfacking az ?
Kösz a válaszokat előre is:) -
putyi #55674 mire elkészül az előzetes már le kell majd adni(január vége) -
bencsab #55673 és lehet valami előzetest látni belőle? amolyan teasert... -
nenad #55672 ma felmegyek pestre, örvendenék ha összefuthatnák egy két komával innen.
teló ugyanaz, 70 570 1337 -
nenad #55671 elundolok rajta :D hátha -
#55670 bipp-bipp, utasításra vár, bipp -
putyi #55669 pillanatnyilag a droid hajlamainkat éljük ki. -
zenoka #55668 fuuu az jo.. Al kielheti a muveszi hajlamait akkor:) -
putyi #55667 ahogy vesszük.
amolyan filmszerűséget(nem építészeti) készítünk. -
zenoka #55666 ejj az nem jo..
kitartast! -
putyi #55665 sok év után először szívunk, de nagyon. -
zenoka #55664 meg szerencse mar csak par kemeny nap az evbol aztan pihi:)
Ti szivtok ket unnep kozott vagy vegre alszotok is? -
#55663 :) -
putyi #55662 no, úgy látom ma is megvirrad. -
#55661 Én egy ilyet használok, alatta pedig ez van.
Nekem nagyon bejött. Munkában és itthon is ugyanezeket használom.
-
#55660 Jahh, egérpad? Passz, nekem fekete eloxált aluminium van :) -
zenoka #55659 logitech mx revo nekem is bejott:)
van egy csomo gomb rajta programozhato:)
az eger alatetet passzolom evek ota nem hasznalok mar:) -
#55658 Nekem még mindig a Logi MX518 jött be a legjobban -
#55657 Sziasztok!
Vennem kéne egy egeret, de nem nagyon tudom milyet is kéne. Csak 3dhez(MAX)+pshez de ott csak minimálisan használom semmi matte painting semmi gamerkedés meg hasonlók!
20E a felső határ.
Nézegettem ilyet:http://www.argep.hu/product_1204588.html
+alá valami igényesebb egérpadot az kb 20E lenne, de eddig csak tuskós, interspáhros egereim voltak.
Várom az ötletetek tanácsokat, előre is köszi!
Üdv, Adam -
#55656 Dreamscaperől gondolom tudsz... :) -
nenad #55655 köszönöm mindenkinek!
Ha valaki tud másik challanget szóljon legyen szíves! :D
-
#55654 Jópofa ez a cucc, kimaradt eddig ez nekem... -
imp99 #55653 Hát ez még életem első modelljének renovált változata. :) Itt minden gyakorlatilag az elmúlt 5 hónap terméke. Talán a droideka modell ami 2008-ban látott napvilágot. Minden most készült itthon. -
#55652 Hátizé. :D Ugye szoftverrel szponzorálni egy gyártónak gyakorlatilag nem kerül semmibe, mert minimális az anyagköltség. ( Fejlesztési költséget nem nézve ) Railclone nagyon jó kis cucc. -
nenad #55651 texture4Ever dvd(k)? azért mégis valami. A vrayhez való manager program viszont inkább vicc, mivel az első nyerte a vrayt. Szoftver szinten nyomathattak volna egy railclonet vagy valamit. Nem mintha maxban modellezek, de néha jól jönne.
link -
#55650 Nagyon jól néz ki.
A Stuka mihez készült? :) -
#55649 Most nézem csak, hogy szabtak új ruhát MAyának, tök jó, nagyon kellett már, így egész pofás lett az UI. -
#55648 Vannak nagyon jó pillanati, rigek, constraintek működését nagyon inspiráló nézni. :D -
imp99 #55647 nah copy past-al nem müxik :D
http://www.lantos3d.com
Direkt link a videóhoz:
http://www.lantos3d.com/download/Lantos3d-DemoReel-2010.avi -
imp99 #55646 Kész a demoreelem. Kb 5 hónap alatt készült el és 1300 munkaóra van benne. Fogyasszátok egészséggel. :)
www.lantos3d.com
direkt link:
David Lantos DemoReel 2010 -
#55645 Gratula! :) Azért az vicces, hogy az első visz mindent, a második meg, hát izé... :D -
#55644 gratula. -
#55643 Gratulálok! Ahh póló csak az elsőnek jár :))) -
zenoka #55642 gratula!!!