63011

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• zenoka
    noh akkor az lesz hogy elmaszom a boltba a kis listammal ami fix az a proci, memo, alaplap, vidikari.. a tobbit meg majd belovi a pinztarcam..
    egy tuti igen nagy valtozas lesz a renderidoben :) most ket 1.86 ghz mag van a gepben e helyet jon 6db 3,2 es:)
  • putyi
    akkor egy hónappal később fog eltömődni.
  • bencsab
    a műszaki részéhez én sem értek, arról a prohardver.hu-n tájékozódok, a hangerő vonatkozásában személyes tapasztalataimat leírtam. egy biztos, ha van még plusz párezer forintod, akkor a chieftec-et inkább cseréld, mert ugyan jó minőségű, de hangos.
  • l0b1g
    szerintem a procihoz vegyél valami fasza kis hűtőt, mert a gyári nagyon hangos. legalábbis nekem az volt. aztán beszerezem egy jó kis noctua nh-d14-et.
  • zenoka
    mostaniba corsair van.. azabaj hogy ezekre random bokok (marmint a hutore, hazra) mert nem ertek hozza:)
  • bencsab
    tápból nekem van mindenféle a gépeimben (fsp, zalman, chieftec). a zalman a legfaszább, semmi hangja, ahhoz képest a chieftec egy porszívó. az fsp tápom full passzív, szóval az a legcsendesebb, de állítólag a ventillátorosaik is nagyon jók. szerintem se chieftec-et válassz, inkább fsp, vagy corsair vagy seasonic, vagy ha olcsóbb kell, akkor cooler master.
  • l0b1g
    asszem heroturko-n is volt belinkelve...
  • zenoka
    putyi koszi.. en ket havonta kiporszivozom a gepet:D azota nem szallt el elotte volt hogy bedoglott a tap:)
  • nenad
    nekem a gigabyte táp jött be végül..
  • putyi
    azt az eco szarságot felejtsd el. ha van az alaplapon raid, akkor tegyél bele két vinyót.
  • putyi
    nekünk két csiftek táp is elszállt amiatt, hogy a ventillátor eltömődött a portól. most ocz-t használunk. halkabb is.
  • nenad
    A vinyo 5400 on fordul az kevés, 7200esek gyorsabbak és ár difi sem lesz...
  • zenoka
    koszi ezt az infot akkor dobok bele meg 2 ot es par hetig nem iszom irsai olivert-t:)
    egyeb amit tudnom kenne?:)
  • marcee
    3 db-os memória csomag nem túl ideális AMD-hez, ezek kifejezetten core i7-hez vannak, Phenomhoz inkább párossával, akkor képes dual channel üzemelni.
  • Aldaryn
    Jól hangzik!
  • zenoka
    volt regen ajandekokkal mindennel de levettek mar az oldalrol:)
  • zenoka
    megtalaltam sorry.
    egyebkent ez lett az uj gep marmint a tervezett:
    AMD AM3 Phenom II X6 1090T BOX Black Edition
    Asus M4A77T/ USB3 sAM3 Alaplap (AMD 770 AM3 DDR3 ATX)
    ASUS TA-B11 Számítógépház Fekete Tápegység Nélkül
    Chieftec 500W Aktív PFC 12cm ErP Tápegység OEM (CTCTG50080PB)
    Cooler Master Case Fan 12cm R4-BMBS-20PK-R0 Blademaster PWM
    Gigabyte PCIe HD5770 1GB GDDR5 DDVI DSUB HDMI PCIe Videokártya (R577UD-1GD)
    Kingston DDR3 6144MB 1333MHz DDR3 Trial Kit Memória PC10600 CL9 (KVR1333D3N9K3/ 6G)
    Samsung 1000GB 1TB SATA Winchester EcoGreen 5400RPM 32MB Cache (HD105SI)
    Sony Optiarc AD-7243S-0B SATA DVD Író Dual Layer
    170 pinz korul brutto. vidikarin meg agyalok
  • Aldaryn
    Lol, volt ingyenes karácsonyfamodell? :D hehe... hehe...
  • zenoka
    nem emlexik vlaaki az ingyenes evermotionos karacsonyfa modelre marmint a linkjere egyszeruen nem talalom es nagoyn nincs kedvem karacsonyfat berhelni (hate xmas)
  • putyi
    azért ez bőven nem tartozik a súlyos kategóriába. ennél sokkal,szarabb modelleket kell sokszor kitakarítani határidőre. teheát dünnyögés helyett neki kell feküdni.
  • Aldaryn
    Ott a pont. :P
  • zenoka
    hat nezd akkor van egy szar modeled amirol tudsz csinalni jobb bal also felso kepet es ujramodelezed ha nagyon gany a cucc...
  • Malakai
    Refképek alapján is lehet modellezni.
  • Atikah
    Pont ilyen nincs :) már néztem.. egy 143as van, de az Streamline :(
    Bár ha találsz nekem Scania 143M blueprinteket, minden oldalról azt elküldhetnéd privibe ;)
  • zenoka
    ne szivass hogy itt nem talalsz van 2500 darab
    http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/
  • Atikah
    Találnék blueprint-et csinálnék én szívesen sajátot..
  • Aldaryn
    Hehe... :D
  • zenoka
    tanulsag: csinald magad a modeljeidet vagy a modeljeidet csinald meg rendesen ha fotozol....
  • Aldaryn
    Edit mesh módban, ha kellően tiszta a mesh (vertexek weldelve, stb...) a Normals szubpanelen lévő Unify segítségével lehet eltüntetni. Unify előtt érdemes törölni a smoothing groupokat (Clear All).

Ha a mesh nem tiszta, nincs weldelve, nem lehet kitisztítani, stb, akkor jön a nagy brummogó maci, aki előveszi.
  • Atikah
    Üdv!

Ezzel mit tudok kezdeni? .. a fekete polygonokra gondolok

• VO101Tom
    View menü alatt is van Viewport Configuration, a Lightning and Shadows fülön a Shadingot kapcsolgasd, hátha javít valamit.
  • Met
    na, szavaztam arra amelyik tetszik
  • repvez
    lehet hogy bénázok,de nálam nincs Configuration (Viewport Configuration) és ott a Lightning and Shadows fülön az Enable Hardware Shading menü.

Max9 sp2 64bitet használok.A másik beállitást az alapbol elvégzem ,anélkül nem látnék semmit a refképböl.
    Hobby szinten elbajlodok a progival,de inkább csak modellezek és ha valami fura történik akkor nem tudom hogy most én vagyok a hülye vagy a progi mivel nem használom olyan sürün mint ahogy szeretném.
  • myers90
    Hopsz a végéről lemaradt:
    Előre is köszi! :)
  • myers90
    Szevasztok!
    Lenne egy problémám, elmagyarázni ne tudom, de képet adok róla. :)

Tehát látszik az árnyékprobléma az éleknél. Ez egy importált modell, és csak mikor módosítást végzek rajta, akkor jön elő. Nos még a Normal modifier első látszatra megoldotta a problémát, de ez mind addig tartott, amíg nem volt előtte tükrözve a modell... miután használtam a Miror modifiert, utána a Normallal átlátszóvá varázsoltam egy-két részt... (pontosabban Max-ban korom fekete lett a tükrözött rész...)
  • Atika :o)
    szavaztam :)
  • npeter
    megvolt a vote ;)
    szép lett grat még 1x.
    igazándiból én is több indulóra gondoltam, habár sokan biztos nem fejezték be.
  • bencsab
    a tiedet nem láttam, de lospellosnak behúztam egfy rovátkát :D
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem volt tékem úgy, hogy észre se veszem, ha te nem nézed be... XD
  • zenoka
    semekkora es el is neztem es le is maradtam:)
    nenad: a hagyma bevallt ugy tunik:)