63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
zenoka #55601 noh akkor az lesz hogy elmaszom a boltba a kis listammal ami fix az a proci, memo, alaplap, vidikari.. a tobbit meg majd belovi a pinztarcam..
egy tuti igen nagy valtozas lesz a renderidoben :) most ket 1.86 ghz mag van a gepben e helyet jon 6db 3,2 es:) -
putyi #55600 akkor egy hónappal később fog eltömődni. -
bencsab #55599 a műszaki részéhez én sem értek, arról a prohardver.hu-n tájékozódok, a hangerő vonatkozásában személyes tapasztalataimat leírtam. egy biztos, ha van még plusz párezer forintod, akkor a chieftec-et inkább cseréld, mert ugyan jó minőségű, de hangos. -
l0b1g #55598 szerintem a procihoz vegyél valami fasza kis hűtőt, mert a gyári nagyon hangos. legalábbis nekem az volt. aztán beszerezem egy jó kis noctua nh-d14-et. -
zenoka #55597 mostaniba corsair van.. azabaj hogy ezekre random bokok (marmint a hutore, hazra) mert nem ertek hozza:) -
bencsab #55596 tápból nekem van mindenféle a gépeimben (fsp, zalman, chieftec). a zalman a legfaszább, semmi hangja, ahhoz képest a chieftec egy porszívó. az fsp tápom full passzív, szóval az a legcsendesebb, de állítólag a ventillátorosaik is nagyon jók. szerintem se chieftec-et válassz, inkább fsp, vagy corsair vagy seasonic, vagy ha olcsóbb kell, akkor cooler master. -
l0b1g #55595 asszem heroturko-n is volt belinkelve... -
zenoka #55594 putyi koszi.. en ket havonta kiporszivozom a gepet:D azota nem szallt el elotte volt hogy bedoglott a tap:) -
nenad #55593 nekem a gigabyte táp jött be végül.. -
putyi #55592 azt az eco szarságot felejtsd el. ha van az alaplapon raid, akkor tegyél bele két vinyót. -
putyi #55591 nekünk két csiftek táp is elszállt amiatt, hogy a ventillátor eltömődött a portól. most ocz-t használunk. halkabb is. -
nenad #55590 A vinyo 5400 on fordul az kevés, 7200esek gyorsabbak és ár difi sem lesz... -
zenoka #55589 koszi ezt az infot akkor dobok bele meg 2 ot es par hetig nem iszom irsai olivert-t:)
egyeb amit tudnom kenne?:) -
marcee #55588 3 db-os memória csomag nem túl ideális AMD-hez, ezek kifejezetten core i7-hez vannak, Phenomhoz inkább párossával, akkor képes dual channel üzemelni. -
#55587 Jól hangzik! -
zenoka #55586 volt regen ajandekokkal mindennel de levettek mar az oldalrol:) -
zenoka #55585 megtalaltam sorry.
egyebkent ez lett az uj gep marmint a tervezett:
AMD AM3 Phenom II X6 1090T BOX Black Edition
Asus M4A77T/ USB3 sAM3 Alaplap (AMD 770 AM3 DDR3 ATX)
ASUS TA-B11 Számítógépház Fekete Tápegység Nélkül
Chieftec 500W Aktív PFC 12cm ErP Tápegység OEM (CTCTG50080PB)
Cooler Master Case Fan 12cm R4-BMBS-20PK-R0 Blademaster PWM
Gigabyte PCIe HD5770 1GB GDDR5 DDVI DSUB HDMI PCIe Videokártya (R577UD-1GD)
Kingston DDR3 6144MB 1333MHz DDR3 Trial Kit Memória PC10600 CL9 (KVR1333D3N9K3/ 6G)
Samsung 1000GB 1TB SATA Winchester EcoGreen 5400RPM 32MB Cache (HD105SI)
Sony Optiarc AD-7243S-0B SATA DVD Író Dual Layer
170 pinz korul brutto. vidikarin meg agyalok -
#55584 Lol, volt ingyenes karácsonyfamodell? :D hehe... hehe... -
zenoka #55583 nem emlexik vlaaki az ingyenes evermotionos karacsonyfa modelre marmint a linkjere egyszeruen nem talalom es nagoyn nincs kedvem karacsonyfat berhelni (hate xmas) -
putyi #55582 azért ez bőven nem tartozik a súlyos kategóriába. ennél sokkal,szarabb modelleket kell sokszor kitakarítani határidőre. teheát dünnyögés helyett neki kell feküdni. -
#55581 Ott a pont. :P -
zenoka #55580 hat nezd akkor van egy szar modeled amirol tudsz csinalni jobb bal also felso kepet es ujramodelezed ha nagyon gany a cucc... -
#55579 Refképek alapján is lehet modellezni. -
#55578 Pont ilyen nincs :) már néztem.. egy 143as van, de az Streamline :(
Bár ha találsz nekem Scania 143M blueprinteket, minden oldalról azt elküldhetnéd privibe ;) -
zenoka #55577 ne szivass hogy itt nem talalsz van 2500 darab
http://www.the-blueprints.com/blueprints/trucks/ -
#55576 Találnék blueprint-et csinálnék én szívesen sajátot.. -
#55575 Hehe... :D -
zenoka #55574 tanulsag: csinald magad a modeljeidet vagy a modeljeidet csinald meg rendesen ha fotozol.... -
#55573 Edit mesh módban, ha kellően tiszta a mesh (vertexek weldelve, stb...) a Normals szubpanelen lévő Unify segítségével lehet eltüntetni. Unify előtt érdemes törölni a smoothing groupokat (Clear All).
Ha a mesh nem tiszta, nincs weldelve, nem lehet kitisztítani, stb, akkor jön a nagy brummogó maci, aki előveszi. -
#55572 Üdv!
Ezzel mit tudok kezdeni? .. a fekete polygonokra gondolok
-
#55571 View menü alatt is van Viewport Configuration, a Lightning and Shadows fülön a Shadingot kapcsolgasd, hátha javít valamit. -
#55570 na, szavaztam arra amelyik tetszik -
#55569 lehet hogy bénázok,de nálam nincs Configuration (Viewport Configuration) és ott a Lightning and Shadows fülön az Enable Hardware Shading menü.
Max9 sp2 64bitet használok.A másik beállitást az alapbol elvégzem ,anélkül nem látnék semmit a refképböl.
Hobby szinten elbajlodok a progival,de inkább csak modellezek és ha valami fura történik akkor nem tudom hogy most én vagyok a hülye vagy a progi mivel nem használom olyan sürün mint ahogy szeretném. -
myers90 #55568 Hopsz a végéről lemaradt:
Előre is köszi! :) -
myers90 #55567 Szevasztok!
Lenne egy problémám, elmagyarázni ne tudom, de képet adok róla. :)
Tehát látszik az árnyékprobléma az éleknél. Ez egy importált modell, és csak mikor módosítást végzek rajta, akkor jön elő. Nos még a Normal modifier első látszatra megoldotta a problémát, de ez mind addig tartott, amíg nem volt előtte tükrözve a modell... miután használtam a Miror modifiert, utána a Normallal átlátszóvá varázsoltam egy-két részt... (pontosabban Max-ban korom fekete lett a tükrözött rész...) -
#55566 szavaztam :) -
#55565 megvolt a vote ;)
szép lett grat még 1x.
igazándiból én is több indulóra gondoltam, habár sokan biztos nem fejezték be. -
bencsab #55564 a tiedet nem láttam, de lospellosnak behúztam egfy rovátkát :D -
#55563 Nekem volt tékem úgy, hogy észre se veszem, ha te nem nézed be... XD -
zenoka #55562 semekkora es el is neztem es le is maradtam:)
nenad: a hagyma bevallt ugy tunik:)