3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
autoCad pallettarol van nem?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
a teapotot egybol kiszuurtam 😄 Most talaltam valami MeshSmooth t, ez eleg jo. Csak azt nem tudom meg hogy varazsoljak ra olyan szep szurke texturat mint mindenki 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

tenkenorman
alap beépített teapot. ottvan az objectek között. de ez nem megy elsõre szépen és gyorsan egyszerre, vagyis megy de az már nem segítség hanem más helyett megcsinálás😄

http://www.tenke.hu

Jim Morrison
Gyors kerdes : trial verzio van meg.
Lattam milyen kiraly kavescseszeket csinaltatok, az lenne a kerdesem, hogyan lehetne egy hasonlo minosegot gyorsan osszedobni, hogy finomak legyenek a vonalak... Neztem mar tutorialt is, de megmondom oszinten ez kicsit bonyolult meg es nem tudom hogy mire kene pontosan rakeresnem...

Hát nekem elsõre tök életszerûnek tûnt,szerintem fel tudna borulni így egy busz ekkora sebességnél,de aztán többszöri visszajátszásnál vettem észre dolgokat.
A bal szélén ahogy megy a csaj is,látszik hogy finoman idõzítve van a buszhoz.Ha jobb lenne a felbontás szerintem elsõre észrevehetõek a hibák.
Mindenesetre nekem nagyon tetszett a videó,ha tudtok ettõl jobbakat,akkor néhány linket megnéznék !
npeter
jah a mozgás elég gáz, meg túl gyorsan, könnyen is felborul, egyébként is mit áll az az audi? vagy mi a zebrán? 😛

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

a tores az zsir de elotte az ide oda mozgas az borzalmas szerintem.

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

ThomasGins
Nekem az üvegtörés ami eladja, de 5 tonna nem mozog ilyen gyorsan.

\"So always look on the bright side of death\"

annyira rossz felbontású a videó, hogy tölem akár eredeti is lehetne 😄
kicsit merev a dinamikája a borulásnak, ott bukna el nálam, de egyébként jó.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

npeter
az az aljnövényzetes múltkori épületrõl nincs még kész a videótok?
szívesen megnézném, ha publikus.

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

ThomasGins
F*szák!

Aldaryn
Jók!

per aspera ad astra

Aldaryn
CG, nem is minõségi munka ráadásul.

per aspera ad astra

Sziasztok !

Szerintetek ez igazi,vagy CG ? Kicsit gyanús a videó,de a fene tudja ....
http://www.delmagyar.hu/biztosan_nem_igy_akartak_adatlap/video/RUJ93XbKLwLYDOnKzwidCA/
Atika :o)
Ebben van valami nekem is ott porosodik asztalon 😊 pedig ha 3d-ek akkor hasznalom 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

néhány kicsit komolyabb sketch...

sketch

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

sketch LOL.

nfr, a szokásos Cornell, ezúttal explicitsamplingal az emitteren. Vicces, hogy így kb 30 másodperc alatt teljesen tiszta képet ad, sajnos az árnyék zajos marad, ezért brutális AA-val kellett lerenderelni. 64 samples/pix... Így is csak 2 perc let végül.

tenkenorman
a NASA által kifejlesztett eszköz. tul.képp egy továbbfejlesztett mini joystick. tudod dönteni tekerni csavarni meg minden. navigálásra érdemes használni. van simán solo-ban meg ilyen kis mini pad-ra rakott verzsön kijelzõvel meg minden féle mókusvakítással

es ez mit csinal amugy?😊

the world is mine

tenkenorman
szerintem nem zavar senkit. nem vagyunk olyan sokan... pár hónapja ész nélkül megvettem volna de lebeszéltek. profi 3dsek mind azt mondták hogy csak porosodik náluk

lac coo
15 000....

( De ha zavar titeket, törölhetitek, csak gondoltam hátha jó kezekbe kerül ...

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Aldaryn
Gyakorlatilag már megtetted, csak azt nem írtad le, hogy melyik, és hogy mennyiért adod.

per aspera ad astra

lac coo
Sziasztok !

3D grafikával kapcsolatos aprót szabad-e beraknom ide ? 😊) ( Space Navigator ...)

THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

<#idiota><#banplz>

the world is mine

martyr
a piros doboz is unyeldnig. (és ezt nem a videóból találtam ki)..
egy pipa lemarad és kész a baj.. ilyen ez 😊
a bíztatást mindenesetre köszönöm 😉

Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.

ne szurj mar ki magaddal nem igaz hogy ez alapjan nem tudod osszehozni ha "vagod" a reactort
http://www.youtube.com/watch?v=9vNcni2cqxo

"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)

martyr
nem bántódtam meg..
az origamin már túl vagyok 😊
és nem szeretem feladni félúton.

Hogyha bölccsel találkozik, s az rámutat hibáira, s megfeddi, úgy örüljön, mint aki rejtett kincset talál.

nem bantas de ha ezekbol nem tudod osszehozni akkor hagyd a picsaba es inkabb origamiz.

martyr
már megnéztem az összeset... a reaktoroakt vágom, meg az attach-ot is. a kérdésemre nem találtam választ a neten. ezért tettem fel itt.

martyr
Sziasztok!
Újabb kérdés:
hogyan kell megcsinálni hogy ha a piros dobozt elmozdítom balra, akkor felhúzza a kék dobozt?
Kérlek segítsetek.
köszönöm.

Jim Morrison
Ez baromi joo !

tenkenorman
ez mire jó? asszem pont kéne😄

ujabb ingyenes tonemapper link

tenkenorman

ThomasGins
Egyszerû ötletnek uv map modify, plane módban, bonyolultabbnak unwrap, és kifeszitgeted.

150kb/s - köszi, a többit priviben vagy skypon.

martyr
Na, nagy nehezen rájöttem.
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen 😄

martyr
Remélem így jobban látható mit szeretnék elérni:
bone

Met
igaz, igaz 😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Klon
üdv
nekem is kérdésem lenne:
most csinálgatom ezt de szeretnék valami szöveget írni az egyik szárára. Nem tudom, hogy hogy csináljam úgy, hogy kövesse a hullámokat.
kezdõ vagyok, egyszerû ötletet adjatok 😊
köszi

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON&#65279; LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Free
mekkora a sávszélességed? mert akkor odaadom de nincs idõm levinni 😊

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

martyr
Sziasztok!

Animációval kapcsolatos kérdésem van, kérlek segítsetek.
Szeretném a bone1-et összekötni bone2-vel, azt a bone3-al, azt a bone4-el, azt pedig a bone1-el.
Egyszóval szeretném loopolni, de nem tudom hogyan.
Elõre is köszönöm a segítséget-

npeter
jópofa, csak pár észrevétel: nekem kicsit soknak tünik a bump a lámpákon, meg a szélvédõ keret nagyon low poly lett.

Off:
valakinek nincsen meg a heroes 1-2-3-4 éved egybe?

Slipknot14
hacked Vray befittyen 😄
én átszoktam írni, hogy a DEMO ne legyen benne xD
egyébként profi munka, legalábbis nekem nagyon bejön 😊

Met
Végre elkészült.
A kerekek nem az enyémek, nem volt ihletem hozzá

<#nemtudom>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

atenza
1.5 sp2 van, az oldalukon sehol sem írja h melyik verzió kell neki.

gondolom ujabb vray kell neki.