3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak késztetést éreztem valamiért egy ilyenhez😄
\"So always look on the bright side of death\"
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Mindent összevetve egyenlõre úgy tünik az ATI implementációja jobb OPENCL-re.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
GPU-n számoló retail terméket sem sikerült találnom, de ezek amúgysem keltették fel fLeSs érdeklõdését, mert ezek CPU és platform tesztekhez kellettek, pedig szerintem nagy buli lett volna bevenni valamit, amit cpu és vga tesztekhez is lehetne használni egyenes összehasonlítással. Talán majd jövõre.
Köszönöm a segítséget mindenkitõl.
Rendben. Akkor lehet, hogy inkább képekbe mentem, de miért nem találom sehol amit elmentettem?
the world is mine
Midas, doc settings-be local alatt
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
the world is mine
the world is mine
Van mégegy gond :S Elmentem avi-ba, de nincs ott a fájl ahova mentem. Még a keresõ se találja meg. Ilyenkor mi a gond?
http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..
Bocsi, hogy ide írok, de már mindenhol kerestem. Az lenne a kérdésem, hogy lehet a 3Ds max-ban videó formátumba menteni mert nekem csak képformátumba sikerül? (3Ds max 2009-et használok)
A válszokat elõre is köszönöm!
Üdv.
Márk
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
the world is mine
the world is mine
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
A probléma az adatok szinkronizálásával van. Egyébként mint láthattad a Background Workeren keresztül bárhány threadet létre lehet hozni, csak az adatokat kell szinkronizálni ha olyan a feladat. Természetesen vannak olyan dolgok amelyeket nem olyan egyszerû megoldani, ilyen például az array kezelés. Ezeket kell átírni. Számolni úgy, hogy az adatokat nem kell felhasználni a másik taszkban, megoldható sõt mûködik is.
Tehát ezeket kellene megoldani, tehát nem kellene teljesen újrairni.
per aspera ad astra
per aspera ad astra
Amúgy lehet, hogy ez már az öregkori elbutulás kezdete, de valahogy nem vagyok befogadó igazán. Annyira átalakítják a programot, hogy nincs kedvem sem feltenni. Közben pedig a lényeges feature-ök javíása készítése meg folyamatosan elmarad. Lehet, hogy újabb szoftver után kellene nézni?
A kompositra visszatérve valószínüleg sok ember megtanulja és örül neki hogy nem kell másik szoftvert használni hozzá, ami gondolom meg autodesk kitolom a versenytársakat a bizniccbõl stratégiája.
inkább örüljünk neki hogy lesz benne valami új is, Rossz példának ott van Onyx, nemtom hány éve már teljesen ugyanaz a szoftver. LOL.
per aspera ad astra
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
per aspera ad astra
<#vigyor2>#vigyor2>