3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It\'s good to be bad.
Ha ennyire szeretne festegetni akkor arra megvan a megfelelo eszkoz. (Akar a Blender is)
http://www.youtube.com/watch?v=YwsrDVlqq-w
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
csinalj mar egy kockat ahol ugyanez a problema es told fel valahova..este ranezek ha akarod..
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
Viszont ennél a viewport canvasnál érdekes anomáliákkal találkoztam, mint pl beragadnak a nézetablakok és nem frissülnek, ezért nem erõltettem
Amit szeretnék: "kézzel festett" modelleket. Mint pl egy játék szerkesztõben, mikor felfested az utat, köveket stb.
It\'s good to be bad.
esetleg elotte: DriverCleaner
Azért kösz a segítséget, már újra akartam rakni, pedig az sem segített volna 😄
Esetleg megpróbálom újrarakni MAX-ot, de nem hiszem, hogy segítene rajta.
vagy GixEr altal javalot blend materialt hasznalj elore megfestett alpha mappal..egyszerubb szarazabb erzes.
A vertex paint eleg elnagyolt dolog ilyesmire, inkabb egy festett map amivel jol tudod keverni az anyagokat, (de azt sem a Multi/sub materiallal) Leirod konkretabban mit szeretnel az jobb lenne.
It\'s good to be bad.
Probald a BLEND materiallal es a blend hez a vertex color-t rakd be. Az alapjan fogja keverni a ket kulonbozo anyagodat.
It\'s good to be bad.
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
PROBLEM
Neten annyit találtam, hogy vegyem ki az environmentbõl a fényeket. Dobtam be egy Vray sky-t de így is csinálja az se mûködõképes ezek szerint?
Valaki help mert nem értem a miértjét.
Üdv, Adam
"Enable Customize->Preferences->Viewport->Configure Drive->Match Bitmap Size as Closely as Possible, and restart Max"
Az utolsó elõtti képen látszik az elõzõ linknél. Azokat állítsd be.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Véletlenül bukkantam a következõ épületre. A látványtervek sem rosszak, de az egésztõl egy az egyben nekem leesett az állam.
Ki korán kel, poligont lel.
A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
arraynel is persze erdemes instanceolni hogy egyszerre tud utana az osszes cuccot szerkeszteni.
csak sikerült összehozni 😊 Az array jól jött a barázdáknál is, kicsit kilogikáztam, ha egy alap tube 18 részbõl áll, elég csak az egyiket belõle megszerkeszteni, aztán array-el 18x egymás mellé tenni, majd Bend-el beforgatni 360ba 😊 Biztos van ennél egyszerûbb megoldás is, de ez hirtelen jónak tûnt 😊)
Gondoltam erdekelhet valakit foallasban tervezgetes, renderelgetes, gyartas stb.
info: Link , vagy tolem privatban. Surgos. Dontenunk kene legkesobb hetvegeig.
Egy bicikli kerék küllõit szeretném megcsinálni a következõ módon
Adott a 2 spline-om és azt az egy küllõt szeretném körbeforgatni a köralakú spline on, úgy hogy a töve megmarad ott fixen, vagyis izé 😄 küllõket szeretnék kreálni valahogyan 😊 De ha van rá más mód akkor azt szívesen várom 😊
Köszi a választ egyébként, meglesem azokat, amiket leírtál.
de egyebkent kepet hogy mit szeretnel marmint skicc is jo vagy valami mert ugy fogalmazol ahogy en😄 erthetetlen 😄D
egy küllõt szeretnék 360°-ban körbeforgatni, egy splinen, úgy hogy csak a legalja metszi a splinet.
Spacing Toolal próbáltam játszani, de azzal nem sikerült összehoznom ezt :S Esetleg valaki útba tudna igazítani? :$😊 Elõre is köszi 😊
Ez kell neked
ha jol tudom
érdekes, neki címeztem és õ az egyetlen, aki nem orrolt meg rajta, hisz nincs min, vette a lapot. 😊
aki meg csak kotnyeleskedik, az félreérti és csak fröcsög. 😊