63011
"Aki másnak felbontás...!"
-
#57803 Hehe, na majd ha lesz időm, akkor csinálok egy lepukkant verziót is belőle :) Madárshit materialja van valakinek? -
#57802 Nem jó, látszik rajta, hogy render.
- nincs csöves a padon
- semmi nincs összegrefitizve
- a madár nem szart a padra
Ez mind teljesen hétköznap (életszagú, az egyik különösen) esemény -
#57801 Heti Nem Túl Felesleges Render (HNTFR!):
-
bencsab #57800 Ha valaki gépet venne:
http://hardverapro.hu/apro/intel_core2quad_g6600_komplett_gep_elado/friss.html -
sanyicks #57799 Ezzel a rakás szamócával tényleg csak scripttel lehet materialokat törölni? Asset trackingban nem lehet, material editorban csak az editorból lehet kitörölni, ráguglizok arra hogy remove material/texture akármi mindig scriptet írnak. -
#57798 Megoldottam máshogy azért köszi... -
#57797 azt én is tudom, de én nem csak a csontvázat meg a mozgást akarom menteni, hanem a karaktert meg a mozgást -
JackMeadow #57796 a biped menüjében el lehet mentnei egy kis floppy ikonnal .bip fileba, de sztem a CAT csontozás sokal jobb -
#57795 Hy!
Volna egy kérdésem !
A kész karakter animációt (biped rig), hogyan tudnám elmenteni, kiexportálni, vagy valahogy eltárolni hogy egy másik projectben megtudjam nyitni? Karakter, alatta a csontváz, meg ugye a mozgás. FBX-be, meg 3Ds-be próbáltam már de vagy eldeformálódik a karakter, vagy nem nyitja meg... stb. Biztos van rá egy egyszerűbb megoldás, remélem tudtok segíteni ! Az is jó lenne ha csak copy/paste lenne... Szóval kimásolnám az animációt utána megnyitnám azt a projectet amibe látni szeretném, és be illeszteném.
Előre is Köszi! -
#57794 Akárhányszor nézem meg Alex Roman "The Third & The Seventh" animációját, minden egyszer ugyanaz a döbbenet lesz úrrá rajtam, mint amikor először láttam. Megmagyarázhatatlan és egyben csodálatra méltó művészi alkotás. Egyszerűen nem lehet betelni vele. -
putyi #57793 nem rossz!
nekem az elején a felvillanások közötti szünet kicsit hosszú, a paci plusz oroszlán mozgása pedig picit gyors, de egészen jól hozza a hangulatot.
Amúgy meg komoly forral indult a dolog, mert alapból tetszik ez a kollázsos bábozós stílus.
ja a pergamen kitekeréséhez valami finomabb susogós hang jobban illet volna, tekintve, hogy nem töredezett szít, amikor kitekerődött. -
JackMeadow #57792 Csináltam egy könyv trailert részben 3d-s kiváncsi vagyok mit szóltok hozzá
-
#57791 nincs mit ;)
a "gazgenerátor" tényleg jópofának néz ki, várom már a teapot alakú bokrokat/fákat :) -
putyi #57790 én voltam a bunkó, mert még egy köszönömöt sem írtam Péternek. ha ezt megteszem, akkor egy nappal rövidebb a halál.
Tehát biztos, ami biztos: Köszönöm!
A figyelmeztetést és a tetszésnyilvánítást is. -
putyi #57789 ez is jófajtának láccik:
http://algorithmicbotany.org/TreeSketch/ -
putyi #57788 maj' teszteljük, de elég jónak ígérkezik.
http://chaosgroup.com/en/2/phoenix.html -
zenoka #57787 ahogy oregszunk kevesebbet beszelunk.. marad csak a hummoges:D -
bencsab #57786 mire fel?
npeter fórumgyilkos lett 6 napra, ez igen! :D -
nenad #57785 up -
#57784 Szép munkák.
A 'Solaris City 2011' galériában mindkét kép ugyanaz. Gondlom nem direkt.
A diplomaterves testszik a legjobban.
-
#57783 Ha valakit érdekel, feldobtunk pár projektet a weboldalunkra. -
nenad #57782 nem, ternészetesen, de kb 3 node-ot kirakhatsz belőle, ami 1,5x gyorsabb... Ha azokat is meghúzod, akkor a teljesítmény 2,25x is lehet az eredetihez képest, persze a intel is ki tud facsarni kb 30% -al többet, meghúzva, de még így is jelentős lenne a különbség.
Egyébként az opteronokat nézem most egész olcsóak lettek, és ha két 16 magosat bele lehetne tenni egy ilyen intel konfig áráért akkor az bőven megérné....
-
bencsab #57781 ezt egy komplett konfigurációra vetítve számoltad ki? -
nenad #57780 overclockolva elég brutál a teljesítménye. De azért az ár nagy úr, és egyébként 6 db 1090T jönne ki, ami teljsítményben 2,7-3x annyi. -
bencsab #57779 a túlzó DOF-ra a 2:37-nél kezdődő részre gondoltam, emiatt ott egy kicsit makettszerű is a látvány -
nenad #57778 a pluginnel, ugyanez a szitu nem? -
bencsab #57777 pl lappset -
#57776 Putyi okosabb volt, és nem realflow-al készítette le a mesh-t :) -
nenad #57775 realflowal az a baj, hogy a mesh, amit létrhoz nagyon durva, a phoenixes meg gyorsan szétszakadozik cseppekké. Vagyis minkettőhöz oriósi mennyiségű részecskeszám kell, ahhoz, hogy jó legyen. -
#57774 Azzal még annyira sem jutottunk, mint realflowval. :( Persze ez nem a phoenix hibája, henm a tapasztalatlanság.
Bencsab: Köszi! Nagylátós és DOF-olt jelenet csak egy van, a többinél 50-85mm volt a gyújtótávolság, mégha ez nem is látszik, ennek ellenére teljesen jogos a kritika, ha erősnek érzed a DOFot. :)
Játszótérből milyen a modernebb? Én itt leragadtam. :( -
bencsab #57773 Az jutott még eszembe, hogy azzal, hogy ennyit fejlődött a látványtervezéshez használt szoftver és hardver, jó nagy adag plusszmunkát vettünk a nyakunkba:
Korábban egy ilyen anim kb fele volt az épület modellezése a maradék időben megoldottad a többit.
Most a teljes projekt 10% idejében összerakod az épületeket, a maradék 90-ben pedig parkosítasz, környezete építesz, stb.
Régen nem zavart senkit, ha egy ilyen animáción összesen 50db fa volt, manapság meg 5000 növény is kevés... :D -
bencsab #57772 Nagyon profi, szép munka, pár építő jellegű kritikát hadd tegyek hozzá:
- Az autók, emberek mozgása mindenhol lassú, szerintem ×1,5 tempóval életszerűbb lenne
- Néhol túlzó a DOF. A széles látószögű objektíveknek nem tud olyan kicsi mélységélessége lenni, ahogy azt néhány helyen látni
- Játszótérnek valami modernebbet választottam volna, jobban illett volna az épületekhez.
Persze ezek csak apróságok, összességében nagyon komoly megjelenésű animáció. Nagyon szép a növényzet, jók a fények, ötletesek benne a gegek is. -
bencsab #57771 Brutál drága, csak érdekességképpen linkeltem be. -
nenad #57770 phoenix? -
#57769 cool
frankó, tőletek megszokott minőség -
zenoka #57768 ahogy a sussogo maci mondta: fasza, nagyon fasza!:) -
#57767 A vízzel megfutottuk a magunk köreit, nagyon sok felesleges munka ment bele, és mikor elkészült az első, "használható" eredmény, már nem volt kedvünk tovább finomítani. Komoly fejtörés ezeknek a rendszereknek a vékony, filmszerű folyadékréteg. -
#57766 :)) Köszönöm szépen! -
#57765 Szép lett, a növényzet és az amtoszféra mint mindig baromi jó.
A víz viszont kicsit "zselés" hatású lett, a kövön való fodrozódás is mintha nem a követ érintené.
HD-ban persze úgyis átirányít vimeo-ra. :) -
nenad #57764 király cucc, látom bekerült az atmoszféra is és a gi is sokkal jobb lett. Gratulálok!