3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
A felbontás viszont alapértelmezésben elég gagyi lehet, az options alatt a driver settingsnél be tudod állítani, hogy nagy textúrákat használjon.
www.pumaszallas.hu
Már elõre elnézéseteket kérem a zavarásért !
Hobby szinten modellezgetek, autodidakta módon tanultam az egészet így hiányosak az ismereteim.
Persze nem tõletek akarok minden hülyeségemet megkérdezni, hanem egy apróbb problémámra szeretnék rákérdezni, ami a textúrázás témakörében lenne. 3D Studio 2009-et használok és amikor a modelljeimre ráteszem a textúrát, a szerkesztõ ablakokban csak "megszürkül" a modell viszont a renderben rajta van a kívánt kép. A kérdésem az lenne hogy megoldható valahogy az hogy a szerkesztõ nézetekben is lássam a képemet ? Ha megoldható, legyen szíves valaki elmondani :-)
A válaszotokat elõre is köszönöm !
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
VO101Tom
A modeleket .nif fájlok tartalamzák, igen mod lesz belöle páncélokat szeretnék szerkeszteni.
Az utolsó kérdésed nekem tul bonyult lenne.
SZilaJMaGGoT
Igen nem teljesen max-os kérdés, mert a páncél modeljét kell csak ezzel szerkeszteni a többi részét más programokkal.
De azon a részen túl vagyok ezért állok neki a modelek átszabásának, és ehhez a 3d studio max-ot ajánloták.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
www.pumaszallas.hu
Es olvasol külön tool is van hozza
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
És arra gondoltam hátha valaki csinálta már és leírja honnan lehet.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
egyebkent ma mar nem ir a multkori ota ugy sejtheto hogy otthon nincs nete csak a munkahelyerol irogat😊
"A kreativitás titka az, hogy ügyesen titkold el a forrásaidat" (Albert Einstein)
amúgy mi van? nem jött össze az este és úgy érezted, hogy bele kell rúgni valakibe?
a rossz hír pedig, hogya mestered átvert.
a tanfolyamra köszönöm nincs szükségem, a legjobb mesterem volt ebben a kérdéskörben. 😊
ellenben javaslom, hogy csapd fel a nyelvtankönyvet és olvasd. 😊
www.pumaszallas.hu
Játékok meshes fájljait szeretném át variálni, de nem tudom õket megnyitni kell valami patch félét letölteni ehhez a programhoz hogy meg tudjam nyitni õket? (nekem a 9 verzió van meg) (Az egyik a Fallout 3 és NW a másik a Venetica)
Sikerült beszereznem egy erõsebb gépet amin most már akadály nélkül fog futni reményeim szerint a 3dsmax. Ti most melyik verziókat használjátok, ajánljátok maxból és vraybõl? Köszi elõre is! 😊
Image sampler: Adaptive DMC; Noise threshold 0,7-1; ha van GI, akkor Irmap low, Light cache pl. sub:100, sample size: 0,5-1.
Ez elég gyors és kevésbé szép eredményt szokott hozni nekem.
Alkoholista az aki annyit iszik mint én, csak ellenszenves.
Gépem egyébként: 5200+ AMD dual core, GeForce 8600GT, 2G ram nem túl jó de, nemhiszem, hogy ennyi ideig kéne dolgoznia, mikor mental ray-el 10-20mp úgy, hogy minden benne volt(high polys felni és gumik, üveg szélvédõ és 2 egyszerû omni light).
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
Kétt géppel szép az élet: GA-965p ds3 q6600 4giga Asus 8600gts Asus P6t i7 920 6x2048mb ddr3 1600 Gigabyte 295gtx 1792mb És ezt azért hogy otthon es a cegbe is tudjak FSX-ezni!
de ez nekem mar magas😄
csak azért mert az ATI csúcskártyán 1400(kb.) stream proci van, míg az nvidiánál 448 cuda. Gondolom nincs ekkora teljesítménybeli különbség. Fõleg, hogy az nvidia kb 10xdrágább.
\"So always look on the bright side of death\"
per aspera ad astra
a bonbonos szekrényed k jó!
kérdés: a crop mód befolyásolja a GI-t, vagy bármi mást a méreten kívül?
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
How to change the icon color of your dark UI in 3D Studio Max
www.pumaszallas.hu
\"So always look on the bright side of death\"