63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• FRenkie
    De az effekteket render után teszi rá, úgyhogy, ha türelmetlen vagy és a rendert a felénél leállítod akkor nem fogsz lens flare-t látni soha :)
  • FRenkie
    kössz
  • GixEr
    A REACTOR CarWheel-re senki??
  • GixEr
    Tok mindegy milyen fennyforras (vagy objektum) az effects vagy a Videopost/Lens effect ben keresd. Ott megmutatod a fenyforrast vagy testet es annyi. Mindenkinek mas a szep beallitas, erre nincs recept (csak ne legyen tul eros!!)
  • Free
    ne kötekedj :c)) örülj hogy van :c))

más:
    nah nyomtam F1 et meg rákerestem neten de lévén nem megy még mindig úgy az angol ahogyan én szeretném hát felteszem a kérdést. hogyan lehet szép Lens Effectet készíteni ? mi kell hozzá?? mert én direct light al próbálkoztam de valahogy sehogy sem lett semmilyen efect sem. tudom hogy noob a kérdés meg L foktok zavarni de tényleg érdekelne
  • nenad
    a 3dsmaxot a banneron lejebb huznam, sztem jobban nezne ki ha kozelebb lenne az aljahoz egy kicsit
  • nenad
    jo hogy belinkelted, lattam mar regebben de elvesztettem a linket :)
  • GixEr
    Ez se normalis...
    Normal map keszitese
  • nenad
    aha.
  • oryon
    Vraynél úgy érdemes, hogy a jelenetben lévő vray lightoknál kikapcsolom a Caustics képzését és berakok egy direction lightot és csak az képezhet ilyet?
  • nenad
    annyi van a neten mint a szemet, keress ra.
    egyebkent a scene amit flegosnak feltettem abban is van caustics, az alap beallityasnak elmetileg jo kell lennie, csak ne vraylightot hanem direct lightot hasznalj a causticsnak.
  • Carlos
    Nekem tetszik a bogár!
    Nekem eddig egy szekrényre futotta csak. Igaz 3 napja nyomom a Max-et.
    Képet be se merek tenni róla.
  • Mayer
    :D
  • FRenkie
    Mi köze Aldarynnak a ds21hez?
  • Mayer
    Nenad: Ahhh. Próbálkozom de nem tom mit kéne ha este sikerül akkor renderelek egyet külömben így marad. Jut eszembe. Nincs kedved csinálni nekem egy vrayes caustics tutort? :D. Próbálgatom de mindig foltos meg csúnya. Biztos elrontok valamit de nem tom szal jó lenne egy jó kis setup.
  • RelakSfromhome
    Max-hoz lwo plugin van-e?
  • nenad
    na vegre, ma meg holnap agymosason vagyok :D, aztan belefogok :)
    Addig kitalalok vmit
  • Zsottybobo
    Helló!!!
    Polytrans-for-Max
    Van már ilyenetek? Mik a tapasztalataitok?
    (... hogy lehet óccsóé hozzájutni :))
  • grizzly21
    ez is igaz;)
    és micsoda dicsőség lesz a credit menüpont alatt látnia majd a nevét az illetőnek:
    fantasia_car_1---3d modeller: X. Y.
    :D
  • Aldaryn
    Mióta van helyezés? :) Megy a project, emberek küldözgetnek képeket, véleményezzük, kritizáljuk, stb... És szerintem senki nem fog megharagudni, ha neked megtetszik egy-egy mű, és esetleg megkéred az illetőt, hogy rendndereljen már pár olyan képet is, amit felhasználhatnál a készülő gamédba.
  • grizzly21
    jo az uj banner, de inspirációként ki lehetne írno, hogy az első akárhány helyezet kocsija bekerül egy fantasztikus flash multiplayer játékba;)
  • Methos from GH
    Érdekes, én normálisan tettem fel a kérdést, leírtam miben lenne szükségem segítségre, mégsem válaszoltatok. Egyedül 1 ember, válaszolt, hogy őt érdekelné. :P Szóval szerintem tökmindegy, hogy teszik fel a kérdést, mert nem igazán válaszoltok rá.
  • nenad
    nem jo, a reflection, valamit tuningoljal teso! :)
    az egesz oltan termeszetellenes hatasu, nezz meg egy fotot es probald a fenyezest ugy megcsinalni.
  • Mayer
    Jó reggelt!

Kicsit mégnagyobb kicst mégsárgább.
    Mostmár meguntam nincstovább :). Pár stúdiókörnyezetes kép még lesz aztán vége. De azért vélemények jöhetnek.

Piros

Sárga highres

• oryon
    Héééé! Odakoppintok! Aldarynt ne merjétek leváltani! :D
    Mostanság néha eltűnik, szal türelem...jön még eme utcába és akkor... :D
  • Palika1989
    Köszi!!!
    Ez a kép photoshoppal kicsit "öregesítve" lett...
    Az eredeti kép:

Árnyékok nincsenek... (nem is tudom miért
  • littleNorbi
    Hát nem egyszerű, ez a baj.
  • GixEr
    Apropo, nem latott valaki valamerre tutorialt a Reactor-Car_wheel hez?
    itt olyasmire gondolok, hogy nem csak leteszem az autot ami kicsit rugozik es elindul, hanem extra lehetosegek kiaknazasa. Controllerek scriptek stb... valami amivel inteligensebbe teheto az auto.
  • Newfronter
    Valamiféle 3dsmax videoexporter vagy mifene program ez, nem tudom én sem de a codenamegta.hu-n láttam töltsd le és nézd meg mire való mert még azt sem tudom :)
    De gondolom ez a kocsikhoz való...próbáld ki!
  • GixEr
    Van aki be tudja allitani a jarmu fizikai tulajdonsagait is?? nem csak modellezesbol all a dolog, hanem teljes fizikai beallitasokrol. forgastengelyek beallitasarol, LOD modellek kesziteserol(legalabb +2), nem beszelve az osszetort jarmu modelljeirol, ha minden igaz akkor collision objektumok is kellenek.
    Ezeket at kell exportalni egy istentudja milyen programba (valami sufnituning progi)ahol valoszinuleg az egesz darabjaira hullik, tehat ujbol be kell allitani mindent, hogy vegul ki lehessen exportalni egy game-engine altal elfogadhato formatumba. A texturakat meg nem is emlitettem. Szerezz be TEMPLATE fajlokat a MAX-hoz es leirasokat, hogy mi mire valo es hogyan kell beallitani az objektumokat (kozeppontok, texturaformatumok,obj. elnevezesek stb...) Legjobb lenne egy direkt exporter plugin a Max-hoz. Vagy szinten egy template a "sufnituning" programhoz. (ez v.szinuleg a Zmodeler vagy a milkshape)
    nem olyan egyszeru ez...
  • littleNorbi
    kösz.
  • Malakai
    Hangulatos, még csiszolhatnád egy picit, mondjuk fények, árnyékok. :)
  • nenad
    wow, nem is lattam, tok jo lett, erdekes a render
  • Newfronter
    Sziasztok!
    Már rég érdeklődője vagyok a témának és néha-néha próbálgattam már ebben ezt azt. De én is csak csekély szinten tudok.
    Carlos ez tényleg best oldal amit belinkeltél...most onnan fogok egy kicsit tutorialozgatni :)
  • nenad
    valakit valasszatok meg uj hazigazdanak :D
  • Malakai
    Al nagyon belemerült a d21-be, a topicot (bannert :) is elfelejtette? :)
  • Carlos
    Motrot.
    Gratulálok.
  • Carlos
    "csak"
    Szerény vagy...Nekem nagyon tetszik.
  • nenad
    hehe :)))

ITT MINDEKI TUD MODELLEZNI, CSAK FULL PROFIK VANNAK,
    FOLEG ALDARYNT KERESD A Design21 rol ;)
    muhahaha
  • littleNorbi
    Bocsánat...
    Szevasztok.
    Meg tud valaki csinálni egy motrot a GTA SA játékba?