3D Studio MAX
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mivan mindenki zakk? 😊
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
http://eol3d.com/index.php?pageid=resources&resourceid=matlibs
http://www.3dcenter.ru/download/Material_libraries/index.shtml
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Pl: hogy mekkora meretben milyen felbontasban, milyen formatumban kell a kepet elkuldeni. En nezegettem az oldalt de nem talaltam erre vonatkozo dolgokat,de lehet csak figyelmetlen voltam😞
Koszi
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
Hja, Nenad, tuti párszor újrakezdem, majd berakom ha kész, ide a rendert, már ha lehet 😊 Lezúztam pár Cd-t Esponától, most ismerkedek visszafelé, hogyan is variálgatja a komplexebb modeleket.
Mission Impossible 2010: PRO Class
\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen
csak nehogy ujrakezd nehanyszor...
na de nehogy felreertsd, sok sikert hozza!
Javitsatok ki ha tevedek.
ilyen magyar oldala pl. a
World3D
Itt rengeteg jó tutor, és link van továbbioldalakra.
A én személyes kedvenc polygon modellezés fejtágítóm a CGTalkon található, melyhez ugyan kell némi angoltudás, viszont temérdek, éles helyzetben elõjött problémával, megoldással, szemléletkialakítással foglalkozik. Nem beszélve arról, hogy magug a szakma legjobbjai vitatkoznak benne idõnként, persze az alap dolgokról is szó esik, de itt igazán profi kérdések, és profi válaszok is vannak.
CGTalk :: Theoretical Sub-D Thread
per aspera ad astra
Ha pedig egy texmapot nem hajlandó updatelni, akkor ott érdekesebb gondok vannak, mert a rendszer általában automatice frissíti a viewportban mint textúra megjelenített bitmapokat. Elég sûrün, 1-2mp enként.
per aspera ad astra
Amúgy szerintem szabin lehet vagy valami mert ezelõtt mindig válaszolt másnapra... Lehet tû ütött ki nála vagy megölte a gyerekét és most börtönben van... ki tudja... Várjunk kicsit.
Youth
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
Egy rakatt emebrt nem látni mostanában, aki régebben igencsak rendszeresen benélzett ide!
(Okés, most is vannak páran, de akkor is,...)
Szóval, akinek szól, az tudja. 😊 Szólhatna már pár szót, hogy tudjuk, még él.
per aspera ad astra
Valakinek meg kell mán' törnie a jeget! 😊
per aspera ad astra
Youth
U.I.: Mért is moderálnám ki? Hiszen ez az igazság: Itt csupa jófej és kedves ember van! 😊))
per aspera ad astra
(vagyis alltalaban ha nem volt rajta semmi akkor egy nagy rakas szemet...😊
Youth
András írja ICQ-n hogy ratula, mondom mihez?? Aztán adta a linket...
Na ideje lenne valami mással is büszélkedni nemcsak erre... de olyannyira punnyadék vagyok mostanság... Na majd várjatok, összedobok valamit 😊)) De az odébb lesz!!
Ide olyan jó visszajárni, csupa kedvesség és szeretet árad ebbõl a fórumból 😄D (Ezt kine mert moderálni JÓzsi!!!! 😄DDD)
Youth
Nee, mááá sírok 😊))))