63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• ThomasGins
    Mennyit fizettél?:)))
  • youth #20939
    Nemtom, de nem lehet valami színvonalas ha bekerültem :) Meg a többi kép sem valami egetrengetően jó, szal nem az igazi...
  • grizzly21
    mik ezek kiadványok?
  • youth #20937
    Itt megtalálod ha beleolvasol.
  • grizzly21
    tudsz dobni linket?
  • youth #20935
    Köszi! De ez már vagy 1 éves cucc ha nem több, nem?
  • ThomasGins
    Jó lett:))
  • grizzly21
    jók ezek is de autót csináljunk

egyébként ha valakinek nagy segítség most tudok bevállalni hosszu rendert, mert a 2.gép üres
  • Free
    Nah új állatfaj. a csípése halálos .. amint a példa mutatja főlleg éjjel támad. Védekezni ellene eléggé nehéz és szinte felesleges is bár egykét teafilter a földön L riasztja. éjjelente csak zseblámba fénye melett lehet felfedezni. Fokozottan veszélyes sivatagi állatról van szó :c)))

elkészítés 60 sec render 14 sec ennyit az időmilliomosságról amúgy tényleg ráérek egész nap :c)
  • Ronin666
    :D

Időmilliárdos, de jó! :)
  • Malakai
    Neked túl sok időd van... :D
  • Free
    tudodm hogy régi kép de akkor már témához illik :c) teáskanna vs. autó modell. na ne itt van mindkettő :c)))

• ThomasGins

:)
  • ThomasGins
    Vaaazzzeee, átnyálaztam,nem gyengék.
  • Malakai
    [URL=http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?t=25186]Threedy SpeedModelling Teapot [/URL]
  • oryon
    Hehe...lassan Teapot project is lehetne :D
    Ötletes, de tuningold még egy kicsit és klafa lesz :)
    Hajrá!
  • grizzly21
    de akkor legyen sugárhajtása bár nemtom az nem e nagyobb munka:)
  • Ronin666
    Tehát akkor adok neki egy UVWmap módosítót és ott az edit-nél valahol ki lehet teríteni a mappot gondolom valami ilyesmire célzol. Ezt tegnap épp kerestem, mert már kb. 1 éve megróbáltam és ment is, de most a 7-ez maxban nem találtam, hogy hol lehetett kiteríteni, de mindjárt megint megnézem.
  • ThomasGins
    Ennek nem lesz kereke,kinek van arra ideje?:)
    Légpárnás lesz vagy sugárhajtású, vagy vadakat beszélő juhász:)))
  • GixEr
    vagy sarvedot neki, mint egy WV bogarnak!!
  • GixEr
    a jo UV azt jelenti, hogy nem csak rateszel egy modositot (UVWmap) hanem az unwrapUVW segitsegevel a leheto legkevesebb torzulassal kiterited az objektumot amit kesobb festeni akarsz(torzulasmentes uvw 99,999% ban nem letezik).
  • Ronin666
    Na még egy kép. Azt hiszem visszatérek az régi kékes színhez, azzal jobban ment a modell. Talán a szeme miatt.

• grizzly21
    ok, viszont akkor legyen valami alibi kereke, hogy ne lebegjen:D
  • ThomasGins
    Leköcsögözni egy teáskannát.... hát ilyet:)))
  • Carlos
    Deviszont bónusz feature-nek tök jó lenne.
    Ha végigtolod, kapsz egy funny cuccot. Mint ezt a köcsögöt!
    Jutalmazni kell a játékost, és megnevettetni.
  • Malakai
    Unwrap UVW módosítóra gondolsz szerintem, de az is egy külön történet...
  • Ronin666
    Köszi hogy próbálsz segíteni és bocs, hogy kicsit láma vagyok...
    Amiket mondtaál, mindent úgy csináltam, de nem vagyok egy textúrázó mester. Ha textúra kell, akkor csinálok valamit és rádobom a testre és sokszor rakok mellé egy UVW mapping módosítót. Viszont azt még mindig nem értem, hogy hogyan kell ellátni jó UV-kal?! Ez nem a max dolga, vagy hol lehet ezt megcsinálni? (mindjárt verem a fejem a falba, de tényleg fogalmam sincs :( ).
  • nenad
    folytasd!
    baromi jo otlet! :)
  • Malakai
    Nem akarlak megsérteni, de szerintem csak mellékes legyen, hogy valamelyik bekerül flash játékba.
    Ne fogjuk már vissza az embereket, ha alkotni szeretnének! :)
  • grizzly21
    kibaszott 5letes!!!
    de sajna a játékba nem fér be, ne értsd félre nagyon tecc de köcsögökkel nem sokan versenyeznének szivesen:DD
  • ThomasGins
    Én kérek elnézést:)
    CC

Még gyurmázom majd,csak most nincs időm.
  • GixEr
    Keszitesz egy "lowpoly" format max-ban es azt ellatod jo UW-val kiexportalod OBJ, fileba az importalod mint TOOL a Zbrushban, ott radobsz 3-4 divide-t, kialakitod a valtozasokat, utana ebbol az egeszbol kiexportalod a displace map-ot es a texturat amit a maxban levo "lowpoly" testre raraksz.
  • Ronin666
    Hogy érted, hogy UV után exportáljak?
  • GixEr
    UV utan exportalj a modosito az mindegy.
  • grizzly21
    szia de cuky:D
  • ThomasGins
    Mintha Al linkelte volna be a magyar verzsönt...
  • Ronin666
    Na itt van frenkie új válltozata ezuttal felcsontozva. A ZBrush még mindig nem nagyon akar menni, de .obj-be más sikerült szépen kivinnem elméletileg (7-es max). Viszont még mindig nem jó mappot generál. Talán maxban kell neki adni egy UVmappot és csak az után kell exportálgatni, vagy jó szimplán csak a objektum semmi módosítóval?

Na a kép:

• Malakai
    Ha jóltudom korábban 1-2 oldal (vagy az egész?) képek nélkül be lett linkelve ide.
  • Fisch
    ez nincs meg véletlenül magyarul vkinek? :D
  • grizzly21