63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
Mennyit fizettél?:))) -
Nemtom, de nem lehet valami színvonalas ha bekerültem :) Meg a többi kép sem valami egetrengetően jó, szal nem az igazi... -
mik ezek kiadványok?
-
Itt megtalálod ha beleolvasol. -
tudsz dobni linket? -
Köszi! De ez már vagy 1 éves cucc ha nem több, nem? -
Jó lett:)) -
jók ezek is de autót csináljunk 

egyébként ha valakinek nagy segítség most tudok bevállalni hosszu rendert, mert a 2.gép üres -
Nah új állatfaj. a csípése halálos .. amint a példa mutatja főlleg éjjel támad. Védekezni ellene eléggé nehéz és szinte felesleges is bár egykét teafilter a földön L riasztja. éjjelente csak zseblámba fénye melett lehet felfedezni. Fokozottan veszélyes sivatagi állatról van szó :c)))
elkészítés 60 sec render 14 sec ennyit az időmilliomosságról amúgy tényleg ráérek egész nap :c) -
Ronin666 #20931 :D
Időmilliárdos, de jó! :) -
Neked túl sok időd van... :D -
tudodm hogy régi kép de akkor már témához illik :c) teáskanna vs. autó modell. na ne itt van mindkettő :c)))
-
:) -
Vaaazzzeee, átnyálaztam,nem gyengék. -
[URL=http://www.threedy.com/site/forum/showthread.php?t=25186]Threedy SpeedModelling Teapot
[/URL]
-
Hehe...lassan Teapot project is lehetne :D
Ötletes, de tuningold még egy kicsit és klafa lesz :)
Hajrá! -
de akkor legyen sugárhajtása bár nemtom az nem e nagyobb munka:)
-
Ronin666 #20923 Tehát akkor adok neki egy UVWmap módosítót és ott az edit-nél valahol ki lehet teríteni a mappot gondolom valami ilyesmire célzol. Ezt tegnap épp kerestem, mert már kb. 1 éve megróbáltam és ment is, de most a 7-ez maxban nem találtam, hogy hol lehetett kiteríteni, de mindjárt megint megnézem. -
Ennek nem lesz kereke,kinek van arra ideje?:)
Légpárnás lesz vagy sugárhajtású, vagy vadakat beszélő juhász:))) -
GixEr #20921 vagy sarvedot neki, mint egy WV bogarnak!! -
GixEr #20920 a jo UV azt jelenti, hogy nem csak rateszel egy modositot (UVWmap) hanem az unwrapUVW segitsegevel a leheto legkevesebb torzulassal kiterited az objektumot amit kesobb festeni akarsz(torzulasmentes uvw 99,999% ban nem letezik). -
Ronin666 #20919 Na még egy kép. Azt hiszem visszatérek az régi kékes színhez, azzal jobban ment a modell. Talán a szeme miatt.
-
ok, viszont akkor legyen valami alibi kereke, hogy ne lebegjen:D -
Leköcsögözni egy teáskannát.... hát ilyet:))) -
Deviszont bónusz feature-nek tök jó lenne.
Ha végigtolod, kapsz egy funny cuccot. Mint ezt a köcsögöt!
Jutalmazni kell a játékost, és megnevettetni. -
Unwrap UVW módosítóra gondolsz szerintem, de az is egy külön történet... -
Ronin666 #20914 Köszi hogy próbálsz segíteni és bocs, hogy kicsit láma vagyok...
Amiket mondtaál, mindent úgy csináltam, de nem vagyok egy textúrázó mester. Ha textúra kell, akkor csinálok valamit és rádobom a testre és sokszor rakok mellé egy UVW mapping módosítót. Viszont azt még mindig nem értem, hogy hogyan kell ellátni jó UV-kal?! Ez nem a max dolga, vagy hol lehet ezt megcsinálni? (mindjárt verem a fejem a falba, de tényleg fogalmam sincs :( ). -
nenad #20913 folytasd!
baromi jo otlet! :) -
Nem akarlak megsérteni, de szerintem csak mellékes legyen, hogy valamelyik bekerül flash játékba.
Ne fogjuk már vissza az embereket, ha alkotni szeretnének! :) -
kibaszott 5letes!!!
de sajna a játékba nem fér be, ne értsd félre nagyon tecc de köcsögökkel nem sokan versenyeznének szivesen:DD -
Én kérek elnézést:)
CC
Még gyurmázom majd,csak most nincs időm. -
GixEr #20909 Keszitesz egy "lowpoly" format max-ban es azt ellatod jo UW-val kiexportalod OBJ, fileba az importalod mint TOOL a Zbrushban, ott radobsz 3-4 divide-t, kialakitod a valtozasokat, utana ebbol az egeszbol kiexportalod a displace map-ot es a texturat amit a maxban levo "lowpoly" testre raraksz. -
Ronin666 #20908 Hogy érted, hogy UV után exportáljak? -
GixEr #20907 UV utan exportalj a modosito az mindegy. -
szia de cuky:D -
Mintha Al linkelte volna be a magyar verzsönt... -
Ronin666 #20904 Na itt van frenkie új válltozata ezuttal felcsontozva. A ZBrush még mindig nem nagyon akar menni, de .obj-be más sikerült szépen kivinnem elméletileg (7-es max). Viszont még mindig nem jó mappot generál. Talán maxban kell neki adni egy UVmappot és csak az után kell exportálgatni, vagy jó szimplán csak a objektum semmi módosítóval?
Na a kép:
-
Ha jóltudom korábban 1-2 oldal (vagy az egész?) képek nélkül be lett linkelve ide. -
Fisch #20902 ez nincs meg véletlenül magyarul vkinek? :D -