3D Studio MAX

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Naggyon jó!!! Bejön!! Szép, kreatív, és nagyszerû a koncepció!!!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Blue print lelõhely, akinek kell esetleg:
Blueprint

erdekes cucc,tetszik a formak lazasaga

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Vorpal
KOCKALAND

design21 fórumba sokan de irjatok sok jó dolgot oda és keressetek meg a konstruktiv 5letekkel.thx

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...

petesilver

petesilver
Így igaz! Kaptam egy pár képet, aminek a neve slow motion volt, ez az egyik. Ez valódi felvétel, nem fake!

Ez a kep nem 3D, ez egy nagy sebessegu (kb 10000frame/sec) kameraval felvett video egyetlen egy kockaja, es bizony visszafele is froccsen az alma.
fle go
Sawo: gondolj csak bele, vizbe dobsz egy kovet mi tortenik? Becsapodas! Amitol a puhabb targy szetfele veti magat, szoval szerintem jo az alma.

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

SaWo
A kép zseniális, de egy pici elvi hiba benne. (Bár azt hiszem, ilyen produkcióknál már nem illik kötöszködni ) De ahol a lõszer belefúródik, ott miért kifelé jön az alma?? :O Vagy én értelmeztem rosszul?

SaWo
Srácok! (+Anikó :D ) Segítsetek!
Beszereztem most egy új számítógépet, azon is XP pengfet, mint ahogy a mostanin is. Arra gondoltam, felrakom arra is a a MAXot, és elkezdgetek hálózatban renderelni. Ehhez keresek emereket, aki átadná a tapasztalatait, mit, és hogyan tudok megcsinálni. A mostani gépemben, van egy hálókártya, amin megy a kábelnet, meg van még egy hálókártya, ami a másik géppel van kontaktusba switch kábellel összekötve. A háló már úgy ahogy müxik, kisebb nagyobb gondoktól eltekintve. SZóval, ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Biztos ismeritek Hunkicsit, üzemeltet(ett) egy maxos weblapot. Õ tudom, foglalkozott ilyenekkel, de sehogy sem találom az oldalát. Ha valaki csak ezzel a web címmel megdobna, már segített. Köszi.

bar ezt inkabb mashol kene megbeszelni...(masik topicban)

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

hat ha adsz tarhelyet feltolthetek neked, de biztosan van a neten is.

Hali mindenki! Help PLZ!! Szóval fent volt nekem a max6 demo változata, amit authorizáltam. Nem volt vele semmi baj, minden mûködött. Aztán egy hete kiírta hogy az authorization code nem jó, írjam be mégegyszer vagy lépjek kapcsolatba a descreetesekkel. Új kódot nem fogadott el, értelem szerûen a programozokkal nem léptem kapcsolatba.
A progit még tudtam futtatni anélkül hogy jó lenne a kód. De ma már nem tudom futtatni se. Mikor elinditom csak az auth kódot kéri és a generátorral nem tudok semmi javulást elérni. Segítsetek mert a 6-os alatt lévõ dolgaim igy nem folytatódhatnak. VAlami otlet? volt teljes regclean is.
Esetleg a max6 cd valahonnan letolteni?

petesilver
Nekem fent van mindkettõ. Van olyan scenem, amit a max5 nem tud lerenderelni, mert a vége lõtt kicsivel elszáll, max 6 simán. Néha az az érzésem, hogy a sok objectbõl álló jeleneteket gyorsabban rendereli a 6, és könnyebben mozgatható benne minden.

hen-tes
ez most télleg igazi kép ? :))
dúrva :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hen-tes
rakj :)

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

hat megint teszteltem, kozel olyan minoseget mint amilyet jo sok photonnal lehet az fr 1/3 ido alatt hozza. :)
a color mapping nelkul persze ez semmit sem er(ne) mert a tonusokkal gond lenne.

finalrender stage 1 sp2a COLOR MAPPING funkciot tartalmaz... :)))

valaki mondta hogy mennyivel tobb memoriat zabal max6..
Hat nem, ma be volt love max6 es max5 egyszerre,(scene transfer max6>max5 be) Na max6 a scenel egyutt 170 megat kajalt, max5 ahogy felallt 250megat. Valoszinu persze a pluginok miatt, azonban max6 a plugokat csak hasznaltara tolti be, max5 nel ez valahogy ugy tunik mashogy van...

FLEGO: YYEEEEEEEE :)))

a poen az hogy nincsen benne rengeteg ismetlodo elem>> (irodagepmuszeresznek tanultam es szereltunk jopar ilyen masinat) tehat peldaul a karok minde1ke mas(!) azt gondolna az ember hogy nem, pedig igen, minde1knek egyedi formaja van. Marha sokminden van benne. :) A gombokon kivul nem is jut eszembe hirtelen mi is ami ismetlodo... Ja a csavarok! :))

fle go
na...

\"A lelkiismeret csak mutatja a jó irányt, de nem vezet oda!\" -William Petersen

fle go
bocsesz!

fle go
Hali!
nenad siralyul megy a gepem:) több mint félórás render utan csak 2 fokot emelkedett a proci höfok.
Es ime egy ujabb lego darab, joval rövidebb renderidovel mint régebben! Ez király:)))

petesilver
Ha valaki kifogyna a témából, akkor itt egy kép, lehet nekiesni :) Simán díjat lehetne nyerni vele szerintem!

petesilver
Van képem az oldaláról is, az naggyon durva. Cirádás kivágások, lukak mindenütt!!! Mondjuk rengeteg az ismétlõdõ elem benne, és bizti lehet picit csalni is:)

Köszi Szilverke
szep ez az irogep, megkocakaztatom, hogy joval nehezebb modellezni mint egy autot. (ismerve mi van belul)

petesilver
Egy ilyen objectje nincs esetleg valakinek?

petesilver
Srácok! Én tényleg szívesen feltöltök objecteket, ami van, csak nem tudom hova. Akár priviben is segíthettek, ha tudtok. 1-8-ig megvan pl az Espona Cd collection, hát az nem pite objectgyûjtemény! Valamint tutorialok, texturák. A totaltextures 1-3 -ig is meg van, csak nem tudom közzé tenni :(

Én kivárom, és elõre is köszönöm.:) Most én is csinálok egy fotelt. Nemtudom emlékeztek-e még, régebben csináltam az asztalt, és a szekrényt. Ahhoz készül ez is.;)

Live your life like it\'s your last day...

egyenlore omlesztett formaban,(alltalaban thumbnailokkal)
de majd megprobalok generalni valamit hozza.

redfox, nehamy nap mulva meglesz a gyujtemenyem,azt majd kozzeteszem. Ha tudsz varni addig.Lesz benne par szaz, neves designerektol...

Van valakinek olyan cd-je amin elõre "legyártott" bútorok vannak?

Aldaryn
:) Ez üzembiztos teszteljárás. :)))

per aspera ad astra

fle go
ok koszi!

az attol fuggmilyen a homero benne, ugy ertem a proci belsojet hasznalja vagy kulsot, a kulsok altalaban rosszul merik. nekem 80-ra van allitva. Egyebkent minden ok nelkul leall. De szerintem ezzel egyenlore ne foglalkozz, indits el egy rendert, mondjuk lojel ki 10.000.000 photont (eltart egy darabig) aztan valami jo magas imap settings tehat legyen kb 30 perc a render, ha ennyi ido alatt nem fagy ki akkor tuti menni fog.

fle go
OFF:
Emberek tudja valaki hogy a proci homerseklet milyen tureshatarig mehet fel ami meg nem okoz serulest? Nalam a gyari beallitas 72celzius fok, az okes vagy erdemesebb lejjebb venni vagy ezzel nem kell nagyon foglalkozni?

Ryleh
#10333 ---------modositás---a 2.dc komplett.............

fle go
Üdv!
Mükxik már a gépem:)) nagyon szépen gurul rajta a max és mondanom se kell, hgy a render mennyit gyorsult az eddigiekhez képest!:) Még pár progit fel kell raknom és utána nekilátok a lego racer befejezéséhez, majd fárasztalak benneteket:))

Ryleh
Aki a geo........ftp-rõl töltötte a 3D Total Textures-t az na szidjon,mert letérdelt az ottani szerver,nem lehet feltöltést eszközölnöm,igy most áll a dolog......se én se másnak nem megy folyamatosan az upload...szoval késöbb probálom befejezni a töltést...sorry

Megköszöném ha feltennéd valahova, mellesleg nekem sem ez a szakterületem, ezért kérdeztem.:)

petesilver
Én sajna semmilyet :( Egyszer rákattanok erre is, az tuti, de egyenlõre a modellezés, texturázás vonalon vagyok. De a tutorial egy része 11 mega csomizva, abban benne van ez is, ha jól láttam. Ha tudtok segíteni, valahova felrakom, hogy le tudjátok szedni.

Te milyen beállítást használsz a vrayhez?

petesilver
Jobb alsó sarok, show options. Lenyílik egy kújabb ablak. Bitmap Options keret, jobb alul brightness. Alapból asszem nulla, felnyomod 1-ig, és látod a texturát. Érdemes áthngolni benne mindent, és utána elmenteni az ablak beállításait, egyébként zavaró mindent trimmelni.

petesilver
2 kép a Vray tutorialból:

Van még sok klassz kép, hogy mit is tud, ha gondoljátok rakhatok még be.

Segitségeteket kérném.Az Unwrap modifikátornál a mat editorbol ráhuzom a textúrát a modelre,kijelölöm unwrap alatt a select facet,de az edit alatt csak sima kék négyzet jelenik meg a textúra helyett.Kösz
Helló mindenkinek!
Visszatértem egy hosszú maxos szünet után. Két ok miatt kellett megszakítanom a munkát: felvételi, és egy teljes reinstall a gépen. Viszont most hogy itt vagyok, rögtön fel is tennék egy kérdést:).
Milyen beállítást javasoltok vrayhez, hogy jó legyen a kép, és rövidebb idõ alatt végezzen? Elõre is köszi!

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Vacak a villa. Auchanban vetted?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

duka ne kapd fel, nem rossz ertelemben ertettem meg ha ugy is cseng. Bocsika.
De azert mondjuk, nem art ha megnezed mielott szolsz, abbol meg senkinek nem volt baja,(mindenfele rosszandek nelkul)

Aldaryn, mit kiserletezgetsz? :))
Nemtom en nem hasznalom mar az internalt az emlitett okok miatt...
A simaval tuti jol megy, mert 500subdivsnal mindig nullan hagyom.