63012
"Aki másnak felbontás...!"
-
GixEr #20740 Nem itt csak sakkozok vannak. ;)
A kerdezes kulon muveszeti ag?
Nem hiszem el hogy csak ennyi telik az emberektol, miert nem lehet egy kerdest megfogalmazni? Adnek nehany tampontot:
1, koszones
2, kit/kiket keresel
3, mit szeretnel (nem 4 szoban)
igy talan valaszt is kapsz.
Ha otthon berontasz az ajton es elorditod magad, hogy "KAJAT!!" fogadjunk, hogy 1 fulest valaki lekever a csaladbol.
Bocs, hogy felfortyantam.... -
Ki tud innen modellezni ? -
Befejeztem a házamat... 
Tőlem még csak ennyi tellik.
-
Keves bizony, és ne aggódj ha ráfekszel a dolgokra hamarosan fogsz tudni olyat csinálni, egyáltalán nem nagy dolog, hidd el és ha elárulnám meddig csináltam mire ilyen lett dobnál egy hátas és még most se vagyok megelégedve az eredménnyel. -
Tutorialok
Nagyon dúrva dolgok vannak itt (számomra). -
pixel2life.com -
Tudtok jó szájtokat, ahol nagyon Basic tutorialok vannak?
Nekem is van jópár, de a legtöbbhöz csirke vagyok! -
Ezzel a felborult pohárral kevés lennél?
Ne viccelj.
Szerintem én ilyen szépet sose fogok alkotni. -
Nekem lenne de az en tudasom keves ahhoz:( -
Senkinek sincs kedve segíteni? :( -
meg lehet, mindent meglehet;) -
www.honfoglalo.hu -
nenad #20728 haaat, en meg nem lattam flashben multi jatekot online, biztos meg lehet csinalni, csak baromi tetu lenne, egy festoset lattam regebben.
Nagy poen lenne ha meg lehetne csinalni.. -
ugy hogy 4en játszhatnak egymás ellen online. mert?;) -
Elfelejtem, hogy itt a [ ] megy... :D -
<b>Figyelem!</b> Segítségre lenne szükségünk egy 7-8 másodperces videó elkészítéséhez, amelyet beszúrhatunk majd azon játékok elejére (amolyan introként), amelyekhez elkészítettük a magyar változatot. Ehhez a munkához keresnénk, hozzáértő embereket, a következő területeken:
- 3D modellezés
- 3D animátor
- textúrázás
További részletek a tervekről e-mailben! Jelentkezni a <b>[email protected]</b> e-mail címen lehet! (Játékszinkron Stúdió - http://www.jatekszinkron.hu)
Kérlek mielőbb válaszoljatok, ha hajlandó valaki segíteni! Köszi! -
nenad #20724 hogyan is kepzeldeted ezt a multiplyer dolgot flashben ?
:) -
na akkor kocsi bannert ki, és a projekt végén: aminek persze jó nagy a határideje.
És a lényeg, hogy az első akárhány helyezet (akár php szavazás is lehet) autója fogja alkotni a flash játék ellenfél- és user kocsijait. Fantáziaautó lehet csak, ezen belül lehet F1 típusú, spotrkocsi, rally kocsi, stb
és előre is köszi mindenkinek, talán én is beszállok, csak először az alapokon kellene átesni.;) -
nahh hat eddig jutottam, meg mindig nem az igazi de mar jobb mint az elozo.
de most egy hetre felreteszek mindent (nem lesz konnyu:)) es elmegyek szabira.
Jok legyetek, es akinek van ideje alkosson mert alkotni jo dolog!:)
-
az a viewport legyen aktív amiből renderelni akarsz, vagy f10 és az ablak alsó részén kiválasztod a számodra tetszőt és mellette a kis gombot benyomod, ez rögzíti és innentől kezdve bármelyik viewport aktív a kiválasztottat fogja renderelni -
Amire nem jöttem rá és baromira idegesit, hogy ha megnézem a Perspective-et F9-el, van úgy, hogy nem azt rendereli le, amit ott látok.
Hogy tudom azt elérni, hogy azt renderelje (F9 v F10 (videónál)) le ami a perspective nézőponton van? -
Aztán rájöttem.
Folyton azt írta, hogy Shift+Clone.
Aztán nyomtam a shiftet és elmozgattam véletlenül.
Legalább ezis megvan... :)
Tökjó dolog a max. Szörnyű, hogy eddig csak a 0.0001%-át ismerem. Lehet, hogy még annyits se. -
Ronin666 #20718 Ctr+v -
shift nyomása közben elmozgatod és máris van egy másolatod belőle, vagy edit menü clone -
Köszönöm. 
Jobklikknél ez sem volt ott, de megkeresem.
"Now right click on the object and choose duplicate." -
nenad #20715 mert rossz szot hasznalsz, egyebkent meg clone.
:) -
Azért nem.
Mert plö nemtom, hogy hogy lehet egy ojjektumot duplikálni.
Rákerestem és használható információt nem találtam a helpben.
Tutorialban azt olvastam, hogy jobbklikk ojjektumon és ottlesz és nincsott. (5-ös Max) -
nenad #20713 ezt megjegyezzuk! ez a alapjan eleg keveset kellene kerdezned !
-
Simán nézem, abból élek!
Meg a tutorialokból.
Azért nem vagyok annyira newbee, hogy először ne a helpet nézném... :) -
Kérdezhetsz, de azért jó lenne, ha a helpet is nézegetnéd... :) -
kérdezz ifjú padavan! :) -
Hi.
Most kezdtem el a max-et 1 napja.
Kérdezhetek majd nagyon-nagyon-nagyon alap dolgokat meg lámereket? -
nenad #20708 LOL!! Ezt megjegyzem!!!
:)) -
MrGeE #20707 Lesznek még gombok???:)))
Most láttam BBC-n hogy a vertextologató polymodellezők parkinson-khórt kapnak 5év alatt/Michael J. Fox-ot is Nurbsal gyógyíccsák/
Na jó ez még viccnek is rossz...SRY -
a 3dmax 100-ban már csak egy gomb lesz a kezelőfelületen, amire rá van írva "amire gondolsz" megnyomod és már kész is a scene. :) -
miért nem az? :) egyébként télleg jó, olyan mint ha fémes bevonat lenne a poháron, csak kicsit erős a pohár felső részén, a talpa viszont tök olyan mint életben. -
MrGeE #20704 Ez már lejárt lemez :P
Inkább irj olyat ami az agyhullámokból scannel ki egy modellt :D
Mondjuk hogy részletes legyen a modell nagyon el kell lazítani és öszpontosítani
az ojjektumra /ebben egy kis joint segíthet,vagy ha valakai nem elég keratív abban is/
Namármost én támogatnám is eme pojectet mégpedig leszek bétateszter 8)))
-
nenad:) jo ezt toled hallani, hogy egy kicsit sikerult megtevesztenem teged:)
Marmint hogy azt hitted foto. -
GixEr #20702 sok eljaras van a 3D nyomtatok kozott, de mindegyik egy por alapbol indul ki amire egy folyadek kerul ami megszilarditja, azutan johet a kovetkezo reteg(leginkabb mugyanta alapu,de az EPSON celluloz alappal dolgozik es szinez is!! ).Ugy kepzeld el hogy adott egy munkalap ami tud lefele sulyedni, erre huz egy finom reteg port de a kotoanyagot csak oda szorja ahol a targy metszete megkivanja, utana johet egy ujabb reteg por majd a hozza tartozo kotoanyag. Am ezzel egyidoben a munkalapelmozdul lefele. (a fej csak "hagyomanyos" iranyokban nyomtat, mig a Z irany megmarad a munkalap elmozdulasanak.) -
a 3d scannerrel scannelt tárgyról csak egy rendezetlen ponthálót kapsz ami után az utómunka legalább annyi, mint ha lemodelleznéd kézzel, csak az eredmény részletgazdagabb legfeljebb. Pl a walking with dinosaurs című sorozatban a dinók is gyurmafigurából lettek scannelve utána a dinó több mint hatmillió pontját leredukálták, felületet húztak rá, majd csináltak 3 verziót egy részletesebbet, egy közepest meg egy lowpolyt, ezután jöhetett a textúrák készítése, becsontozás, animálás stb.