63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Ackro
    kojt sztem de ez már flood&ték
  • Ackro
    a másik képnek meg lehetne az a címe hogy cigánypecsenye... de nem akarok gonoszkodni :D
  • Ackro
    kicsit kolytol az a tűzlabda tudom... :)
  • Ackro
    ha már a tüzet pedzegettétek találtam két régebbi képet, az egyik egy cdreklám volt és csak ekkorát találtam magamnál (rúzsaignác :O) a másik afterburn ökörködés:

ha beindul a projekt, majd nekiállok újra, csak az a baj, hogy ez a tűz-projekt igazából mozgás közben látható
  • youth #20576
    Jaja gondoltam rá, mert gömb téma nem valami izgalmas :)
  • FRenkie
    Rakj be egy érdekesebb modellt, valami ólomkatonát vagy valami érdekesebbet!
  • youth #20574
    Itt van egy kis making of :) kép
    az alap, vagy háttér vagy minek mondjam egy sima kis szar poly test, arra van ráhúzva egy fotó, meg abból csináltam displacement mapot. Lehetne élesebb is amúgy a textúra, biztos bemozdult kicsit amikor fotóztam, na majd legközelebb jobban figyelek...
  • youth #20573
    Üdvözlet!

Újabb nap, újabb kép. Még mindig nem az amit szeretnék. Igazándiból megirigyeltem a keytoonos gyereket aki a maxwellnek renderelget fotorealisztikus képecskéket. Semmi geometria szinte, csak color, bump, displacement map stb. Meg egy szép fény aztán igaz hogy egy napig számolja, de nem mondja meg a laikus, hogy az nem fotó. Na ezt próbálom majmolni. De még mindig nem tetszik. De azért nem baj hogy felrakom?

• Malakai
    Nemtom', nálam jó, sok codec nincs fent... Pl ez se, ez a 3IV2, de nekem ffdshow mpeg-4 video decoder lerenderelte.
    Amúgy ajánlom a gspot progit, általában tudja, hogy milyen codec kell filenak, ismertebbeknél még megdob egy honlappal is.
  • Free
    nálam is ezt m űveli no para
  • oryon
    Milyen codec kell hozzá, mert nálam nem akarja lejátszani :(
    "Unknown file format (EIV2)"
  • Evogordon
    Csináltam megint egy videót csak egy régebben készített házamba tettem a rongyot :) ja és illustrate renderrel lett készítve.

még friss :)
  • Malakai
    Mondjuk sztem ilyen kis szemcséknek elég a bump is, nem kell disp. :)
  • Aldaryn
    Hehe... télleg az. :)
  • Evogordon
    őőő igazából csak összedobtam egy animot nem foglalkoztam a textúrákkal meg ilyesmikkel. Még ma megcsinálom szebben.
  • FRenkie
    Mostmár ok. Milyen AA filtert használtál, mert elég erős a moire effekt a textúrán.
  • Evogordon
    bocs elszúrtam a linket
    link
  • FRenkie
    Én nem tudom elérni :S
  • FRenkie
    Ez is elég fallikus :)))
    A színek nem tetszenek, amúgy érdekes, bár lehetett volna érdekesebb, ha nem egy sima szürke plénen vannak, hanem pl. lebegnek... tesztnek jó
    És igen, a doftól ku*va lassú.
  • Evogordon
    Én is csináltam olyat mint nenad, ez lenne:

video
  • nenad
    select vraylight, es klikk a modify panelra es legalul a a multipier stb alatt talalsz olyat hogy subdivs. Ott
  • oryon
    Napi felesleges és értelmetlen render: Vray small teszt

Dof+SSS+displacemap teszt.
    A Shadows Samplerert kellett volna még felvenni. Azt hol lehet?

A középsőn az nem zaj, hanem nagyon apró displacemap :)
    Hátsóra nem is raktam.
    Az értékek alacsonyan vannak, mégis 1 órás render :(
    A dof az ennyire lefogja vagy más ette meg?
  • FRenkie
    Ha jobban megnézed a kép jobb alsó sarkát pont látszik 2 nagy márványlemez találkozása. Szerintem ennél kisebbek nem kellenek.
  • FRenkie

Youth: ezek tök jók! Kompozit vagy a talaj is modellezett?
  • Ronin666
    Mellesleg nekem is tetszik! Szép lett annak ellenére, hogy elég egyszerű.
  • Ronin666
    Youth a textúrák mitől ilyenek? Displacement map vagy mi a szösz került rá?
  • Aldaryn
    Na, nekem teccik nagyon. :) Nem tudom miért.
  • nenad
    melysegellesseg. en ezt allitanam be es minden jobb lenne. Vahogy tulontul a gombre fokuszal, kicsit tobb teret neki.

Aldaryn, veled meg mi tortent??? :)
  • Mayer
    Ugye hogy jobb hogy ott van az az árnyék. Csak most meg a caustics van szétesve.
  • Aldaryn
    Fasza. Ez szánalmas? Ne röhögtess. Bőven el tudom képzelni pl. egy Digitart -ban ezt is. Egyszerűen van érzéked hozzá, hogy nagyon egyszerű dolgokat teljesen átható profizmussal és küólönleges érett hangulatot sugárzó szemléletmóddal prezentálj.
  • youth #20550
    Újabb szánalmas próbálkozásom:

• RelakSfromhome
  • RelakSfromhome
    Ebből csinálj két shotot, és rakjad 3d-be :)
  • nenad
    latom mostanaban sok a buli! ;D
  • MrGeE #20546
    Találtam neked 1 jó 5letet a szobádba a lószobor mellé/ha ezt lemodellezed tuti nyerő!!!!/:P[#nezze][URL=http://new.picasa.hu/1122153669-goodwife.jpg]OrganikusPohártartó :][/URL]
  • oryon
    Nah, kis displacemap """teszt""" vray módra...rég maxoztam már :)
    Nem nagy szám, de annyi MR kínlódás után végre valami "szépet" is tudtam összebuherálni :)

Cím: Hogy is nevezzelelek...olyan...Izé

Tényleg napi értelmetlen és felesleges render, de most még örülök neki :)

//érdekes, hogy a jpg ez esetben bődületesen ronda eredmény produkált. A gif sokkal kevesebb helyfoglalás mellett "kíváló" eredményt adott.
  • Lazarus
    A kész szobákról csinálhatnátok animációt is... vagy azt évekbe telne lerenderelni? :P
  • Dichter
    Ha engedtek beleszólni, akkor én is a tűz projektre szavazok. Akkor én is rakok be valami rendert :)
  • Mayer
    Túl erős a caustics. Ilyen erős caustocshoz szerintem nem elég egy outdoor HDRI. Nincs még egy light is a jelenetben? Ha van akkor vagy vedd lejjebb az intenzitását vagy legyen az árnyék is olyan erős mint a caustics, mert az árnyékot szinte nem is látni. A talaj és a fal anyaga sem tetszik, viszont az a kis lens flare szerűség a falon nagon szép, az direkt vagy hogyan?
  • RelakSfromhome
    Ez milyen könyv lapja?