63012

Kinetix

"Aki másnak felbontás...!"

• Carlos
    Az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne valami normális szőnyeget létrehozni, mert ami most van, az nagyon pixelesedik (bazi nagy boxra van ráralva a carpet material).

Első önálló munkám tutorialok segítsége nélkül, várom a véleményeket, kritikákat.

(Max 5, 1-1.5 hetes tapasztalat)
  • nenad
    azok a gigabyte alaplapok amin van egy kulon tap, azok tapasztalatom szerint kibirjak a szunetet. Sokszor eloforul itt is, elhalvanyul az ego, meg a monitor is villan egyet, de a gep az kegyetlenyl megy tovabb :)
  • Free
    ebben nem tudok segíteni én legalábbis már csak azért sem mert soha nem használtam final rendert mert amit felraktam azt kb 1 óra múlva le is szedtem mert állandóan fagyott a gépem. használ V-rayt és akkor itt rákeresve dolgokra mega 3dmax.hu na vannak videó tutorok amiket Nenad mester készített abban megvan minden ami a szobádhoz kellhet
  • Free
    annyit tudnék neked javasolni hogy a lap legalján van egy olyan hogy kereső oda beírod , hogy tutorial és kidobja neked azokat a hozzászólásokat amiben szerepel ez a szó. én is így találtam meg egy csomó mindent. mert azt nem mondom hogy lapozd végig ezt a 21ezer hozzászólás az kicsit meleg lenne de ha van időd az se rosz mert nagyon sok mindennek van a mechanikája leírva itt ez a topic is egy kész tutorial gyüjtemény
  • Free
    no para az áramszünet miatt nekem épp az ilyen 1 mp s áramszüünet miatt szált L most az egyik swichem .. iszonyúan örülök neki 15 ropi minusz
  • Maxer
    Igen, tényleg egymásba esnek, tudom is már, h mit nem állítottam be, h ez ne történjen meg, de az 5 órás renderidő miatt nem fogom még egyszer megcsinálni :)
    Mostmár erősen gondolkozom egy szünetmentes tápon, mert naponta legalább 2-3x van 1 másodperces áramkimaradás, ami miatt ezt az 5 órás animot is két napig rendereltem, mire a végére ért... :(
  • eredet
    sziasztok elobb irtam egy is problemat.. van aki tudna segiteni? fontos lenne
  • Sland
    Hi most szereztem a 3d studio max 7 et. Full kezdő vagyok de meg szeretnék tanulni modellezni. Tud valaki segíteni abban hogy hol találok Tutorialt magyarul vagy akár angolul is de magyar az jobb lenne? Vagy segítséget kérnék hogy hogy kezdjek hozzá miket gyakorolgassak stb. PLease help.
  • Free
    Jó a szemnek csak a kockák egymásba esnek bele ...
  • oryon
    Hehe, tök jó lett! :)
  • Maxer
    Hy mindenki!

Egy kicsit bohóckodtam a HAVOK-kal maxben, és ez a kis anim lett belőle. 600k, hamar lekúszik.

http://maxer.uw.hu/golyok.avi
  • nenad
    3dwrz topicban nezz szet
  • deko
    az alábbi ackronak ment:))
  • deko
    Köszi, az infót, de sajnos nem erre gondoltam:( Olyasmire, ami segít az UV-k automatikusabb szétterítésében.
  • eredet
    sziasztok, lenne egy nagy problemam, final renderrel szeretnek egy szobat renderlni,benne 1-2 dologgal, GI bekapcsolva, es a szoba fala az animacioban foltos lesz, tudja valaki hogy mitol? elore is koszonom
  • Ronin666
    Jó látom a külömbséget...
  • Ronin666
    Meg lehet oldani animált mozgását is ennek a "hajanak"? És miben külömbözik a demó verzió a simától? Valamit kihagytak?
  • Atika :o)
    Szerintem is tiszta joo :) teccik
  • npeter
    Örülök,hogy tetszik nektek.
    az ornatrix pluginnal: ornatrix
  • Ronin666
    Mivel csináltad a szőrt? Lehet nekem is kéne a figurámhoz
  • Pitbull90
    nagyon jó!! eltudod mondani mivel csináltad (gondolom a shag:fur vagy hairral csak ezt a pulignot sehol nem tudom megszerezni egy könyvemben voltak honlapok de azok már nem léteznek:(((.... )
  • nenad
    fasza, nekem is tetszik.
  • Sadist
    Lál, hirtelen csak néztem, hogy milyen állat lehet összegömbölyödve :D Azt hittem, hogy a fotós topikban vagyok :D
  • ThomasGins
    Édi:)
  • npeter
    Sziasztok! Tegnap este unatkoztam kicsit. Gondoltam feldobom ide az én NFR képemet:
  • nenad
    sztem a masikra. passz a neve.
    de ez sem rossz.
  • Ackro
    erre gondoltál?
  • deko
    Üdv.
    Hallottam, hogy van valami plugin ami megkönnyíti az UV mappelést Max-ban. Szeretnék erről többet megtudni. Van esetleg valami kipróbálható verzió?
    Megköszönném, ha valaki infót adna erről.
  • MrGeE #20992
    Pont ezt akartam még énis írni ,hogy határozottan szemkimélőbb!!!
  • oryon
    Ne flameljünk...privát ment :)
  • grizzly21
    ezt ne itt.
    de a TFT kisebb szemkimélőbb, a CRT viszont pontosabb
  • MBugi
    Sziasztok!

CRT vagy TFT a jobb?

Mellesleg, hogy müködik a két monitoros üzemmód?
  • MrGeE #20988
    nekem is egy 17" es LG-m volt elötte,szép beérett szinekkel kb 5 évig dolgoztam rajta szerettem nagyon,de +váltam tőle amikor új vasat vettem
    De ez a mostani kárpótól/mondjuk nemvolt olcsó,egy csomót kellett pókereznem érte /
  • oryon
    Én is CRT párti vagyok.
    Most egy 19" és egy 17"-os LG Flatront használok kétmonitoros üzemmódban és eddig még bevált :)
  • MrGeE #20986
    Szerintem nyugodtan lehet rondítani ,úgysincs közelben a házigazda :P
  • pauly
    Igen,van,csak mondom ti hátha jobban tudjátok,hogy mennyire jó grafikához pl.
    De nem rondítom tovább a max topicot.
    A 173p jó,csak 19-est akartam venni,de lehet hogy 17-es lesz belőle.Túl sokat nem akarok rákölteni.
    Na kösz a válaszokat!
  • MrGeE #20984
    Biztos vagyok benne ,hogy van TFT-s topic is...
    DVI-s legyen!!!
    gyors válaszidő magas kontarszt és fény...
  • Free
    vegyél 173 p t ezen van mindenféle bemenet és nagy előnye hogy két gépet tudsz rákötni .
    És teljessen tökéletes a szinkezelése is és márr 70 körűl megkapod
  • pauly
    Hát nem volt olcsó :)
    Gondolom neked is dvi-s.
    Ez a dvi csatlakozás mennyire befolyásolja a színeket?
    Inkább legyen kisebb képernyő,és dvi-s?
  • MrGeE #20981
    Sony SDM-HS94P/B 19" Nékem ezem van,KÍVÁLLÓ!!! 178ért vettem fával még tavaj decemberben 8)