America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HoReSz1975
Pár napja nem tudok játszani az AA3 -al, egyfolytában kifagy a játék, már probáltam azt is, hogy teljes törlés, majd újra telepités a STEAM -mal, de semmi, amióta frissitette a 3.0.5.-re azóta kifagy állandóan, 15 percet játszok, majd megmervedik a kép és windows hibaüzenettel kib@sz. Windows 7 Ultimate x64 van fent Beta 1729 HU.

Valakinek hasonló gondja van -e <#confused>

MSI Z87-GD65 Gaming |i7-4770K|Kingston DDR3 8GB PC3-19200 2400MHz HyperX Predator Kit|GIGABYTE R9 290 4GB|Dell U2312HM|Zboard MERC|Logitech G400|COOLER MASTER HAF 922|Seasonic M12II 750W EVO

Mighty
Még semmi info nincs arról, milyen pályák lesznek még. Jelenleg a bugok javításán dolgoznak. Persze ez nem zárja ki, hogy meglepetésként kapunk új map-eket is a 3.0.6-tal.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Az AA3-ban nem lesz Hospital térkép?Látom már Bridge van.
Mighty
Ja, jövök. Ma van utojára UPC netem. kb 2 hétig net nélkül lesz az asztali gépem...

[Rush]
Mighty ma game?

hTTp://ror.hu/

Mighty
Nem tudom, aktuális-e még a banner alatti Freeze Fix linken taglalt megoldás, de kipróbálhatod.

Béla9248
És az miért van hogy ha rákattintok egy szerverre lefagy rögtön! Ezt lehet vhogy orvosolni mert így nem igazán lehet játszani vele!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

Béla9248
Értem! Na akkor ki is próbálom!

Köszönöm mindkettõtöknek!

Mighty
Helyesbítenék: a játék jelenlegi verziójában lévõ összes fegyvert, illetve kiegészítõt. Kivéve az ellenfél fegyvereit :)

VIP nem érdekes, mert az nem választhat, kapja és kész. :)

Sadist
Ha a játékban nem is látszik teljesítettnek, elméletileg bármelyik szerverre be kell hogy engedjen és ott bármilyen fegyvert vagy kiegészítõt választhatsz.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Béla9248
Ez mind baro de akkor azt kellene látnom hogy megvan minden tréningem vagy nem?

Sadist
A szerver nem menti rendesen a kiképzések eredményeit, ezért azt csinálták, hogy minden account rendelkezik az összes teljesített traininggel, így akárki tud akármilyen fegyvernemmel játszani.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Béla9248
Szevasztok!

Volna 1 rövid kérdésem! Most telepítem a 3.0át és sok helyen olvastam hogy ne csináljam a tréninget! Röviden tudnátok írni errõl?

Elõre is köszi szépen!

Hát nálunk az nemigazán ma este lesz. Mivel 6pm-9pm pacific time az itteni idõ szerint hajnalban/reggel lesz valamikor.
Szega87
code of honor 3

armageddon666
de ami nem használ matchmaking rendszert azt nem érinti...
AA3 meg még a steames szerverkeresõt sem használja... szal menni fog :)

@

Spészgószt
AA3-at lehet futtatni steam nélkül????
Mivel ma este STEAM leállás lesz!!!
(elvileg 5 órán át, ami tuti eltart majd reggelig... :D)<#eplus2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Mighty
Igen, új kell. De, ez más, mint AA2-ben. Itt accountot hozol létre és a játékon belül lehet játékosokat létrehozni.

Új AA-hoz új felhasználó kell?Próbáltam a régivel bejelentkezni a honlapon, de nem engedte.Sehol se láttam kiírni, hogy újat kellene csinálni, de ezek szerint mégis...
aha vágom,kösz

arra nincs valami tippetek hogy a mikrofonom mért nem akar játékon belül mûködni?(mielõtt jönne hogy legyen enabled meg ienek az)ts-n és ventrin is megy a mik de AA-ba néma..és nem tudok rájönni miért.volt valakinek ien gondja amit utána sikerült megoldania?
Spészgószt
OK sry! Ebben az egy esetben igen! de aza fegyver kurva jó amúgy!!! nagyon adja vele!!!! <#violent><#lama>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sadist
Tévedés, a VIP az ellenség fegyverével indul, akárcsak az eddigi verziókban.

Semmirekello
Jó az:D

http://www.ptchu.co.cc/
http://www.ptchu.co.cc/

Spészgószt
Felvette a földrõl! <#idiota>
Ez az a játék ahol nem választhatsz gyakorlailag mindíg US katona vagy, csak a banda másik felét látod terrónak, de otthon õk meg téged látnak terrónak...(hiába állsz át akkor is amcsi leszel és a másik a T) így a büdös életbe nem választhatsz olyan fegyvert, mint ami neki van, de ha lelövöd akkor el tudod venni tõle!!!

képzeld nem vagyok hülye rájöttem hogy ez nem cs!!!
de azt nem értem hogy másnak mért van/hogy lett Obran KNP-je (és a többi ien tipusú fegyver) THX CAPTAIN OBVIOUS
Spészgószt
Egyébként ott a hivatalos oldal és olvasd el, minden le van írva!
<#violent> Fegyverek

Spészgószt
EZ NEM CS itt nem lehet 600 féle fegyvered!
Max a lelõtt ellenfél fegyverét veheted fel! Vagy az elején választhatsz m16/M4, gránátos, parás, snipa! NINCS MÁS!!!!

<#felkialtas>Fegyverlista US/Terror: M16A4/Obran KNP, M249 SAW/Obran LMK, M320/ Obran MSP, M4MWS/ Obran NP

megkérdem újra hátha valakinek most feltünik hogy van 1 kérdés

meg tudjátok mondani hogy hogy szerezhetek új fegyvereket??eddig csak m16-ot és m4a1-et adott(meg talán 1 heavy mcg,de azzal nem megyek) AA3 ofc
Spészgószt
Én meg pont az ilyen elõre rohanókat várom a snipával, vagy egy HE vel...<#eplus2>

"2 terminátor ment azt ölt lexarva hogy kiket ölnek meg és hogy buktatják le a másikat"

Lehet hogy együtt voltunk egy csapatban, én élvezem mikor elõre rohanok és leszedek pár ellenséget, sztem ez a csapatnak is jó. Persze, ez nem mindig sikerül és leszednek. Ezzel viszont hogy buktatom le a másikat??Ponthogy jó a csapatnak ha látja hogy meghalt ott valaki és tud következtetni, az ellenség helyzetére, nem? Mellesleg ha szólnak a csapattársaim hogy ne rohanjak elõre, vagy van vmi terv akkor én benne vagyok...de senki nem szólt semmit..lehet hogy mégse voltunk egy csapatban. Na mindegy azért játssz magyar szerveren és szólj hogy ha van vmi kifogásod/ötleted! Gyengén lató tk-soknak meg adj pár tanácsot...mint ami elhangzott itt pár üzivel elõbb. Nekem bejött a játék a magyar szerveren, sztem ma este is megyek.
Van rá szükség, mondtam, csak nem azon a mapon.
Spészgószt
LOL ez mi? "Highest Match Score 21278.75"
<#wow1><#vigyor5>

Spészgószt
NA, NA ! védõ oldalról védsz, támadóban pedig fedezel! Ha nem lenne rá szükség akkor nem rakták volna be!!! Ez taktik játék, és snipával elég nehéz is!
Toltam pár rundó VIP-t....hát kurva jó! Jó sok pontot lehet szerezni! végig nyert a csapat...2. lõttek le a 15kör alatt amíg VIP voltam! <#pias>

Persze, de ezek akkor sem passzolnak a map stratégiájába. Ez fragvadász taktika, nem csapatjáték.
Spészgószt
na megyek inkább honort gyûjteni mint itt a szájat jártatni... :)

Spészgószt
:))) Alley-en fölösleges???? rögtön kezdés átfutás során ki lehet lõni pár embert, mindkét oldalról! Sõt asszem z amelyik egy kávézó capture point oda beülsz és végig látod a sikátort, vagy tetõrõl simán lehet párat kiszedni a szembe tetõrõl vagy az építkezõs telekrõl. Impacton meg durva, ahol van azé van letiltva...:D gyakorlatilag a srki házból a fél pályát belövöd, sõt sajnos a capture pointon épp foglalót is ki lehet lõni rögtön az elején ha gyors vagy...a gránátvetõ pont ugyan ezé van letiltva!

Ezt azt hiszem nem a szerver baja, hanem a játékosoké... Mi a srácokkal általában együtt mozgunk, megy a medic, meg az object elfoglalása, biztosítása.

Ja, csak halál felesleges. Alley-n meg fõleg.

ES szerveren le van korlátozva az Impact úgy, hogy nincs se gránátos, se sniper mint választható felszerelés. És kitûnõen lehet játszani.

A sniper Alley-re még feleslegesebb, oda max a gránátost jó engedélyezni (vagy azt se), fõleg ha nem lenne ilyen bugos.

Sniper talán max a Bridge-re kell, de az meg egy fos pálya... sima állóháború, teljesen játszhatatlan layout.
Spészgószt
Snipára viszont kár haragudni! Neki az a dolga hogy fedezzen és a tetõre fusson minél hamarabb!!! <#felkialtas>

Spészgószt
Simán! Ez lenne a normális hozzáállás! Én ált megölök 1-2 enemit, de viszont min 1 de ált 2 obj-ot foglalok! vagy az 5 körbõl 3x kiviszem a táskát! <#eljen>

Én Elite Shooters-re járok, ott kitûnõ csapatmunka van mindig.

Az se baj ha vannak kezdõk, de legalább igyekezni kéne. Alap dolgok, minthogy nem ordibálok medicért ha ott áll mellettem az ellenség, vagy hogy spawnhoz közeli pontot egybõl gyorsan el kell foglalni, nem tetõn kempelem végig az egészet, ha csapatban mozgunk és valakit kilõnek azt el kell látni, stb...

Az se baj ha valaki nem tud lõni. Eleinte nekem is nehezen ment. Viszont az alap stratégiákat, etikettet attól még be lehet tartani, és azzal is egy vagon pontot lehet gyûjteni, amellett hogy a csapat is nyer.
Spészgószt
igazság szerint én is ezé jáccottam csak egyszer rajta!
Inkább szidoma sok hülye külföldit....bár egyik másikon téleg jó a co-op, megy az infózás és élvezhetõ!

Akkor ezekszerint nem csak engem baszott fel :)
Mighty
Vonatkoztass el attól, hogy magyar serveren játszol és máris olyan érzés, mint egy rosszabb külföldi serveren. :)

"Na jó volt végre magyarokkal játszani a szerveren :)"

Már bocsánat elõre is de azon a magyar szerón fent voltam párxor de olyan rosszat még soha nem játszottam mint akkor!

Nagyon gáz volt, csapat munka HAAA HAA HAHAAA kb annyi volt,hogy 2 terminátor ment azt ölt lexarva hogy kiket ölnek meg és hogy buktatják le a másikat. A csapat másik része a tk-s gyengén látók és nem tudom hol vagyok játékosokból állt! Borzasztó!!!!!!!!!!
Tudom,hogy más külföldi szervereken is van ilyen de ez mindent visz! Nem vagyok profi de ez sok volt !

bocs!

Mighty
No, akkor ma este kb 9-tõl megyek.

89.147.71.71

[Rush]
szólhatnátok jövünk a "noob" oldalra Mightyval, meg Crass-al<#idiota>

hTTp://ror.hu/

Mighty
Hol játszottatok?

Remélem legközelebb nem úgy lesz, hogy a klánok az egyik oldalon, a noobok meg a másikon... kicsit idegtépõ volt, mikor még a spawnhoz közeli pontot se foglalták el, csak rohanás a tetõre...