America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
mennyivel kell erossebb gep ehhez a verziohoz mint a regebbihez?

Én is alap kiosztással játszok. Meg lehet ezt szokni.
HTS s3rg1nh00
pl én alappal tolom,mert 2k-s billem van amire túl sok minden nem fér el,és a bfben már megszoktam h.csak pár gombot használok

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Metalmilitiakid
ja csak a "q" jobban kézre esik mint "z" de itt nem rakhatod "q" ra mert kell a kihajlás

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Ben007
nekem mákom van mert a BF-ekbe is berakták ezt a rendszert <#crazya>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Spészgószt
ne legyetek má <#lama> !
Az elsõ dolog, hogy beállítom az írányítást...(videó után 😄 ) ottmeg egyértelmûen ott van! Ki az a béla, aki beállítások nélkül tolja alap billkiosztással...<#buck><#idiota>
sõt sokminden mást is be tudsz állítani egy gombra és nem kell nyomvatartósat játszani a legnagyobb csata közepén ha valamit be akarsz nyögni!
Pl Hooah, thank you, gogogo, cover me, follow me! ezek szerintem a minimum amit azonnali gombra be is pakoltam...szvsz!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

repvez
és azt mivel mondom 😄
oké kösz megprobálom😊

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nyomva tartod azt a gombot amivel Enemy Spotted-et mondasz.

repvez
probáltad a settigs menüben rákattintani a 16:9 vagy a 16:10-es opciora ?Nálam igy beadta azokat a felbontásokat amik ahoz a képarányhoz tartoznak és gyönyörüen viszi az 1680x1050-es felbontást full képernyon fekete csikok nélkül.

Mivszont nekem is lenne egy kérdésem hogy hogyan lehet elöhozni a képernyön a menut ahonnan a különbözö vezényszavakat lehet kiválasztani egérrel játék közbe.
azon van:S basszus tök zavaro két fekete csik a kép olalán 😞

Akkor ugyanott írd át: fullscreen=true

igen köszi megvan,,közbe sikerült,bár igy meg nem teljes képernyöbe van 😄 kicsit lol

Keresd meg a telepített mappádban \Config\aa3engine.ini nevû filet, csinálj róla egy biztonsági mentést.
Aztán próbáld meg átírni a részben található ResX= és ResY= értékeket arra amire szeretnéd.

áhh megtaláltam engine ini😊 azért kösz😊

értem,müködne is csaképp elálitottam ugy a felbontást amit a tv-m már nemtud igy ha elinditom a játékot azt irja ki hogy tatományon kivül:S szoval semmit nem tudok csinálni.. Ezt visszalahet valahogy (lapátolna a szart a lóba?!) 😄

Konzolba (F12/0) írd be:
SetRes 1360x768

sziasztok most ttterm fel az AA3 -mat de a video menübe nemtom kiválasztani az 1360*768 betudom ezt máshogy llitani??

Spészgószt
<#taps>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

[Rush]
AA3 Maintenance Period Successful!

Thank you all for your patience while we completed this phase of our maintenance period. All systems are now operational, and this additional expansion will support upcoming patches. We plan on making additional enhancements, but will be able to do so without any downtime. We will continue to monitor activity and make improvements where necessary.

We are also completing testing on the latest patch that will allow us to enable Training again, and look forward to providing you with more information on that shortly.

hTTp://ror.hu/

Úgy néz ki újra megy a stat meg a rank. (bár bejelentés nincs)

Kicsit játszottam pár órát, egész jó volt.

Néha ad érdekes pontszámokat 😄
Az van, hogy ne jácc.

Nyilvánvalóan fail volt a pénteki szerver karbantartás, és hétvégére egy átmeneti állapotot hoztak létre, hogy ráérjenek hétfõn újra foglalkozni vele.
repvez
most akkor ez mit jelent mert most probáltam belépni a játékba és a fömenübe belépve megint csak 3.0.0-ásnak irta a játékot és nem volt meg a katonám nem tudtam kiválasztani csak ujat lehetett volna csinálni , most akkor elöröl kell kezdeni minden t és ujra letölteni a javitásokat is vagy most mi a f#sz van ?
Spészgószt
"We are in the middle of a maintenance period for AA3, while we update and expand the Database
environment. We have enabled Standby mode which allows you to play while we finish up the
maintenance.

Some notes:
· All servers will run in "authorized" mode (i.e. they don't accrue honor)
· There is no password validation
· You will not be able to create new soldiers
· If you created a soldier very recently (within the last week or so) you will not be able
to play with that soldier
· No statistics will be kept regarding game play
· Every soldier is marked as having completed basic training

We do not currently have a timeframe for when the update will be completed, but are working to
complete the work as quickly as we can.

Please note, this information applies to AA3 only, AA2 remains fully operational.
Thank you for your patience."

Na KB ennyi .... szóval már játszani éppenséggel lehet...
<#eljen>

[Rush]
szerverek is élednek már belehet menni rájuk...

[Rush]
mintha éledezne a dolog, beloginolni beenged csak a statokat még nem szedi elõ az auth szerverekrõl....

[Rush]
kiváncsi leszek meddig szarakodnak.....

repvez
már kezdtem volna irni hogy szarabb lett az uj patchel mertm ost bejelentkezni sem tudtam a játékban és most olvasom hogy miért.Hát ez szép mondhatom 😞
11 órája csinálják, ennyi idõ alatt egy új szerverparkot be lehet lõni 😄 (remélem meg is teszik)
[Rush]
ma megoldják még ezt?<#idiota>

Mighty
Na bakker. Scheduled maintenance-t péntekre tenni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mondhatni igen.

GBGangsta

AA Community Manager
Posted: 17 Jul 2009 02:30

For the next few hours our Authorization Services will be undergoing scheduled maintenance.

This means that you will not be able to access anything requiring Auth, AMW and the Game.

We will alert you as to when this work is completed.

Thank you for your patience during this time.

[HUN]Crassus
meghalt a login?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Spészgószt
Aimpoint...pfff :p
Ironsight rulez....<#eplus2>

patacsi HUN
😄

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mondjuk mind1 mindennel ugyanolyan szarul tolom 😛
De kicsit idegesítõ ahogy Mighty is mondja, hogy reconnect nélkül nem lehet megoldani a dolgot. Legalábbis a szerverek többségén 😞
De elhiszem neked hogy admin error a dolog <#circling>

Nem vagyok én fejlesztõ... A fegyver választásra, ha jól emlékszem 2 másodperce van mindenkinek. Ez 26 fõs szervernél 13x2 másodperc kellene, hogy legyen, azaz mindenki tudjon választani. E helyett adnak mondjuk 20 másodpercet a role selectre ( Ekkor az utolsó 3 embert automatikusan bedobja). Gyakran olyan gond is van, hogy ahol az elõzõ match-ben játszottál, disabledre teszi a játék és a következõ körben csak akkor tudod kiválasztani, ha elõtte másikat választasz.
Van amikor a role select idõ alatt sem tudsz másik slot-ot választani, mert valamiért a szerver nem engedi, viszont van amikor mûködik.
Én Doma hibájára írtam le a választ.

Sadist
És akkor utána miért nem lehet váltani? 2.x-ben még kör közepén is lehetett, úgyhogy azóta a fejlesztõk csesztek el valamit.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A Role választást a szerver adminok szúrják el. Kevés idõt adnak a role selectre...

Mighty
"Role választás nem 100%-os utolsó 1-2 ember nem tud választani, bedobja
üres slotra a játék."

Ezzel még nem is lenne gond, de reconnect nélkül nem tudsz más slotra váltani...

A teljesség igénye nélkül még néhány:

- Role választás nem 100%-os utolsó 1-2 ember nem tud választani, bedobja
üres slotra a játék.
- Eredmények kijelzése alkalmanként rossz, összesített eredményt kapsz minden kör végén, nem az aktuális körét. Meccs végén nem nullázódik a statisztika.
- Ha felveszed a csapttársad eldobott fegyverét még mindíg szét van csúszva az aimpoint/ironsight.
- Obran(ellenséges) fegyvernél nem tudod hogy van e tárad is hozzá vagy tök üres.
- Szerver browser néha szó nélkül megfagyasztja a játékot.
- Felmászás/felugrás még mindíg méterekrõl aktiválódik, közelrõl viszont néha abszolute nem lehet felmászni a peremekre.
- Választott lõszermennyiséget (heavy/standard/light) nem mindíg kapod megfelelõen, néha az aimpoint még mindíg nem kerül fel a fegyverre.

Mindezek ellenére játszható kategória.

Valóban alakul,de nekem még az éjjel is volt hogy gránát dobásnál kézbe marad a fegyver is,meg olyan is hogy felélesztett egy társ,aztán onnan teljesen rosszul fogta emberem a fegyver,mintha félig mindig zoom-olt volna vagy nem tudom.
De valóban mintha ezek ritkábban jönnének elõ,meg mintha a statisztikákat is kezdené normálisan hozzáadogatni a profilhoz.Legalábbis mintha ésszerûbbek lennének a kiírt adatok mint eddig...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Belton
Ezzel a patchel már egész jó lett legalábbis nem ragadnak be a dolgok granat stb alakul a game 😊 Igaz csak 10 percet nézegettem a régi bugokat de azok már nincsenek legalábbis nem jelentkeztek <#smile>

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Spészgószt
Enemy spotted után ha lelövöd a csókát...pl snipa...hogy lehet enemy down-t mondani...me ált csak bekiabálom hogy spotted de mire kiírja addigra az ellen is elhullott...<#eplus2> így jöhetne a "Enemy down" msg is!

Mighty
Pár hozzászólással lejebb ott van a patch notes.

MarkBlade
Egyetértek 😊 Most a nyári családi szabik miatt nehezebb összehozni a bandát.Viszont nem tart örökké ez 😊aztán jöhet a hooah..
mascarun
HAIL!
Úgy nézem megint jött valami frissítés, legalábbis tölt valamit a steam!
Na majd délután ránézek hogy javított é valamit vagy csak megint felesleges marhaság!

Zomil
én csak annyit tennék hozzá, h anno 2004-2005 környékén kezdtem el aktivan AA-zni( HEW-ben ha ez mond vkinek vmit 😊 ) és már akkor rengeteg dolog volt az aa.hu-n kezdve az összes magyar klánt felsorolo adatbázistol mapok, trainingek leirásáig, stb.

szóval az oldal egyáltalán nem fiatal és elég szép multja van 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Mighty
6. Ha ideges vagy szídd patacsit!!!

😊