America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Az elsõ dolog, hogy beállítom az írányítást...(videó után 😄 ) ottmeg egyértelmûen ott van! Ki az a béla, aki beállítások nélkül tolja alap billkiosztással...<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
sõt sokminden mást is be tudsz állítani egy gombra és nem kell nyomvatartósat játszani a legnagyobb csata közepén ha valamit be akarsz nyögni!
Pl Hooah, thank you, gogogo, cover me, follow me! ezek szerintem a minimum amit azonnali gombra be is pakoltam...szvsz!
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Mivszont nekem is lenne egy kérdésem hogy hogyan lehet elöhozni a képernyön a menut ahonnan a különbözö vezényszavakat lehet kiválasztani egérrel játék közbe.
Aztán próbáld meg átírni a
SetRes 1360x768
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Thank you all for your patience while we completed this phase of our maintenance period. All systems are now operational, and this additional expansion will support upcoming patches. We plan on making additional enhancements, but will be able to do so without any downtime. We will continue to monitor activity and make improvements where necessary.
We are also completing testing on the latest patch that will allow us to enable Training again, and look forward to providing you with more information on that shortly.
hTTp://ror.hu/
Kicsit játszottam pár órát, egész jó volt.
Néha ad érdekes pontszámokat 😄
Nyilvánvalóan fail volt a pénteki szerver karbantartás, és hétvégére egy átmeneti állapotot hoztak létre, hogy ráérjenek hétfõn újra foglalkozni vele.
environment. We have enabled Standby mode which allows you to play while we finish up the
maintenance.
Some notes:
· All servers will run in "authorized" mode (i.e. they don't accrue honor)
· There is no password validation
· You will not be able to create new soldiers
· If you created a soldier very recently (within the last week or so) you will not be able
to play with that soldier
· No statistics will be kept regarding game play
· Every soldier is marked as having completed basic training
We do not currently have a timeframe for when the update will be completed, but are working to
complete the work as quickly as we can.
Please note, this information applies to AA3 only, AA2 remains fully operational.
Thank you for your patience."
Na KB ennyi .... szóval már játszani éppenséggel lehet...
<#eljen>#eljen>
hTTp://ror.hu/
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
GBGangsta
AA Community Manager
Posted: 17 Jul 2009 02:30
For the next few hours our Authorization Services will be undergoing scheduled maintenance.
This means that you will not be able to access anything requiring Auth, AMW and the Game.
We will alert you as to when this work is completed.
Thank you for your patience during this time.
Ironsight rulez....<#eplus2>#eplus2>
AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.
De kicsit idegesítõ ahogy Mighty is mondja, hogy reconnect nélkül nem lehet megoldani a dolgot. Legalábbis a szerverek többségén 😞
De elhiszem neked hogy admin error a dolog <#circling>#circling>
Van amikor a role select idõ alatt sem tudsz másik slot-ot választani, mert valamiért a szerver nem engedi, viszont van amikor mûködik.
Én Doma hibájára írtam le a választ.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
üres slotra a játék."
Ezzel még nem is lenne gond, de reconnect nélkül nem tudsz más slotra váltani...
- Role választás nem 100%-os utolsó 1-2 ember nem tud választani, bedobja
üres slotra a játék.
- Eredmények kijelzése alkalmanként rossz, összesített eredményt kapsz minden kör végén, nem az aktuális körét. Meccs végén nem nullázódik a statisztika.
- Ha felveszed a csapttársad eldobott fegyverét még mindíg szét van csúszva az aimpoint/ironsight.
- Obran(ellenséges) fegyvernél nem tudod hogy van e tárad is hozzá vagy tök üres.
- Szerver browser néha szó nélkül megfagyasztja a játékot.
- Felmászás/felugrás még mindíg méterekrõl aktiválódik, közelrõl viszont néha abszolute nem lehet felmászni a peremekre.
- Választott lõszermennyiséget (heavy/standard/light) nem mindíg kapod megfelelõen, néha az aimpoint még mindíg nem kerül fel a fegyverre.
Mindezek ellenére játszható kategória.
De valóban mintha ezek ritkábban jönnének elõ,meg mintha a statisztikákat is kezdené normálisan hozzáadogatni a profilhoz.Legalábbis mintha ésszerûbbek lennének a kiírt adatok mint eddig...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Úgy nézem megint jött valami frissítés, legalábbis tölt valamit a steam!
Na majd délután ránézek hogy javított é valamit vagy csak megint felesleges marhaság!
szóval az oldal egyáltalán nem fiatal és elég szép multja van 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"