60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
bmarko82 #59890 Próbáld meg úgy elindítani egyszer a játékot, hogy kilépsz az avg-ből (nem csak kikapcsolod). -
Debilon #59889 avg-m az van, hozzáadom kivétellistához stamapps mappát, az elég lenne? -
bmarko82 #59888 Olvastam én is. Próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod a virtuális memóriát, újraindítod a gépet, letörlöd a pagefile.sys-t, majd visszakapcsolod. Felmerültek máshol a következő dolgok is:
- sata driver
- avast, avg antivirus
- zonealarm (illetve másfajta tűzfal)
- egy-két emberke írta a táp hibáját, de akkor szerintem nem csak az army-nál jönne elő... -
bmarko82 #59887 Na mesélj Borg, mit sakkozol ki belőle??? -
Masakari #59886 meg tudjátok mondani hogy hogy szerezhetek új fegyvereket??eddig csak m16-ot és m4a1-et adott(meg talán 1 heavy mcg,de azzal nem megyek) AA3 ofc -
Debilon #59885 ez neked mit mond? mert nekem semmit, hogy mivel lehet gebasz
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)
An attempt was made to access a pageable (or completely invalid) address at an
interrupt request level (IRQL) that is too high. This is usually
caused by drivers using improper addresses.
If kernel debugger is available get stack backtrace.
Arguments:
Arg1: 25ac3b2a, memory referenced
Arg2: 00000002, IRQL
Arg3: 00000000, value 0 = read operation, 1 = write operation
Arg4: 25aaf34e, address which referenced memory
Debugging Details:
------------------
READ_ADDRESS: 25ac3b2a
CURRENT_IRQL: 2
FAULTING_IP:
+355952f0265dfdc
25aaf34e ac lods byte ptr [esi]
PROCESS_NAME: AA3Game.exe
BUGCHECK_STR: RAISED_IRQL_FAULT
CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1
DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT
SYMBOL_NAME: INVALID_CONTEXT
FOLLOWUP_NAME: MachineOwner
MODULE_NAME: AA3Game.exe
IMAGE_NAME: AA3Game.exe
DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 0
STACK_COMMAND: kb
FAILURE_BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
Followup: MachineOwner -
Borg #59884 Mi kínai benne? Be kell tölteni a debug filet, és futtatni rajta.
Pont ez kéne ahhoz, hogy ne összevissza sakkozzál itt a driverekkel, amik úgyse segítenek... -
Debilon #59883 köszi, meglesem -
bmarko82 #59882 Az nforcershq fórumán találsz drivert:
http://www.nforcershq.com/forum/nforce-drivers-f28.html
Próbáld meg az ebben lévőt:
2. "Special WHQL Performance Packs" for XP (32/64bit)
(usable with MCP51, MCP55, nForce 680i/650i and nForce 780i/750i chipsets) -
Debilon #59881 na, lement ez a windbg, de nekem kínai :D -
Debilon #59880 leszedtem, most települ.. -
Debilon #59879 köszi!
olyat is találtam, hogy esetleges corrupt virtual memory..
csináltam defragot, kikapcsolt virtual memory mellett de nem segített
a hálókártya nforce550 integrált, ehhez nem nagyon van új driver
ati catalyst-et lehet megnézem 9.7-et, ez az utolsó, hátha -
bmarko82 #59878 Utánanéztem a hibaüzenetnek egy kicsit. Három lehetséges megoldást találtam. AZ egyik a memória hibája, de ugye ezt a memtest-el kilőttük.
Frissítsd a következőket:
- hálókártya driver
- ati driver
Egyesek szerint okozhatja vírus is.
Ezek csat ötletek, de a frissítéssel nem vesztesz semmit.
-
La7low #59877 köszi Doma -
Borg #59876 Na, csinált memóriaképet. Ez az ami neked kell.
Windbg-vel szépen debuggolni kell, és kiderül mi a gond. -
Debilon #59875 amúgy ez a szövege: Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x100000d1 (0x25ac3b2a, 0x00000002, 0x00000000, 0x25aaf34e). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini072909-01.dmp. -
Debilon #59874 Borg: eseménynaplóban csak ez van ami hozzá tartozhat: save dump és ezzel a hibakóddal: 0x100000d1
amúgy ram memtest szerint jó, nincs hiba
Sadist: próbáltam, ugyaneddig jutottam sajnos, mint amit írtam :(
Spészgószt: letöltés nem produkál semmi ilyet, a letöltött rar-ok sem crc-sek, nincs hiba sem.. más online játékokkal nincs hiba. rfactor, race07/gtr evo múltkor cirka 3 órán keresztül mentek (egyebek + 1,5 óra verseny), pingem is rendben volt mindig -
Doma #59873 Nyomva tartod azt a gombot amivel átváltasz a 320-asra és ott kiválasztod az M433-at. -
La7low #59872 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: a gránátlövős fegyverbe hogy lehet füstgránátot tölteni? -
#59871 szerintem memória!
Az AA3 nagyon sokat zabál a többi gaméhoz képest! szvsz
vagy esetleg a hálókártyáddal lesz a gond! sima letöltés nem produkál ilyet?
me faterom gépe állandóan kikapcsolt, ha valami nagyobb netes alkalmazás elkezdett tölteni valamit...pl játék a mapot stb és kivágta ugyan így a gépet....neki a hálókártya volt szar PL! -
#59870 Akkor nem a PB hibája lesz szerintem. De azért próbálj meg PB nélküli szerverre is felmenni, bár kicsi az esélye, hogy azon nem dob ki. -
Borg #59869 És most akkor van kékhalál vagy nincs? -
Debilon #59868 legutóbb amit el tudtam olvasni, hogy "your pb client is updated" vagy valami ilyesmi..aztán utána bevillant a csapatválasztó képernyő, mire join-t nyomtam volna restart -
#59867 Azt még el tudod kapni, hogy a PB mit ír ki? -
Debilon #59866 közben próbálgattam ezt-azt, pl. ati tray tool-s ban az OSD-t letiltottam.. így be tudok lépni szerverekre, de ahogy a punkbuster-es részhez ér amiket kiírogat akkor azonnal restart -
Debilon #59865 ati kártyám van, 4830.. furmark-ban az izzasztós részben sem kapcsolt le a gép..
memtest OK, atitool OK... megnézem procit is OCCT-vel, ezt mire állítsam? -
spytime9 #59864 de pl: ha van kék halálod és nvidia karid van 186.18 driver-el akkor az a gond,nálam is ez volt xar a driver 190.38 már jó!
De én is ram vagy táp-ra tippelek.
-
Tschaby #59863 Ha a tesztek nem hoznak eredményt, akkor ha reseteli a gépet
,van kék halál is. Ha van kék képernyő, akkor onnan ki is tudod nézni a windows miért állt le.
A Sajátgépen nyomj jobb gombot->Tulajdonságok->Speciális fül-> Indítás és helyreállítás-> Vedd ki a pipát a "Rendszerhiba" mezőben az Automatikus újraindításból.
Ekkor látni fogod a kék képet, ha azzal restartol. Írd ki az első pár sorban lévő hiba üzenetet és a számsort. Majd reset és google. -
bmarko82 #59862 Tesztelgess egy kicsit:
Proci: OCCT
Memória: Memtest
Videókártya: ATITool
(Nem kell megijedni, ha NVIDIA kártyád van, azon is menni fog, az OCCT-ben is van GPU test modul)
A memtest-et írd ki cd-re és arról indítsd el a gépet, a másik kettő megy windows alól. Ha valamivel meg lehet izzítani a gépet, akkor ezekkel igen. -
#59861 Akkor passzolom, gép teljesen újraindulni valamilyen hardveres hiba (általában rossz memóriamodul) miatt szokott, vagy mert túlmelegszik, mert pl. a nagy nyári kánikulában a videokártyát izzasztja a játék. -
Borg #59860 Az teljesen mindegy, nyilván akkor a többi játék nem ró ilyen terhelést a gépedre.
Egyéb nyom nélkül resetelni csak akkor tudja magát, ha a tápodra nagyobb terhelés megy 3D-ben, mint amit elbír. -
Debilon #59859 semelyik másik játékkal nincsen semmi probléma, a gép stabilan megy bármilyen játék alatt akár órákat is -
#59858 Memóriával vagy videokártyával nincs valami gond? Más játéknál nem csinálja ezt? -
Borg #59857 Más ötletem is volna számodra, csak az nem releváns a problémádhoz. -
Debilon #59856 tényleg, hogy ez nem jutott eszembe :)
hasonlóan okos más ötleted? -
Borg #59855 Szar a géped. -
Debilon #59854 az mitől lehet, hogy bármelyik szerverre próbálok belépni, 5ből 5x reseteli a gépet a pálya betöltés közben? -
#59853 jaja de sikerült megoldani, és megvan az 50 mission coin is hála a javításnak... :) Hooah!
-
#59852 Ez szerintem már annyira nem kapcsolódik a játékhoz.... -
#59851 én is valami hasonlót néztem ki az eddigi fórumokból!
tuti 64 bites!