60290

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • bmarko82
    Próbáld meg úgy elindítani egyszer a játékot, hogy kilépsz az avg-ből (nem csak kikapcsolod).
  • Debilon
    avg-m az van, hozzáadom kivétellistához stamapps mappát, az elég lenne?
  • bmarko82
    Olvastam én is. Próbáld meg úgy, hogy kikapcsolod a virtuális memóriát, újraindítod a gépet, letörlöd a pagefile.sys-t, majd visszakapcsolod. Felmerültek máshol a következő dolgok is:
    - sata driver
    - avast, avg antivirus
    - zonealarm (illetve másfajta tűzfal)
    - egy-két emberke írta a táp hibáját, de akkor szerintem nem csak az army-nál jönne elő...
  • bmarko82
    Na mesélj Borg, mit sakkozol ki belőle???
  • Masakari
    meg tudjátok mondani hogy hogy szerezhetek új fegyvereket??eddig csak m16-ot és m4a1-et adott(meg talán 1 heavy mcg,de azzal nem megyek) AA3 ofc
  • Debilon
    ez neked mit mond? mert nekem semmit, hogy mivel lehet gebasz

DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (d1)
    An attempt was made to access a pageable (or completely invalid) address at an
    interrupt request level (IRQL) that is too high. This is usually
    caused by drivers using improper addresses.
    If kernel debugger is available get stack backtrace.
    Arguments:
    Arg1: 25ac3b2a, memory referenced
    Arg2: 00000002, IRQL
    Arg3: 00000000, value 0 = read operation, 1 = write operation
    Arg4: 25aaf34e, address which referenced memory

Debugging Details:
    ------------------

READ_ADDRESS: 25ac3b2a
    CURRENT_IRQL: 2
    FAULTING_IP:
    +355952f0265dfdc
    25aaf34e ac lods byte ptr [esi]
    PROCESS_NAME: AA3Game.exe
    BUGCHECK_STR: RAISED_IRQL_FAULT
    CUSTOMER_CRASH_COUNT: 1
    DEFAULT_BUCKET_ID: DRIVER_FAULT
    SYMBOL_NAME: INVALID_CONTEXT
    FOLLOWUP_NAME: MachineOwner
    MODULE_NAME: AA3Game.exe
    IMAGE_NAME: AA3Game.exe
    DEBUG_FLR_IMAGE_TIMESTAMP: 0
    STACK_COMMAND: kb
    FAILURE_BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
    BUCKET_ID: RAISED_IRQL_FAULT_AA3Game.exe_INVALID_CONTEXT
    Followup: MachineOwner
  • Borg
    Mi kínai benne? Be kell tölteni a debug filet, és futtatni rajta.

Pont ez kéne ahhoz, hogy ne összevissza sakkozzál itt a driverekkel, amik úgyse segítenek...
  • Debilon
    köszi, meglesem
  • bmarko82
    Az nforcershq fórumán találsz drivert:

http://www.nforcershq.com/forum/nforce-drivers-f28.html

Próbáld meg az ebben lévőt:
    2. "Special WHQL Performance Packs" for XP (32/64bit)
    (usable with MCP51, MCP55, nForce 680i/650i and nForce 780i/750i chipsets)
  • Debilon
    na, lement ez a windbg, de nekem kínai :D
  • Debilon
    leszedtem, most települ..
  • Debilon
    köszi!
    olyat is találtam, hogy esetleges corrupt virtual memory..
    csináltam defragot, kikapcsolt virtual memory mellett de nem segített

a hálókártya nforce550 integrált, ehhez nem nagyon van új driver
    ati catalyst-et lehet megnézem 9.7-et, ez az utolsó, hátha
  • bmarko82
    Utánanéztem a hibaüzenetnek egy kicsit. Három lehetséges megoldást találtam. AZ egyik a memória hibája, de ugye ezt a memtest-el kilőttük.

Frissítsd a következőket:
    - hálókártya driver
    - ati driver

Egyesek szerint okozhatja vírus is.
    Ezek csat ötletek, de a frissítéssel nem vesztesz semmit.

• La7low
    köszi Doma
  • Borg
    Na, csinált memóriaképet. Ez az ami neked kell.

Windbg-vel szépen debuggolni kell, és kiderül mi a gond.
  • Debilon
    amúgy ez a szövege: Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x100000d1 (0x25ac3b2a, 0x00000002, 0x00000000, 0x25aaf34e). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini072909-01.dmp.
  • Debilon
    Borg: eseménynaplóban csak ez van ami hozzá tartozhat: save dump és ezzel a hibakóddal: 0x100000d1

amúgy ram memtest szerint jó, nincs hiba

Sadist: próbáltam, ugyaneddig jutottam sajnos, mint amit írtam :(

Spészgószt: letöltés nem produkál semmi ilyet, a letöltött rar-ok sem crc-sek, nincs hiba sem.. más online játékokkal nincs hiba. rfactor, race07/gtr evo múltkor cirka 3 órán keresztül mentek (egyebek + 1,5 óra verseny), pingem is rendben volt mindig
  • Doma #59873
    Nyomva tartod azt a gombot amivel átváltasz a 320-asra és ott kiválasztod az M433-at.
  • La7low
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem: a gránátlövős fegyverbe hogy lehet füstgránátot tölteni?
  • Spészgószt
    szerintem memória!
    Az AA3 nagyon sokat zabál a többi gaméhoz képest! szvsz

vagy esetleg a hálókártyáddal lesz a gond! sima letöltés nem produkál ilyet?
    me faterom gépe állandóan kikapcsolt, ha valami nagyobb netes alkalmazás elkezdett tölteni valamit...pl játék a mapot stb és kivágta ugyan így a gépet....neki a hálókártya volt szar PL!
  • Sadist
    Akkor nem a PB hibája lesz szerintem. De azért próbálj meg PB nélküli szerverre is felmenni, bár kicsi az esélye, hogy azon nem dob ki.
  • Borg
    És most akkor van kékhalál vagy nincs?
  • Debilon
    legutóbb amit el tudtam olvasni, hogy "your pb client is updated" vagy valami ilyesmi..aztán utána bevillant a csapatválasztó képernyő, mire join-t nyomtam volna restart
  • Sadist
    Azt még el tudod kapni, hogy a PB mit ír ki?
  • Debilon
    közben próbálgattam ezt-azt, pl. ati tray tool-s ban az OSD-t letiltottam.. így be tudok lépni szerverekre, de ahogy a punkbuster-es részhez ér amiket kiírogat akkor azonnal restart
  • Debilon
    ati kártyám van, 4830.. furmark-ban az izzasztós részben sem kapcsolt le a gép..
    memtest OK, atitool OK... megnézem procit is OCCT-vel, ezt mire állítsam?
  • spytime9
    de pl: ha van kék halálod és nvidia karid van 186.18 driver-el akkor az a gond,nálam is ez volt xar a driver 190.38 már jó!
    De én is ram vagy táp-ra tippelek.
  • Tschaby
    Ha a tesztek nem hoznak eredményt, akkor ha reseteli a gépet
    ,van kék halál is. Ha van kék képernyő, akkor onnan ki is tudod nézni a windows miért állt le.
    A Sajátgépen nyomj jobb gombot->Tulajdonságok->Speciális fül-> Indítás és helyreállítás-> Vedd ki a pipát a "Rendszerhiba" mezőben az Automatikus újraindításból.
    Ekkor látni fogod a kék képet, ha azzal restartol. Írd ki az első pár sorban lévő hiba üzenetet és a számsort. Majd reset és google.
  • bmarko82
    Tesztelgess egy kicsit:

Proci: OCCT
    Memória: Memtest
    Videókártya: ATITool
    (Nem kell megijedni, ha NVIDIA kártyád van, azon is menni fog, az OCCT-ben is van GPU test modul)

A memtest-et írd ki cd-re és arról indítsd el a gépet, a másik kettő megy windows alól. Ha valamivel meg lehet izzítani a gépet, akkor ezekkel igen.
  • Sadist
    Akkor passzolom, gép teljesen újraindulni valamilyen hardveres hiba (általában rossz memóriamodul) miatt szokott, vagy mert túlmelegszik, mert pl. a nagy nyári kánikulában a videokártyát izzasztja a játék.
  • Borg
    Az teljesen mindegy, nyilván akkor a többi játék nem ró ilyen terhelést a gépedre.
    Egyéb nyom nélkül resetelni csak akkor tudja magát, ha a tápodra nagyobb terhelés megy 3D-ben, mint amit elbír.
  • Debilon
    semelyik másik játékkal nincsen semmi probléma, a gép stabilan megy bármilyen játék alatt akár órákat is
  • Sadist
    Memóriával vagy videokártyával nincs valami gond? Más játéknál nem csinálja ezt?
  • Borg
    Más ötletem is volna számodra, csak az nem releváns a problémádhoz.
  • Debilon
    tényleg, hogy ez nem jutott eszembe :)
    hasonlóan okos más ötleted?
  • Borg
    Szar a géped.
  • Debilon
    az mitől lehet, hogy bármelyik szerverre próbálok belépni, 5ből 5x reseteli a gépet a pálya betöltés közben?
  • Spészgószt
    jaja de sikerült megoldani, és megvan az 50 mission coin is hála a javításnak... :) Hooah!
  • mascarun
    Ez szerintem már annyira nem kapcsolódik a játékhoz....
  • Spészgószt
    én is valami hasonlót néztem ki az eddigi fórumokból!
    tuti 64 bites!