60295

A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
\"\"/ | aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup

A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
  • spytime9
    Esküszöm olyat írtál amilyet a webfordító szokót fordítani. bocs de ez jó!!
  • Spészgószt
    zsiradék...ez nagy jóság... THX

bázzze ma este fennragadtam az Alley-en a tetőn....felmásztam és utána meg ez a buzi nem tudott lemászni...folyton visszadobott a peremről, nem engedett rámászni...grrrrr bár a snipával a kezemben azé ott is tevékenykedtem....gyűjtögetem szorgosan a HawkEye coinokat....
  • spytime9
    LOL Kurva jó lett!!!!!! kb 10-15 + Fps full grafikán!
    De persze a motor hibája miatt még mindig nem tökéletes de nagyon fasza lett az előző driver-hez képest! És szerintem az aa-s srácok rendbe szedik kicsit a motort idővel!
  • Metalmilitiakid
    két alsó kép felett kicsi táblázat ha jobban megnézed 4 lehetőség van rajta , remélem innen kitalálod
  • priluki
    kösz :DD ahogy mondtam nem tok angolul... szépek a képek :DD
  • spytime9
    Hi
    Valaki próbálta már az új nvidia drivert AA3-al?
    190.38 whql
    Ha nem majd én! :D
  • Tschaby
    Rá se ránts. Ennél nagyobbat ne tévedj.
    Ami viszont valóban idegesítő, hogy a megszokott , frissítsd le ezt, telepítsd fel azt itt nem működik.Itt bizony a fejlesztőknél a laszti...
  • HTS s3rg1nh00
    omfg.
    aztdekurvárabenéztem.
    sry.
  • Tschaby
    Ha a dual core optimizer-t nekem javaslod, hát el kell keserítselek, nem működik. Mivel azért konyítok a gépekhez(a munkámból adódóan) az összes lehetőséget végig zongoráztam. Jelentem a hiba nem az én készülékemben van.
    És mivel a "farm messze a legigényesebb a gépre nézve" pont jó referencia.
    Geforce 9600Gt mellé catalyst...hmmm nem hinném, hogy jó páros :D
  • HTS s3rg1nh00
    szívesen,de ettől még nem tanulnak meg drivert írni(viszont kártyát csinálni azt nagyon tudnak).
  • Borg
    rtfm
  • priluki
    Fincsi game lesz ez ha javitják a bugokat mert sajna akad dögivel még..
    De lenne egy NAGY kérdésem biztos hülye vagyok :P meg angolul se tudok valami jol.. Amikor meglövik egy társam és fekszik a földön. odamegyek van 4 variácio,gondolom hogy hogyan látom el.. namost halvány fingom sincs mikor mit kell nyomni vagy mit kell nézni stb.. sose sikerül talpra állitanom:S
  • modellmaker
    Köszi a nap poénjáért! :))
  • Borg
    Ja, lol. Nem is értem miért az nvidiások sírták tele az AA fórumot, hogy fagy a játék :)
  • HTS s3rg1nh00
    akkor tegyél fel dual core optimizert a procihoz,vagy egy új catalystot(bár az ati nem tud drivert írni ez köztudott,de hátha)
  • Borg
    Naja, de azért a farm messze a legigényesebb a gépre nézve. Alacsony fps-ben csak az Alley tudja néhol megközelíteni :)
  • Tschaby

Mit milyen beállításnál? Mindegyiknél fos.A legalacsonyabb grafikai beállításokkal Farm kültér 8 fps, árok 15, beltér 30. Még ha agyon vágom az ini-fájlt a javasolt tweak-ekkel, akkor is csak +5-10 fps növekedést sikerül kicsiholnom.
    Valószínű (de ezt csak feltételezni tudom ) nem szeresse a kétmagos AMD procikat.Vagy velem kivételezik. Minden más U3 motor eldöcögött 60-80 FPS-el, medium-high grafikai beállításokkal. Ez nem. Ez van. Nem játszom vele. Majd ha egyszer hajlandóak lesznek ránézni a problémára.

• Metalmilitiakid
    milyen beállításnál ? nekem Intel E6550 em van meg egy GeForce 7300 GT 256 DDR3 al és még nekem is megvan a 15-20 fps em , ja és 2 GB ram
  • Strahd_
    akkor meg sem probalom .)
  • Tschaby

http://www.americasarmy.com/support/requirements_aa3.php

Itt megtudhatod. Viszont A kétmagos 6000+ AMD procimmal, 2 GB ram és GF 9600GT 512MB-al Farmon van 10 fps-em. Szóval csak akkor tudod, meg hogy megy-e , ha felrakod.
  • Strahd_
    mennyivel kell erossebb gep ehhez a verziohoz mint a regebbihez?
  • Borg
    Én is alap kiosztással játszok. Meg lehet ezt szokni.
  • HTS s3rg1nh00
    pl én alappal tolom,mert 2k-s billem van amire túl sok minden nem fér el,és a bfben már megszoktam h.csak pár gombot használok
  • Metalmilitiakid
    ja csak a "q" jobban kézre esik mint "z" de itt nem rakhatod "q" ra mert kell a kihajlás
  • Ben007
    nekem mákom van mert a BF-ekbe is berakták ezt a rendszert
  • Spészgószt
    ne legyetek má !
    Az első dolog, hogy beállítom az írányítást...(videó után :D ) ottmeg egyértelműen ott van! Ki az a béla, aki beállítások nélkül tolja alap billkiosztással...
    sőt sokminden mást is be tudsz állítani egy gombra és nem kell nyomvatartósat játszani a legnagyobb csata közepén ha valamit be akarsz nyögni!
    Pl Hooah, thank you, gogogo, cover me, follow me! ezek szerintem a minimum amit azonnali gombra be is pakoltam...szvsz!
  • repvez
    és azt mivel mondom :D
  • priluki
    oké kösz megprobálom:)
  • [HUN]Crassus
  • Doma #59786
    Nyomva tartod azt a gombot amivel Enemy Spotted-et mondasz.
  • repvez
    probáltad a settigs menüben rákattintani a 16:9 vagy a 16:10-es opciora ?Nálam igy beadta azokat a felbontásokat amik ahoz a képarányhoz tartoznak és gyönyörüen viszi az 1680x1050-es felbontást full képernyon fekete csikok nélkül.

Mivszont nekem is lenne egy kérdésem hogy hogyan lehet elöhozni a képernyön a menut ahonnan a különbözö vezényszavakat lehet kiválasztani egérrel játék közbe.
  • priluki
    azon van:S basszus tök zavaro két fekete csik a kép olalán :(
  • Doma #59783
    Akkor ugyanott írd át: fullscreen=true
  • priluki
    igen köszi megvan,,közbe sikerült,bár igy meg nem teljes képernyöbe van :D kicsit lol
  • Doma #59781
    Keresd meg a telepített mappádban \Config\aa3engine.ini nevű filet, csinálj róla egy biztonsági mentést.
    Aztán próbáld meg átírni a [SystemSettings] részben található ResX= és ResY= értékeket arra amire szeretnéd.
  • priluki
    áhh megtaláltam engine ini:) azért kösz:)
  • priluki
    értem,müködne is csaképp elálitottam ugy a felbontást amit a tv-m már nemtud igy ha elinditom a játékot azt irja ki hogy tatományon kivül:S szoval semmit nem tudok csinálni.. Ezt visszalahet valahogy (lapátolna a szart a lóba?!) :D
  • Doma #59778
    Konzolba (F12/0) írd be:
    SetRes 1360x768
  • priluki
    sziasztok most ttterm fel az AA3 -mat de a video menübe nemtom kiválasztani az 1360*768 betudom ezt máshogy llitani??
  • Spészgószt