America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?
Szerintem Borg a helyén van és pont
amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
puffogjál magadban kérlek!
Szóljon már a játékról és hibáiról a topik!
Amúgy, akinek steames accja van, és megszerzett achievementet, azt hozzá adta már?
Ill. mivan akkor, ha 2hét alatt 0 óra? és a játék nincs a listámon?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Borg, lemondasz a javára?
De ha nem csinálod normálisan akkor anyázni is fogunk. Vállalod?
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Borg, mit képzelsz te, hogy találsz egy elhagyott fórumot ami olyan játékról szól ami tetszik és népszavazás nélkül csak egy kérdésre te leszel a házigazda? Meg még infókat is kiraksz? Majd még az jön, hogy segítesz is az embereknek? Hol élsz te?
Azzal foglalkozz amihez értesz. Sörözzél.<#papakacsint>#papakacsint> Esetleg tea. <#nyes>#nyes>
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Ingame nem latom a chatet semmi csak 1 célkereszt van és enyi 😄
Na ez mi vagy mivel lehet orvosolni mert elege idegesit :/
BF:2-3-4(oORedstarOo)
Korán keltem, hol az arany?
Most én is kérdeznék, ha a játék hivatalos oldalán elismerik az aao.hu weboldalt mint Magyar Közösségi oldalt (linkekkel, forummal) akkor ki vagy te hogy ezt megkérdõjelezed? <#nemtudom>#nemtudom>
Egy javítást kérnék, mert nem AAO SteamGroup a neve a dolognak, hanem AA3 Hungary SteamGroup. Elõre is köszönöm.
De persze mindegy. Abban igazad van, ahogy ott olvasom, hogy minõségi követelmények nem voltak, szóval bármi lehet listázva ott, ami aa-val foglalkozik és az õ grafikáikat használja. "Jogos"
Én nem kívánok moderátor lenni és már kértem is...
Én csak egy játékos vagyok...
Steam: találhatnak magyar játékosokat
aao: esetleg megtalálhatja a kérdésére a választ és itt nem is kell feltennie.
Ebben semmi reklám, és semmi benyalás nincs. Szimpla segítség.
Sõt. Esetleg elhelyezhetnél a pbsetup-ra mutató linket is, mivel a játék nem frissíti automatikusan, és nem mindenkinek egyértelmû a használata.
Mint azt már számtalanszor leírtam, engem kurvára hidegen hagy a primitiv hatalmi harcotok. Ha nem tetszik valami, vissza lehet venni a házigazdaságot, aztán lehet megint bullshit a fejlécben. Nem érdekel.
http://steamcommunity.com/groups/AA3HUN
http://www.americasarmy.hu/
Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

A halál csupán a kezdet...
Érezd jól magad itt nálunk, látom már jó úton haladsz. Lesz sok új rajongód.
Én sem reklámozom õket, csak sok olyan játékos van, aki esetleg megtalálja ott a kérdésére a választ. A másik steam group gondolom azért nincs itt kint, mert annak nem Te vagy a vezetõje...
A többi részére meg inkább nem reagálnék, mert csak szimplán röhögni tudnék rajta.
Mondjuk nem értem ha ott ilyen über közösség van, akkor miért úgy nézett ki ez a topik ahogy... és miért hagyták hogy átvegyem... és miért nem veszik vissza, ha nem tetszik hogy nincs kint a reklámjuk a fejlécben... holnemszaromle..
Ráadásul, azt irod 4-5 éven keresztül felelõsek voltak a topikért? Akkor külön lol a munkásságuk, hiszen futotta nekik egy idióta boldogszülinapot gombra, meg egy béna feliratra a megjelenési dátumról, ami a megjelenés után egy héttel is ott virított még.
Egyébkérdés?