America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már rég lemondtam, de a szájkaratén kívül többre valahogy egyik se képes 😊
Most komolyan ezen a nevetséges házigazda jogon megy a szájtépés?
És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?
Szerintem Borg a helyén van és pont

amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
puffogjál magadban kérlek!

Szóljon már a játékról és hibáiról a topik!

Amúgy, akinek steames accja van, és megszerzett achievementet, azt hozzá adta már?
Ill. mivan akkor, ha 2hét alatt 0 óra? és a játék nincs a listámon?
Mighty
Nem egyedül csinálta. A Mighty_ acc volt használatban. Kb 10-en ismerik a jelszót hozzá.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

GaBenc
Most ezzel küzdesz? Legyél te a házigizda ha akarsz. Mi tart vissza? Borgot lemondatjuk seperc alatt. Ezen kár vitatkozni.
Borg, lemondasz a javára?
De ha nem csinálod normálisan akkor anyázni is fogunk. Vállalod?

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Sadist
Egyik reggel beböffentette, hogy házigazda jogot kért, pár óra múlva meg is kapta, szerinted volt lehetõség javaslattételre vagy ellenvetésre?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

E-penis verseny? 😊 Akkor semmit.
Sadist
Azon az oldalon már rengeteg információt összehoztunk, és rengeteg újoncnak segítettünk, akik mindig kaptak választ, ha valami bajuk volt. Minden trainingnek, fegyvernek megvan a részletes leírása, teljes PB manual fordítás, egyéb FAQ-ok, pályaszerkesztõ tutorialok, amiket sokan, sok év alatt, sok munka árán hoztak össze. Te mit is tudsz felmutatni eddig?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

GaBenc
De szar, egy csomó infó van a fejlécben. 😞 Most akkor mit keresek a Google-n. 😞
Borg, mit képzelsz te, hogy találsz egy elhagyott fórumot ami olyan játékról szól ami tetszik és népszavazás nélkül csak egy kérdésre te leszel a házigazda? Meg még infókat is kiraksz? Majd még az jön, hogy segítesz is az embereknek? Hol élsz te?
Azzal foglalkozz amihez értesz. Sörözzél.<#papakacsint> Esetleg tea. <#nyes>

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Belton
Akkor ez a gond igen engedejezve van 😊

BF:2-3-4(oORedstarOo)

Ha bárhol engedélyezve van az antialiasing akkor kapcsold ki.
Belton
Csak 1 apró kérdés gondoltam meg nézem már ujra a gamét kis pihentetés után , ere nicncsen semmiféle Hud semmi ki iras pl traningen 😄
Ingame nem latom a chatet semmi csak 1 célkereszt van és enyi 😄
Na ez mi vagy mivel lehet orvosolni mert elege idegesit :/

BF:2-3-4(oORedstarOo)

köszönjük Borg az építõ munkádat
HarryDEC
Tudom hüleség: de amirõl -jó pár hozzászólás óta- beszéltek annak az égvilágon semmi köze sincs az Army-hoz. Fontos ezt itt megvitatni, hogy ki mikor és mit tett, mit nem tett és mit nem fog tenni???

Korán keltem, hol az arany?

Mit ismernek el? Listázva van mert beküldték, ennyi.
Igen az a link a válasz a kérdésedre.
Most én is kérdeznék, ha a játék hivatalos oldalán elismerik az aao.hu weboldalt mint Magyar Közösségi oldalt (linkekkel, forummal) akkor ki vagy te hogy ezt megkérdõjelezed? <#nemtudom>

Igaz! Mondjuk nem is tudnék másik olyan magyar oldalt mondani, ami a játékkal ilyen részletességben foglalkozik.
Egy javítást kérnék, mert nem AAO SteamGroup a neve a dolognak, hanem AA3 Hungary SteamGroup. Elõre is köszönöm.

Ez válasz a kérdésre? 😄 Ahogy ott is irva van, az n+1. "fansite with forum and several links", semmi több.
De persze mindegy. Abban igazad van, ahogy ott olvasom, hogy minõségi követelmények nem voltak, szóval bármi lehet listázva ott, ami aa-val foglalkozik és az õ grafikáikat használja. "Jogos"
A pbsetupra egyébként minek link, amikor egy komplett tutorial van betéve hozzá?
Úgy reagáltam rá, hogy mitõl lenne az hivatalos oldal? Ezt még mindig nem tudtad megválaszolni mondjuk .
Már végképpen nem értelek. Írtam egy hsz-t a fejléccel kapcsolatban. Nem kritika volt csak ötlet... Légyszíves olvass vissza, hogyan reagáltál rá. Aztán felvettem a stílust én is...

Akkor végképp nem értem miért nem kértél meg egyszerûen a linkek berakására a fejlécbe, ahelyett hogy itt szájkaratéba kezdesz...
Hol látsz Te itt velem kapcsolatban hatalmi harcot??? Kivel???
Én nem kívánok moderátor lenni és már kértem is...
Én csak egy játékos vagyok...

Egyébként nincs semmi kötõdésem az aao.hu-hoz, sem admin sem moderátor nem vagyok. Szimplán másoknak akartam segíteni ezzel a két dologgal.
Steam: találhatnak magyar játékosokat
aao: esetleg megtalálhatja a kérdésére a választ és itt nem is kell feltennie.
Ebben semmi reklám, és semmi benyalás nincs. Szimpla segítség.
Sõt. Esetleg elhelyezhetnél a pbsetup-ra mutató linket is, mivel a játék nem frissíti automatikusan, és nem mindenkinek egyértelmû a használata.

Megkérhetlek rá, hogy legyél inkább te a házigazda?
Mint azt már számtalanszor leírtam, engem kurvára hidegen hagy a primitiv hatalmi harcotok. Ha nem tetszik valami, vissza lehet venni a házigazdaságot, aztán lehet megint bullshit a fejlécben. Nem érdekel.
MEGKÉRHETLEK rá, hogy rakd ki ezt a két linket LÉGYSZÍVES!:
http://steamcommunity.com/groups/AA3HUN
http://www.americasarmy.hu/

N3TuddKi
felesleges borggal vitatkozni. õ az isten és mindig is neki lesz igaza. ezt már más topicban is bizonyította, és azt is, hogy õ mindenki felett áll tudásban és értelemben egyaránt.

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

Had kérdezzem meg (újra): megkért valaki rá?
Had kérdezzem meg ebben mi a benyalás, ha kiraksz egy linket arra bizonyos oldalra... Ezzel kapcsolatban csak Neked vannak hûbéri érzéseid.

Ha már a párhuzamoknál tartunk, látom õk is a lényeggel törõdnek:
Ugyan miért kéne nekem tövig nyalni bárkinek, vagy bárminek? Csak az idióta nem látja, hogy mennyi gond van ezzel a játékkal jelen pillanatban. A párhuzam meg kézenfekvõ volt.
Nincs sírás... Senki nem kritizálta a mostani bannert, tettem egy javaslatot, szerintem semmi sértõ nem volt benne... Majd kedvesen válaszolt rá.

Senki nem sír, nincs rá ok egyelõre .

Fenrir
Nah ennek aztán sok értelme van. Borg megkérdezte, hogy átveheti-e a házigazda jogot, senki sem szólt hogy nem kéne, én akarom, nem vagy szimpatikus stb. Átvette és nagyon helyesen aktualizálta a bannert. Most miért is megy a sírás?

A halál csupán a kezdet...

Lebénázod itt a játékot aminek a házigazdai jogát elkérted, lol csávó lehetsz <#nevetes1>. De nem baj, amúgy a Boldog születésnapot gomb csak neked fájt, olvasgass vissza szerintem senki nem emelt szót ellene.
Érezd jól magad itt nálunk, látom már jó úton haladsz. Lesz sok új rajongód.

Ez így van.
Kettõnk hozzászólásaiból legalább kiderül a korkülönbség, meg egy kis kulturális eltérés...

Egyébként ha már itt tartunk, régen is csak a szájkaratéig terjedt a tudás, vagy volt valaha értelmes fejléc is?
Na ne röhögtess már 😄 Te most másztál le a falvédõrõl?
Vagy azért, mert egy szót nem szóltak, hogy rakjuk ki õket? Ezen gondolkodtál már? Ja hogy azt nem szoktál...
Lebénázni meg fõleg nem kellene õket, legalább veled ellentétben összehoztak valamit...

Most legalább jól bemutatkoztál...
Én sem reklámozom õket, csak sok olyan játékos van, aki esetleg megtalálja ott a kérdésére a választ. A másik steam group gondolom azért nincs itt kint, mert annak nem Te vagy a vezetõje...

Akkor mégis mitõl hivatalos oldal az? Azért mert ugyanolyan béna mint maga a játék? 😄

A többi részére meg inkább nem reagálnék, mert csak szimplán röhögni tudnék rajta.

Mondjuk nem értem ha ott ilyen über közösség van, akkor miért úgy nézett ki ez a topik ahogy... és miért hagyták hogy átvegyem... és miért nem veszik vissza, ha nem tetszik hogy nincs kint a reklámjuk a fejlécben... holnemszaromle..
Látod errõl van szó... A JÁTÉK HIVATALOS MAGYAR OLDALA 😊 De nálad az a fontos, hogy a megnyitott topicokat gyûjtögesd... Az nem is érdekel mi történt itt elõtte, vagy mivel foglalkoztak... Említettem én itt az amerikai hadsereget valahol?

Nézd, elõször is házigazda itt NEM volt. Az a reg aki házigazdának be volt irva, soha nem irt ide, azt meg senki sem tudhatja, hogy kinek az alrege lehet vajon, és kibaszottul nem is érdekel másrészt. Beirtam hogy átveszem, ellenvetés meg nem volt.
Ráadásul, azt irod 4-5 éven keresztül felelõsek voltak a topikért? Akkor külön lol a munkásságuk, hiszen futotta nekik egy idióta boldogszülinapot gombra, meg egy béna feliratra a megjelenési dátumról, ami a megjelenés után egy héttel is ott virított még.
Egyébkérdés?
Kérdésemre a válasz #59647 nc, sorry <#szomoru1>

Hol van itt a primitívség? Azok az emberek szólaltak fel a házigizdaság ügyében akik 4-5 éven keresztül felelõsek voltak ezért a topikért. Gondolom felvetted a kapcsolatot az aktuális házigazdával és megbeszélted vele hogy ezentúl te fogod ellátni ezt a posztot...

Ejha, az amerikai hadseregnek van hivatalos magyar oldala? 😄 Hol?
Mondjuk azért a hivatalos magyar oldalra egy linket kitehetnél. Szerintem illene... No meg létezik egy másik AAO3 Steam group is...

Én mondtam már, hogy engem hidegen hagynak a primitiv hatalmi játszmáik... ha akarják csinálják.