America\'s Army
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ty captain obvious 😄
de tulajdonképen az x86 az 32bit nagy vonalakban!
Na de ez a AA3 topic! <#nyes>#nyes>
x86-64 is a superset of the x86 instruction set architecture. Therefore, x86-64 processors can run existing 32-bit or 16-bit x86 programs without sacrificing speed or compatibility, and in addition, they support new programs written in an extended instruction set, which features a 64-bit address space and other capabilities.
Az x86-64 mint fentebb látható az x86 32 bites architektúrájának kiterjesztése 64 bitre. 64 bites utasításkészlet, nagyobb regiszterek (pl. EAX helyett RAX), több regiszter, paraméter átadás regisztereken keresztül, stb.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
4 éve használok X64 xp-t és soha semmilyen játékkal nem volt gondom,tökéletesen ment mind csak most a cod wow 1.3-as patch-hez kellet külön le szednem egy Ms frissítést.
Azt hozzá tenném: ami nagyon zavar,hogy sokan keverik a 64bit és a x64-es rendszereket ugyanis hatalmas különbség van a kettõ között.
64bit xar csak és kizárólag 64bit-es programok futnak rajta és ennél szokott nagyon sok kompatibilitási probléma lenni.
x64 2003-mas rendszer aminek saját 32bit-es kernele van, így nincs szükség emulálásra. Nagyon stabil és kb: tesztek szerint 1-4%-kal gyorsabb mint 32-bit de érzésre több szerintem.
És hát rengeteg elõnye is van amiket most nem sorolnák fel de egyet talán megemlítek ez a ram kezelés.
Úgyhogy kérlek ne általánosítsunk ennyire a 64bit kompatibilitási probléma terén. Köszike
ja és bocsika a számtek rovatért. <#vigyor>#vigyor>
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
C2D E6750, Asus P5BDelux, 3Gb 800Mhz DDR2
Fix For Bad Hit Detection
Finding the following values in DefaultGame.ini and AA3Game.ini
bEnableHotbox=false
bHotBoxActive=false
bAutoCenterHBOnWeaponRaise=false
-- Change to ......
bEnableHotbox=true
bHotBoxActive=true
bAutoCenterHBOnWeaponRaise=true
Amúgy mintha erre a hétre ígérték volna a 3.0.6 patchet,vagy már rosszul emlékszem?Mert akkor már igyekezhetnének... <#vigyor4>#vigyor4>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
64 mire jó...nem értek hozzá asse tudom mi a különbség<#vigyor5>#vigyor5>
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ha nálam lenne a hiba akkor mindenütt ez lenne a baj....de nincs csak itt ott! Win7 el játszom és össz 16 háttérfolyamat megy semmi fölösleges!
driver a legfrissebb mindenbõl nincs is bajom sehol vele!
Na kb ennyi! <#integet2>#integet2>
Nézz körül a folyamatok között hogy ven e olyan, ami feleslegesen fut játék közben. Amit írtál azok alapján masszív laggjaid lehetnek, vagy csúnyán bugosodhat a játék. Esetleg a videókártyadrivert is próbálhatnál másikat, lehet hogy használ. Javaslom olvasgass a hivatalos forumon hátha akadt másnak is ilyen problémája 😊 Több okosságot lehet ott találni mint itt.
Máskülönben mindíg vannak szituációk amit nehéz megmagyarázni és/vagy felfogni 😛
ping max 15 amire bemegyek cheat of és PB yes meg fõleg, sõt arra is figyelek hogy hang is legyen....tudod 4.oszlop <#beka3>#beka3>
elég rég játszom fps-ekkel AAval is már az 1.0 óta <#alien2>#alien2>
Doma: ezek azért elég alap dolgok 😄 van aki nem így nézi?
@
-Ping<100
-PB yes
-Cheats no
A többi opcionális. Próbálj meg olyan szerveren játszani ahol a "ping" (utolso elõtti oszlop a keresõben ha jól emléxem) max 30. Akkor adni fogja rendesen 😊
Elõfordul az ilyen, sajnos elég gyakran.
Mit értesz az alatt hogy adja, nem adja?
LOL muldkor egyiken toltam és nemtom hogy csináltam de adott 14 Walk It Off coin-t
<#worship>#worship>
bázzze ma este fennragadtam az Alley-en a tetõn....felmásztam és utána meg ez a buzi nem tudott lemászni...folyton visszadobott a peremrõl, nem engedett rámászni...grrrrr <#falbav>#falbav> bár a snipával a kezemben azé ott is tevékenykedtem....gyûjtögetem szorgosan a HawkEye coinokat.... <#hehe>#hehe>
De persze a motor hibája miatt még mindig nem tökéletes de nagyon fasza lett az elõzõ driver-hez képest! És szerintem az aa-s srácok rendbe szedik kicsit a motort idõvel!
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ami viszont valóban idegesítõ, hogy a megszokott , frissítsd le ezt, telepítsd fel azt itt nem mûködik.Itt bizony a fejlesztõknél a laszti...
És mivel a "farm messze a legigényesebb a gépre nézve" pont jó referencia.
Geforce 9600Gt mellé catalyst...hmmm nem hinném, hogy jó páros 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De lenne egy NAGY kérdésem biztos hülye vagyok 😛 meg angolul se tudok valami jol.. Amikor meglövik egy társam és fekszik a földön. odamegyek van 4 variácio,gondolom hogy hogyan látom el.. namost halvány fingom sincs mikor mit kell nyomni vagy mit kell nézni stb.. sose sikerül talpra állitanom:S
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Mit milyen beállításnál? Mindegyiknél fos.A legalacsonyabb grafikai beállításokkal Farm kültér 8 fps, árok 15, beltér 30. Még ha agyon vágom az ini-fájlt a javasolt tweak-ekkel, akkor is csak +5-10 fps növekedést sikerül kicsiholnom.
Valószínû (de ezt csak feltételezni tudom ) nem szeresse a kétmagos AMD procikat.Vagy velem kivételezik. Minden más U3 motor eldöcögött 60-80 FPS-el, medium-high grafikai beállításokkal. Ez nem. Ez van. Nem játszom vele. Majd ha egyszer hajlandóak lesznek ránézni a problémára.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
http://www.americasarmy.com/support/requirements_aa3.php
Itt megtudhatod. Viszont A kétmagos 6000+ AMD procimmal, 2 GB ram és GF 9600GT 512MB-al Farmon van 10 fps-em. Szóval csak akkor tudod, meg hogy megy-e , ha felrakod.