60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
#59930 de ami nem használ matchmaking rendszert azt nem érinti...
AA3 meg még a steames szerverkeresőt sem használja... szal menni fog :) -
#59929 AA3-at lehet futtatni steam nélkül????
Mivel ma este STEAM leállás lesz!!!
(elvileg 5 órán át, ami tuti eltart majd reggelig... :D) -
#59928 Igen, új kell. De, ez más, mint AA2-ben. Itt accountot hozol létre és a játékon belül lehet játékosokat létrehozni. -
sz4bee #59927 Új AA-hoz új felhasználó kell?Próbáltam a régivel bejelentkezni a honlapon, de nem engedte.Sehol se láttam kiírni, hogy újat kellene csinálni, de ezek szerint mégis... -
Masakari #59926 aha vágom,kösz
arra nincs valami tippetek hogy a mikrofonom mért nem akar játékon belül működni?(mielőtt jönne hogy legyen enabled meg ienek az)ts-n és ventrin is megy a mik de AA-ba néma..és nem tudok rájönni miért.volt valakinek ien gondja amit utána sikerült megoldania? -
#59925 OK sry! Ebben az egy esetben igen! de aza fegyver kurva jó amúgy!!! nagyon adja vele!!!! -
#59924 Tévedés, a VIP az ellenség fegyverével indul, akárcsak az eddigi verziókban. -
#59923 Jó az:D
http://www.ptchu.co.cc/
http://www.ptchu.co.cc/ -
#59922 Felvette a földről!
Ez az a játék ahol nem választhatsz gyakorlailag mindíg US katona vagy, csak a banda másik felét látod terrónak, de otthon ők meg téged látnak terrónak...(hiába állsz át akkor is amcsi leszel és a másik a T) így a büdös életbe nem választhatsz olyan fegyvert, mint ami neki van, de ha lelövöd akkor el tudod venni tőle!!!
-
Masakari #59921 képzeld nem vagyok hülye rájöttem hogy ez nem cs!!!
de azt nem értem hogy másnak mért van/hogy lett Obran KNP-je (és a többi ien tipusú fegyver) THX CAPTAIN OBVIOUS -
#59920 Egyébként ott a hivatalos oldal és olvasd el, minden le van írva!
Fegyverek -
#59919 EZ NEM CS itt nem lehet 600 féle fegyvered!
Max a lelőtt ellenfél fegyverét veheted fel! Vagy az elején választhatsz m16/M4, gránátos, parás, snipa! NINCS MÁS!!!!
Fegyverlista US/Terror: M16A4/Obran KNP, M249 SAW/Obran LMK, M320/ Obran MSP, M4MWS/ Obran NP -
Masakari #59918 megkérdem újra hátha valakinek most feltünik hogy van 1 kérdés
meg tudjátok mondani hogy hogy szerezhetek új fegyvereket??eddig csak m16-ot és m4a1-et adott(meg talán 1 heavy mcg,de azzal nem megyek) AA3 ofc -
#59917 Én meg pont az ilyen előre rohanókat várom a snipával, vagy egy HE vel... -
La7low #59916 "2 terminátor ment azt ölt lexarva hogy kiket ölnek meg és hogy buktatják le a másikat"
Lehet hogy együtt voltunk egy csapatban, én élvezem mikor előre rohanok és leszedek pár ellenséget, sztem ez a csapatnak is jó. Persze, ez nem mindig sikerül és leszednek. Ezzel viszont hogy buktatom le a másikat??Ponthogy jó a csapatnak ha látja hogy meghalt ott valaki és tud következtetni, az ellenség helyzetére, nem? Mellesleg ha szólnak a csapattársaim hogy ne rohanjak előre, vagy van vmi terv akkor én benne vagyok...de senki nem szólt semmit..lehet hogy mégse voltunk egy csapatban. Na mindegy azért játssz magyar szerveren és szólj hogy ha van vmi kifogásod/ötleted! Gyengén lató tk-soknak meg adj pár tanácsot...mint ami elhangzott itt pár üzivel előbb. Nekem bejött a játék a magyar szerveren, sztem ma este is megyek. -
Borg #59915 Van rá szükség, mondtam, csak nem azon a mapon. -
#59914 LOL ez mi? "Highest Match Score 21278.75"
-
#59913 NA, NA ! védő oldalról védsz, támadóban pedig fedezel! Ha nem lenne rá szükség akkor nem rakták volna be!!! Ez taktik játék, és snipával elég nehéz is!
Toltam pár rundó VIP-t....hát kurva jó! Jó sok pontot lehet szerezni! végig nyert a csapat...2. lőttek le a 15kör alatt amíg VIP voltam! -
Borg #59912 Persze, de ezek akkor sem passzolnak a map stratégiájába. Ez fragvadász taktika, nem csapatjáték. -
#59911 na megyek inkább honort gyűjteni mint itt a szájat jártatni... :) -
#59910 :))) Alley-en fölösleges???? rögtön kezdés átfutás során ki lehet lőni pár embert, mindkét oldalról! Sőt asszem z amelyik egy kávézó capture point oda beülsz és végig látod a sikátort, vagy tetőről simán lehet párat kiszedni a szembe tetőről vagy az építkezős telekről. Impacton meg durva, ahol van azé van letiltva...:D gyakorlatilag a srki házból a fél pályát belövöd, sőt sajnos a capture pointon épp foglalót is ki lehet lőni rögtön az elején ha gyors vagy...a gránátvető pont ugyan ezé van letiltva! -
bmarko82 #59909 Ezt azt hiszem nem a szerver baja, hanem a játékosoké... Mi a srácokkal általában együtt mozgunk, megy a medic, meg az object elfoglalása, biztosítása. -
Borg #59908 Ja, csak halál felesleges. Alley-n meg főleg.
ES szerveren le van korlátozva az Impact úgy, hogy nincs se gránátos, se sniper mint választható felszerelés. És kitűnően lehet játszani.
A sniper Alley-re még feleslegesebb, oda max a gránátost jó engedélyezni (vagy azt se), főleg ha nem lenne ilyen bugos.
Sniper talán max a Bridge-re kell, de az meg egy fos pálya... sima állóháború, teljesen játszhatatlan layout. -
#59907 Snipára viszont kár haragudni! Neki az a dolga hogy fedezzen és a tetőre fusson minél hamarabb!!! -
#59906 Simán! Ez lenne a normális hozzáállás! Én ált megölök 1-2 enemit, de viszont min 1 de ált 2 obj-ot foglalok! vagy az 5 körből 3x kiviszem a táskát! -
Borg #59905 Én Elite Shooters-re járok, ott kitűnő csapatmunka van mindig.
Az se baj ha vannak kezdők, de legalább igyekezni kéne. Alap dolgok, minthogy nem ordibálok medicért ha ott áll mellettem az ellenség, vagy hogy spawnhoz közeli pontot egyből gyorsan el kell foglalni, nem tetőn kempelem végig az egészet, ha csapatban mozgunk és valakit kilőnek azt el kell látni, stb...
Az se baj ha valaki nem tud lőni. Eleinte nekem is nehezen ment. Viszont az alap stratégiákat, etikettet attól még be lehet tartani, és azzal is egy vagon pontot lehet gyűjteni, amellett hogy a csapat is nyer. -
#59904 igazság szerint én is ezé jáccottam csak egyszer rajta!
Inkább szidoma sok hülye külföldit....bár egyik másikon téleg jó a co-op, megy az infózás és élvezhető! -
Borg #59903 Akkor ezekszerint nem csak engem baszott fel :) -
#59902 Vonatkoztass el attól, hogy magyar serveren játszol és máris olyan érzés, mint egy rosszabb külföldi serveren. :) -
spytime9 #59901 "Na jó volt végre magyarokkal játszani a szerveren :)"
Már bocsánat előre is de azon a magyar szerón fent voltam párxor de olyan rosszat még soha nem játszottam mint akkor!
Nagyon gáz volt, csapat munka HAAA HAA HAHAAA kb annyi volt,hogy 2 terminátor ment azt ölt lexarva hogy kiket ölnek meg és hogy buktatják le a másikat. A csapat másik része a tk-s gyengén látók és nem tudom hol vagyok játékosokból állt! Borzasztó!!!!!!!!!!
Tudom,hogy más külföldi szervereken is van ilyen de ez mindent visz! Nem vagyok profi de ez sok volt !
bocs! -
#59900 No, akkor ma este kb 9-től megyek. -
Doma #59899 89.147.71.71 -
#59898 szólhatnátok jövünk a "noob" oldalra Mightyval, meg Crass-al -
#59897 Hol játszottatok? -
Borg #59896 Remélem legközelebb nem úgy lesz, hogy a klánok az egyik oldalon, a noobok meg a másikon... kicsit idegtépő volt, mikor még a spawnhoz közeli pontot se foglalták el, csak rohanás a tetőre... -
bmarko82 #59895 Várunk máskor is :) -
Borg #59894 Friss a 3.0.6-al kapcsolatban:
"In a nutshell, we are working on it still. We're trying to make sure all of the training works properly and correct quite a few other issues that have been reported to make the game better. This is a fairly large patch and while it won't correct everything, we feel it's a step in the right direction.
So please be patient with us and understand that our goal is to get this tested and out to you as soon as we can, but exactly when that is depends solely on how things test out.
Thank you." -
Borg #59893 Na jó volt végre magyarokkal játszani a szerveren :)
Az mondjuk más kérdés, hogy a csapatom fele azt se tudta hogyan kell pontot foglalni, a másik fele meg CS-ben érezte magát és csak kempből sniperelni tudott (volna ha tudna lőni).
Szal körről körre szanaszét lőtt minket a másik csapat (persze nekik véletlenül sem tűnt fel, hogy kissé kiegyenlítetlen), de azért nem volt rossz. -
Borg #59892 Ez egyértelműen a játékra magára mutogat. Ha driver lenne a hibás, akkor az lenne felsorolva itt.
A processnél system lenne megjelölve, a modulnál pedig maga a driver.
-
#59891 Hány memória modulod van? Ha 2 vagy több, akkor érdemes lenne kipróbálni úgy, hogy kihúzol egyet, játékot kipróbálod. Ha nem jó, akkor viszza dugod, majd kihúzol egy másikat.
Esetleg még egy alaplapi bios firmware upgrade is szóba jöhet.
Ezek a tippek a "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hibát taglaló fórumokon vanak. Rákereshetsz te is.