America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sadist
Aha, hát nem. x86 16 bittel indult, utána lett 32, majd 64 bites változat. És visszafelé sem igaz, hogy ami 32 bites, az x86, mert tudok neked mutatni olyan 32 bites procit, aminek köze nincs az x86 architektúrához.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

"de tulajdonképen az x86 az 32bit nagy vonalakban!"

ty captain obvious 😄
Figy EZT olvassátok el és minden kérdésre választ ad!
de tulajdonképen az x86 az 32bit nagy vonalakban!
Na de ez a AA3 topic! <#nyes>

Sadist
Kicsit keveritek a szezont a fazonnal.
x86-64 is a superset of the x86 instruction set architecture. Therefore, x86-64 processors can run existing 32-bit or 16-bit x86 programs without sacrificing speed or compatibility, and in addition, they support new programs written in an extended instruction set, which features a 64-bit address space and other capabilities.
Az x86-64 mint fentebb látható az x86 32 bites architektúrájának kiterjesztése 64 bitre. 64 bites utasításkészlet, nagyobb regiszterek (pl. EAX helyett RAX), több regiszter, paraméter átadás regisztereken keresztül, stb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HTS s3rg1nh00
pont fordítva,az x86 a 32 bites.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Spészgószt
na jó én nem értem ezt az X64 dolgot mert a mostani win7 is x64 és az a 32 bites!!! az x86 meg a 64 bites!!!! errõl ennyit!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

up: kivéve akkor ne válts ha könyvelõ vagy és sok irodai dos-os progit használsz!

Mért ne bírná a 64 bitet a E6750-ed?! Simán és szerintem kötelezõ is lenne már a 21 században! <#kacsint>
4 éve használok X64 xp-t és soha semmilyen játékkal nem volt gondom,tökéletesen ment mind csak most a cod wow 1.3-as patch-hez kellet külön le szednem egy Ms frissítést.
Azt hozzá tenném: ami nagyon zavar,hogy sokan keverik a 64bit és a x64-es rendszereket ugyanis hatalmas különbség van a kettõ között.
64bit xar csak és kizárólag 64bit-es programok futnak rajta és ennél szokott nagyon sok kompatibilitási probléma lenni.
x64 2003-mas rendszer aminek saját 32bit-es kernele van, így nincs szükség emulálásra. Nagyon stabil és kb: tesztek szerint 1-4%-kal gyorsabb mint 32-bit de érzésre több szerintem.
És hát rengeteg elõnye is van amiket most nem sorolnák fel de egyet talán megemlítek ez a ram kezelés.
Úgyhogy kérlek ne általánosítsunk ennyire a 64bit kompatibilitási probléma terén. Köszike
ja és bocsika a számtek rovatért. <#vigyor>

Spészgószt
bár belegondolva...semmi komolyra nem használom a gépet a 64bites meg csak egy csomó kompatibilitási problémát dob fel...úgyhogy hagyom is....nincs rá szükségem...!

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Spészgószt
Everest Ultimate:"Számítógép típusa ACPI x86-based PC " akkor ezt azt jelenti 64bitest is bírná?
C2D E6750, Asus P5BDelux, 3Gb 800Mhz DDR2

Nekem se jó.
Ezt magyarázza nekem meg valaki legyen szíves!!! Szerveren kell állítani, úgyhogy a kliensben senki se állítsa át!

Fix For Bad Hit Detection

Finding the following values in DefaultGame.ini and AA3Game.ini
bEnableHotbox=false
bHotBoxActive=false
bAutoCenterHBOnWeaponRaise=false

-- Change to ......

bEnableHotbox=true
bHotBoxActive=true
bAutoCenterHBOnWeaponRaise=true

Sadist
64 biten több, mint 4 milliárdszor akkora számokat lehet ábrázolni.

Mert nálatok jó a favorit rész?Én ha berakok oda egy szervert,és inditanám máskor onnan,akkor némi gondolkodás után visszadob oda ahol a katonáim közül lehet választani...

Amúgy mintha erre a hétre ígérték volna a 3.0.6 patchet,vagy már rosszul emlékszem?Mert akkor már igyekezhetnének... <#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mighty
Az egyik pl., hogy tud kezelni 3GB RAM-nál többet.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Spészgószt
32es és még nem is rc vagy rtm valami ezer éves 7077 és speciel semmi bajom vele! de már csordogál a végleges RTM <#alien2>
64 mire jó...nem értek hozzá asse tudom mi a különbség<#vigyor5>

64 bites a win7? Mert nekem azzal vannak problémáim, néha jó néha nagyon nem 😞

Mighty
No, akkor ahol a legjobb, azokat tedd be favba, és csak ott játssz 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Spészgószt
ezt bírom a legjobban...egybõl az én készülékemben van a hiba és bontsam darabjaira meg keressek új drájvert és õrüljek meg, hogy "vajon mi lehet a hibaaaa!" na jó hagyjuk egyszerüen vannak szar szerverek és úgyan úgy fostos lagzó más playerek "akiket nem lehet ellõni"
ha nálam lenne a hiba akkor mindenütt ez lenne a baj....de nincs csak itt ott! Win7 el játszom és össz 16 háttérfolyamat megy semmi fölösleges!
driver a legfrissebb mindenbõl nincs is bajom sehol vele!
Na kb ennyi! <#integet2>

Nem néztelek hülyének. <#ejnye1>
Nézz körül a folyamatok között hogy ven e olyan, ami feleslegesen fut játék közben. Amit írtál azok alapján masszív laggjaid lehetnek, vagy csúnyán bugosodhat a játék. Esetleg a videókártyadrivert is próbálhatnál másikat, lehet hogy használ. Javaslom olvasgass a hivatalos forumon hátha akadt másnak is ilyen problémája 😊 Több okosságot lehet ott találni mint itt.
Máskülönben mindíg vannak szituációk amit nehéz megmagyarázni és/vagy felfogni 😛

Spészgószt
javítok...online FPS-el mert a single rész soha nem érdekelt! pl cod ot se játszottam végig egyiket se <#beka3> nem köt le a kiszámítható AI <#buck>

Spészgószt
LOL azé nem kell hülyének nézni! Ezek tényleg alap dolgok...<#idiota>
ping max 15 amire bemegyek cheat of és PB yes meg fõleg, sõt arra is figyelek hogy hang is legyen....tudod 4.oszlop <#beka3>
elég rég játszom fps-ekkel AAval is már az 1.0 óta <#alien2>

armageddon666
Van benne valami...

@

Sose lehet tudni 😊

armageddon666
Én ezt a bugokra meg lagra fogom 😊 ezért is szüneteltetem már egy ideje... de majd még visszanézek 😄 3.1-nél esetleg 😄

Doma: ezek azért elég alap dolgok 😄 van aki nem így nézi?

@

Ilyen problémák elkerülése végett javaslom hogy állíts kicsit a szerver keresõn a játékban 😊
-Ping<100
-PB yes
-Cheats no

A többi opcionális. Próbálj meg olyan szerveren játszani ahol a "ping" (utolso elõtti oszlop a keresõben ha jól emléxem) max 30. Akkor adni fogja rendesen 😊

Spészgószt
Azt, hogy van amelyiken hiába lövök mint a hülye semmit nem sebzek vígan elszalad az ellen, természetesen õ 6* körbefut és 2-3 golyótól elpusztulok még gyógyítani se lehet és vannak az olyan szerók amiken azt adja amit lövök nincs "ez mi a fasz volt...?" hanem akit meglövök meg is döglik! vagy már itt is vannak csíterek? mert néha egyik másik playert elnézve csak lesek....végigfut a pályán futás közben legépel 3-4 embert (odalõ 2-3 skulót és fexik az ellen) õt meg el se találják és nem is vérzik! (jó persze régen is sok múlott az fps-en meg a neten...de ennyire)

Mert bugosan szamolta a statokat a játék.
Elõfordul az ilyen, sajnos elég gyakran.
Mit értesz az alatt hogy adja, nem adja?

Spészgószt
írjatok má valamit, hol lehet titeket megtalálni? Néha néha összefutok egy két magyarral a szerókon...van favorit server valakinek, ami mindíg jól adja? némelyik olyan siralmas....<#szomoru1> alig adja
LOL muldkor egyiken toltam és nemtom hogy csináltam de adott 14 Walk It Off coin-t
<#worship>

<#rolleyes> Esküszöm olyat írtál amilyet a webfordító szokót fordítani. <#nyes><#nyes><#nyes><#smile><#vigyor> bocs de ez jó!!

Spészgószt
zsiradék...ez nagy jóság...<#worship> THX

bázzze ma este fennragadtam az Alley-en a tetõn....felmásztam és utána meg ez a buzi nem tudott lemászni...folyton visszadobott a peremrõl, nem engedett rámászni...grrrrr <#falbav> bár a snipával a kezemben azé ott is tevékenykedtem....gyûjtögetem szorgosan a HawkEye coinokat.... <#hehe>

LOL Kurva jó lett!!!!!! kb 10-15 + Fps full grafikán!
De persze a motor hibája miatt még mindig nem tökéletes de nagyon fasza lett az elõzõ driver-hez képest! És szerintem az aa-s srácok rendbe szedik kicsit a motort idõvel!

Metalmilitiakid
két alsó kép felett kicsi táblázat ha jobban megnézed 4 lehetõség van rajta , remélem innen kitalálod

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kösz 😄D ahogy mondtam nem tok angolul... szépek a képek 😄D

Hi
Valaki próbálta már az új nvidia drivert AA3-al?
190.38 whql
Ha nem majd én! 😄

Rá se ránts. Ennél nagyobbat ne tévedj.
Ami viszont valóban idegesítõ, hogy a megszokott , frissítsd le ezt, telepítsd fel azt itt nem mûködik.Itt bizony a fejlesztõknél a laszti...
HTS s3rg1nh00
omfg.
aztdekurvárabenéztem.
sry.

Ha a dual core optimizer-t nekem javaslod, hát el kell keserítselek, nem mûködik. Mivel azért konyítok a gépekhez(a munkámból adódóan) az összes lehetõséget végig zongoráztam. Jelentem a hiba nem az én készülékemben van.
És mivel a "farm messze a legigényesebb a gépre nézve" pont jó referencia.
Geforce 9600Gt mellé catalyst...hmmm nem hinném, hogy jó páros 😄
HTS s3rg1nh00
szívesen,de ettõl még nem tanulnak meg drivert írni(viszont kártyát csinálni azt nagyon tudnak).

Fincsi game lesz ez ha javitják a bugokat mert sajna akad dögivel még..
De lenne egy NAGY kérdésem biztos hülye vagyok 😛 meg angolul se tudok valami jol.. Amikor meglövik egy társam és fekszik a földön. odamegyek van 4 variácio,gondolom hogy hogyan látom el.. namost halvány fingom sincs mikor mit kell nyomni vagy mit kell nézni stb.. sose sikerül talpra állitanom:S

modellmaker
Köszi a nap poénjáért! 😊)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Ja, lol. Nem is értem miért az nvidiások sírták tele az AA fórumot, hogy fagy a játék 😊
HTS s3rg1nh00
akkor tegyél fel dual core optimizert a procihoz,vagy egy új catalystot(bár az ati nem tud drivert írni ez köztudott,de hátha)

Naja, de azért a farm messze a legigényesebb a gépre nézve. Alacsony fps-ben csak az Alley tudja néhol megközelíteni 😊

Mit milyen beállításnál? Mindegyiknél fos.A legalacsonyabb grafikai beállításokkal Farm kültér 8 fps, árok 15, beltér 30. Még ha agyon vágom az ini-fájlt a javasolt tweak-ekkel, akkor is csak +5-10 fps növekedést sikerül kicsiholnom.
Valószínû (de ezt csak feltételezni tudom ) nem szeresse a kétmagos AMD procikat.Vagy velem kivételezik. Minden más U3 motor eldöcögött 60-80 FPS-el, medium-high grafikai beállításokkal. Ez nem. Ez van. Nem játszom vele. Majd ha egyszer hajlandóak lesznek ránézni a problémára.

Metalmilitiakid
milyen beállításnál ? nekem Intel E6550 em van meg egy GeForce 7300 GT 256 DDR3 al és még nekem is megvan a 15-20 fps em , ja és 2 GB ram

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Strahd_
akkor meg sem probalom .)

http://www.americasarmy.com/support/requirements_aa3.php

Itt megtudhatod. Viszont A kétmagos 6000+ AMD procimmal, 2 GB ram és GF 9600GT 512MB-al Farmon van 10 fps-em. Szóval csak akkor tudod, meg hogy megy-e , ha felrakod.