America\'s Army

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mighty
Mint írtam, rengetegszer változott a banner. Volt, hogy egy napon belül többször is. Volt nagyon sok jó banner is, némelyiket sajnáltam, hogy lecserlétük, de ez van.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jó a f...m ki van a fejlesztõkel!
Nekem az új pöcs- óta kék halállal elszáll a gépem!

+

"Training is still on temporary hold until further notice, but should be restored very soon."
merica's Army patch version 3.0.5 includes the following changes:

* More messaging when unable to connect to server for particular circumstances like full servers, etc.
* More enhancements to PunkBuster implementation.
* Adds in switching viewpoints during pb validation and adds in messaging to let player know something is happening.
* Streamlined the server connect
* Adjusted the ftmp cleanup logic so it works properly on the server.
* New Auth SDK that fixes MBS query issues, several crashes, and memory leaks.
* Better feedback to players kicked from training due to not being qualified.
* Fixes to player count in Internet Browser
* Fix for HUD decrementing frag grenade round display when 320 ammo types are switched.
* Frag grenade load out fixes
* Cleanup of client stat file on start up so bad stats won't hang players joining training.
* Removes "player didn't play in round" debugging message from logs
* Fixes the mission lost statistic indicating the status of the player at the end of the round
* Adjustments to clan tag support to allow use of a prefix (+ is add it as a suffix, - add as prefix, and anything else uses the "of xxx" format from 3.0.4).
* Prevent going prone while tossing a grenade
* Report full server to user message and bad/wrong password to user in message box after being kicked from server
* Adds in ability to left click on a server in MBS and have its information updated if it hasn't been updated recently (in last 10 minutes).
* Adds new message box if the connection times-out so user knows what happens if they step away and the client fails to connect to the server.
* Added pbsetup and a simple batch wrapper to call necessary commands to setup a system for using PB (Binaries\pbsetup_help.bat).
[Rush]
A 3.0.5 Patch Available Now!

hTTp://ror.hu/

Ben007
hát elég érdekes mondhatnám nekem nagyon nem jön be

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

És ezt miért kellett lecserélni?
armageddon666
jah. NEKEM nem tetszik...

a 2004es elrendezésben, meg méretben jobban tetszik...
viszont csúnyácska...

de hogy õszinte legyek:

a bannernak az a célja, hogy felismerjem melyik topik ez... és ezt a feladatot tökéletesen ellátja a mostani is... az alább linkelt "hatalmas" banner, bár szintén elsõ-ránézésre-felismerõs, túl magas... nem látszana a legfelsõ üzenet teljesen, és ez zavaró :\ nem mintha nem tudnék élni nélküle... csak mégis...

szal, ne a banner foglalja el az elsõ oldalt.

@

Mighty
Ez az a kép, amirõl beszéltek?

Mighty
Volt ilyen logónk is, annó 2004-ben:

Az hát. De paintes extramagas banner nyilván jobb, csakmert.
Ez a hivatalos logo az americasarmy.com-ról nem?

Sadist
Akkor talán intézd el ugyanúgy, ahogy megszerezted.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csak azt mondtam, hogy tetszett... Most mit toporzékolsz? Ha én csináltam volna azt a "paint-es giccsparádét", nekem sem esett volna jól, hogy kisujjból lefikázzák.
Lehetne értékelni más munkáját. Akkor is ha az nem egy eget rengetõ dolog...
Jó, el is bagatelizálhatjuk a dolgot végülis. Ennek ellenére mint mondtam át lehet venni a házigazdaságot, és engem biztosan hidegen fog hagyni, ha újra paintes giccsparádé lesz felül 0-infóval.
Nekem tetszett. És amúgy a mindenki lefikkantott szó nem megfelelõ. Voltak ketten így visszaolvasva. Amúgy anno pályázat útján került ki. Szóval tényleg nem illene becsmérelni más munkáját.
Arra a képre szeretnél utalni, amit kb mindenki lefikkantott itt, hogy minek fél kilóméter magas topik fejléc?
Érdekes gyógyítási folyamat társunk ütemes földhöz csapkodása...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mighty
Az apróbb bugoktól eltekintve, nekem nagyon is bejön ez az új kiadás.
Csapatban, TS-ezve viszont sokkal jobb lenne.

Tervezem egy 5.1-es füles beszerzését, mert a kis stereo fülhallgatóval csapnivaló az ellenség-érzékelésem...
Talán 16k-ért láttam saturnban a medusa 5.1-est.

MarkBlade
Én már lassan 1 éve "tiszta" vagyok :) De hiányzik már egy jó online elfoglaltság. Jó lesz ez, csak várni kell még :)
Mighty
Április óta nem wowozok, ma -fav lett a wow topik. Mi lesz itt? :)

MarkBlade
De tényleg volt ilyen :) Lassan mindenki itt lesz a régi army-sok közül..
[HUN]Crassus
lol

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sadist
Volt már, hogy negyed óránként is változott, mert valami lassú panda mindig belefirkált :P

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

patacsi HUN
ne feledd az 5.leckét házigazda :) mi vagyunk a tagokért, nem fordítva.
SOSEM pocskondiázunk egy tag által - az SG.hu számára - készített képet!
ha nem tetszik, készíthetsz másikat és megkérdezheted a tagokat, hogy kirakhatod e...

#59718 szasz CRASSUS papa! :D

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Mighty
Az a logo kb félévente változott. De ezt nem tudhatod, mert csak a 3.0-val jöttél ide.

A gázos logó alatt mit értesz? Ami eredetileg volt itt?
[HUN]Crassus
Szevasz PATACSI kolléga!:)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

patacsi HUN
omg, #59704 5.pont ;)

AmericasArmy.hu - A Magyar AA Közösség Weboldala. Minden Magyar AA klán, és független játékos szolgálatában.

Sadist
Pontot úgyis csak azért kapsz, ha követed a squad leader utasítását és checkpointhoz érsz.

Felteszek egy játékkal kapcsolatos kérdést...

Tegyük fel én tagja vagyok az egyik csapatnak,de nem én vagyok a "Fireteam Leader".Azt ugye én is látom a "Squad Leader" mit jelöl ki (jobb esetben)a 3 csapatnak,hova vagy merrõl menjen.
Na most mi van akkor ha az én "Fireteam Leader"-em még nyomaiban sem követi azt a parancsot amit a Squad Leader-tõl kapott?Teszem azt Ranch-on parancs hogy menjünk a szénabálák felõl,de az én parancsnokom már a szélmalomnál jár?
Akkor nekem kihez kell igazodni?A "legfõbb" parancs szerint a szénabálákhoz menjek,vagy kövessem a csapatvezetõt,még ha ki tudja hova is indult?

Mondjuk legtöbbször a Suad Leader semmiféle parancsot nem ad,ugy hogy ez teljesen mindegy...<#idiota>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Frissítsd meg a pb-t ha nem tetted volna meg. Segítséget hozzá a banner alatt találsz.

omg váltsatok már témát...
Fenrir
Nah jó, -fav.

Unalmas ez a topik.

A halál csupán a kezdet...

XenHai
Játszható már a game?"3.0.4 óta nem tok csatlakozni szeróhóz.
Sadist
"És úgy érzed sadist elvesztetted az irányítást az életed felett, vagy minimum a legnagyobb hatalmi pozícióból mozdítottak el, amit valaha megszerezhettél?"

Látom nem veszed észre, hogy nem rólam szól ez a dolog, hanem a magyar AA közösség azon tagjairól, akik letettek valamit az asztalra a közösség érdekében.

"Szerintem Borg a helyén van és pont"

Szerinted. Szerintem meg ne az legyen a házigazda, aki most a nagy AA3.0 hype idején téved ide, azt se tudja mi az aao.hu, és két kézzel dobálja a szart más munkájára, miközben õ maga is elismeri, hogy nem tett hozzá a közöshöz semmit.

"amit itt spamelsz emaitt az meg egyenesen nevetséges, és nem ide tartozik, ergo az itt kialakul véleményem rólad abszolút negatív, és nem egy olyan elem, akinek jogot adnék.
puffogjál magadban kérlek!"

ehehe, még szerencse hogy ezt nem te döntöd el, de látom te se tudod mi az aao.hu ;)

Na innentõl nekem téma befejezve, modtopikba írtam régebben, hogy állítsák vissza a házigazdát, emailt is írtam kettõt, érdekes módon még nem változott semmi.

modellmaker
vista 32bit, steam-es.

lehet a szervert nem szerette, mert most egy órát ment hiba nélkül.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Milyen operációs rendszert használsz?

modellmaker
most elkezdett hibát észlelni a win és szépen leállítgatja.. :| másnak hasonló?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

armageddon666
1. <#eljen>
3. <#eljen>
5. <#eljen>

a logóval nem tom mi a gond... nekem tetszik... egyszerû, kicsi, semmivel nincs kevesebb információértéke mint egy kétszer ekkora csicsás képnek... ráadásul így látom a legfelsõ üzenetet is :)

@

patacsi HUN
övé

patacsi HUN
Sosem lennénk egy hadsereg hivatalos Magyar oldala, fõleg az övék nem, a Magyar AAO Közösségi oldalt készítjük, nonprofit módon, és én még nem titkoltan, aljas módon, a saját oldalaim inkubátorának is használom, ezért a kódja SOSEM lesz tökéletes :D. A célunk a játékosok és klánok segítése. Önzõ érdekek vezérelnek bennünket, szeretnénk olyan jókat gémelni mint a kezdetekben, az SG-vel csak azért törõdünk, mivel a "gyökereink innen erednek".
Ennyi.

1. nem érdekel, ki a házigazda, ha jól végzi a dolgát és a Közösség érdekeit nézi.
2. az AA3-at - ha lehet - még ne nagyon reklámozzuk, ugyanis kárt okoz csak.
3. rakjuk ki a kettes legfrissebb verziószámát is, ugyanis ez jelenleg az egyetlen játszható változat
4. jó hagyomány szerint kérjük meg a Tagokat, hogy a gázos logó helyett készítsenek egy újat.
5. éreztessük a Tagokkal, hogy mi vagyunk értük, fontos a véleményük, stb.. ( ez az SG érdeke is, fõleg az õvé... )

HarryDEC
Nekem steam-es accountom van: http://kep.ivpicture.hu/141486.t.jpg

Korán keltem, hol az arany?

Valóban! Megérne egy linket a topic tetején, ha a házigazda lenne olyan kedves és betenné.
Akkor maradjunk annyiban, hogy nincs magyar hivatalos oldal, nem vagyok begyöpösödött, hogy értelmes, normális hangnemben ne lehessen meggyõzni bármirõl, mint ahogy Te is leírtad. A gond mindössze ennyi...

armageddon666
"Akkor vajon az sg fórum miért is nem szerepel ott? Be lehet azt is küldeni."

Mert mondjuk ez egy fórum? És a kb. 30000 témából 1 foglalkozik a játékkal? Esetleg...

btw hogy bekerüljön:
-hivatalos AA grafikákat kell használni (logók, képek)
-el kell küldeni a linket, és meg kell adni hogy FANSITE (nem official), Clan Site (még mindig nem hivatalos), vagy tournament site (nem... ez is más)
-mellékeljünk egy rövid leírást az oldalról meg contact infót :)

Ennyi a naaagy HIVATALOS magyar oldal... TotalAA is simán felkerülhetne... van legalább ennyi infó ott is, mint itt...

ne értsd félre, nem akarom degradálni az oldalt, nagyon jó, (legalábbis a FAQ része, mást nem nézegettem), van benne hasznos info... de nem HIVATALOS OLDAL... ennyi :)

egyébként hidd el, tudna mit felmutatni, mondjuk nem feltétlen AA terén... de most mire jó az e-penis verseny? :\

@

Mighty és a többiek! Ha zavar benneteket ez az állapot, akkor csináljatok valamit... De szerintem szóljon a játékról ez a fórum. Borg stílusa egy kicsit érces, ezt már másik topicokban is bizonyította. Szájkaratézni õ is tud, ha már ez a kedvenc fogalma. Aki megjegyzést tesz, annak jól beszól, aztán ennyi. Lehet, hogy õ ettõl jobban érzi magát. A többi ember a földön béna, életképtelen. Ti összehoztatok egy oldalt, ami ne is hivatalos community oldal (szerinte). Akkor vajon az sg fórum miért is nem szerepel ott? Be lehet azt is küldeni. Ha már ennyire nagy a szád kedves és tisztelt Borg, akkor mutass fel Te is valamit ne csak másokat fikázz!!!

Felterjesztelek a Köztársasági Érdemrendre jó? Egy hõs vagy, hogy egy bannert össze tudsz hozni.
Mellékesen megint Te szólogatsz be másoknak...

GaBenc
Zoli, a hibákról szólhat.......na de a játékról még nem annyira. Vártam ezt a játékot mint a messiást.....de ezt kaptam. Hát nem vagyok elégedett. Ez egy sima béta verzió. Én várom az RC változatot. Esetleg ha kiadják a véglegest az is jó lesz.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

most telepítetem fel az új verziót és nem tudok bejelentkezni a felhasználó nevemmel az email címemet sem fogadja el. találkozott már valaki ezzel a problémával ? ha igen, hogy oldotta meg ?
Én a 6-7 achievmentem közül talán 1x láttam, hogy a steam is feljegyzett egyet.