60290
A legfrissebb verzió: 3.0.8 (Verzió info) |
| aao.hu | Freeze Fix | PB frissítés | SG.HU AA3 SteamGroup | AA3 Hungary SteamGroup
A 3.0.7-el nem tűntek el az eddig gyűjtött pontok, csak a trainingeket kell újra végigcsinálni!
-
Prank #60210 én azt hittem ez a fizika eleve benne van a játékban... -
#60209 Hehe, a 200-as ping arra jó, hogy még élethűbb legyen a célzás/találat. Ugyebár mozgó célpontnál, ha pont az emberre célzol és tüzelsz, akkor nem találod el. A 200-as pingnél meg mindig egy kicsit előre kellett célozni, hogy eltaláld.
Én élveztem, mikor volt az a rengeteg hivatalos server még anno 1.x illetve 2.x korszakban. -
#60208 -ghostolás nincs kizárva van ts... engem gns-ről akartak bannolni klános korszakomban mert klán társ anyit mondott, hogy camper in redhouse és már szált is nade bumm kör vége, és ezt még eltolta a hülye gyerek 5-ször, hogy begugolt a sarokba...
-oylan mákos headshootjaim voltak anno, hogy már én sírtam a nevetéstől... aztán ban lett belőle nem izgat, noob szeró ez van...
-reakcióidő meg érdekes kérdés ugyanis, a ping nagyon sok dolgot megkavar most hogy szar a netem(90-110-es ping) nem tok játszani, mert folyamatosan fekszek és tuti nem azért van mert mindenki csal, egyszerüen hamarabb ott vagyok neki a mappon mint nekem ő...
Ez a csíter dolog érdekes kérdés a legjobb lene egy normális hack prevent cucc ami ha nem is akadályozza meg a hacket, de jegyzi aztán mehet a banán mert a free gamhez járó PB arra jó, hogy a legit gamert basztassa a updattel kb ennyi...
-
#60207 Én se most jöttem a fáról felismerem könnyedén
not human reflex he is simple bot
-bent állsz bármelyik sarokban ő már tudja mindig hova forduljon 1s person view miatt ghostolás kizárva
-lépteimet meghallotta kizárva mert csak ott állok inkább én hallom őt
-emberi reakció idő nála nincs nincsen semmi várakozás már egyből lő pontosan rám célozva
még egy embernek 1ső dolga az észlelés hogy meglássa a célpontot ez játékos függő kb 0,4-2,5 másodperc (nooboknál végtelen mert észre sem veszi fut tovább xD) utánna jön a becélzás ez is változó mert játékos függő de a végeredmény a lényeg minimum 0,50másodpercnek el kell telnie
-ezek a kis ***** nem szégyenlősek náluk a hs magasan 10% felett jár
egyszer én is próbálkoztam kihozni ilyen statot
autobottal igazán kemény feladat volt mert állandóan headshotra kell hogy állítsd.
-
#60206 90%-a Csaló még a bétatester is akkor mégis mit vártok ettől a gamétől
Bulldog nevezetű béta hacker teljesen kiakadt mikor bejött egy másik konkurencia addig nem zavarta a dolog a gyökeret még nem döntötte a 19 killes állandó rekordját utánna már el is kezdte a sírást report meg hasonlók aztán végre kilépett. -
#60205 Ilyen alapon a kezdő gémer végig csalhatja az életét mert mindenki jobb tőle...
Aki meg csal így járt, degenrált idióta, sose értettem miért jó, ha a gép játszik helyettem, elég komoly önértékelési porblémák lehetnek a háttérben, ha az aimbot fragjét saját magának könyveli el, és azt hiszi fasza csávó...
Mivel army cucc a játék megkellene fingatni pár ,,hackert" <--- idiótát, elkapni őket és végig csinátatni velük a alap kiképzést mindezt 10 kamerával venni ahogy még azután is fut miután hányt (őket picit jobban megdolgoznák) aztán feltteni pár helyre, jelige ,,itt csalj ha tudsz" -
#60204 Ilyenkor az a biztos, hogy te csalsz... Nem lehet, hogy a másik játékos csak szimplán jobb nálad?
Ha úgy érzed, csal az ellenfél, akkor keress másik servert. Azzal, hogy te is hack-hez nyúlsz, máris minősít téged is. -
#60203 én azt utálom ebbe a játékba hogy mindig van 1 aki csal és miatta be kell nyomjam a hecket hogy haza zavarjam mert általában megunja hogy vki letudja lőni ilyenkor meglepődik és elkezd írogatni hogy hacker xD -
#60202 hat azert nem egy agysebeszet a kuldetesek sem jatekkal lehet a legjobban nyelvet tanulni csak kis erofeszitest igenyel -
HUmanHunter #60201 ha nem nagyon tudsz angolul, akkor hogy fogod megérteni a küldetéseket? nem mindig csak annyi a feladat hogy lőjjed az ellent.. és itt tök egyszerű feladat van. -
#60200 egyetertek, nem tudom minek kellet elrontani azokat a reszeket amik jok voltak. szarabb lett a mozgas, a modellezes es a jatekelmeny :( -
sulouos #60199 Crassus, nincs semmilyen egyértelmű leírás (lévén ez egy kifutott verzió), másrészt nem nagyon tudok angolul. Kérdés? -
#60198 sajnos én is egy hete néztem szintén fél év után és még mindig hulladék...nagyon el lett cseszve:S azt a játékélményt amit anno 2002 körül nyújtott már sosem adja vissza sztem:(( -
Gascan #60197 sziasztok... kb fél éve játszottam a játékot utoljára.. akkor elég gyérnek találtam a felhozatalt.. elég sok tréning hiányzott a beigértek közül... változott ilyen tekintetben valami azóta? vagy van valami radikális újitás? -
#60196 sajnos az ilyen segítség kérésekre én is ugrok! Már ne is haragudj ,de akinek annyi sütnivalója sincs,hogy ezzel megbírkózzon illetve arra nem veszi a fáradtságot,hogy minimálisan utánna nézzen az meg is érdemli és valószínűleg egy homokozó vödör és lapát lesz az ő játéka!
-
Tschaby #60195 1. America`s army 1 mar joideje nincs.
2. Youtube lesz a segitsegedre
youtube trening video 1
youtube trening video 2
A tobbit mar szerintem megtalalod.
ui.: az americasarmy.hu -n szinte minden kerdesedre megtalalod a valaszt az informaciok kozott
3. @HUmanhunter: Segitsegert jott ide nem a te szubjektiv velemenyedert.Ha segiteni nem tudsz , ne is fikazzad.
-
HUmanHunter #60194 ha már ott akkor nem biztos hogy neked való a játék. -
sulouos #60193 Az America's Army 1-ben megakadtam már a tréningnél, az akadálypályán ha végigfutottam 1.5 perc alatt, mit kell csinálni? Vissza kell futni a pálya elejére? (lehetetlen) -
#60192 -
#60191 Jah amúgy most ezekkel a dolgokkal mielőtt vki leszólna nem reklámozgatni akarom a dolgot!
Az nem megoldás mint sok helyen hogy homokba dugjuk a fejünket és tabut csinálunk belőle mert sajna ez van volt és lesz mindaddig még az ilyen pénzéhes játék készítők csinálják.
Szerintem sokkal jobbak az mmo játékok ott többségükben nem engedik a csalásokat pl:wot -
#60190 GAMEHACK #89182 ez a cheatprojectes privát hack-nek a PB által azonosított kódja és vagy van még kb több mint 30 ilyen privát hacker csapat
pl: AIMBOT #50104-nek az azonosítója= Catalist-Hax ezeket csak azért ismerem mert én is vettem már tőlük.
A PB csak a fizetős játékokat védi gőzerővel az AA3 nem az itt nincsen éves razzia mert mint említettem nem foglalkoznak vele ezért a privát hackek nem buknak meg az armyban csak a public-usak amik ingyenesek.
PunksBusted Public Master Ban List - www.punksbusted.com
[PsB:6897 V020F1B25] a8c11f708f56b346205673b6bf0c31bc "Zizol" "81.190.91.22" GAMEHACK #89182
-
#60189 Hát van egy link ami mutat egy oldalra és ennyi, sehol nem látok semmit. Rég játszom velük, és bizony kry is halandó, ráadásúl nagyon sokszor messze nem headshoot-ot lő, már ami én rám vonatkozik... persze nyugottan csalhat bárki, de számomra ez sose nyert bizonyosságot. A játék meg sose volt kelendő mert nem egy 0 iq-s lövölde, a legjobb amikor sír a paraszt, hogy nem látja hány golyó van a tárban, miért nincs ff off stb stb. Bfbc2 is tolom lvl 26 vagyok ami aszem nem a kezdő noob szint, de az tényleg csal lövölde talán a hc mod ami kicsivel jobb. Rádásúl szemem láttára bannoltak onnan is aim bot miatt(minden játékban van cheater és minnél népszerübb a game annál több):D Persze kinek mi tetszik...
Írásért bocs reggel 4-től vagyok talpon
-
#60188 krzywy GAMEHACK #89182=cheatprojectes link privát hekker
az egy dolog hogy itt marha jól működik a pv hack mert nincs annyi pénz a játékban hogy a pb szűrje de ez más játékoknál szerencsére nem így működik cod bfbc2 mert az ilyen fizetős szarokat is bebuktatják
az meg elég nagy röhej hogy a toplista vezetők 10+ %-os headshotot csinálnak mert megtehetik hogy szétcsalják az arcukat a saját szerón
azon a párszáz 7évés pistikén akik még egyáltalán játszanak és nem veszik észre az hs auto iam-et
már nincs sok jövője ennek a játéknak így meg amúgy se volt mert a kezdetekkor is csak 3-400 szeró volt aminek a fele üres most kb 150-200 maradt és csökken -
#60187 ? -
#60186 aham chrome köszke -
#60185 Hát nem tudom, az én klánomban [CHROME], a játékosok 99% max rangú és közel 2 éves statot senki nem kockáztat, hogy aztán jöjjön az aci bann, legtöbször a millioszór aci banolt, és midíg uj karit kezdők a csíterek... AA-ban viszonyal könnyen le lehet bukni a noname csítekkel a helios meg túl drága vér pistikéknek, és ahogy hallom az sem 100%, bár lehet nem tom :D -
#60184 ingyen +ba lehet kapni a csítet blackops-hoz
legtöbbször én látom ő lát és minden szerón 1et találni -
#60183 WH és aimbotter régi motorosokkal van tele az egész a legjobb hogy utánna is lehet járni a jó sok dirty playernek szvsz erről ennyit -
HUmanHunter #60182 2.8.5 ben lehet :) -
#60181 Nem azt írtam, hogy egy zs kategoriás akció film legyen, de bizony, ha a combi ütőeren, vagy a nyaki űtőeren lőnek meg, vszeg nem 2 csepp vér fog elfolyni...
Szal legalább a ruhán látszódhatna a folt, ill ha olyan találat akkor bizony vérezzen szépen, és hagyjon maga után ,,véres lábnyomokat", de leglábbis vér cseppeket minden kép, főleg hogy a játékban ami megint csak egy hülyeség, senki nem látahatja el a sérüléseit ok eszéletelen katona ne kötözze be magát de mi az hogy meglőnek és nem tehetek a lábamara szorító kötést, vagy a karomra etc...
-
#60180 A való életben sem fröcsög a vér találatkor. -
#60179 Visszatérve csítre, most voltam bent meló szünetben kicsit menyaszonyom akjával gamni úgye az ő akján van egy e3-as katona én meg azóta tolom miota van army 3 erre szerver első vagyok rögtön jön a ,,rugjuk ki mert csíter" szöveg :D Sokan képtelenek elviselni azt is ha egy pfc gyakaja őket le miközben ők már ,,nagy" e6-e7-ek... :D -
#60178 én is így vagyok ezzel. -
#60177 Igen és a mókás, hogy optionsban meg elvileg lehet állítgatni, hogy legyen vér v. ne legyen vér.. ha már szimu, igenis legyen.. toborzó játékról van szó, akkor legyen élethű... egyébként a vért leszmítva egyik best szimu arma nekem kicsit nehézkes aa optimális :D -
#60176 jah de zavaró, hogy nem látszik a vér találatkor, a 2 esben sokkal inkább tudtuk azonosítani ha találat van. -
#60175 Nem mindenki csíter akiről azt hiszi az ember, nekem volt oylan egymást követő 3-4 köröm, hogy m4-ből 1 golyós fejest lőttem futtában egy körön belül 3-szor, reflexből(kiakrtak kickelni a saját klán szeronkról miatta):D.
Megint van oylan hogy hátba kapom a csókát, lélegzet visszafolytás, célzok és miután belement a tár megfordul, és lelő az e2-es rangú csóka akinek egész körben én vagyok az egyetlen killje :D
-
#60174 minden fps game csíterektől hemzseg de itt kimondottan idegesítő mert még csak sok szerver sincsen -
#60173 Most már csak steam-en megy a játék?! -
ladista #60172 Rush éppen a World of Tanksban van teljesen elmerülve :) -
#60171 Hi...
még mindig meg van az oldal? ahogy nézem Rush barátunk még mindig aprítja a népet
lehet megint felrakom a játékot, de kéne egy uj vidkari ahogy nézem :D