Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
35 min alatt sikerult,hamarabb is ment volna, csak a vegen katapulttal lottem le a vaddisznokat is 😄
Az már egy másodlagos szempont, hogy ez még a CD kimélése miatt is hasznos.
De úgy néz ki, hogy mostanra megoldódott a problémám! Jó játékot mindenkinek.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Aki sokat jatszik RPGval es hasonszoru jatekokkal az altalaban tokolni szokott.
En a hatso egyseget is levertem, hogy ne tudjanak hatbatamadni, valamint felhuztam par ortornyot, hogy jol ritkitsak a beozonlo ellenseget. Ugytunik hiba volt.
Bar mmmegkell hogy valljam, siman meglehetne csinalni meg ettol a palyat, ha normalisan mukodne a jatek, nem vetne be kulonfele csalast az gepi ellenfel, mert az gusztustalan, hogy egy barakja egyszerre 15 egyseget tud elkesziteni, mig te csak egyet raadasul o egyszerre 8 barakkal, meg vagy 4 masik fajta epulettel rendelkezik, amivel termelni lehet egysegeket (pl a bivalyos epulet) mig te csak egyel.
Szal ha nem ismeri a palyat, amit ugye elsore senki nem ismer, nem szokott senki az egysegeivel egybol megtamadni egy batar nagy tabort, mint ahogy en sem tettem.
Meg is lett az eredmenye. 😛
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
A következõ negyedik pályát éreztem nehéznek, bár az is elsõre sikerült sok tornnyal, nyílpuskással ill. pikással kirohanva a dobáló trollokra, a papok pedig itt már feltámasztani is tudttak, ami igen hasznos segítség volt.
Kíváncsivá tettek, újra fogom játszani a harmadik pályát. (pontosan nem is emléxem melyik volt, de lehet hogy tényleg mákom volt, mert nem vagyok egy nagy hc gamer)
Nagy valoszinuseggel nem alltal meg sokaig a helyorsegnel, hanem tovabbmentel, ugyanis idofuggvenyeben spawnolnak a lenyek egyre tobben, de az is lehet hogy ez valami bug eredmenye. 8*15 egyseg rohamoz folyamatosan 20 masodpercenkent, amit nem lehet a kesobbiekben mar megallitani, foleg ugy, hogy koztuk nagy batar Ogrek is vannak, amik egyszerre akar 4 egyseget is sebezhetnek.
raadasul hiaba vered szet a barakkokat, mert a hult helyen ugyanugy respawnolnak a lenyek. En kb 1,5 oran keresztul allohaborut folytattam aztan meguntam, mert nem akartak sehogy elfogyni a lenyek, meg ugysem, hogy mar csak egy barakk maradt az ellensegnel, de megis szamolatlanul ozonlottek. Megoltem vagy 2000 egyseget, es aztan egy picit sem tudtam elore haladni mar, mert 5 cm-kent 15 fos csoportok jottek folyamatosan, es minden masodikban 1 Ogre. A foldbol meg bujtak ki a tovabbi egysegei ugy hogy elmeletileg nem volt mar honnan spawnolni.
De a leggyokerebbnek megis azt tartottam, hogy mig te egy egyseget termelsz addig ugyanannyi ido alatt neki 15 egyseg bujt elo egyszerre a barakkjabol. Mi ez ha nem hulyeseg ?
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Ha lopsz, a legjobbtól jobb, tartja a mondás, és a fiúk is ehhez tartották magukat, de azért lophattak volna több helyrõl is, és szinesíthették volna több eredeti ízzel is ezt a játékot. Ha az ember túl teszi magát azon, hogy ez egy starcraft/warcraft utánérzés akkor rájön hogy nagyon jó kis gamma lett. Nem A JÁTÉK lett, de egy igen jó játék. Ha a hírek igazak a kiadó nem támogatta meg odakint igazán nagy reklámmal, így sajna elképzelhetõ, érdemtelenül hamar tûnik el majd a süllyesztõben. Azért én remélem nem így lesz majd.
Help!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Hardcore ez a harmadik quest.<#alien>#alien>
A 3. kuldetesben szetverek 6 barakkot aztan ugyanugy a helyen spawnolnak a monstak.
Vicc cheat jatek.
Az volt a gond, h advancednek ereztem magam es lenyomtam az orkok fel bazisat, pedig mar csak a hosoket at kellett volna vinni az uton.(okosan nem mentettem)
A masodik bazissal nem birtam, vissza kellett vonulni, es most megint a sajat falumban vagyok es jonnek.<#idiota>#idiota>
Map restart lesz.
Mivel hivatalosan ma jelent meg, és néhányan már szinte a végére értetek 😊), így biztosan tudtok egy helyet, ahol a Cracket meg lehet szerezni. Segítsetek plz!<#vigyor2>#vigyor2><#smile>#smile>
Lásd:267-es hozzászólásom
Feltuno volt, hogy az ellenseg barakkjaiban a katonakat nem egyesevel, hanem 12-esevel gyartotta.
Ha nem rombolja le oket az ember a vegere egyre nagyobb szamban ontja magabol az ellenseget, raadasul van vagy 8 barakkja a palyan.
Vártam ezt a játékot, de nem hatott meg sajnos. Sokkal jobbra számítottam. A grafika szép meg minden, de azért nem egy WarCraft 4-et kellett volna csinálni (bár isten ments hogy ilyen legyen a WC4). Az egyetlen nagyon jó dolog benne, a videók.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Gondolom a hang az angol?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az elsõ adandó alkalommal megvettem a játékot. Miért? Mert!😊) De nem ez a lényeg! Az a rohadék védelem állandóan valami CD-DVD emulátort talál a gépen. Már leszedtem a Daemon Tools-t, de még mindig semmi😞((((
Nem tudjátok, hogy van-e már crack valahol, és ha igen, hol?
Elõre is köszike!
gyorsan kérek válszt
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Ez viszont sokkal brutalisabb normalon is...3.questnel vagyok..., egy uton kell atvinni a hero-kat, amin percenkent jon 15-os csapatokban az ellen.
Mission impossible.
kepen figyeljetek a lenyomott ellenfelek szamat 😞((
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ami mar nagyon nem tetszik: Unit Response kibirhatatlan, a grafika meg _tul steril_...szvsz.
Nincs benne semmi ujdonsag, de semmivel sem marad el a War3-tol.
Sot azt kell hogy mondjam a videok teren jobb.
Sot nem is tudom, hogy valaha is lattam ennel jobb videokat jatekban.
Akkor single még nem volt benne csak a demo alapján tudok farigcsálni,de 1x vagy 2x mindenképpen végigtolom.
Csak nem most,mert most WOW lesz😊)
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Next PC upgrade: 2022
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Next PC upgrade: 2022
Tényleg olyan mint a Starcraft Warcraft köntösben.
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Jimi Hendrix
Nagyon igeretesnek indult, de aztan szep lassan ellaposodott.
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…