1495
  • Esrohnoil
    Képzeld, van benne olyan ahol te is és az ellenfél is építkezik egyszerre...
  • slTotya
    Van valami oldal ahol lehet multi replayaket letölteni?
  • trabant
    Mert talán van benne hódítási lehetőség? Hol? Az hogy várostromnál te is lehetsz az ostromló fél, nem ugyanaz!
  • VGQ
    A heroes3-ban is van 2 szint.Szal az már 3 játék.
    :)

És a strongholdban télleg van gazdasági rész is dögivel:))
    Azért is utáltam meg azt speciel.:p
    Meg mondjuk elég uncsi az is
    Folyamatosan 0-rol épitwni fel a várost minden pályán:(
  • Esrohnoil
    Bocs, de akkor te nem igazán játszottál strongholddal, max belenéztél.
    peace
  • trabant
    Már van olyan is? Én csak 1-et tudtam + kieg. De az csak egy várépítgetős barbibaba játék mint a Castles, amiről koppintották. Nekem a DOC - LOTR vonal tetszik, amiben van minden: gazdaság, építkezés, hadjárat, csata, nem csak 1-2 stratégiai elem kiragadva. Az egy teljes játék, a Stronghold meg csak egy fél játék.
  • Phoenix007
    Jah, amúgy neked akkor majd a StrongHold 2-t ajánlanám figyelmedbe.
  • Phoenix007
    Nem mondanám, hogy konkrétan WarCraft3 klón. Gyakorlatilag 4-5 játékból vannak összelopkodva az ötletek, eredetiség egy szikra se, de ettől függetlenül nagyon ütős game. Vagy lehet, hogy pont ezért jó... Hát grafikailag meg űberallesz, jobbat még nemigen láttam.
  • trabant
    Ez minden? Én vmi igazi újításra gondoltam, pl. Settlers szerű gazdasági rész, meg ilyesmi. Hat ha ez is csak egy WC klón, akkor az tré. :(
  • Esrohnoil
    Pl. jóval nagyobb csapatot lehet benne egyszerre irányítani mint a Warcraft 3-ban.
  • trabant
    Jobb ez a game mint a Warcraft3? A dobozán levő képek alapján túl sok különbséget nem fedeztem fel. Gfx-ben biztos jobb, de ezen túl vmi eredeti is van benne?
  • grebber
    Armies of Exigo v1.2b [ENGLISH] No-CD/Fixed EXE

1.2b crack
  • Phoenix007
    Mi van a peccsben?
  • izem
    Hi
    crackel patch nem jött még ki?
  • Oren
    hali lenne egy fontod kérdésem, néztem a játékot szép meg minden de engem igazán a multi része érdekel hogy lehet e neten nyomni vagy ez is olyan mint a lotr bme csak regisztárció után vagy mondjuk gamespy vagy ase látja és lehet haverokkal kicsit multizni mert már ezer éve nem jött egy olyan játék ami érdemes lenne rá talán ez az ha menne, válszokat előre is köszönöm.
  • edios
    Akkor ez az igazi újítás! Volt 1,3,4,5,6 stb szintes játék,de kétszintes még sosem!:D
  • Esrohnoil
    Sőt, Metal Fatigueban 3 szint is volt. :)
  • edios
    Persze! Tulajdonképpen ez a játék az eddigi rts-ek legjobb elemeit mossa össze,szóval játékélmény nagyon jó,eredetiség nuku:)
  • TANKboy
    Az volt a fejlesztőknek a nagy büszkeségük, hogy ebben a játékban elsőként használnak több szintet. Lehet a föld felszínén és a föld alatt is menni. Két RTS játék is volt anno amiben volt több szint, az egyik a Metal Fatigue a másik meg az Earth 2140, ennyit erről.
    Maga a játék szerintem a StarCraft koppintása fantasy világba átültetve. Mondjuk én enek örülök, szeretem a jól bevált dolgokat újra látni kicsit más köntösben. Egyszóval szeretem a rókabört.
  • Serpa
    attól még le lehet szedni.
  • grebber
    Majd ha lesz c..ck hozzá :)
  • Serpa
    1.2b patch
  • VGQ
    nem
  • Phoenix007
    A tört verzió bugos?
  • 3P
    OK. Köszi, kicsit vak voltam és nem láttam a pálya vége követ... :)
  • Bal1
    Magyar tört verzió van belőle?
  • Tepet
    elkell vinni hősőket a pálya végébe (ergo mind2 hősnek rákell taposnia a körre)
  • Sir IvanHoe
    Varvedos palyan le kell menni a pincebe es ott a banyaszok segitenek eljutni a katapultokhoz.
  • 3P
    Van egy nagy gondom....

A 9. pályán járok a Főnixek kiszabadításánál.
    Kiszabadítottam a főnixeket, sőt előtte le is győztem az összes ellenséges tábort...
    Új feladatot nem kaptam, de nincs vége a pályának. Viszont a Rövideb út nevű alküldetés még aktív, részleteknél meg azt írja arról, hogy telepítsek tábort egy biztonságos helyen. Hát ez még az elején megvolt. Nemértem....
    Mit kell itt még a főnixek kiszabadítása után csinálni? Hogyan léphetek tovább? Nehogy már valami bug miatt elakadjak... ;)
  • Phoenix007
    Ez most így kinek szólt, meg hogy kell érteni?
  • edios
    Egész poén lett a játék! Grat
  • [SiX] Boci
    Eredeti vagy crackelt verzio? Csak azert kerdezem, mert originnel sosem volt olyan, hogy nincs ai...
  • Esrohnoil
    Irány a pince a küldi elején, aztán onnan hátbatámadni a katapultokat.
  • SiSkO
    Ha a 4 pályára gondolsz az nem volt nehéz.A nyilpuskások iszonyat jó egységek.Sajnos még mindig nem kaptam meg.Viszont most találkoztam alienekkel, elég keménynek tünik.Itt már az elfek is elég komoly tüzeröt képviselnek.
  • Phoenix007
    Nem a fenét! Egyik másik olyan szivatós, hogy nomég! A várvédős különösen mocsok, hogy sehol nem vagy biztonságban a katapulttól..
  • SiSkO
    Már korábban feltünt és mivel, igen eddig nem játszottam hasonlóval, megszenvedtem mire idáig eljutottam.Könnyü fokozaton játszom, gondolom igy nem olyan nehéz.
  • Esrohnoil
    Ahhoz képest h. nem játszol ilyen játékokkal, szép h. már a 9. küldit nyomod. :)
  • Esrohnoil
    Sztem ha már a 9. küldinél jársz, akkor gondolom feltűnhetett, h. 200 az egységlimit a játékban... Nekem legalább is feltűnt.
  • SiSkO
    Szar neked hogy fáj.Van aki nem játszik ilyen tipusú játékokkal, pl én.Láttam egy screenshotot a játékból gondoltam kipróbálom.Csupán kérdeztem valamit.Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne válaszolj sehogy.Köszi.
  • Esrohnoil
    Ha ez nagyon fáj, keress hozzá trainert amivel a csillagos egekig lehet emelni az egységlimitet. Van ami jól működik.