Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
meg blizz nagyrészt csak bugot javít... a patchek elhanyagolható része csak balance 😊)
viszont az rettentõen nagy hiba, hogy a varázslatokat nincs idõ elnyomni...
egyébként nagyon inbalanced még a game (priest olyan gyorsan gyógyít, hogy csak lestem ^^), meg tier3 as egységeket szétütik a tier1 esek...
ez nem csak nekem tünt fel, és forumon nyomatják ezeket ^^
Grafikailag a multi mapok nekem nagyon üresnek tünnek, meg felépítésileg se az igaziak
játékmenetet illetõen rettentõen hasonlít az scre (nagyon pozitiv 😊), de a rengeteg fejlesztés ikon nagyon elrontja... valahogy össze kéne fogni öket (3 fejlesztés belefér 1 ikonba (ugyanugy ahogy a fegyver upba). a masik ilyen negativum, az hogy az emberek noha nagyot sebeznek, az energiájuk lóf*sz... pillanatok alatt behal egy egész sereg
hangokról nemtok beszélni, mert éppen be van szarva 5.1 em...
a netes chat/kreálás rendszer se rossz(a war3-as nagyon idegesítõ dolgok itt nincsenek(pl. custom game keresésénél/kreálásánál ugyanúgy látni a chatet), viszont az elrendezésen lehetne javítani
most így hirtelen más nem jut eszembe, majd késõbb
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Közlöm h. nálam a bétateszt indítófile-ja crc-error-os.
nem tom vmelyik gombbal lehet-e majd képet csórni.
Egy exe file az egész.
Másnak nem engedi tölteni?
Majdnem 500 mega.
Oszlik a köd az Armies of Exigo premierje körül: a magyar Black Hole Games remek fantasy RTS-e kis hazánkban október huszonkettedikén (ha jól látom a naptárt, akkor pénteki nap) fog megjelenni - ennek megfelelõen az elõrendelések október huszonegyedikén lezárulnak. A megjelenési idõponttal párhuzamosan befutott a játék végleges dobozterve is - érdemes vetni rá egy pillantást, szerintünk piszok jól néz ki.
Nem ismered az Exigot? Próbáld ki a nemrég megjelent single player demót, töltsd le a játék hangulatos introját - az egyjátékos demó végignyomása már csak azért is javallott, mert a hírek szerint hamarosan egy jófajta multiplayer demonstrációt is kézhez kapunk."
by 576.hu
Sogun, 13:37 - Játék: RTS
(Gamers Hell) Gyönyörûszép képekkel bõvült a magyar fejlesztésû Armies of Exigo weboldal. Az Electronic Arts gondozásában megjelenõ fantasy RTS-ben a mélysötét lényeivel, sötét elfekkel és 'anti-paladinekkel' (fallen knight) nyomulhatunk. Rajtuk kívül még az emberlovagok, elfek és varázslók, valamint a bestiák, tehát ogrék, trollok és gyíkfajzatok irányíthatók. A komoly hangvételû dark-fantasy stílust képviselõ tömeghent-mészár játékban föld alatti barlangokon keresztül hátba támadhatjuk a felszínen gyanútlanul herregõ ellenfelet. Baj csak akkor van, ha az ellenség a földmélyét kihasználva megkerüli védõvonalainkat. Ez esetben még mindig felrobbanthatjuk a bázisunkhoz vezetõ hidakat, majd rettenetes erejû csatamágusainkkal tûz, jég és villámvihart zúdíthatunk a haláljelölt ellenségre.
Multiplayer módok: Melee, King of the Hill, Mission, és Free-for-all. Az Exigo érdekessége, hogy a Battle Mageshez hasonlóan kegyetlen durva artifaktokat nyomhatunk karaktereink markába, így elképesztõ mértékben megnöveljük pusztító erejüket.
Fejlesztõ: Black Hole Entertainment (Budapest)
Kiadó: EA
Megjelenés: kora õsszel
info:Hardwired
További nyolc képet nézzétek meg az oldalon.
Next PC upgrade: 2022
Ebben élek mióta megszülettem, megszoktam.
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17