Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miéertt a wc3 kockaemereivel lehet azonosulni? 😛PP

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

ollie
A helyzet, hogy a multi amivel játszottál csak beta verzió, szóval abból ne sok következtetést vonj le.

RangeR
Ez nem lesz riválisa a Warcraft 3-nak, ez már akkor sikeres lesz, ha 2 hónap múlva a késve érkezõ magyar kiadáson kívûl egyetlenegy ember még fog vele játszani... nehogy rivális...

RangeR
Húúú, emberek, játszottam párat ezzel a multi-demoval. Nem kell neki ram, nekem 512 van, 6 játékossal az teljesen elég. De nem is ez a baj, ennél rosszabb hangeffektusokat életemben nem hallottam, amikor bázis támadás van, az egyszerûen minõsíthatetlen, ilyen pocsék hanghatások ninsenek is! Pedig itt vannak... az empire-vagy-human vagy melyik fajnak az unitportréi azok kritikán aluliak, annyira unszimpatikus minden pofa, hogy nincs az az élõ ember, aki ezekkel azonosulni tud és szívesen irányítgatja õket. Az easy AI azonnal támad, természetesen ki lehet védeni, de kényelmes, grafikában gyönyörködõs, fejlesztéseket végignézõs játékmenetre senki ne gondoljon, egy fejvesztett, kaotikus rohangálás, utángyártás versengés lesz az egész, azt kell gyártani, ami a cursor útjába esik milisecondum alatt, különben vége. Pontozás 5-ös listán= 2. A Warcraftnak ez az árnyéka fölé sem tud némi fényt vetni sajnos.

Esrohnoil
Ez volt már...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Serpa
450 mega, és állítólag nagyon sok ram kell, 2nél több ember esetén.

Serpa
MP demo

aki kiprobálja, írhatna pár sort ...

ollie
Pont ez az, a wc3 is késett pár évet, gondolom azért, hogy kiegyensúlyozzák a játékot. És ez a folyamat még a megjelenés után is folytatódott. Ebbõl látszik, hogy nagyon nehéz 2-nél több fajt kiegyensúlyozni, akár évekbe is telhet.

jah, de a kezdésnél nem volt ilyen, hogy tier1 kinyirja tier3 karit...
meg blizz nagyrészt csak bugot javít... a patchek elhanyagolható része csak balance 😊)

ollie
végül is a blizzardnak is évekbe telt a wc3-al... 😊))

de csak singleben... multit képtelenek normális balanszba hozni... 😞

grebber
Szerintem nem fogsz csalodni benne mert nagyon jó kis game lesz ez.

Next PC upgrade: 2022

már sokat hallottam erröl a játékrol, megláttam a demot és már szedem is! ki is probálom minnyá csak szeggye mááá le! 😊

belemerültem az emberekbe (empire) is, és az a helyzet, hogy nekik jól meg vannak csinálva az ikonok ^^
viszont az rettentõen nagy hiba, hogy a varázslatokat nincs idõ elnyomni...
egyébként nagyon inbalanced még a game (priest olyan gyorsan gyógyít, hogy csak lestem ^^), meg tier3 as egységeket szétütik a tier1 esek...

ez nem csak nekem tünt fel, és forumon nyomatják ezeket ^^

ollie
Ezeket szerintem a fejlesztõknek kéne megírnod, ha már bétatesztre jelentkeztél. 😊)))

nna, most hogy jól beleéltem magam a closed betába, kis vélemény:
Grafikailag a multi mapok nekem nagyon üresnek tünnek, meg felépítésileg se az igaziak
játékmenetet illetõen rettentõen hasonlít az scre (nagyon pozitiv 😊), de a rengeteg fejlesztés ikon nagyon elrontja... valahogy össze kéne fogni öket (3 fejlesztés belefér 1 ikonba (ugyanugy ahogy a fegyver upba). a masik ilyen negativum, az hogy az emberek noha nagyot sebeznek, az energiájuk lóf*sz... pillanatok alatt behal egy egész sereg
hangokról nemtok beszélni, mert éppen be van szarva 5.1 em...
a netes chat/kreálás rendszer se rossz(a war3-as nagyon idegesítõ dolgok itt nincsenek(pl. custom game keresésénél/kreálásánál ugyanúgy látni a chatet), viszont az elrendezésen lehetne javítani
most így hirtelen más nem jut eszembe, majd késõbb

Esrohnoil
Vmi hír? ...v. már a fullot nyomjátok? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Serpa
na szép ...

most mi lesz ?
kuka ?

Esrohnoil
Nincs húzva semmi.

ollie
Attól is lehet, hogy esetleg húzva van a memcsid és/vagy procid.

Esrohnoil
pff...
Közlöm h. nálam a bétateszt indítófile-ja crc-error-os.

grebber
Én nem bétázok engem már e ademó is meggyõzõtt.

Nekem nem nagyon akar lejönni a File Planetrõl. Nem tudtok valami mást ftp-t ahol fent van?
ollie
Szal megnyugodhattok, a betaban tutira van képlopási lehetõség, hiszen a készítõk érdeke, hogy tudj képet lopni ha valami bugot találsz. Képlopás nélkül nem sokat érne a betateszt.

Atomvillanás
Ezzel a progival tudtok gamekbõl videót és képeket is kilopni miközben játszotok vele:Fraps

ollie
Én jelentkeztem, és elkezdtem tölteni, de aztán olvastam, hogy multiplayer beta, ahhoz meg nincs kedvem...

Serpa
print screen
😊

nem hiszem, hogy letiltanák.

Esrohnoil
vmi jo screenlopó progit tudsz?
nem tom vmelyik gombbal lehet-e majd képet csórni.

Serpa
ok.

'akko várom a jelentést.
😊

Esrohnoil
nincs, ez az egy volt EUs.

Serpa
úgyértem hazai ftp.

Esrohnoil
Ez csak teszt. Szal csak 1-féle van, nem tom milyen.

Serpa
magyar nincs is ??
elvégre hazai fejlesztés.

Esrohnoil
Ha sikeresen lejön, ígérem még holnap megnézem milyen.

Esrohnoil
van egy olyan szerver ami UK. Az volt legközelebb földrajzilag, de majdnem mindegy sztem, ennél is egy órát kellett várnom h. elinduljon.

Serpa
én nem jelentkeztem.

honnan töltöd ?

Esrohnoil
Ja és state-hoz beírtam h. Hungary.

Esrohnoil
Egyenlõre semmi, úgy 4-5 óra alatt talán lejön.
Egy exe file az egész.
Másnak nem engedi tölteni?

Serpa
vmi olyasmi.

txt van mellette ?

Esrohnoil
Mármint shot kell majd belõle?

Serpa
várom a képeket.

Esrohnoil
Már töltöm lefele...
Majdnem 500 mega.

Atomvillanás
Elindult az Armies of Exigo Betája,itt lehet jelentkezni:Armies of Exigo Beta

Serpa
"Armies of Exigo megjelenés + dobozkép !

Oszlik a köd az Armies of Exigo premierje körül: a magyar Black Hole Games remek fantasy RTS-e kis hazánkban október huszonkettedikén (ha jól látom a naptárt, akkor pénteki nap) fog megjelenni - ennek megfelelõen az elõrendelések október huszonegyedikén lezárulnak. A megjelenési idõponttal párhuzamosan befutott a játék végleges dobozterve is - érdemes vetni rá egy pillantást, szerintünk piszok jól néz ki.
Nem ismered az Exigot? Próbáld ki a nemrég megjelent single player demót, töltsd le a játék hangulatos introját - az egyjátékos demó végignyomása már csak azért is javallott, mert a hírek szerint hamarosan egy jófajta multiplayer demonstrációt is kézhez kapunk."

by 576.hu

grebber
Armies of Exigo: Tûzvihar

Sogun, 13:37 - Játék: RTS

(Gamers Hell) Gyönyörûszép képekkel bõvült a magyar fejlesztésû Armies of Exigo weboldal. Az Electronic Arts gondozásában megjelenõ fantasy RTS-ben a mélysötét lényeivel, sötét elfekkel és 'anti-paladinekkel' (fallen knight) nyomulhatunk. Rajtuk kívül még az emberlovagok, elfek és varázslók, valamint a bestiák, tehát ogrék, trollok és gyíkfajzatok irányíthatók. A komoly hangvételû dark-fantasy stílust képviselõ tömeghent-mészár játékban föld alatti barlangokon keresztül hátba támadhatjuk a felszínen gyanútlanul herregõ ellenfelet. Baj csak akkor van, ha az ellenség a földmélyét kihasználva megkerüli védõvonalainkat. Ez esetben még mindig felrobbanthatjuk a bázisunkhoz vezetõ hidakat, majd rettenetes erejû csatamágusainkkal tûz, jég és villámvihart zúdíthatunk a haláljelölt ellenségre.

Multiplayer módok: Melee, King of the Hill, Mission, és Free-for-all. Az Exigo érdekessége, hogy a Battle Mageshez hasonlóan kegyetlen durva artifaktokat nyomhatunk karaktereink markába, így elképesztõ mértékben megnöveljük pusztító erejüket.

Fejlesztõ: Black Hole Entertainment (Budapest)
Kiadó: EA
Megjelenés: kora õsszel

info:Hardwired

További nyolc képet nézzétek meg az oldalon.

Köszönöm, de nem kell sajnálni. 😊
Ebben élek mióta megszülettem, megszoktam.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Azert varjuk meg a veglegest! Jo lesz ez!

HuAn82
A memória teleszemetelés szerintem is igaz. Másrészt ha nem magyarok keze lenne benne, akkor a többség szvsz nagyívben lesz@rná mint felejtõs klón. Ettõl függetlenül egynek elmegy...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

magus
A családi hátteredet õszintén sajnálom, csak amit mondtam.