Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
>Generalsba lehetett fold ala menni ?!
Nem a földalatti barlangrendszerre gondoltam, csak volt az araboknak ilyen lejáró, amibõl bárhol a térképen feljöhettek.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Generalsba lehetett fold ala menni ?!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szóval ezért én nem kezdem ki, hogy mi mire hasonlít...
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" ™
lécci.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Picit unalmas, hogy túúúl hosszan tõlt. Nem értem, hogy miért kell játék közben is load után újra betõlteni a teljes mappot. Sok helyen ezt megoldották úgy, hogy pl. csak a karaktereket és az építhetõ épületek tõltik újra be, ezzel gyorsítva a tõltést.
Magyar változatban meg kib@szott idegesítõ a "törlés" gomb a betöltés mellett. A cirkálmányos betüknél néha elég nehéz kivenni, s reflexbõl való klikkelésnek eset áldozatul már játékállásom. Még csak rá sem kérdez, hogy tuti tötölni akarod? 😞
A játék egyébként kellemes, bár õszintén megmondom, hogy picit többet vártam tõle. Ami nálam sokat ront a képen hogy vadul csal a gép. Történt pl. még a 4. pályán az emberekkel (30 percig kell véddeni a várat), hogy a nagy katapult (vagy ágyú?) lábánál levõ vadak táborát szétzúztam, hogy onnan ne jöjjön támadás. Se épület, se ember, egyszer csak a semmibõl a semmi közepén, illetve pont az ijjász seregem kellõs közepén megjelent egy új serege az ellenségnek böszme nagy góliátokkal meg mindennel. Hát az ijjpuskások meg nem a közelharcról híresek ugye... Lényeg a lényeg elég idegesítõ, hogy csak úgy a semmibõl "termelõdnek" nagy számban az ellenség egységei. Még azt is jobban elfogadnám, ha térkép szélérõl masiroznának be, de nem, csak úgy hipp-hopp lesznek... 😞
Na ennyit a negatívumokról (egyenlõre), a játék grafikailag szinte tökéletes, gyors a motorja és eddig bugokat sem találtam. A magyar szöveg jó(?), hogy van, de picit magyartalan 😊. A kimondott hõsök nekem hiányoznak, de kárpótol érte a ragyogó csapat szervezhetõség, s talán pont ez a legnagyobb elõnye a játéknak, hogy a szuper csapatok mozgásánál elõre mennek a közelharci emberek, s az ijjászok és papok csak mögöttük "kullognak". Ja, de ezt már írtam is itt... 😉
aox hun szoba vagy mi
Tudnatok adni egy cd kulcsot?
elöre is köszi!
war3-nál jobb? 😊
\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"
Mirõl van szó amúgy? Már csak a gyengébbek kedvéért... <#miaz>#miaz>
jah meg van Muta harass is... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
De oszinten nem vagyok elajulva ettol a jatektol. Pedig nagyon War3 fiilingje van 😄
Eskuszom mintha a War3 jaccanam csak kicsit mashogy ... aze' ez talan kicsit durva 😄
Ha odaviszed a képet, ahol pl. a parasztok vágják a fát akkor annak jelentõs hangi aláfestései is van...
Ez normalis hogy nem halaccik ahogy dolgoznak!??
Hogyan és honnan?
Én felépítettem mindent, mindent kikutattam, de csak papot, pikeman-t, sima kardost és ijjászt tudok gyártani....
Mondjuk van egy közelharci csapatom, és van egy ijjász csapatom, ha összerekoom öket egy szuper csapattá (F1), akkor mozgásnál mindig a közelharciak mennek elõl, s mögöttük az ijjászok, s ha megérkeznek a célterületre, akkor is így állnak fel. Hogy ezt én mennyire hiányoltam eddig egy csomó RTS-bõl...
Olyan mintha nem is magyarok csinálták volna.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Nem baj az ha egy picit kell néha gondolkodni, nem mint a legtöbb játékban - ész nélkül. Sztem jobb mint a BFME, ahol pár scriptre ráaggatták a forradalmi újítás jelzõt... pff.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kinyírtam 700 ellenfelet úgy h. 2 csapatot raktam egy nagyobba össze, és szép lassan minden támadás után mentem elõre egy kicsit.
Ha kiadod a parancsot a katonáidnak h. tartsák a pozíciójukat, nem császkálnak el és nincs gond. Az ellenfél bázisainál össz 5 db katonát vesztettem, azt is csak azért, mert elõször nem használtam a pozíciótartást. Lovag elöl, mögötte 10 íjász, aztán a varázsló és 5 pap:
jöhetett utána bármi. Ja és tornyot egy darabot nem építettem. 700 ellenfelet nyírtam ki és kb. 20-on párat vesztettem össz.