Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

áá semmi hárdkór starcraftos kifejezések... <#hehe>

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

van benne valami..., de ettõl még csak egy sima wc3 klón szvsz ha nem egyszerre jönnek ki nekem akkor se teccet volna jobban...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Phoenix007
Már csak megnézem magamnak ezt a BfME-t.

>Generalsba lehetett fold ala menni ?!

Nem a földalatti barlangrendszerre gondoltam, csak volt az araboknak ilyen lejáró, amibõl bárhol a térképen feljöhettek.

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Sephi
Itt barataim az a legnagyobb baj hogy egyszere jott ki a LOTR:BFME -el es hat az utobbi learnyekolta 1000-el 😞

Generalsba lehetett fold ala menni ?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

tök jó hogy szintet lépnek a katonák azt kapnak ilyen aurákat 😊

3P
Komolyan nem értem, hogy miért ez a téma, hogy mit honnan loptak. Mint ahogy az elõtem szóló is írta, ma nehéz eredeti játékot csinálni. Fantasy RTS-ben minden hasonlít egymásra. Vannak benne papok, ijjászok, lovagok, mágusok s ellenük vamlami szörny "hadtest", többnyire orkokkal, ogrekkal, trollokkal, sárkányokkal az élen. A fantasy alapjai már rég ki lettek találva, s a blizárd is abból merített, mind sok más játék. Természetes, hogy van hasonlság az EXIGO és a WC3 között, és? A mûfajuk azonos, így nem kell csodálkozni. Sokmindenben több is tõle, és sok mindenbna kevesebb is, szóval másabb. Fantasy RTS esetén nem tudom, hogy ki mire számított, de ha géppisztollyal rohangáló farkasemberre és és lézerkarddal hadonászó grál lovagra, akkor az nagyon "elnézte a címet".
Szóval ezért én nem kezdem ki, hogy mi mire hasonlít...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Phoenix007
Na ja ... Totál WarCraft 3 , csak ez legalább szép. Viszont ha jobban belegondolunk, nem csak a WarCraftból loptak ötletet, van benne egy kis StarCraft is, némi Diablo, meg egy csipetnyi LotR. És az alagutas móka a Generals-ból... Szóval mondhatjuk, hogy összelopkodták az egészet, de ha más szemszögbõl nézzük: próbáljon ma még valaki újat kitalálni...

jah énis igy érzek... :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én csalódtam a játékban. Nem több ez a játék sem mint egy Warcraft koppintás, sajnos 😞
I.C.ram
Jaja. A törlés gombot egyszer én is Töltésnek néztem...
Phoenix007
nekem sincs, ezért kérdeztem ... szóval mirõl is beszéltetek?

szerintem meg fingod sincs mirõl beszéltünk... 😛

Xbox,PS2,Gamecube->Multimedia&Gaming, akkor PC minek? jah max forum,DVDiras,Starcraft ennyi... :Ð | \"Ott a pont!\" &#8482;

thx! <#worship><#worship><#worship>

3P
HBNN-WGET-QTB6-RLKB-GRLD

egy serialt nem tudna vki adni?
lécci.

3P
Memória mennyi van neked a gépben?

Sephi
Nalam pl max 4 masodpercet tolt..

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

3P
Quick Save nincs a játékban, illetve quick load?

Picit unalmas, hogy túúúl hosszan tõlt. Nem értem, hogy miért kell játék közben is load után újra betõlteni a teljes mappot. Sok helyen ezt megoldották úgy, hogy pl. csak a karaktereket és az építhetõ épületek tõltik újra be, ezzel gyorsítva a tõltést.

Magyar változatban meg kib@szott idegesítõ a "törlés" gomb a betöltés mellett. A cirkálmányos betüknél néha elég nehéz kivenni, s reflexbõl való klikkelésnek eset áldozatul már játékállásom. Még csak rá sem kérdez, hogy tuti tötölni akarod? 😞

A játék egyébként kellemes, bár õszintén megmondom, hogy picit többet vártam tõle. Ami nálam sokat ront a képen hogy vadul csal a gép. Történt pl. még a 4. pályán az emberekkel (30 percig kell véddeni a várat), hogy a nagy katapult (vagy ágyú?) lábánál levõ vadak táborát szétzúztam, hogy onnan ne jöjjön támadás. Se épület, se ember, egyszer csak a semmibõl a semmi közepén, illetve pont az ijjász seregem kellõs közepén megjelent egy új serege az ellenségnek böszme nagy góliátokkal meg mindennel. Hát az ijjpuskások meg nem a közelharcról híresek ugye... Lényeg a lényeg elég idegesítõ, hogy csak úgy a semmibõl "termelõdnek" nagy számban az ellenség egységei. Még azt is jobban elfogadnám, ha térkép szélérõl masiroznának be, de nem, csak úgy hipp-hopp lesznek... 😞
Na ennyit a negatívumokról (egyenlõre), a játék grafikailag szinte tökéletes, gyors a motorja és eddig bugokat sem találtam. A magyar szöveg jó(?), hogy van, de picit magyartalan 😊. A kimondott hõsök nekem hiányoznak, de kárpótol érte a ragyogó csapat szervezhetõség, s talán pont ez a legnagyobb elõnye a játéknak, hogy a szuper csapatok mozgásánál elõre mennek a közelharci emberek, s az ijjászok és papok csak mögöttük "kullognak". Ja, de ezt már írtam is itt... 😉

rezsofiz
Zsír nagyon a game, fõleg az introja volt ami megfogott, na az valami brutális.

sazl : c

ez az amit én sem találtam 😊

nemjon valaki jatszani?

engem felenged a serverre multiban de egyedul vagyok fent?
aox hun szoba vagy mi

sziasztok!
Tudnatok adni egy cd kulcsot?
elöre is köszi!
na én is megnézem milyen is let valojában 😊
war3-nál jobb? 😊

Phoenix007
Hja, akad ... de inkább ne lenne...

Sephi
De ti mirol beszeltek? Van benne magyar felirat ?😄

insp
Nekem is ilyen érzésem van. Valalmi hihetetlenül magyartalan a feliratozás.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

Sephi
Szerintem hulyek 😄

Phoenix007
>ah meg van Muta harass is...

Mirõl van szó amúgy? Már csak a gyengébbek kedvéért... <#miaz>

LOL!
jah meg van Muta harass is... <#idiota><#idiota>

Sephi
Jo persze ossze nem hasonlithato fiiligben a War3-mal.

Sephi
Hat nekem nincsen sajnos 😞

De oszinten nem vagyok elajulva ettol a jatektol. Pedig nagyon War3 fiilingje van 😄

Eskuszom mintha a War3 jaccanam csak kicsit mashogy ... aze' ez talan kicsit durva 😄

3P
Nam normális!
Ha odaviszed a képet, ahol pl. a parasztok vágják a fát akkor annak jelentõs hangi aláfestései is van...

Sephi
Gyerekek az elso palyan vagyok es a parasztok dolgoznak de semmi hang nincs!

Ez normalis hogy nem halaccik ahogy dolgoznak!??

Tepet
jah orkok bázisa közepén van, nem mint egység hanem mint épület

3P
Katapult a 3. pályán???
Hogyan és honnan?
Én felépítettem mindent, mindent kikutattam, de csak papot, pikeman-t, sima kardost és ijjászt tudok gyártani....

Phoenix007
Szóval hogy lehet az embereket visszahívni a csatából?

ollie
Lehet, hogy nem is. 😄DD

3P
Játszogatok a játékkal, de van ami hihetetlenül tetszik benne, amit eddig csak kevés helyen láttam, mégpedig az inteligens alakzat.
Mondjuk van egy közelharci csapatom, és van egy ijjász csapatom, ha összerekoom öket egy szuper csapattá (F1), akkor mozgásnál mindig a közelharciak mennek elõl, s mögöttük az ijjászok, s ha megérkeznek a célterületre, akkor is így állnak fel. Hogy ezt én mennyire hiányoltam eddig egy csomó RTS-bõl...

Esrohnoil
A magyar feliratozás vmi hihetetlen gagyerák. 😊
Olyan mintha nem is magyarok csinálták volna.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Ja és ha megvan a katapult, beállsz elé védekezni, azzal meg szétnyomod az egész bázisát. Nem is kell odaküldeni senkit. Aztán csak annyi a dolgod h. szépen besétálsz a városba.
Nem baj az ha egy picit kell néha gondolkodni, nem mint a legtöbb játékban - ész nélkül. Sztem jobb mint a BFME, ahol pár scriptre ráaggatták a forradalmi újítás jelzõt... pff.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
3. pálya egyszerû.
Kinyírtam 700 ellenfelet úgy h. 2 csapatot raktam egy nagyobba össze, és szép lassan minden támadás után mentem elõre egy kicsit.
Ha kiadod a parancsot a katonáidnak h. tartsák a pozíciójukat, nem császkálnak el és nincs gond. Az ellenfél bázisainál össz 5 db katonát vesztettem, azt is csak azért, mert elõször nem használtam a pozíciótartást. Lovag elöl, mögötte 10 íjász, aztán a varázsló és 5 pap:
jöhetett utána bármi. Ja és tornyot egy darabot nem építettem. 700 ellenfelet nyírtam ki és kb. 20-on párat vesztettem össz.

magus
Van lingrush, vagy rifledrop?😊

a jobb is kézenfekvõ, nézõpont kérdése... 😊

CrucifX
Köszönöm!

GaVino
Átkozott magyar feliratok!! A nyolcadik küldetésnél járok, játszok már egy ideje, és mentek egy kockázatos partraszállás elõtt. Nem sikerül levernek, mint vak a poharat. Mondom ok, betöltés baloldali ikon töltés, ráklikk erre eltûnik a mentésem. mi van? jobban megnézem azokat a cirkalmas betûket, hát törlés az, és nem töltés.. ARghh! De miután rámegyek arra hogy visszatöltés miért raknak törlés ikont baloldalra amit kézenfekvõ megnyomni???

Phoenix007
1 Giga

CrucifX
Srácok, vki megmondaná, hogy telepítéskor mennyit eszik a winchesterrõl?

Phoenix007
Aztán arra van-e valami trükk, hogy a túlbuzgó katonáimat vissza tudjam még hívni a csatából, mikor már ronggyá verték, nehogy meghaljon. Na meg ugye már akkor sem lehet õket visszahívni, mikor egyáltalán meglátnak valami rosszarcú orkot, rögtön nekikrohannak. Így veszítettem el az ominózus 3. küldetést. A lovas fickó berohan az ork táborba és nem bírom onnan kicsalogatni.

[Jakuza]
Mert a releaset osztalyozzak igy.
Valakinek nem tetszik a klon, valakinek nem tetszik a loader.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.