Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Phoenix007
Hja, amúgy meg az a probléma ezekkel a pauzolgatós stratégiákkal, hogy ezzel a multiplayer lehetõség agyon is van csapva...

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Phoenix007
Mondjuk kóstold meg a Panzers-t, az is nagyon príma, lehet benne pauzolni, és még ráadásul RTS is. Túl sok ilyet nem ismerek, mondjuk az X-com sorozat, de az már azért más tészta.

akkor inkább ne standard rtsel probálkozz hanem inkább valami hardcoreabb stratégiával, esetleg egy körökreosztottal...
amugy ebben énis egyetértek hogy jó ha hagyák az embert gondolkozni hagyni..., az má más kérdés hogy pont ez a két game az amihez gondolkozni azt nem kell csak point and click az egész :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Tepet
ceas sztm akkor neked nem valók az rts gamek, mer eza lényeg bennük

Hát szvsz se egy nagy durranás, habár mindenki oda volt meg vissza töle, fel is raktam, erre meg semmi különös. A LotR:BfME-nél valóban jobb egy paraszthajszálnyival. Egyébként mindkét game legnagyobb hibája az a rohadt pause gomb, ebben funkciótlan, a BfME-ben meg nincs is semmilyen. Utálom, ha nem hagynak gondolkodni és csak ide-oda kapkodás van az egészböl. Erre mondhatnánk azt, hogy a valóságban sincs pause gomb, de erre meg azt mondom, hogy a valóságban nem kell 20 helyen lenni egyszerre.
Esrohnoil
Singleben azért sztem kevés h. csak 4 szintet léphetnek a katonák.
Na meg a fõhõsök is léphetnének.
A lovag a 3. küldetésben nálam több mint 200 orkot nyírt ki egyedül...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Én sem értem, hogy miért kell fikázni a játékot. Sztem a LOTR játéknál sokkal jobb(csak meg kell nézni az Nforce szavazatokat), élvezhetõ, jól kidolgozott. Eredeti ötlet nincs sok benne, de nagyon jól lopkodtak mindenhonnan.a hõst azért sajnálom hogy kihagyták, meg az üres rublikákat a varázslatoknál, fejlesztéseknél kitölthették, volna, de gondolom majd egy kiegészítõben....moneymoney
Phoenix007
Na ja, tényleg. A hõsök! Mondjuk nem volt az annyira rossz War3-ban, de nekem se hányoznak 😊 Azzal nekem az volt inkább a bajon, hogy grafikailag már akkor is lemaradott volt, minkor kiadták. Az exigo viszont ûûûûber!

Megkérdezném mégegyszer: egy állásmentést a végérõl küldene nekem valaki?

Igen, tenyleg nincsenek hosok multiban😊.

Methylisocloro
Lehet hogy az utobbi évek legjobb RTS-e? Csak azért mondom mert nem töröltem le 10 perc után a gépemrõl<#crazya>
Még a WarcraftIII-t is üti mert itt nincsenek azok a hüje hõsõk. Legalábbis még nem láttam egyet sem - ez tényleg igy van?
Videók tényleg szuperek.

Phoenix007
>igazat szólsz! télleg jó lett. a videói pedig számomra minden eddigit ütenek.

Na hát errõl van szó! Hát qrva jó a game, stratégiailag is rendben van! A Generals-t is imádtam, de multiban elég mókás volt. Ez viszont - úgy tûnik egyelõre - teljesen jól össze van rakva.

Egy állásmentést tud valaki küldeni nekem? Nincs most idõm végignyomni, de a videókat nagyon megnézném.

Meg még mindig nem tudom, hogy screenshotot hogy kell csinálni. Azt elárulja nekem valaki?

Thx!

Nagyon köszönöm nekem is bevált ez a aserial!

\" örökké nem eshet.... \"

nekem ezzel ment...

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

hi
HBNN-WGET-QTB6-RLKB-GRLD

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Hali skacok!

Nem tudna valaki dobni egy serialt a hun változathoz?

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"

Sephi
Ezt alairom!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

-e
(már fárad az ember 😄 )

<#eljen>
igazat szólsz! télleg jó lett. a videói pedig számomra minden eddigit ütenek.

Tepet
hát srácok nem tom, tudnak itt az emberek mást csinálni mint fikázni a gamet mer ezvan kb bfme forumon is miközbe sztm mind2 nagyon kewl lett. bfme inkább hangulat és látvány játék (mint kb generals is volt) mig aox stratégiai lett. inkább dicsérnünk kéne hogy magyarok megin mekkorát alkottak amcsi szarokhoz képest.

hangok - nahát igen.. ezek a fegyvercsattogások nagyon gagyik

Bár én is azt mondom ez egy igen jó próbálkozás, de van egy nagy gondom vele. A 3. missioban(katapultos) szépen törtnek rám az ellenfél hordái, a végén sokszázas bodycount. Viszont a többi missionben olyan mintha le lenne kapcsolva az ai, mert nem termel egységeket és ha jól láttam néhol még csak nyersanyagot sem gyûjt. Pályánként fél óra? Mi ez? Nektek ez nem tûnt föl?

Phoenix007
Áhh ... jó'van ... akkor most a BFME-t szapulja mindenki? Azt lehet! De az Exigo egy igen jól sikerült játék - szerintem. Csak a hangokkal nem vagyok igazán kibékülve, de a többi nagyon össze van rakva.

3P
Elnéztem, hogy melyik játékra írta, természetesen nem a BFME-re céloztam... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

3P
Megkövetlek! Bocsi.
Csak meló helyen voltam azt épp picit fel voltam húzva, de ez nem mentség... 😊

Abban viszont egyetértünk, legalább is nekem sem jött be az a játék. Ez van...

Sephi
Te el vagyol tajolodva baratom. En a BFME-rol mondtam hogy xszar es nem az Exigo-rol 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

BFME jobb mint a war3? Ezt most hallom eloszor😊.

3P
Bocs elgépeltem a neved Sephi! Tényleg bocs!

3P
Spehi!

Lehet, hogy neked nem tetszik a játék, de áruld már el, hogy mitõl ilyen szar?
Szerintem sok mindenben jobb a WarCraft 3-tól. Van amiben elmarad, de hogy ilyen kijelentést tegyek az azért több mint erõs!

Sephi
Pontosan.

En meg nem probaltam, de egyesek szerint a BFME-nel inkabb a promora koncentraltak mint magara a jatekra😊.

Phoenix007
Mármint hogy érted ezt? Annyira sz*r, hogy a Blizzard nem adna ki ilyet?

Sephi
Hat a Blizzard az Blizzard es nem adna ki egy ilyen jatekot soha az eletben. De valo igaz hogy ha a Blizzard adta volna ki akkor jobban fogyott volna de igy is utogeti az alomhatart.

tuti! 100%

Phoenix007
Na ja, hát igen. Mondjuk ezt így ahogy van, kiadhatta volna a Blizzard is WarCraft 4 néven, akkor biztos ötször annyi fogyna belõle...

a reklám

Phoenix007
Milye nagyobb a BFME-nek???

TDC Geronimo
hi
a warez verzióval lehet neten játszani?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sephi
En sem. Egyaltalan nem ezt vartam. De nagyob hire hamva van a BFME-nek mint az Exigonak sajnos 😞

Esrohnoil
BFME sztem nagyon szar lett. Én nem ezt vártam.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Phoenix007
Aha ... de utána több másik parasztnál megnéztem, azoknál is ugyanúgy villogott, de tuti nem nyomtam meg ennyiszer véletlenül a B-t.

A várvédõs küldetésnél mi a túrót kell csinálni az ork tornyokkal? Merthogy a katapultomnak sok értelmét nem láttam. Ugye rosszfelé van beállítva, meg rövid a hatótávja is... Szóval ott mi a túrót kell csinálni? Elég gennyes egy küldetés...

jaj Bocikam,kugy man nekem egy tiszteletpeldanyt pls!
<#idiota>
keress ts-en
<#papakacsint>

Akkor villog a keret, ha megnyomod a building elovalaszto gombot. Ha jol emlekszem alapbol a "B". Ezutan hotkey-el ki tudod valasztani az epitendo epuletet.

Valszeg be van nalad kapcsolva az attackmove jobb klikkre. Kapcsold ki es siman el lehet huzni az egysegeid.

Phoenix007
Kettõ kérdésem lenne:
-Hogy tudok ScreenShot-ot csinálni? (És azt hova menti?)
-Mit jelent az, amikor az ork Alattvalónál az építhetõ épületek ikonjai körül pirosan villog a keret?

Valakitényleg megírhatná hogyan lehet a harcbólvisszahívni az egységeket. Szerintem nem lehet. Ha már harcolnak akkorott maradnak.Ilyen buzi megoldást beletenni. Nemértemmiért kell elrontani ezzel egy jónak igérkezõ játékot.
LOL
I.C.ram
Volt a másik japán vagy valami távolkeleti szenny RTS is, abban votl elöször ilyen dungeon-rendszer szvsz. Mi is votl a neve? Abban is orkok meg emberek voltak.
Vorpal
gagyi... meek lotr battlezni

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

Phoenix007
Ja tényleg, igazad van ... csak a Generals egy "kicsit" frissebb élmény, azért jutott eszembe hamarabb.

Sephi
Jo a de a Generalsba nem lattad ahogy mesz a foldallat ugyertem nem volt kulon rendszr. Starcraft-ba is volt ilyen a Zergeknek amirol te beszelsz 😄

Phoenix007
>áá semmi hárdkór starcraftos kifejezések...

Jahh, mint az egybeember (archon), a pondró (reaver), az öregember (dark templar), csámpás rozi (goliath), a motoros (vulture), és a mamut (ultralisk)? <#idiota>