Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
amugy ebben énis egyetértek hogy jó ha hagyák az embert gondolkozni hagyni..., az má más kérdés hogy pont ez a két game az amihez gondolkozni azt nem kell csak point and click az egész :/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Na meg a fõhõsök is léphetnének.
A lovag a 3. küldetésben nálam több mint 200 orkot nyírt ki egyedül...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Megkérdezném mégegyszer: egy állásmentést a végérõl küldene nekem valaki?
Még a WarcraftIII-t is üti mert itt nincsenek azok a hüje hõsõk. Legalábbis még nem láttam egyet sem - ez tényleg igy van?
Videók tényleg szuperek.
Na hát errõl van szó! Hát qrva jó a game, stratégiailag is rendben van! A Generals-t is imádtam, de multiban elég mókás volt. Ez viszont - úgy tûnik egyelõre - teljesen jól össze van rakva.
Egy állásmentést tud valaki küldeni nekem? Nincs most idõm végignyomni, de a videókat nagyon megnézném.
Meg még mindig nem tudom, hogy screenshotot hogy kell csinálni. Azt elárulja nekem valaki?
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
HBNN-WGET-QTB6-RLKB-GRLD
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
Nem tudna valaki dobni egy serialt a hun változathoz?
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
(már fárad az ember 😄 )
igazat szólsz! télleg jó lett. a videói pedig számomra minden eddigit ütenek.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Csak meló helyen voltam azt épp picit fel voltam húzva, de ez nem mentség... 😊
Abban viszont egyetértünk, legalább is nekem sem jött be az a játék. Ez van...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Lehet, hogy neked nem tetszik a játék, de áruld már el, hogy mitõl ilyen szar?
Szerintem sok mindenben jobb a WarCraft 3-tól. Van amiben elmarad, de hogy ilyen kijelentést tegyek az azért több mint erõs!
a warez verzióval lehet neten játszani?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A várvédõs küldetésnél mi a túrót kell csinálni az ork tornyokkal? Merthogy a katapultomnak sok értelmét nem láttam. Ugye rosszfelé van beállítva, meg rövid a hatótávja is... Szóval ott mi a túrót kell csinálni? Elég gennyes egy küldetés...
<#idiota>#idiota>
keress ts-en
<#papakacsint>#papakacsint>
-Hogy tudok ScreenShot-ot csinálni? (És azt hova menti?)
-Mit jelent az, amikor az ork Alattvalónál az építhetõ épületek ikonjai körül pirosan villog a keret?
LOL