1495
  • keeper2
    Nah, ma kivégeztem a single módot. Hát, mit ne mondjak, azért igen erősen érződnek egyes helyeken a kemény lopások starcraftból és warcraft 3-ból. Egyébként, a végső filmben már rágyúrtak a kiegészítő vagy a folytatás témájára. Eléggé nyitva lett hagyva a történet, ebből még bármelyik nép kijöhet győztesen. Viszont ami brutális volt, az a bugok. az 1.20b javítással együtt kb 40 alkalommal vágott ki a desktopra, és két alkalommal kifagyott a gép. Lehet, hogy ez már az én paranoiám, de valahogy úgy éreztem, hogy rendszerint, egy igen jól sikerült támadás után hajított ki, mielött még mentettem volna.
  • SASboy
    Igen szerintem is Andie :) Igaz,hogy az elején ledziadoltak ,de majd megoldom.Jó öreg trainerbarátok. :D
  • Andie
    Igen! Ezen énis elcsodálkoztam, mer az alapmozgásokat ugyan elmagyarázta, de pl az egységek támadási/védekezési lehetöségéröl, épületekröl, fejlesztési lehetöségekröl, stb abszolute nem ejtett szót :) Hát, egy kicsit el lett hanyagolva a tutorial, de mamár kétlem, hogy van olyan ember, akinek problémát jelentene egy ilyen játék irányitása :)

axei : trainert találtam, ezt ha a háttérben elinditod, tudsz aranyat, fát, stb "csalni", de sok értelme nincs úgy jáccani. Látod énis elakadtam a 4-es küldiben, azt a srácok mingyár lökték mi a megoldás. Igy izgisebb, mint cheattel végigtolni a gammát, kihivás nélkül.
  • SASboy
    őő megvan. a tutorial addig tart amig lem1 a pincébe?:$
  • Max Damage
    leszedni nem! Megvenni, na úgy már megéri - főleg a multi miatt :)
  • axei
    Hi

Valaki segítsen.Írjon már fel csalásokat.Nagyon megköszönném.
  • bazsi123
    nekem nagyon tetszett.

próbáld ki mindenképp!
  • SASboy
    Jó ez a game? Megéri leszedni szerintetek?
  • Esrohnoil
    Itt és itt nézz körül...
  • Andie
    Jaja, ott találtam néhányat, köszi.
    Valami látványosabb, fan-made dologra gondoltam. De max lövök egy shotot a fallen intróból :)
  • misaab@a
    www.blackholegames.com
  • Andie
    Nem tudtok valami jó kis wallpapert, lehetöleg a fallenekröl?
    Nagyon rákattantam
  • Esrohnoil
    Én azokat a küldiket bírtam nagyon amiken egy kisebb csapattal kellett végigmenni...
    Hiába, itt is meglátszódik h. RPG fan vagyok. :)
  • Esrohnoil
    Pedig az alap bogarakkal végig lehet tolni a Fallen kampányt. :)
    50 arany kell csak egyhez, semmi más, szal elég aranytermelésre menni, és mivel 1 helyet foglal csak 1, ezért csinálhatsz belőlük majdnem 200-at.
    Amint ez kész, fogod őket és berepteted az ellenséges bázisra. Landolás, aztán szétkapják maguktól.
    Érdemes legalább egyszer megnézni mennyi is az a 200 bogár.
  • Andie
    Igazatok volt, az ember küldetés gyerekjáték volt a 4. pálya után. Az utolsó pályán valami gixer is lehetett, mert nem támadott az ellenség. A parasztjai csak álltak, nem csináltak semmit. Nyilván az AI kicsit behüjült :)
    Nembaj, én szépen leszedtem mindenkit.
    Most ezekkel a Fallenekkel nyomom, hát nagyon burtál!! Iszonyat teccik ez a pofa, meg a sok bogár, nagyon bejönnek! hiába, diabloban is a necromanta volt a kedvencem :)
    Igaz most a második pályán, ahol a darkelf dominának kell segiteni, elvéreztem, mert egy egész egységem belerohant az ellenfél bázisába, mert nem azon az úton mentek, ahol én (alul). Mire észrevettem, szétszedték öket. Egyébként elég egyenlötlen a küzdelem, ezek a kis zöld bogarak, amik repülni is tudnak, szart sem érnek. Sebezni nem sebeznek, viszont cserébe 2 csapásra kipurcannak. Emez a köpö még csakcsak. Viszont az ellenfél kökemény, ezekkel a patkányon ülö gecikkel, meg a többi... Na majd holnap. Jóccaka!
  • agy667
    Ah. vegigjatszottam.
    A 36. palya utan kapott cinematics minden szivast megert!!!
  • Esrohnoil
    Ezzel csak az a gond, h. amire te gondolsz az sztem nem ogre, hanem troll, mert az dobál és regenerálódik. De majd kipróbálom a stratégiát.
  • Esrohnoil
    "Ezek a röpködö bárkák mitöl repülnek egyébként ? Se propeller, se héliumtartály..."
    Mágia :D
    Partraszállni meg akkor tudsz majd, ha légi egységekkel leszedtél már pár tornyot a szélén...
    Egyébként a 4. küldi után már csak a vége felé lesz húzósabb...
  • Andie
    Köszi a segitséget, végül sikerült úgy megoldanom, ahogy irtátok. A katapulttal eddig is löttem a feljárót, de iszonta nehezen tudtam rávenni az embereimet, hogy nem menjenek a golyók alá. Aztán nagy nehezen megtaláltam, hogy tudom visszahivni az embereimet a csatából, vagy ha meglátnak egy szörnyet, és neki akarnak esni, hogy lehet visszahivni öket! Be volt kapcsolva a "jobbegérre támadó mozgás", és ezért nem reagáltak mikor a földre kattingattam, hisz ott nem volt mit támadni, igy csépelték tovább az ellent.
    Úgyhogy igy már elé irányithatóak voltak a seregeim, tudtam taktikázni (hisz a visszavonulás emberemlékezet óta az egyik legjobb taktika - pl csapdába csalni az ellenfelet). Egyébként itt jegyzem meg, nagyon hiányzik az AOE sorozatból ismert "Stance", kár, hogy nem lehet beállitani védekezö állást, azaz ha bizonyos körben megközeleti az ellen a csapatokat, azok támadjanak, de utánna vonuljanak vissza eredeti helyükre. Itt ugye vagy támadnak észnélkül, rohannak ki a vakvilágba, vagy állnak egyhelyben, és amig meg nem ütik öket, nem mozdulnak (akkor is egyhelyben állva küzdenek). De ha már 2 centivel hátrébb áll egy ijász, az nem kezd el löni, amig öt meg nem ütik.
    No mindegy, a lényeg, hogy egyre beljebb haladva védekeztem, aztán észrevettem, hogy van egy útszükület egy helyen, igy odaállitottam vagy 30 embert (vegyesen, hátra ijászok, elöre kardos+pike-s), mögéjük vagy 5 papot, igy gyak. egyszerre csak 1-2 szörny tudott támadni, amit viszont az elöl harcolók + hátul az ijászok szépen irtottak. Ha elhullottak az elsö sorban állók, azonnal a helyükbe lépet a hátul tolongó tömegböl valaki :) A katapultot meg manuálisan irányitottam ide-oda, ahol épp a beözönlö szörnyek legnagyobb tömege volt
    A távolról hajigáló ellenséges katapultról meg teljesen el is feledkeztem :) A lényeg, hogy még a védelmet sem tudták áttörni (volt még vagy 5 emberem), mikor letelt az idö.

Most ott tartok, hogy ki kell szabaditani a varázslót egy távoli szigetröl, most kaptam légi egységeket, de egyenlöre nem tudok a távoli szigeten "partra" szállni, mert iszonyat túlerö van...
    Ezek a röpködö bárkák mitöl repülnek egyébként ? Se propeller, se héliumtartály...
  • agy667
    A Beast-el mindig az a technika nekem, hogy viszek 5-6-7 db Ogre-t (75-os demage) kovet dobalni, meg viszek "15?" db (1 full csapat) repkedost (pl. Wyvern, vagy manticore raider) legi vedelemnek. A repkedosokkel nem tamadok sosem, csak akkor ha legi betyarok tamadjak az 5-6 ogre-mat, tehat azokkal az ogre-k mogott lepkedek, es mindig Hold-olom oket (H betu), nehogy elkezdjenek elore rohanni.
    ezzel a ket csapattal siman szetszedtem 4 bazist is egymasutan. Az Ogre-k gyogyulnak, neha ha meghal 1-2 wywern, akkor azokbol hozok a bazisrol annyit, hogy meglegyen 1 full wyvern csapat. Ogre nem szokottt meghalni. Az otthoni bazist meg tornyokkal vedem a legiek ellen es kodobalo Ogre-kat HOLD-olok a tornyok melle, hogyha jon Beast Avanger-je, amikre a tornyok hatastalanok, akkor azokat az Ogre-k intezzek el.
    Ja, es szerintem nem erdemes kivarni mig az ellenfelnek elfogy az aranya. Mihelyt van 15 wyver + 6-7 ogre max pancellal, egybol tamadni kell.
  • Esrohnoil
    Az előtte levő, tehát Beast 8-as küldit hogy oldottad meg? :) Mert nálamnagyon erősek a bázisai az ellennek. Azt még nem próbáltam h. beállok védekezni és megvárom h. elfogyjon a nyersanyaguk, de az órákba telik...
  • sada67
    Én a következőt csináltam. A katapultot a lenti bejárat előtti kis részre irányítottam folyamatos lövéssel. A két bejárathoz folyamatosan fejlesztettem katonákat általában lándzsésat és ijjászt. A két egységet idővel úgy is lemészárolják és jönnének felfele. Az útba rengeteg örtornyot építettem, amivel kénytelenek küzdeni az ellenség monstrumai. Az erődökbe ijjászokat raktam. És a fenti kapuhoz sok-sok ijjászt telepítettem, meg persze papokat. És sikerült.
  • agy667
    Elakadtam Best 9. palyan.
    Ez az amikor a human-okkal vagyok szovetsegben
    es a human bazis mellett epul az en bazisom, kozben meg 4
    Fallen tabor kuldi a tamadokat.
    A fold felett levo 2 Fallen tabort lenyomtam.
    Az a gond, hogy a fold ala 2 helyen lehet menni:
    - vagy egy broken ruin a bal felso sarokban, ahol nem tud lemenni senki
    - vagy egy lift, amit a human-ok furtak a bazis mellett. Itt le tudnak menni a foldi egysegeim. De a repulo egysegek nem!!!
    Legi tamogatas nelkul azonban a lenti Beholderek fel perc alatt szetszednek.
    Probaltam gas-formaba valtani a repulo egysegeim, de ezek immunisak ra, nem mennek at gas form-ba.
    Hogy lehet az fold alatti bazisokat kiirtani? Please, help!
  • Esrohnoil
    Az egyik főhőssel (Dunehelm, a lovag) lemégy a küldi elején rögtön a pincébe és ott találsz majd segítőket, akik eljuttatnak a katapultokhoz.
    Mire jön egy komolyabb támadás, a lovaggal egyedül(!) elpusztíthatod az ellenséges katapultokat, és vissza is érsz a többiekhez.
    Közben egyedül íjpuskásokat vegyél, meg max. pár papot.
    Ha van elég ékköved, fejleszd ki a papoknak a feltámasztást, mert nagyobb veszteségeknél hasznos lehet.
    Aztán a katapultodat közben állítsd be úgy h. a talajt lője egyfolytában az alsó feljárónál, így mikor jön az ellen, kapnak belőle rendesen.
    Viszont az egységeidet rendezd úgy, h. ne mozduljanak el a helyükről, hanem egy helyből lőjenek, mert kínos lehet ha előrerohannak és a saját katapultod végez velük.
    Ha alul tudod tartani, a jobb oldali frontot erősítsd meg minél inkább, mert a végefelé igen bedurvulnak ott.
    Ha nagyon megfogyatkoznál vmelyik oldalon, pár helyen vannak elszórva nyílpuskások, őket is küldd oda, de állítsd a csapatot formációba, és mindenképp tartsák a pozíciót.
    Ha nagy gáz van vmelyik támadásnál, és végképp nem tudod tartani, vond össze a két csapatot a varázsló körül és őt védd.
    Közepes fokozaton is meg tudtam így oldani.
  • Andie
    Sziasztok!

Kb 8x kezdtem újra a 4. küldetést (mágusok hatalma), de egyszerüen nem birok velük. A cél egy kis eröditményt megvédeni, középen egy varázsló meditál, vagy miafaxt csinál, és két beájraton özönlenek a szörnyek megállás nélkül. Elöször csak 1-1, aztán csapatostól, de nem 3-4, hanem 15-20, söt, most ki tudtam tartani sokáig (már csak 11 percig kellett volna), és jobbról bejött vagy 40!!
    Közben egy katapult rombolja a várost (meg az egységeket ha eltalálja), ezt is feladat lenne elpusztitani.
    Megpróbáltam kimenni a városból jobbra is, meg lefele is, hogy elpusztitsam a katapultot, meg a szörnyek bázisait, de egyszerüen akkora ellenállásba ütközök (3-4 ilyen baszom troll, 5-8 ork, meg az aprónép), hogy semmit nem tudok csinálni, 10 mp alatt elfogy a csapatom. Ráadásul vannak ilyen rohadék tornyok is, amik elszivják az erömet vagy miapöcs.
    Teljesen kivagyok, játszanék ezzel a játékkal, de ha már a negyedik pályánál elakadok, 2 napja itt baszaxok, már a tököm kivan. Akármit csinálok, elöbb utóbb százezer rohadék beözönlik, azt nemtudok mit kezdeni velük.
    PLIZ HELP!!!!!!!!!!!!
  • Spenser
    Hali nekem az is elég lenne ???
    Mik azok ?
  • maniac001
    Andie!
    Nekem is volt gondom az egységvisszahívással, szerintem hibás a te verziód is mert másikkal próbáltam és ott vissza lehet hívni.
    De próbáld meg azt hogy a beállításoknál MINDENT vissza alapra csak a grafikai opciókat változtasd. Nekem így sikerült visszahívni az egységeket.
  • Esrohnoil
    Neten biztos találsz, én olyanról hallottam ami a nyersanyagot / egységlimitet növeli.
  • Spenser
    HI skacok van hozzá csalás? MERT haver elakadtt benne valahol (kezdő)
  • Esrohnoil
    Elég egyszer megnyomni.
  • Andie
    Oké. Akkor nyomkodom majd ezt a gombot...
    Patch-et érdemes feltenni? Kell hozzá crack?
  • Esrohnoil
    Én ha megnyomom, nálam a közelharciak sem esnek fejetlenül az ellennek.
    Forgatás az tényleg olyan ahogy leírtad. Nincs sok haszna, csak h. lásd, tényleg 3d-ben van...
  • Bullet
    Hát ez a játék NAGYON idegesítőre sikeredett.
  • Andie
    Node a meelee egységek továbbra is fejetlenül rontanak az ellennek :(
    Forgatásra tipp?
  • Esrohnoil
    Van arra is gomb a panelen ha kijelölsz pár egységet, h. tartsák a pozíciójukat bármi áron. Így az íjászok és a papok onnan fognak tevékenykedni ahol vannak.
  • Andie
    Sziasztok!

Most pakoltam fel a gammát, elsö benyomásra nagyon szép kis cucc, hangulatos, jók a hangok, és szuper, hogy minden mozog.
    Ellenben nemigazán tetszik a kameramozgás. Most vagy lehessen forgatni a pályát, vagy nem szerintem. Mert ez, hogy 10 fokot lehet jobbra is, meg balra is, ez akár ne is lenne. Ugyanigy a közelités/távolitás, és a "bólintás" is épp csak néhány fokot enged. Ez igy semmi. Vagy nálam van valami bibi?

Másik ami nagyon nemteccik, hogy ha egy csoport meglát egy ellenfelet (vagy többet), akkor nekikesnek, és egy istennek nem lehet elcibálni öket onnan! Próbáltam volna a legyengült egységeket elhivni a csata hevéböl, hogy a papok gyógyithassák öket, de gyak. nem reagálnak a kattingatásra amig van ellenfél. A papok ugyanigy, amig gyógyitanak, nem mozdithatóak. Namost ez elég gáz, mert egy csomó taktikai dolgot igy nem lehet érvényesiteni. Pl nem lehet elcsalogatni egy szörnyet, bele pl a hátvéd csapat karmaiba, mert amint meglátja az ellenfelet, nekiesik, hiába kattingatok hátrafele. Nem lehet menekülni, stb. Ez szerintem nagyon gáz, késöbb tuti egyre zavaróbb lesz.
    Ugyanigy nincs értelme a "jobbkattintásra támadás mozgás"-nak, mert nincs is ilyen, hogy támadás. Hisz amint meglátnak valakit, nekiesnek, független attól, hogy én mit akarok. Pl most azon a pályán vagyok, hogy egy vöröskabátos mágust kell eljuttatnom mittoménhova. Ennek 2 varázslat van, az egyik az emberek védelmét erösiti, a másik tornádót kavar a kiszemelt területen, elpusztitva ott mindent - igy az én embereimet is. Node nyilván nemis arra van, hanem az ellenfél pofájába kéne nyomnom. NODE NEM TUDOM! Mert amint meglátom az ellenfelet, a katonáim rohannak fejvesztve, neki az ellennek, és mire ezzel a fószerrel nyomnám a tornádót, már azt sem látom melyik katona az enyém, és melyik szörny... Persze visszahivni öket megint nem lehet.

Kérdés : Az 1.2-es patchet fel lehet tenni? Ahhoz van crack? Vagy nemkell, jó az 1.0 exe hozzá? (mit javit ez a patch?)
  • LSSAHPAUL
    már van 1.3 is. csak cracket nem találtam hozzá
  • Ferko
    Na felraktam az 1.2b-t es megjavult :)) erre gondolhattam volna korabban is...
    azert LOL volt mp-nkent jott 1 ogre a kokorbol :)
  • Ferko
    majd azt probalom ki h patch-el h megy a cucc...
    koszi a valaszokat
  • Esrohnoil
    Normal fokozat az ugyanaz mint a közepes. :)
    Szal nálad van a hiba. Vmi nem kóser azon a pályán nálad.
    Esetleg tedd újra fel a gamet.