Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
12/2004 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: SD3
2 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG
Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
ßßßßßßßßßßßßßßßß Û ß² Ûßß² Û ² ²ß Ü Û Û ² ²ß Û ² ßßßÛ ßßßßßßßßßßßßßßßß
ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß
Worlds collide in Armies of Exigo, a fantasy RTS where the boundaries of the
battlefield are broken and war is waged both above and below the ground.
This game takes strategy to new depths as elves, beasts, knights, and
creatures of the darkness are locked in an epic battle for survival.
ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß
1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game, when prompted for a serial enter one of the following:
4. Copy over the cracked executable located in the crack dir on CD1
5. Play the game.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
May the force serve you well!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Next PC upgrade: 2022
Nézd meg mondjuk az Imperium Galaktikát...
<#eljen>#eljen>
Bár örülnék neki, ha rosszul tévednék és audio ügyileg is magyar lenne....
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Jimi Hendrix
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PC - Játék: RTS
(Worthplaying) Az Electronic Arts fõmágusa ma bejelentést tett a tornya elé gyûlt kiabáló tömegnek, hogy az Armies of Exigo magyar fejlesztésû realtime stratégiai játék megrohamozta a boltokat. Valószínûleg az Orkok el is foglalták a pultokat, ezért ha valaki bemegy játékboltba, viseljen a fején sisakot, mert könnyen eltalálhatja egy eltévedt tûzlabda! Nem is beszélve a Fallen szörnyek fenyegetõ sziszegésérõl. A Bestiák gonosz mágiájától pedig kizárólag csak egy Armies of Exigo játékdoboz védelmezõ kisugárzása óvja meg az embereket, szóval ajánlott mindenképpen beszerezni egy négyszögletes, nagy doboz alakú amulettet!
Birdy, 19:32 - Játék: RTS
(BluesNews) Némi halogatást követõen a Nexus után egy másik világszínvonalú magyar fejlesztésû stratégiai játék is becsapódik a játékpiacra, ugyanis a EA bejelentése szerint elkészült az ARMIES OF EXIGO! Drukkoljunk, hogy a Black Hole-nak sikerüljön az áttörés és ezzel is tovább öregbítse a magyar fejlesztõk hírnevet. A gyönyörûszép 3D grafikával megáldott és világverõ renderelt animációkkal fûszerezett RTS november 30-án kerül az üzletekbe.
info:Hardwired
Next PC upgrade: 2022
\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"
mellesleg tény hogy nem a grafika a legfontosabb de wc3 többiben mégjobbna leszerepelt elõdeihez képest 😛
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amúgy meg w3 grafikája igen szép a korához képest...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)