Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Asszondják nem egy nagy durr a játék, kijött valami test pár hónapja és az nagyon NEM volt meggyõzõ, pedig Magyar és azt szeretném ha tarolna, de ez nem fog...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Zsolo007
Na bumm most látom csak hogy le vagyok maradva 😊)

Zsolo007
Kirakták a suprnova.orgra 😊))) Ezt vártam mióta! Éljen a SuprNova <#worship>

3P
Magyar feliratozás van benne?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Ha lejott valakinek tesek irni a teszteket hogy mien.

Jimi Hendrix

Amugy ez rpg/rts kategoria,hogy ponositsak

Jimi Hendrix

fitutufi
ftp-m en má régóta de én nem szeretem a stratégiát 😞

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

már warezen is fennt van.

[Jakuza]

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
RELOADED

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

grebber
Ki törte fel melyik team?

Remélem mihamarabb felkerül oldalakra.

Next PC upgrade: 2022

[Jakuza]
Armies of Exigo (c) EA Games

12/2004 :..... RELEASE.DATE .. PROTECTION .......: SD3
2 :.......... DISC(S) .. GAME.TYPE ........: RPG

Üßß ÜßßÜ ÜßÜßÜ Üßß ß ÜßßÜ ÜßßÜ ÜßßÜ Üß
ßßßßßßßßßßßßßßßß Û ß² Ûßß² Û ² ²ß Ü Û Û ² ²ß Û ² ßßßÛ ßßßßßßßßßßßßßßßß
ßß ß ß ß ßßßß ß ß ß ßß ßß

Worlds collide in Armies of Exigo, a fantasy RTS where the boundaries of the
battlefield are broken and war is waged both above and below the ground.
This game takes strategy to new depths as elves, beasts, knights, and
creatures of the darkness are locked in an epic battle for survival.

ß ÜßßÜ Üß ²ÜÜ ÜßßÜ ² ² ÜßßÜ ÜßßÜ ²ÜÜ Üßß Üß
ßßßßßßßßßß Û Û ² ßßßÛ Û Ü Ûßß² Û Û Û ² Û ² Û Ü ²ß Ü ßßßÛ ßßßßßßßßßß
ß ß ßß ßßß ß ßßß ßßß ß ßß ßßß ßßßß ßß

1. Unrar.
2. Burn or mount with Daemon Tools.
3. Install the game, when prompted for a serial enter one of the following:

4. Copy over the cracked executable located in the crack dir on CD1
5. Play the game.

Allitolag Dec 10. a megjelenes Europaban.
Az amcsik mar nyomjak:
AOX Legacy

Esrohnoil
Én nem állítottam h. csinálnak hozzá. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ez nem jelenti azt, hogy csinalnak hozza magyar hangot, az egy csomo plusz koltseg, lehet hogy nem is adnak el annyit itthon, hogy megerje.

May the force serve you well!

grebber
Hogy tuti lesz benne magyar szinkron?

Esrohnoil
Most mi is a kérdés? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

grebber
De lesz benne mert én ugy halottam hogy csak a feliratok lesznek magyarok??

Esrohnoil
Milyen szinkronhangról beszélsz? Ezt eleve magyarok csinálták. <#smile>
Nézd meg mondjuk az Imperium Galaktikát...

Szerintem inkább legyen csak feliratos a game ugyanis a szinkronhangokat az esetek 99%-ban elcseszik
Serpa
HW van egy csomó faxa kép.
<#eljen>

3P
Ha jól vagyok felhomályosítva, akkor magyar nyelvû felirat lesz (csak). Ha ez így van, akkor gondolom az USA verzió is tartalmazza ezt. Én arra leszek kiváncsi, hogy itthon is kapható lesze-e.

Bár örülnék neki, ha rosszul tévednék és audio ügyileg is magyar lenne....

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

En inkabb megvarom a warez nevu amuletett.

Jimi Hendrix

Sephi
En addig meg sem szerzem amig nem lesz magyar. Fax kivan hogy magyar fejlesztesu es lehet nem is lesz magyarul 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Esrohnoil
Hmm... és itt is lesz vmikor magyar nyelven? Ha igen, mikortól?

shaba23
Armies of Exigo a boltokban
PC - Játék: RTS

(Worthplaying) Az Electronic Arts fõmágusa ma bejelentést tett a tornya elé gyûlt kiabáló tömegnek, hogy az Armies of Exigo magyar fejlesztésû realtime stratégiai játék megrohamozta a boltokat. Valószínûleg az Orkok el is foglalták a pultokat, ezért ha valaki bemegy játékboltba, viseljen a fején sisakot, mert könnyen eltalálhatja egy eltévedt tûzlabda! Nem is beszélve a Fallen szörnyek fenyegetõ sziszegésérõl. A Bestiák gonosz mágiájától pedig kizárólag csak egy Armies of Exigo játékdoboz védelmezõ kisugárzása óvja meg az embereket, szóval ajánlott mindenképpen beszerezni egy négyszögletes, nagy doboz alakú amulettet!
Esrohnoil
Ha tényleg tetszik majd, kell eredetiben magyarul.

Esrohnoil
Ez mindjárt jobban hangzik. <#vigyor3>

grebber
Armies of Exigo ARANY!

Birdy, 19:32 - Játék: RTS

(BluesNews) Némi halogatást követõen a Nexus után egy másik világszínvonalú magyar fejlesztésû stratégiai játék is becsapódik a játékpiacra, ugyanis a EA bejelentése szerint elkészült az ARMIES OF EXIGO! Drukkoljunk, hogy a Black Hole-nak sikerüljön az áttörés és ezzel is tovább öregbítse a magyar fejlesztõk hírnevet. A gyönyörûszép 3D grafikával megáldott és világverõ renderelt animációkkal fûszerezett RTS november 30-án kerül az üzletekbe.

info:Hardwired

Serpa
hardwireden.

nem jelent még meg? már tesztet is olvastam volna rola, meg egypár helyen fenn van 11990ft-os áron.

Esrohnoil
Hol olvastad?

Serpa
2 hónapot eltolták a megjelenést.
most, februárra igérik.

Fasza, köszi, akkor veszek egy naptárat, és remegõ kézzel húzkodni fogom a napokat<#vigyor3>
Megjelenes Magyarorszagon : DEcEMBER 2.

nagyon bejött a multi demó! mindenképpen érdemes kipróbálni.
Esrohnoil
legyen már 😊

swine se volt rossz, ig1

Wing Rockling
Soha nem dicsértem még magyar játékot, de ez kúva jó 😊

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

Laalee
nézte valaki a multi demot?

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Mikor jön srácok? Már remegek, hogy játszhassam vele. Nem vagyok egy nagy gémer, de ez a játék megfogott. Az intro, meg a demó tyûûûû😊
ollie
Szép az, hidd el. Ha ugyanúgy nézne ki az AoE mitn a WC3, viszont sokkal jobb lenne a játszhatóság mint most, akkor inkáb bazt választanám. 😊

na bazze... te aztán annyit értesz hozzá...

szép? bazz te se láttál még szépet..., már amikor kijött akor se volt szép..., szvsz wc2 sokkal szebb nála... 😊
mellesleg tény hogy nem a grafika a legfontosabb de wc3 többiben mégjobbna leszerepelt elõdeihez képest 😛

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

és ez a "legfontosabb" egy játéknál, a grafika...
amúgy meg w3 grafikája igen szép a korához képest...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

zoli80
nem😊

lol 😄DD

ollie
igen 😛PP