1495
![](\'http://iaro.srv.hu/kep/exigosgbanner.jpg\')
-
"Armies of Exigo képek és részletek !!!
Hohohoho, végre, képek és információk az Armies of Exigo-ból. Aki még nem halott volna róla: a játékot a magyar Black Hole Games (Andy Vajna cége) fejleszti, az Exigo introjával tett szert nemzetközi hírnévre (és kapott munkát a Terminator 3-ban) a (szintén magyar) Digic Pictures, és ami a legfontosabb - elképesztően jól mutató fantasy témájú RTS-ről van szó, ami a tervek szerint idén ősszel fog megjelenni. A Gamespy kommandója a játékot kiadó Electronic Arts részéről a munkálatokat felügyelő Matt McKnightot kapta mikrofonvégre - lentebb az itt elhangzott információkból csemegézünk:
- az Armies of Exigot két és fél éve fejlesztik. Az első év a technológia kidolgozásával telt el - azóta a konkrét tartalmat kreálják a scrácok.
- három faj felett vehetjük át az irányítást: a The Empire a szokásos ember-tünde-törp szövetséget takarja, a The Beast a szörnyek (trollok, goblinok, ogrék és démonok) ármádiája, míg a The Fallen a játék misztikus kompániája - bizarr óriásrovarok, elbukott lovagok, és idegen dimenzió(k)ból érkezett lények tartoznak ide.
még több info az 576.hu -n.
több kép itt !
by 576.hu
-
Dr DeViLKiNG #13 Nekem nagyon W3 clone nak látszik... mondjuk grafikában alázza, az már most kivehető, játékmenetet meg majd meglátjuk (mondjuk ez a fontosab... nem kéne elb*szni kis millió egységgel, meg hülye irányítással)
Go Go Exile! -
Köcsög gamespy:) -
-
aiguo #10 Ya!engem is erdekel
...nagy a csend korulotte -
Frank #9 Hi!
Azt mondtak anno nyaron, hogy karacsony tajan lesz majd az igazi beharangozas.
Tudja valaki, hogy mi a helyzet mostanaban az Exigo korul? -
a gaméról két képet láthatsz a www.pcdome.hu oldalon. igaz nem a játékról csak az átvezető animációról. Ott írják, hogy RTS lesz, méghozzá a Warcraft méltó ellenfelévé akarják tenni, grafika szinten, hogy játék szinten milyen lesz azt nemtom. -
mindig bocs:) -
:)) a remény mindíg él! -
Reltime stratégia lesz, nagyjából Warcraft3 jellegü.De briketté tiltja azt csakúgy mint a bevezető animáció. Szarrá veri.
-
ott néztem meg a hcgameren is köszi -
na mert amiket mondanak róla, hogy valami szamurájos (fantasy?) meg hogy RTS az rendben van de ingame kép sehol (állítólag rajzos...mondjuk ez relatív ki hogy látja, vagy hogy akarja látni:)) -
ki tud róla valami részletet hogy ez most vérbeli fantasy lesz vagy mi, és mennyire stratégia ez? mikor jelenik meg? én nem találtam semmilyen site-ot