Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jobb ez a game mint a Warcraft3? A dobozán levõ képek alapján túl sok különbséget nem fedeztem fel. Gfx-ben biztos jobb, de ezen túl vmi eredeti is van benne?

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

grebber
Armies of Exigo v1.2b No-CD/Fixed EXE

1.2b crack

Next PC upgrade: 2022

Phoenix007
Mi van a peccsben?

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

Hi
crackel patch nem jött még ki?

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

Oren
hali lenne egy fontod kérdésem, néztem a játékot szép meg minden de engem igazán a multi része érdekel hogy lehet e neten nyomni vagy ez is olyan mint a lotr bme csak regisztárció után vagy mondjuk gamespy vagy ase látja és lehet haverokkal kicsit multizni mert már ezer éve nem jött egy olyan játék ami érdemes lenne rá talán ez az ha menne, válszokat elõre is köszönöm.

edios
Akkor ez az igazi újítás! Volt 1,3,4,5,6 stb szintes játék,de kétszintes még sosem!😄

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Esrohnoil
Sõt, Metal Fatigueban 3 szint is volt. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

edios
Persze! Tulajdonképpen ez a játék az eddigi rts-ek legjobb elemeit mossa össze,szóval játékélmény nagyon jó,eredetiség nuku😊

Az volt a fejlesztõknek a nagy büszkeségük, hogy ebben a játékban elsõként használnak több szintet. Lehet a föld felszínén és a föld alatt is menni. Két RTS játék is volt anno amiben volt több szint, az egyik a Metal Fatigue a másik meg az Earth 2140, ennyit errõl.
Maga a játék szerintem a StarCraft koppintása fantasy világba átültetve. Mondjuk én enek örülök, szeretem a jól bevált dolgokat újra látni kicsit más köntösben. Egyszóval szeretem a rókabört.
Serpa
attól még le lehet szedni.
<#smile>

grebber
Majd ha lesz c..ck hozzá 😊

Next PC upgrade: 2022

Serpa
nem

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Phoenix007
A tört verzió bugos?

3P
OK. Köszi, kicsit vak voltam és nem láttam a pálya vége követ... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Magyar tört verzió van belõle?
Tepet
elkell vinni hõsõket a pálya végébe (ergo mind2 hõsnek rákell taposnia a körre)

Varvedos palyan le kell menni a pincebe es ott a banyaszok segitenek eljutni a katapultokhoz.

3P
Van egy nagy gondom....

A 9. pályán járok a Fõnixek kiszabadításánál.
Kiszabadítottam a fõnixeket, sõt elõtte le is gyõztem az összes ellenséges tábort...
Új feladatot nem kaptam, de nincs vége a pályának. Viszont a Rövideb út nevû alküldetés még aktív, részleteknél meg azt írja arról, hogy telepítsek tábort egy biztonságos helyen. Hát ez még az elején megvolt. Nemértem....
Mit kell itt még a fõnixek kiszabadítása után csinálni? Hogyan léphetek tovább? Nehogy már valami bug miatt elakadjak... 😉

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

Phoenix007
Ez most így kinek szólt, meg hogy kell érteni?

edios
Egész poén lett a játék! Grat

Eredeti vagy crackelt verzio? Csak azert kerdezem, mert originnel sosem volt olyan, hogy nincs ai...

Esrohnoil
Irány a pince a küldi elején, aztán onnan hátbatámadni a katapultokat.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

SiSkO
Ha a 4 pályára gondolsz az nem volt nehéz.A nyilpuskások iszonyat jó egységek.Sajnos még mindig nem kaptam meg.Viszont most találkoztam alienekkel, elég keménynek tünik.Itt már az elfek is elég komoly tüzeröt képviselnek.

Phoenix007
Nem a fenét! Egyik másik olyan szivatós, hogy nomég! A várvédõs különösen mocsok, hogy sehol nem vagy biztonságban a katapulttól..

SiSkO
Már korábban feltünt és mivel, igen eddig nem játszottam hasonlóval, megszenvedtem mire idáig eljutottam.Könnyü fokozaton játszom, gondolom igy nem olyan nehéz.

Esrohnoil
Ahhoz képest h. nem játszol ilyen játékokkal, szép h. már a 9. küldit nyomod. 😊

Esrohnoil
Sztem ha már a 9. küldinél jársz, akkor gondolom feltûnhetett, h. 200 az egységlimit a játékban... Nekem legalább is feltûnt.

SiSkO
Szar neked hogy fáj.Van aki nem játszik ilyen tipusú játékokkal, pl én.Láttam egy screenshotot a játékból gondoltam kipróbálom.Csupán kérdeztem valamit.Ha nem tudsz normálisan válaszolni, akkor ne válaszolj sehogy.Köszi.

Esrohnoil
Ha ez nagyon fáj, keress hozzá trainert amivel a csillagos egekig lehet emelni az egységlimitet. Van ami jól mûködik.

SiSkO
Üdv.

Annyi lenne a kérdésem ,hogy miért nem tudok 200 egységnél többet képezni?Én rontok el vmit, vagy ez nehezités akar lenni?A 9.pályán vagyok, de a 8.pályán szivtam egy kicsit.Eddig jó a játék..

Phoenix007
Screenshotot hogy kell csinálni?

Nagyon szépen köszönöm!!!
"rld-aoea.r26"

rld-aoea.r26

Explorelben nyisd meg a linket...

jo jatekot
udv!

\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/

Valaki tudna nekem segíteni? A RELOADED-os verzió egyes cdb-jébõl kéne a 26-os file! Nem tudtam letölteni mert lejárt a regem. Légysz valaki ha tudna segíteni megköszönném!
Phoenix007
Az miért lehet, hogy a Scenario/custom-ban van 5 pálya, de a játékon belül már csak egyet látok?

Tepet
akkor lehet nálad lesz a gond mer én alliance vége fele járok és még nem volt semmi iesféle bug

Phoenix007
Single playerben elõfordulnak olyan varázslatok, amik multiban nem elérhetõen? (A doboz hátulján van egy szkrínsot, ahol öt mágus nyomat valami hatalmas bogárirtó szupernovát, de én olyan multiban nem találtam...)

Milyen címre küldjem?

Mint mondottam volt a pályák nagyobb felénél nem volt ai. Pl. nekem az a level, ahol egy várat kellett védeni míg egy nagy varázslatot elsüt a varázsló ott nem jöttek ellenfelek. Az emberek uccsó 4 pályája szintén. A következõ a Fallen már jobb volt, de a 4. után szintén no ai. Szóval fél óra/level

Phoenix007
Khares tudnál küdeni nekem egy mentést onnan, ahol éppen jársz? Videók milyenek Faszányosak, mi?

Tepet
bazz már ott jársz? mennyit aludtál te az elmult héten ? 😊

Valaki meg tudna dobni egy mentéssel a fallen 10. pálya elejérõl? Sajnos nem megy át a 9. pályán. Mindenkit kiírtok, de semmi reakció. A quest ráadásul tök üres, nem írja mit kell csinálni. Az ai sem mûködik, nem termel egységeket és a nyersanyagot se gyûjti. Ez jellemzõ volt más pályára is. Ekkora bugot bennhagyni

Sephi
Hat a panzersel tenyleg nemigen szoktam lanozni 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Phoenix007
Namármost te mivel LANozol? Mert én nem az Exigo-ra, WarCraft-ra, StarCraftra és társaira gondolok itt, hanem vannak ilyen játékok, hogy ha nem tudsz pauzolni, és akár minden egységednek egyszerre külön-külön parancsokat adni, akkor elvesztél. Például Panzers. Azzal nemigen szoktál lanozni. Vagy ha igen, akkor meg mazochista vagy...

Sephi
En meg mindig arra gondolok hogy minek ez a "pause" tema mert en a bides eletben nem figyeltem meg hogy egy LAN jateknak valaki pauzolt e vagy sem 😄 Es en soktan LAN-ozok 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Phoenix007
>nincs mert ált multiba ki van kapcsolva a pausa lehetõség 😊

Na de akkor meg totál káoszba fullad az egész. Ezeknek pont az a lényegük, hogy mindenhova oda kell figyelned. Ha nem tudsz pauzolni, semmi értelme. Ha meg mindenki pauzolgat, akkor meg azért nincs értelme...

Tepet
hát nekem nem ment ugyhogy védtem mind a 2 helyet, ugyhogy felépitekztem mindent a varázsló közelébe és ott a feljárót védtem, vettem a sok nyilpuskást meg mellé közelharcba a lándzsásokat, csak majd figyelj mer jönnek a szikla dobáló aranyosok akik lentrõl megdobják, pl nekem pont a küldi elvégzése után halt meg 😊 igy nem kellet ujra csinálnom

Esrohnoil
Hmm... 4. küldetésre - amikor a várost ill. a varázslót kell védeni 30 percig - van vkinek tuti módszere? 😊

nincs mert ált multiba ki van kapcsolva a pausa lehetõség 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)