Armies of Exigo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Next PC upgrade: 2022
crackel patch nem jött még ki?
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Maga a játék szerintem a StarCraft koppintása fantasy világba átültetve. Mondjuk én enek örülök, szeretem a jól bevált dolgokat újra látni kicsit más köntösben. Egyszóval szeretem a rókabört.
Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
A 9. pályán járok a Fõnixek kiszabadításánál.
Kiszabadítottam a fõnixeket, sõt elõtte le is gyõztem az összes ellenséges tábort...
Új feladatot nem kaptam, de nincs vége a pályának. Viszont a Rövideb út nevû alküldetés még aktív, részleteknél meg azt írja arról, hogy telepítsek tábort egy biztonságos helyen. Hát ez még az elején megvolt. Nemértem....
Mit kell itt még a fõnixek kiszabadítása után csinálni? Hogyan léphetek tovább? Nehogy már valami bug miatt elakadjak... 😉
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Annyi lenne a kérdésem ,hogy miért nem tudok 200 egységnél többet képezni?Én rontok el vmit, vagy ez nehezités akar lenni?A 9.pályán vagyok, de a 8.pályán szivtam egy kicsit.Eddig jó a játék..
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Na de akkor meg totál káoszba fullad az egész. Ezeknek pont az a lényegük, hogy mindenhova oda kell figyelned. Ha nem tudsz pauzolni, semmi értelme. Ha meg mindenki pauzolgat, akkor meg azért nincs értelme...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)