Armies of Exigo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem lehet benne közelíteni/távolítani? csak egyfajta látótávolság van, nincs zoom? egyébként sztem kár eröltetni ilyen típusú játékoknál a 3d-t, nekem a rajzolt is tökéletesen megfelelt, a gép is jobban bírja a sok egységet.ha a warcraft 3ban nem olyan gagyin mozogtak volna az egységek ahogy, akkor sokat játszottam volna vele, így csak tetszett és töröltem is megnézése után

Persze. Elég nehéz volt számomra normálon.

VAgy csak nem voltam elememben... de több frankó támadásomból is fejvesztett menekülés lett. 😊

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

CrucifX
Két flémelés között mindenki.

Argon
Demóval játszott valaki?

EGészen véletlenül ugyan abban a cipõben vagyok, csak az enyém szorosabb is mert nagyfaterom súlyos beteg, anyámék váltak, sok számlát én fizettem... mindezek tetejébe most munka nélkül vagyok mert kifutott a meló amit csináltam, erre a nyárra vége a szezonnak.
Ráadásul volt olyan szerencsém, hogy egy biztosra ígért álommelót egy nagykutya nyálas fattya kapjon meg helyettem, azért nem ugrálok én sem tömött zsebekkel.

Meglehetõsen középszerû gépem van, örülök ha évente jut annyi hogy 1-2 alkatrészt cserélhessek.
De nem is pampogok ha nem megy valami.
Ez a különbség.

Úgyhogy jogosan jár a pofám... olyan stílusban amit a nemes ellenfél megenged magának... egy parasztnak hiába is magyaráznál latinul, úgysem értené nem igaz?

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

Esrohnoil
AoE=Age os Empires?

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

dikki*yysw
Pofád max. neked van, egyáltalán nem beszélt arról, hogy sux az akinek nem veszi meg anyuci/apuci. Arról van szó, hogy nem kell egy 2004 novemberében megjelenõ játék augusztusi (tehát _nem_ kész) demója alapján szarozni sem a játékot, sem a kódereket, és nem az a válasz arra amit Cat mondott (teljesen jogosan) hogy "na a kurva anyád".

magus: ha szerinted ez a fórum színvonala, akkor nagyon sajnállak.

És az, hogy a D3 ilyenolyan cfg-vel megy a gépeden, nem tudom miért jelenti bármit is, egyrészt nem hiszem hogy 1024-ben megy, másrészt nyilván az AoE-t is fel lehetne gyorsítani egy konzollal, ha lenne (nyilván van is).

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

lehet, hogy nem mindenkit lát el apuci anyuci zsével... és amint látod itt még javában csak diákok vannak, és ha õk nyáron el is mennek melózni, akkor se az lesz nekik az elsõ, hogy gépet vegyenek (a másik, hogy nem is jönne ki belõle).
én például egyetem mellett dolgozok folyamatosan, és így fog kijönni az, hogy talán jövõ év elejére lesz meg új gép... igaz akkor ultrabrutál lesz (hidd el kurvaszar ugy élni a mai világban, hogy minden egyes forintért kidolgozod a beled (szakma nélkül, meg még azzal is), és nem apuci-anyuci tol mindenhova.
talán ha te is ilyen helyzetben lennél, nem járna ennyire a pofád

Sephi
Ha!

Nekem a refi 1.6 XP+ , 512 ddram es Gf3 ti200 -as kartyaval jobban ment a Doom 3 high-on es 1024-en mint a mostanival ami 2.8 -as 😊)))))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A low-end a géped illeti.

De tényleg nem vitázok, mert senkit nem akarok megváltani.. puffogj nyugodtan és átkozd a kódereket, addig mi majd jókat játszunk vele...

CrucifX
Srácok, ne vittázatok már. Beszéljünk inkább a remek játékról, megérdemli.

magus
"Ah... hagyjuk... sose értettem a low-end mániásokat..."

/me verni fejet falba. erre tenyleg no comment😄

Igenis elvárom, mert bar gondolom szamodra felfopghatatlan a doom 3, egy rendes cfg vel megy meg ezen a gepen is mert ott tudnak kodolni. ennyi. AMugy meg leeeegyyszi oktasss ki a war3 rol meg a "low end" (lol) jatekokkal valo jatekkal kapcsolatban leeeegyszi

Ezt írta Cat:
"ti hol éltek hogy 800as meg 866os PIIImal akartok manapság játszani? és még ti csodálkoztok hogy szaggat?"

Ebben mi offenzívat látsz? Kifakkadtál, hogy nem megy a csodamasinádon... erre reagált.

Mit válaszoltál?
NA?
"na a kurva anyád"

Remek, remek... bemutattad a bizonyítványt... mit vársz tehát?

Lehet hogy a 2 éves War3mon singleben megy a 800as p3mon... ok...

De ezt egy mai játéktól elvárni?? Na ne... 3 generációval ezelõtt kifutott.
Aha, igen. Biztos lehetne optimalizálni: A progi észreveszi a konfigod gyengeségét, erre pálcikaembereket és kocka-szörnyeket rajzol neked.
VAgy a terep legyen textúramentes?

Megnyugtatlak egy kiadósabb multi mókában WAr3 is meglehetõsen gépzabáló. (2v2 és felette.)

Arra azért kíváncsi lennék: Doom 3 topicban nem sírtál emiatt? Mert kötve hiszem hogy az menne a gépeden.
Ezekszerint az ID pancserek gyülekezete?
Vagy Perimetereztél valaha rajta?

Ja, tudom.. aminek több gép kell mint a CSnek az gáz?

Ah... hagyjuk... sose értettem a low-end mániásokat...

Nekem spec jobban bejöttek a viseltes, emberibb portrék mint mondjuk a war3mas aranyos/gyerekes/képregényes mesefigurák...

Ogre portréját nézted? Nem ám bamba kétfejû dagadt izé, mint említett gaméban hanem komor, félelmetes, nagy husánfot lóbáló szemétláda.

Zene szvsz isteni.

És nem tudom nálatok milyen a rendszer, de egy grammot nem szemetelt az 512 RAMomba, semmiféle lassulást nem tapasztaltam.

Jockey
wc3-ra akart lenni

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
no megnéztem én is
2er megcsináltam a demo mapot, neke tetszik
vanak benne hibák, de sztem tök élvezhetõ, és nagyon szép grafikája is van, nemtom miért kell miindenhez negatívan állni, leszarom hogy mennyire hasonlit wc2-ra is, kit érdekel, jöjjön teljes azt menjen a hent😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

magus
amúgy csak hogy tudd, ha ertik a dolgukat ak eszitok akkor megcsinaljak, h mindenki elvezhesse, felre ne erts, nem szidom oket hisz meg nem lattam ezt a jatekot, csak ugy megemlitem

magus
nem hõzöngtem, csak mondtam, de ez a hogy merészelek játszani ilyen géppel, azért kicsit erõs volt nemdebár? Többi meg hát ez van jellemzõ sg színvonalára ez a válasz😊

rezsofiz
lol intro eleg utosre sikeredett szvsz

sazl : c

CrucifX
Eredetileg Exigo volt ami szerintem remek. az Armies of-ot az Electronic Arts miatt kellett odatuszkolni, hogy rögtön beazonosítható legyen a darab stílusa.

RangeR
a szemetelés igaz, keményen! 1 Gb dualchannel DDR-t is telikúrja annak rendje-módja szerint. 2 perc a kilépés. Ez így igaz. Aki nem látja, az nem akarja észrevenni, ennyi!

RangeR
és még: a címválasztás. Ilyen címet hogy lehetett kitalálni? Ebben már az volt a nehéz, hogy nehogy jobb cím sikerüljön.

RangeR
Játszottam a demoval. Hangulat: közepes alatt kicsivel. Zene 10-bõl 2 sajnos, ez megöli a hangulatot. unit portrék= egyenesen okádék. Nem a kivitel, hanem a szimpátia. az az elf picsa hogy néz már k? Sírva menekülnék, ha le akarna smárolni. A munkások? Ott ár beszólogattam a monitornak, hátha visszaszól és teliverhetem a pofáját, annyira visszataszító karaktere van a melósnak. Zoomolás nálam nem volt, így meg teljesen hülyén néz ki az egész, nem lehetett közelrõl megnézni egy unitot sem, hogy milyen a kivitelezése.A hangok még kegyetlen gyengék.Fõleg az elf picsa hangja. Ilyen unszimpi nõt még eddig senki nem kreált, erre ki van a játék ikonját? Hát persze, hogy az a picsa! Le is cseréltem hamar az ikont. Mindent összevete: nem egy Warcraft, de hát ez nem lepett meg!

dikki*yysw
Nekem nem szemetelt teli semmit, az otthoni gépemen sem, most meg vendégségben vagyok és egy 64 bites memóriabuszú GFFX5200-on vittem végig újra, itt sem 😊
A sárkányok viszont kurva idegesítõk.

dikki*yysw
Nem mondod? Adj linket, itt még senkinek nincs meg!

Sephi
Ahh en azokat olyan edes kis katapultos mitomen mifele allatal nyirtam ki 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Nem mondod... 😊)

CrucifX
No, délelõtt újra nekiugrottam és a kedvenc stratégiámmal - órákon át csak felszívom magam és aztán egy hatalmas sereggel elsöprök mindenkit - jól elszórakoztam több mint másfél órát. Két NAGYON idegesítõ dologgal kellett szembenéznem.

1. A játék ÍRTÓZATOSAN teliszemeteli a memóriát már pár perc játék után, ennek a végeredménye az, hogy a kilépés több PERCIG tart, ami hatalmas nagy feketepont technikailag.

2. Az ellenfél által épített védõtornyok lélekelszívó hatása rohadt erõs, ráadásul ilyenkor teljesen begõzölnek az embereim. Hiába hívnám vissza a támadásból, csak folytatja ezeknek a csépelését - így vesztettem el 5, a lehetõ legmagasabb fokozatú íjászt/harcost 3 telepen keresztül. Ugyanez vonatkozik a papokra és egyéb egységekre, néha nem veszik figyelembe a parancsot, elkezdenek random mód menni a térkép egyik pontja felé vagy épp támadnak, leállítani õket pedig NEM lehet.

edios
Már vettem 2hete új procit,csak majd ha veszek vga-t is,akkor szerelem be,semmi bajom sincs azzal,hogy p3on nem megy rendesen!
De akkor W3 grafjával ne hasonlítsuk össze a játékot,az p2esen is futott, AKADÁS NÉLKÜL.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

MrDevil
Kijött a demo!!! A Gamestarról elérhetõ!!

Esrohnoil
Hehhh, az 500 megás videonál jobban néz ki a 61 megás.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Még írni sem tudsz normálisan...
Tanulj még egy kicsit aztán beszélhetünk.

dikki*yysw
Azért nem egészen úgy indított mint magus.

dikki*yysw
Gratulálok - IvanHoenak igaza van, ha régi a géped AZ NEM BAJ, de ha hõzöngsz hogy majd nem megy a warezolt játék a 4 éves procival AZ MÁR BAJ.

dikki*yysw
Jólvan nem neked ment hanem a #69-re, bocs bazmeg.

Viharmadár
Te aztán most letettél valamit az asztalra...
Büszke is lehetsz magadra!
CrucifX
Megtekintettétek az új gameplay videókat? Azt kell, hogy mondjam: valahogy nem az igaziak, játék közben teljesen más az egész (pozitív értelemben, nekem a demó nagyon kellemes csalódás volt).
Izgatottan várom a teljes verziót, bár félek, hogy a nehézségi szint és egy-két unalmas jelenet miatt nem lesz kipörgetve.

Sephi
Na picit vegyel vissza a stilusodbol mert nem bunkok tarsasaga ez. Elmondta a allaspontjat es kisz.

Egyebkent en 1999-ben szervaltam P III 450 hercen 128 sdram-al es Vodoo 3 -mal 😊)) Akkoriban ezzel minden teppet vazeg.

Értelmes vagy Te is... 2004et írunk.
Hát 2 éve is elavult szar volt a p3 800, nem hogy ma... lol...

Elég nevetséges, hogy azon hõzöngtök hogy nem megyek kifutott gépeken egy olyan játék amit manapság adnak ki.

Vagy Te pénzeled a fejlesztõket és neked fejlesztik? Hm?
NEhezen hinném... ez esetben viszont...
Inkább kérj zsebpénzt anyutól jobb gépre vagy vegyél egy nyalókát ha gépre nem futja.

SIMant ra gondolsz?

Igaz, igaz... GHz.... késõ volt már nekem akkor tegnap.

Hulye neger! Cimboralj inkabb Fekete Pakoval, kb egyszinten lehettek!!

Mennyi fos noob istenem!!
Mit tehetsz meg akkor,ha a geped nem fejleszted,de a szuper jatek meg kene!?Persze az is lopva warezolva!Na ti jatszotok majd a pocsotokel! Szerintem senki se fogsz szomorkodni miatattok.Viszlat nektek! Irjatok inkab a : jatszok a pocsomel,mert c64-en nem megy topikba.
Ehe

Esrohnoil
jaja, nem mindenki teheti meg h. 40 TerraHz-s PL-e legyen...

magus
vagy talán az aoe-t nem szantak profi hasznalatra, es a w3 ban kurvara kell latni tizedmasodpercek alatt hogy ki van veled es ki nincs

magus
na a kurva anyád

ti hol éltek hogy 800as meg 866os PIIImal akartok manapság játszani? és még ti csodálkoztok hogy szaggat?

Sephi
Ha' nekem 2.8 ghz , 512 ddram es gf3 ti 200 -ason ugy ment mint a Tulipan Geza ingyen kenyerert a komunizmus idejen.

Esrohnoil
Forgatni is lehet a nézetet bizonyos határokon belül...

Serpa
512 vel nekem is jól ment.
csak az elején akadt egy kicsit, de aztán szépen futott.