S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Itt van e: OL 2.2 magyarítás Mûködik is a link, akkor már én is lekaptam gyorsan.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És ha jól emlékszem, az 1.00m-et kell leszedni, az jó az OL-hoz is (kár hogy ezt nem írják az oldalon).
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Elõször ki kell az említett fájlokat csomagolni egy database extractorral, módosítani majd szisztematikusan berakni a játék gamedata mappájába ha nem oda extractolta 😊
Idézet egy másik fórumról robogo81 kolléga tollából:
"A tömeget 3 helyen kell változtatni:a system.ltx-ben a max_weight értékét kell.
Az actor.ltx-be pedig a: max_item_mass és a max_walk_weight értékét kell változtatni.
A system és az actor fájlokban az elsõ érték a hordozható tömeg,az actorban a max_walk_weight meg a maximum még elindul érték."
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
A Pripyat-i kis szerkentyû a dekóder. A hotelban találod (Majdnem a map közepén. Ha segítettél a stalker csoportnak akkor a garázsból kivezetõ út pont oda fog vinni. Van egy monolitos e tetején Gaus puskával. kis szerencsével a kobakos után az utcaszintre ejti a fegyvert és nem marad fent a tetõn)a 2. emeleten egy zárt ajtó mögött. Kulcs kell hozzá, amit a Strelok búvóhelyén rejtõzõ doki fog odaadni, ha elõtte beszéltél a Cordonban a Guid-al. (Õt a kis tanyán találod a vasút felett jobbra.)
Ez az alapjátékra vonatkozik. Gondolom a L.U.R.K. ebbe nem nyúlt bele.
Itt tényleg megvan a mod, azonnal el is indult a letöltés. Akkor viszont az általam letöltött mod lehet hibás, mert Complete moddal nem voltak ilyen bugok. Próbálom az OL 2010-el.
NARODNAYA SOLYANKA avagy: S.T.A.L.K.E.R People Soup.
A legtöbb fegyver item szerintem ebben a módban található. Érdemes kipróbálni. A térképek nagyobbak, vannak területek amik meg vannak toldva. Kicsit a játék menet is át van variálva. Rengeteg benne a meglepi.
Telepítve a gamedata közel 13giga. Eddig fagyásom nem volt, kivéve mikor a bárba bepakoltam 5-6 szörnyet.
Pár vidi:
pár érdekesség:
és a végére 😊
http://www.moddb.com/
csak várni kell nem indul mindig egybõl a letöltés. Van mikor várni kell a szerverre.
Segítséget szeretnék kérni. Az Oblivion Lost 2.2 van telepítve a játékhoz (frissebbet már nem lehet letölteni), és az elsõ pendrive megszerzése után, azt vissza hozva Sidorhoz, Sidorovich eltûnik a pult mögül és nem kerül elõ többé. Erre tud valaki megoldást?
Köszönettel.
Alapból szerintem nem lehet kikapcsolni, ezt találtam
No Headbobbing Mini Mod
Itt találsz még tippeket, szépítõket, néhány modot is:
STALKER: Shadow of Chernobyl Tweak Guide
Valahogy ki tudom kapcsolni a head bobot? Vagy csökkenteni? Olyan, mintha hajón lennék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A ket jo befejezes.
A jó véghez Agropromban meg kell csinálni a "Dokis" küldetést, aki Pripjatyba irányít, ahol egy detektort kell megszerezni. Csak ezzel a detektorral tudsz az erõmûben egy kis benyílóban kinyitni egy ajtót, ami aztán a "jó" véghez vezet.
Az erõmûbõl kimenni már nem tudsz, úgyhogy egy régebbi mentést kell betöltened.
Már nagyon rég játszottam ezzel a játékkal,és most ismét feltettem! Régen valamiért nem is vittem végig.
Most játszom vele egy ideje,és olyan kérdésem lenne,hogy azzal van vége a játéknak,hogy bejutok chernobylba,és ott elkezdi mondani egy hang hogy minden kívánságom teljesül,majd egy szétbombázott terembe jutok,ahol van egy teleportáló,átjutok oda a "kivánságfényhez",ahol szól a hang,hogy most gazdag szeretnél lenni? aranypénzek hulnak az égbõl és ott meghalok!? Próbáltam visszamenni,de nem enged vissza oda ahol bejöttem erre a pályára,de ott van egy leomlott körlépcsõ,és ott vissza már nem tudok menni!
Csak azért kérdem,mert van egy végigjátszás a youtubeon,és ott más a vége! Mit rontottam el,vagy hol mentem rossz felé?
Köszönöm ha valaki segít majd!
Berguson
D9
Egy eddig szokatlan perspektívából készítek végigjátszást, gondoltam ide is belököm, egyébként az UHSF fórum vagyok Barin, ha valaki járna arrafelé. Ez csak egy minta vagy kedvcsináló, kõkemény 2 oldallal, a teljes 1 hét múlva várható. 😊
http://data.hu/get/5588977/barin_soc_minta1.rar
A Lost Alpha pedig csúszik, körülbelül 3-4 hónapnyit, de semmi sem biztos. 😊
Most jutottam el a Bárig, és tele vagyok cuccal, sok kajával és dolgokkal amiket nem akarok eladni. Ezeket bele tehetem valami gyûjtõládába, ahonnét nem lopják el? A bárban pont van egy ilyen doboz, abban biztonságosan tárolhatom?
De már megcsináltad a másik befejezést ezért nem jelöl semmit.Tehát nincs 8. befejezés.Mivel hivatalosan sincs így ez egyszerûen csak olyan mintha noclippel visszamennél bárhová ahol nem vettél fel küldetést.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
parancsoljatok akkor itt a vidi......