S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
En ugy emlkekszem, hogy az a palya nagyon bugos. Annak idejen azt javasoltak ott ne is csinalj semilyen kuldetest csak menj at rajta minnel elobb.😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Megen gondom lett - van. A magyarítás már jól mûxik de a game megint lefagy a katonai raktáraknál, amikor elmegyek a bulldog-6 gránátvetõért. Pontosabban mikor mennék vissza a bárba. Szerintetek a játék hibája? Keressek egy másik torrentet? Ha igen, van mûködõ javaslat?

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

Muttley
erõteljes stalker+metro keverék hangulat
egy jövõ febr-i játékban 😊

Just do it :)

Én is keresgéltem, de ezt nem találtam. IstenkirálycsászárVAGY, köszönöm!!!<#eljen><#eljen><#eljen>

Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,

genndy
Némá, alighogy beírtam a hszt, mégis találam linket <#zavart1>
Itt van e: OL 2.2 magyarítás Mûködik is a link, akkor már én is lekaptam gyorsan.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

genndy
Valószínûleg nem lesz jó <#shakehead> Bocs, összekevertem a Complete moddal. AHHOZ jó az 1.00m. Azért persze próbáld meg, de mûködõ linket én se találtam az OL magyarításhoz.

Köszi, megpróbálom. Innen van nekem az 1.20 is amivel leakad. Talán a másik jó lesz...

genndy
Én ezt ismerem: kincsvadasz
És ha jól emlékszem, az 1.00m-et kell leszedni, az jó az OL-hoz is (kár hogy ezt nem írják az oldalon).

Újabb segítséget szeretnék kérni. Végre rájöttem, hogy miért akad ki folyamatosan a SHoC XR hibával. Rossz magyarítást használok (V1.20) és nem is gondoltam, hogy ez ennyire befolyásolhatja a moddolt gamét. Létezik egy OL modhoz való magyarítás is, de nem találtam élõ linket ahonnan még letölthetõ lenne. Ebben tudnátok segíteni?

sevendoor
köszi, úgy néz ki elég volt a system.ltx-et átírni, mivel a másik nincs is 😊

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Azt elfelejtetted hozzátenni hogy ha nincs fent mod akkor ezek a fájlok nincsenek sehol 😊

Elõször ki kell az említett fájlokat csomagolni egy database extractorral, módosítani majd szisztematikusan berakni a játék gamedata mappájába ha nem oda extractolta 😊
genndy
Át lehet írni, kis trükk van benne.
Idézet egy másik fórumról robogo81 kolléga tollából:
"A tömeget 3 helyen kell változtatni:a system.ltx-ben a max_weight értékét kell.
Az actor.ltx-be pedig a: max_item_mass és a max_walk_weight értékét kell változtatni.
A system és az actor fájlokban az elsõ érték a hordozható tömeg,az actorban a max_walk_weight meg a maximum még elindul érték."

sevendoor
gondoltam én is újrakezdem a játékot sok év után, de nem szeretném szétmoddolni elsõ nekifutásra, de a súlyhatárt azt szívesen megváltoztatnám. Sajnos amit találtam rá modot azt nem tudom letölteni és úgy emléxem simán átirni nem lehet. Tudtok segíteni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Hy!
A Pripyat-i kis szerkentyû a dekóder. A hotelban találod (Majdnem a map közepén. Ha segítettél a stalker csoportnak akkor a garázsból kivezetõ út pont oda fog vinni. Van egy monolitos e tetején Gaus puskával. kis szerencsével a kobakos után az utcaszintre ejti a fegyvert és nem marad fent a tetõn)a 2. emeleten egy zárt ajtó mögött. Kulcs kell hozzá, amit a Strelok búvóhelyén rejtõzõ doki fog odaadni, ha elõtte beszéltél a Cordonban a Guid-al. (Õt a kis tanyán találod a vasút felett jobbra.)
Ez az alapjátékra vonatkozik. Gondolom a L.U.R.K. ebbe nem nyúlt bele.

mcmoha
Hotel, 26-os szoba. 😉

deestroy
Hi. Tolom a játékot elejérõl L.U.R.K.- kal... 😊 Azt akarom kérdezni, hogy:::: Pripyatba van valami kis szerkentyû, ami kell a végén egy ajtó kinyitásához. biztos vágjátok. pontosan hol találom ezt? Valaki esetleg egy kis térkép részlettel, vagy valahogy segíthetne 😊 Régen toltam már végig, akkor is fals befejezéseket csináltam...

deestroy
steamos van nekem is. pecselni lehet, nekem nem sikerült mert nincs meg hozzá valami a neten. de ha akarod megkeresem a linket...

Csak kellemesen meglepõ, hogy egy réginek mondható game még mindig ilyen szép rajongói tábort tudhat a magáénak. Persze az is igaz, hogy manapság nem készülnek ilyen sokrétû gamék. Sajnos...

deestroy
Van bizony, több mint hinnéd 😊

Uraim, köszönöm a segítséget! Látom vannak még fanok rajtam kívül...<#vigyor4>

deestroy
örülök h sikerült!

deestroy
http://www.moddb.com/mods/stalkersoup

Ezt az új modot honnan lehet beszerezni? Nagyon ígéretes...

És EZ MÛXIK! THX!<#wave><#eljen><#integet2><#email><#smile>

Ezer köszönet!
Itt tényleg megvan a mod, azonnal el is indult a letöltés. Akkor viszont az általam letöltött mod lehet hibás, mert Complete moddal nem voltak ilyen bugok. Próbálom az OL 2010-el.

fú ez szuper. még nem is hallottam róla. köszönjük. viszont ha jól látom ez még nem a végleges,....

TheGrinder
Steames STALKER SoC van meg és csak 1.0005-re patcheli fel a steam, és emiatt nem tudok felmenni 1.0006-os verziószámú szerverekre. Nincs valami megoldás, hogy fel tudjam patchelni 1.0006-osra?

deestroy
Most pár napja álltam neki egy nagyon jó kis módnak...

NARODNAYA SOLYANKA avagy: S.T.A.L.K.E.R People Soup.

A legtöbb fegyver item szerintem ebben a módban található. Érdemes kipróbálni. A térképek nagyobbak, vannak területek amik meg vannak toldva. Kicsit a játék menet is át van variálva. Rengeteg benne a meglepi.

Telepítve a gamedata közel 13giga. Eddig fagyásom nem volt, kivéve mikor a bárba bepakoltam 5-6 szörnyet.

Pár vidi:

pár érdekesség:

és a végére 😊

deestroy
ott valami csúnya hiba van. Rakd újra a STALKER- t. de amúgy az Oblivion Lost 2010 is letölthetõ errõl az oldalról:
http://www.moddb.com/

csak várni kell nem indul mindig egybõl a letöltés. Van mikor várni kell a szerverre.

Tiszteletem STALKER rajongók!
Segítséget szeretnék kérni. Az Oblivion Lost 2.2 van telepítve a játékhoz (frissebbet már nem lehet letölteni), és az elsõ pendrive megszerzése után, azt vissza hozva Sidorhoz, Sidorovich eltûnik a pult mögül és nem kerül elõ többé. Erre tud valaki megoldást?
Köszönettel.

Fpocok
Elsõ link már nem él, de majd rákeresek.

Parasite Eve 2, best game EVER!

genndy
Aha, akkor SoC-ot nyertél. <#nevetes1>
Alapból szerintem nem lehet kikapcsolni, ezt találtam
No Headbobbing Mini Mod
Itt találsz még tippeket, szépítõket, néhány modot is:
STALKER: Shadow of Chernobyl Tweak Guide

Fpocok
Hello.
Valahogy ki tudom kapcsolni a head bobot? Vagy csökkenteni? Olyan, mintha hajón lennék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

mcmoha
Ezek a rosz befejezesek:

A ket jo befejezes.

genndy
Szia! Amit kaptál, egy lehetséges vég, de pont a 6 vagy 7 "rossz" közül való (sok pénzed volt, azt hiszem >100000 rubel fölött kapod ezt).
A jó véghez Agropromban meg kell csinálni a "Dokis" küldetést, aki Pripjatyba irányít, ahol egy detektort kell megszerezni. Csak ezzel a detektorral tudsz az erõmûben egy kis benyílóban kinyitni egy ajtót, ami aztán a "jó" véghez vezet.
Az erõmûbõl kimenni már nem tudsz, úgyhogy egy régebbi mentést kell betöltened.

Herold
Több végkifejlet is lehet úgy tudom.

Berguson
Most nézem,hogy itt is így van vége: #34131 hsz.

Berguson

Berguson
Hello!

Már nagyon rég játszottam ezzel a játékkal,és most ismét feltettem! Régen valamiért nem is vittem végig.
Most játszom vele egy ideje,és olyan kérdésem lenne,hogy azzal van vége a játéknak,hogy bejutok chernobylba,és ott elkezdi mondani egy hang hogy minden kívánságom teljesül,majd egy szétbombázott terembe jutok,ahol van egy teleportáló,átjutok oda a "kivánságfényhez",ahol szól a hang,hogy most gazdag szeretnél lenni? aranypénzek hulnak az égbõl és ott meghalok!? Próbáltam visszamenni,de nem enged vissza oda ahol bejöttem erre a pályára,de ott van egy leomlott körlépcsõ,és ott vissza már nem tudok menni!
Csak azért kérdem,mert van egy végigjátszás a youtubeon,és ott más a vége! Mit rontottam el,vagy hol mentem rossz felé?
Köszönöm ha valaki segít majd!

Berguson

Már én sem tudom, hogy hányszor vágtam át a Vad vidéken, de ezek az intenzív tûzharcok, mutánsokkal fûszerezve még most is rabul ejtenek. <#nevetes1> (Complete Mod)

D9

deestroy
érdeklõdnék: Valaki van akinek a Paradise Lost nevezetû mód megy???

Helló!
Egy eddig szokatlan perspektívából készítek végigjátszást, gondoltam ide is belököm, egyébként az UHSF fórum vagyok Barin, ha valaki járna arrafelé. Ez csak egy minta vagy kedvcsináló, kõkemény 2 oldallal, a teljes 1 hét múlva várható. 😊

http://data.hu/get/5588977/barin_soc_minta1.rar

A Lost Alpha pedig csúszik, körülbelül 3-4 hónapnyit, de semmi sem biztos. 😊
Herold
Igen, azt nem fogja elvinni senki, amit beleteszel. Azért van ott.

Prince of Máté
Újra elkezdtem játszani a játékkal, lenne 1 kérdésem.
Most jutottam el a Bárig, és tele vagyok cuccal, sok kajával és dolgokkal amiket nem akarok eladni. Ezeket bele tehetem valami gyûjtõládába, ahonnét nem lopják el? A bárban pont van egy ilyen doboz, abban biztonságosan tárolhatom?

Sziasztok, tudnátok segíteni? Az lenne a problémám, hogy fölraktam a shadow of chernobylt, el is indulna, de akkor kapok egy konzolt elkezdi írni a dolgokat, eljut odáig, hogy starting engine, loadingDLL: xrgamespy.dll és ennyi, nem fagy ki, de nem is csinál semmit akármennyit várok.
rákaptam én is újra. meg tudja mondani vki hogy hogy lehet a páncélokat az artifactokkal upgradelni ? anno sikerült ha jól emléxem, de akkor az alapjátékkal mentem, most meg a lurk 1.1-el.

tutituti
mivel az ajtókat glitchel nyitottad ki és így mentél be és vissza,emiatt amikor elérsz az adott helyre akkor betölti a mission scriptet.
De már megcsináltad a másik befejezést ezért nem jelöl semmit.Tehát nincs 8. befejezés.Mivel hivatalosan sincs így ez egyszerûen csak olyan mintha noclippel visszamennél bárhová ahol nem vettél fel küldetést.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

http://www.youtube.com/watch?v=h5ZdODuHy3s

parancsoljatok akkor itt a vidi......
IMYke2.0.0.0
Bandicam.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.