S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egy felvevõ progot tudsz mondani ami jó? csak ne a hypercam-ot az nem jó. valami mást? akkor szívesen megmutatom neked.....
mcmoha
Video az segitene.😉

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

nem semmi féle mod nincs eredeti stalker lemezt felraktam és kész. talán felvegyem videóra a dolgot amirõl beszélek? vagy próbáld ki te magad. gauss fegyó mikor kint vagy a szarkofágból majd vbissaz mész az alaksorba kinyitod a fegyóval és mész szépen vissza fele majd meglátod h van még ott valami
mcmoha
Csak 7 fele befejezes van. Nem tudom honnet veszed ezt a 8-ik valtozatot, de ilyen nincs. Ot ev alatt valaki csak megtalalta volna. Lehet, hogy valamilyen mod-al jatszol?

igen tudom. de az már megvolt. de ez a fajta befejezés jobban érdekel ez egy 8.ik féle befejezés . és érdekelne h ki tudja megmondani h lehet befejezni normálisan ezzel a végig játszással.
mcmoha
Ne visszafele menjel.😊 Az udvaron menj vegig, nyird ki az osszes ellent es a vegen eljutsz a befejezeshez.😊

ha gondoljátok felrakom a vidit róla h miröl beszélek
sziasztok. azzal a kérdéssel fordulok felétek. hogy ti tudjátok a Shadow-nak a befejezéseit? jobban mondva 1 érdekel. ismerem már mindet, de van egy amit nem tudok végig vinni. mégpedig az amikor a titkos laborban lehet választani h beállsz közéjük vagy ki kerülsz az erõmû köré. na mikor kikerültök van az h kimész az udvarra vagy vissza mehetsz akkor vissza dob egy alagsorba ahol zárt ajtó van. na most azt egy GAUS fegyóval ki lehet nyitni ha rálõsz egy villanásra kinyílik és be tudsz rohanni na most ha bementek akkor vissza kerültök abba a helybe ahol azt a 7 kis kék vackot szét kellet lõni. van a másik ajtó azt is kilövitek a GAUSS-al majd elindultok vissza felé egész addig amíg át nem dob benneteket a szarkofágba na ott elkezd szövegelni az a faszi aki elmondja nektek h mi ez a C-Tudat dolog na az beszél... és mondja h menjetek a megadott irányba.. NA ÉS ITT A BIBI semmit sem jelez a térkép és semmi sem. számomra is új ez a befejezés ezért is kérdezem ti tudjátok e hogy ez most hogy van? elõre is köszi a válaszokat aki tudja ide írja már meg lécc: [email protected] KÖSZI
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha

D9

cs1rk3
linket?! xDD

Szeptember 28. LOST ALPHA!!! <#pias>

D9

IMYke2.0.0.0
Második részt is megnéztem tegnap. <#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Herold
Közben megoldódott... Múkoggy!!! <#alien> Azóta nincs vele probléma.<#vigyor5>

D9

Sziasztok!
A Complete Mod-al jászom, a repair kit-et, csak a ruházatom javítására tudom használni, vagy van rá lehetõség, hogy a fegyveremet is javítsam?

D9

Ha lemaradnál róla, asszem YouTube-on is fent van. 😊

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
Köszi - megpróbálom nem elfelejteni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Herold
Egy hét múlva, jövõ szerdán.

IMYke2.0.0.0
Én megnéztem - a második része mikor lesz?

Herold
A Zóna
ma este az M1-en

Nagyon szép ez az augusztusi naptár! <#eljen>

D9

IMYke2.0.0.0
Én is. <#nyes>

Én most is sárga békát látok ott 😊
mcmoha
Bocs a duplaert. A #34103ban csak egy sarga bekat lattam.<#idiota> Kozben megjavult.<#fejvakaras>

mcmoha

mcmoha

Az imbolygó kamerát karaktermozgáskor hogy lehet stabilizálni?
Sajnos a SHOC motorjával az a baj hogy kevesebb effektet is tud meg nem kezel akkora felbontású textúrákat mint az újabb részeké, nem beszélve arról hogy nem támogat DX10-DX11 -et. (ha már a látványra mész 😊 ) Amúgy tény hogy tényleg durva grafikát ki lehet hozni még ma is belõle
Maxtreme
Itt is elfér:

saját készítésû 😊
Eszméletlen mit ki lehet hozni ebbõl a motorból. (a hud és az árnyékok néha kicsit bugosak, de szarni rá 😄)

Sziasztok!

A Priboi storyt tolom éppen és lenne egy problémám...Illetve egy a sok közül 😊Yantarba nem tudok bejutni a laboratóriumba, odamegyek az ajtóhoz és még csak ki sem írja hogy ki lehetne nyitni.Pedig otthon vannak az biztos😊A másik pedig hogy nem tudom elindítani a jármûveket.Elvileg az opciókba kellene gombot beállítani a motornak, de oda sem enged be...Esetleg van valami alap kombinációja a motor beindításának?

Ha valaki játszott vele és megoldást tud a problémáimra legyen szíves írjon.

Üdv!
fuszhi
Olyan gondom volna, hogy minden kép jantarba kell menjek egy rühes pszhi ruháért, hogy áttudjak menni a vidi parkba ? ...vagy mit csináljak? A bolond bárosnál nincs ilyen ruha. Csak egy kirándulásért nem szeretnék komoly expedícióba vágni.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Maradok a komplettnél 😊

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Nahát kilép keresztbe átlósan mindenhogy kipróbáltam ezek a módok nálam nem mûködtek a technikai tudományom alapján hogy finoman fogalmazzak. 😊)))

fuszhi
A két módot vajon a :naturet meg a texturet lehet egyszerre?

fuszhi
Megtaláltam hol kell rányomni hogy leszedhessem, kíváncsi leszek fúl felnyomom aztán ha sikerül jövök egy screen shot-al. Köszi amúgy az értékes infót.

fuszhi
értem és köszi , engedjék már meg nekem még egy kérdés gyakorlatban hogyan tudom letölteni ezeket a változtatásokat ? Rámegyek a downloadra az odáig oké és utána?

Ezek a textúra modok belenyúlnak a pályaszerkezetbe is, mert elvileg több fû/bokor/fa van benne mint az eredetiben. Ha annyira kell a complete mod próbáld meg rátelepíteni egyszerûen aztán meglátod mi lesz belõle. (100%-os Garancia nincs rá hogy nem teszi tönkre a mostani játékot, a mentéshez elvileg nem kell hogy legyen köze mivel tényleg csak textúrákat cserél...)
fuszhi
olvastam hogy viszont nem lehet együtt futtatni a komplettemmel. Nem tudom min változtat. Azt viszont igen hogy tökéletesen fut a komplettem. Ellenben megnéztem a screen shot okat és meg kell hogy mondjam valóban látok fantáziát ezekben a módokban. Annyi aggaszt hogy nem kompatibilis más módokkal. Pedig simán kompatibilisnek kéne lennie. Hisz csak konstrukciót illetve textúrát cserél rajtuk a mód.

fuszhi
Ezekhez/ehhez a módokhoz le kell szedjem a komplettet?

Vannak 1000x jobb modok a Complete modoknál (az összes stalker részre gondolva), az csak grafikai tuning két kézzel megszámlálható új dologgal, már a grafikai tuning részénél is vannak sokkal jobb textúra modok.

Például nézd meg ezeket, és ez csak a SHOC-hoz kiadott textúracsomag, van már Clear Sky illetve Call of Pripyathoz is.

fuszhi
Elszeretnék jutni a vidámparkhoz, kitérõk nélkül. Milyen utat válasszak kedves S.T.A.L.K.E.R. társak?

fuszhi
Nem véletlen hogy a módok közül is a komplett mód a legjobb.

mcmoha

Úgy tudsz visszamenni csak, ha legyilkolod õket. A múltkor én is hasonlóképpen tudtam csak visszamenni.
tototto
mondjuk van mentésem játék eleje óta mentegetek de akkor asszem marad a szabadság mert azóta már játszottam pár napot, csak kérdés ha a csaposhoz akarok visszajutni azt hogy fogom tudni mert szerintem ott még a kocsmában is ezek állnak 😄

Muttley
ha csináltál mentést arról az állapotról
és azt nem írtad felül késõbb
akkor mindenképp

Just do it :)

tototto
Egy olyan kérdésem lenne, ha a szabadság frakciónál elvállaltam egy küldetést, de szeretnék inkább mégis visszamenni a szolgálat frakcióhoz van erre valami esély, mert ott a csapos akihez jó volna visszajárni, de a szolgálat ugye ott tanyázik és mióta betársultam a másik csoporthoz egy küldetés erejéig nem látnak szívesen 😄
Persze gondolom egyszerre csak egy csoportnak lehet tagja az ember, de lehet frakciót változtatni ha egyszer már ellenségként kezelnek?

Na az Oblivion Lost-ot azt felraktam tegnap, de egy csomószor kidob a játék hogy "Az XR_3DA.exe mûködése leállt."
Elõször feltoltam a grafikát teljesen maxra és úgy indítottam egy új játékot. Kétszer is próbáltam, de mindkettõ alkalomkor kidobott már a betöltésnél. Aztán lejjebb vettem egy picit a grafikát és úgy már betöltötte a játékot. De aztán eljutottam az elsõ pendrive-os csávóhoz és megint kidobott ugyanazzal az üzenettel. Ez normális, vagy a gépemmel van valami?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Az Oblivion Lost 2010 mûködik magyar felírat vagy szinkronnal?

Oblivion Lost-ot és az Inferno modot mondhatni gond nélkül futtattam egy 3100+ Sempron, 1GB RAM-al és 64MB-os Radeon 9500-al felszerelt gépen, igaz nem is max grafikán 😊