34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • mcmoha
    En ugy emlkekszem, hogy az a palya nagyon bugos. Annak idejen azt javasoltak ott ne is csinalj semilyen kuldetest csak menj at rajta minnel elobb.:)
  • MiG man #34177
    Megen gondom lett - van. A magyarítás már jól műxik de a game megint lefagy a katonai raktáraknál, amikor elmegyek a bulldog-6 gránátvetőért. Pontosabban mikor mennék vissza a bárba. Szerintetek a játék hibája? Keressek egy másik torrentet? Ha igen, van működő javaslat?
  • Muttley
    erőteljes stalker+metro keverék hangulat
    egy jövő febr-i játékban :)

• MiG man #34175
    Én is keresgéltem, de ezt nem találtam. IstenkirálycsászárVAGY, köszönöm!!!
  • genndy
    Némá, alighogy beírtam a hszt, mégis találam linket
    Itt van e: OL 2.2 magyarítás Működik is a link, akkor már én is lekaptam gyorsan.
  • genndy
    Valószínűleg nem lesz jó Bocs, összekevertem a Complete moddal. AHHOZ jó az 1.00m. Azért persze próbáld meg, de működő linket én se találtam az OL magyarításhoz.
  • MiG man #34172
    Köszi, megpróbálom. Innen van nekem az 1.20 is amivel leakad. Talán a másik jó lesz...
  • genndy
    Én ezt ismerem: kincsvadasz
    És ha jól emlékszem, az 1.00m-et kell leszedni, az jó az OL-hoz is (kár hogy ezt nem írják az oldalon).
  • MiG man #34170
    Újabb segítséget szeretnék kérni. Végre rájöttem, hogy miért akad ki folyamatosan a SHoC XR hibával. Rossz magyarítást használok (V1.20) és nem is gondoltam, hogy ez ennyire befolyásolhatja a moddolt gamét. Létezik egy OL modhoz való magyarítás is, de nem találtam élő linket ahonnan még letölthető lenne. Ebben tudnátok segíteni?
  • sevendoor
    köszi, úgy néz ki elég volt a system.ltx-et átírni, mivel a másik nincs is :)
  • ntex
    Azt elfelejtetted hozzátenni hogy ha nincs fent mod akkor ezek a fájlok nincsenek sehol :)

Először ki kell az említett fájlokat csomagolni egy database extractorral, módosítani majd szisztematikusan berakni a játék gamedata mappájába ha nem oda extractolta :)
  • genndy
    Át lehet írni, kis trükk van benne.
    Idézet egy másik fórumról robogo81 kolléga tollából:
    "A tömeget 3 helyen kell változtatni:a system.ltx-ben a max_weight értékét kell.
    Az actor.ltx-be pedig a: max_item_mass és a max_walk_weight értékét kell változtatni.
    A system és az actor fájlokban az első érték a hordozható tömeg,az actorban a max_walk_weight meg a maximum még elindul érték."
  • sevendoor
    gondoltam én is újrakezdem a játékot sok év után, de nem szeretném szétmoddolni első nekifutásra, de a súlyhatárt azt szívesen megváltoztatnám. Sajnos amit találtam rá modot azt nem tudom letölteni és úgy emléxem simán átirni nem lehet. Tudtok segíteni?
  • xFreex
    Hy!
    A Pripyat-i kis szerkentyű a dekóder. A hotelban találod (Majdnem a map közepén. Ha segítettél a stalker csoportnak akkor a garázsból kivezető út pont oda fog vinni. Van egy monolitos e tetején Gaus puskával. kis szerencsével a kobakos után az utcaszintre ejti a fegyvert és nem marad fent a tetőn)a 2. emeleten egy zárt ajtó mögött. Kulcs kell hozzá, amit a Strelok búvóhelyén rejtőző doki fog odaadni, ha előtte beszéltél a Cordonban a Guid-al. (Őt a kis tanyán találod a vasút felett jobbra.)
    Ez az alapjátékra vonatkozik. Gondolom a L.U.R.K. ebbe nem nyúlt bele.
  • mcmoha
    Hotel, 26-os szoba. ;)
  • deestroy
    Hi. Tolom a játékot elejéről L.U.R.K.- kal... :) Azt akarom kérdezni, hogy:::: Pripyatba van valami kis szerkentyű, ami kell a végén egy ajtó kinyitásához. biztos vágjátok. pontosan hol találom ezt? Valaki esetleg egy kis térkép részlettel, vagy valahogy segíthetne :) Régen toltam már végig, akkor is fals befejezéseket csináltam...
  • deestroy
    steamos van nekem is. pecselni lehet, nekem nem sikerült mert nincs meg hozzá valami a neten. de ha akarod megkeresem a linket...
  • MiG man #34161
    Csak kellemesen meglepő, hogy egy réginek mondható game még mindig ilyen szép rajongói tábort tudhat a magáénak. Persze az is igaz, hogy manapság nem készülnek ilyen sokrétű gamék. Sajnos...
  • deestroy
    Van bizony, több mint hinnéd :)
  • MiG man #34159
    Uraim, köszönöm a segítséget! Látom vannak még fanok rajtam kívül...
  • deestroy
    örülök h sikerült!
  • deestroy
    http://www.moddb.com/mods/stalkersoup
  • ntex
    www.tecnobacon.com
  • MiG man #34155
    Ezt az új modot honnan lehet beszerezni? Nagyon ígéretes...
  • MiG man #34154
    És EZ MŰXIK! THX!
  • MiG man #34153
    Ezer köszönet!
    Itt tényleg megvan a mod, azonnal el is indult a letöltés. Akkor viszont az általam letöltött mod lehet hibás, mert Complete moddal nem voltak ilyen bugok. Próbálom az OL 2010-el.
  • steweee
    fú ez szuper. még nem is hallottam róla. köszönjük. viszont ha jól látom ez még nem a végleges,....
  • TheGrinder
    Steames STALKER SoC van meg és csak 1.0005-re patcheli fel a steam, és emiatt nem tudok felmenni 1.0006-os verziószámú szerverekre. Nincs valami megoldás, hogy fel tudjam patchelni 1.0006-osra?
  • deestroy
    Most pár napja álltam neki egy nagyon jó kis módnak...

NARODNAYA SOLYANKA avagy: S.T.A.L.K.E.R People Soup.

A legtöbb fegyver item szerintem ebben a módban található. Érdemes kipróbálni. A térképek nagyobbak, vannak területek amik meg vannak toldva. Kicsit a játék menet is át van variálva. Rengeteg benne a meglepi.

Telepítve a gamedata közel 13giga. Eddig fagyásom nem volt, kivéve mikor a bárba bepakoltam 5-6 szörnyet.

Pár vidi:

pár érdekesség:

és a végére :)
  • deestroy
    ott valami csúnya hiba van. Rakd újra a STALKER- t. de amúgy az Oblivion Lost 2010 is letölthető erről az oldalról:
    http://www.moddb.com/

csak várni kell nem indul mindig egyből a letöltés. Van mikor várni kell a szerverre.
  • MiG man #34148
    Tiszteletem STALKER rajongók!
    Segítséget szeretnék kérni. Az Oblivion Lost 2.2 van telepítve a játékhoz (frissebbet már nem lehet letölteni), és az első pendrive megszerzése után, azt vissza hozva Sidorhoz, Sidorovich eltűnik a pult mögül és nem kerül elő többé. Erre tud valaki megoldást?
    Köszönettel.
  • Fpocok
    Első link már nem él, de majd rákeresek.
  • genndy
    Aha, akkor SoC-ot nyertél.
    Alapból szerintem nem lehet kikapcsolni, ezt találtam
    No Headbobbing Mini Mod
    Itt találsz még tippeket, szépítőket, néhány modot is:
    STALKER: Shadow of Chernobyl Tweak Guide
  • Fpocok
    Hello.
    Valahogy ki tudom kapcsolni a head bobot? Vagy csökkenteni? Olyan, mintha hajón lennék.
  • mcmoha
    Ezek a rosz befejezesek:

A ket jo befejezes.
  • genndy
    Szia! Amit kaptál, egy lehetséges vég, de pont a 6 vagy 7 "rossz" közül való (sok pénzed volt, azt hiszem >100000 rubel fölött kapod ezt).
    A jó véghez Agropromban meg kell csinálni a "Dokis" küldetést, aki Pripjatyba irányít, ahol egy detektort kell megszerezni. Csak ezzel a detektorral tudsz az erőműben egy kis benyílóban kinyitni egy ajtót, ami aztán a "jó" véghez vezet.
    Az erőműből kimenni már nem tudsz, úgyhogy egy régebbi mentést kell betöltened.
  • Herold
    Több végkifejlet is lehet úgy tudom.
  • Berguson
    Most nézem,hogy itt is így van vége: #34131 hsz.
  • Berguson
    Hello!

Már nagyon rég játszottam ezzel a játékkal,és most ismét feltettem! Régen valamiért nem is vittem végig.
    Most játszom vele egy ideje,és olyan kérdésem lenne,hogy azzal van vége a játéknak,hogy bejutok chernobylba,és ott elkezdi mondani egy hang hogy minden kívánságom teljesül,majd egy szétbombázott terembe jutok,ahol van egy teleportáló,átjutok oda a "kivánságfényhez",ahol szól a hang,hogy most gazdag szeretnél lenni? aranypénzek hulnak az égből és ott meghalok!? Próbáltam visszamenni,de nem enged vissza oda ahol bejöttem erre a pályára,de ott van egy leomlott körlépcső,és ott vissza már nem tudok menni!
    Csak azért kérdem,mert van egy végigjátszás a youtubeon,és ott más a vége! Mit rontottam el,vagy hol mentem rossz felé?
    Köszönöm ha valaki segít majd!
  • zmok
    Már én sem tudom, hogy hányszor vágtam át a Vad vidéken, de ezek az intenzív tűzharcok, mutánsokkal fűszerezve még most is rabul ejtenek. (Complete Mod)