S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki volna olyan kedves és leírná nekem a legjobb és legérdekesebb modokat SoC-ra? Fontos hogy a játék gépigényét ne befolyásolja, nincs éppen csúcsszuper gépem. :\
Köszönöm szépen elõre is.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
http://www.supergamer.hu/stalker-shadow-of-chernobyl-p-8361.html
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
A mod mûködik, csak egy jó magyarítás kellene hozzá.Kipróbáltam azt amit nemrég ajánlott valaki, de nem mûködik, mivel csak valamivel régebbi verziókhoz készült.A Complete mod amit leszedtem a v 1.00005-ös verziót kérte.Esetleg van ehhez is magyarítás?
Köszönöm a válaszokat.Szóval letöltöttem az 1.00005 vagy akárhányas patchet, amit megkövetelt a Complete mod.Már ekkor nem indult el a játék.
Ezt írta ki: Original disc could not be found or authenticated.
A mod feltelepítése után szintén ugyanez.
Tipp?
én azt hiszem valahonnan innen szedtem nyomogattam össze vissza mint a birka aztán lett valami 😊)))))))))))))))
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Egyébként ez is tartalmazza az eredeti verzió sztoriját?Magyarítás van hozzá ugye?
A játék vége felé tartok, ahol is bennt a szarkofágban meg kell találnom a kívánságteljesítõt, vagy a monolith "szívébe" bejutni.A kamrában szétlõttem a bigyókat, mire elõjött a faszi, akitõl végre meg lehetne tudni azt amit még nem árult el a játék.A problémám az, hogy bár van magyarítás a játékon, a fickó által elmondott szöveg sehol sem olvasható, igaz hogy tudok angolul, de én minden részletre kíváncsi lennék...
Szóval hogy ha valaki tudna megoldást erre a problémámra, akkor ne fogja vissza magát 😊
A másik dolog pedig: Olvasom a frissebb hozzászólásokat, és érdekelne ez a complete mod.Valaki tud linket dobni, honnét szedhetném le?
Egyébként a trainer tökéletesen bevált...ajánlom mindenkinek, aki realista érzelmû, a nagyobb játékélmény érdekében a legnehezebb fokozatra állítani és a one hit kill módot benyomni.Egy ideig nagyon nehéz, de ha megpróbálsz úgy játszani ahogy a valóságban is tennéd, sokkal élvezetesebb 😊
A választ elõre is köszönöm
Üdv
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Azért egy kicsit növeli a gépigényt az alaphoz képest - weather system, spawnok + mutáns + pár hih res fegyó skin, de én annó 2800+ amd ati 9600 és 1 giga rammal medium staticon med textura 1024be simán ment
Remélem nem basztam el a linkelést 😄 Egyébként játsz OL2.2vel, sokkal de sokkal jobb tõle a cucc.
Az is segít ha fejre lõsz. Meg ha jól emlékszem van egy trainer amivel 1 lövés végez egy emberrel, de akkor veled is, szóval lehet hogy az nem neked való megoldás.
ó jesz
Egy ideje már játszok a játékkal, nagyon szeretem, de van egy dolog ami nagyon idegesít.Szerintem fõ probléma az NPC-k megölése.Lehet csak nekem probléma, de én jobb szeretnék egy olyan call of duty 4 féle gyilkolászást, amikor nem kell órákat tökölni egy egy ellenfél kiiktatásával.Ha valaki tud erre javítást/modot, akkor az kérem segítsen.
Üdv