S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv!
Valaki volna olyan kedves és leírná nekem a legjobb és legérdekesebb modokat SoC-ra? Fontos hogy a játék gépigényét ne befolyásolja, nincs éppen csúcsszuper gépem. :\

Köszönöm szépen elõre is.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

fuszhi
Mai napig van eredeti hamisítatlan stalker és kiküldik én is innen vásároltam és ha gond van telefonon elnavigálnak. Jó "fejek" és segítenek.
http://www.supergamer.hu/stalker-shadow-of-chernobyl-p-8361.html

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
Én innen töltöttem le az eredeti játékszoftver programhoz a magyarítást, és mûködik a komplett móddal.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

fuszhi
😊)) http://www.kincsvadasz.hu/stalker/

Újabb problem 😊
A mod mûködik, csak egy jó magyarítás kellene hozzá.Kipróbáltam azt amit nemrég ajánlott valaki, de nem mûködik, mivel csak valamivel régebbi verziókhoz készült.A Complete mod amit leszedtem a v 1.00005-ös verziót kérte.Esetleg van ehhez is magyarítás?
Na!Megoldottam!Csak egy crack kellett hozzá!
Hát ez tényleg az!És az Oblivion Lost is ilyen?
Muttley
azt írja, h
warez a játékod
és ez cumi
csak origi gammával megy a complete MOD

Just do it :)

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.Szóval letöltöttem az 1.00005 vagy akárhányas patchet, amit megkövetelt a Complete mod.Már ekkor nem indult el a játék.

Ezt írta ki: Original disc could not be found or authenticated.

A mod feltelepítése után szintén ugyanez.

Tipp?
fuszhi
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009

én azt hiszem valahonnan innen szedtem nyomogattam össze vissza mint a birka aztán lett valami 😊)))))))))))))))

mcmoha
Ez foleg grafikai modositas, a sztori nem valtozott, tudtommal nem kell hozza kulon magyaritas. A vegigjatszas utan lehet "free play"-t jatszani.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Köszönöm!

Egyébként ez is tartalmazza az eredeti verzió sztoriját?Magyarítás van hozzá ugye?
mcmoha

Sziasztok!

A játék vége felé tartok, ahol is bennt a szarkofágban meg kell találnom a kívánságteljesítõt, vagy a monolith "szívébe" bejutni.A kamrában szétlõttem a bigyókat, mire elõjött a faszi, akitõl végre meg lehetne tudni azt amit még nem árult el a játék.A problémám az, hogy bár van magyarítás a játékon, a fickó által elmondott szöveg sehol sem olvasható, igaz hogy tudok angolul, de én minden részletre kíváncsi lennék...

Szóval hogy ha valaki tudna megoldást erre a problémámra, akkor ne fogja vissza magát 😊

A másik dolog pedig: Olvasom a frissebb hozzászólásokat, és érdekelne ez a complete mod.Valaki tud linket dobni, honnét szedhetném le?

Egyébként a trainer tökéletesen bevált...ajánlom mindenkinek, aki realista érzelmû, a nagyobb játékélmény érdekében a legnehezebb fokozatra állítani és a one hit kill módot benyomni.Egy ideig nagyon nehéz, de ha megpróbálsz úgy játszani ahogy a valóságban is tennéd, sokkal élvezetesebb 😊

A választ elõre is köszönöm

Üdv
IMYke2.0.0.0
Bizony - én is falnak megyek ezeknek az összekeverésétõl 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

kösz a linket 😊
jól van, nem kell itt a para xD
Herold
Magyarítás. Nem magyarosítás. A magyarítástól MAGYAR lesz, a magyarosítástól pedig MAGYAROS. <#nezze>

Hali a shadow of chernobylhoz + complete mode-hoz melyik magyarosítást ajánljátok?
Roger6
Okés, a lényeg hogy neked tetszik. Igaz, hogy a képen semmit nem látok szinte abból amit elmondtál, mert annyira rossz minõségû, de legyen igazad: biztosan jó kép.<#idiota>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

fuszhi
Szerintem jó kép. A támadó még nem esett össze. Jól rálátni. Valamint az is hogy harcképtelen és a két válla talajt fog érni, amikor a hátára esik a talált lövésektõl. Valamint a háttérben látszik hogy további esemény várható záros idõn belül, így okosabb vissza húzódnom. Rendesen benne voltam a tûzharcban. Komoly volt. Örülök hogy igaziból nem kell ilyesmit csináljak. Már rég holt lennék, és szerintem bárki más is. Százalékos arányban lehetetlen hogy ne hibázz. Jobb is így hogy ez csak játék.

Roger6
Történet jó, a kép nagyon rossz, semmit nem látni.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

fuszhi
Nagy golyózápor volt, csak úgy izzottak a töltényhüvelyek és a puska egyes alkatrészei az agresszív véleménycsere közepette, mikor ránk sötétedett és éjjellátóval voltam kénytelen végig birkózni a dolgot. Komplett móddal van meg fûszerezve az alap shadow of c. Ime : Komoly ahogyan eltaláltam a srácot és még zuhanás közben lett a fotó megörökítve. Valamint tetszik a füst az egész minden. Nekem alap complete mód bõven elég lett.

fuszhi
Bocs hogy csak most írok. Igen mód, a komplett mód az 1.5 patch kell hozzá és a sima magyarosítás.

kastil
Pár hónapja még májusról beszélt dezo - ez a sok tologatás... kezd dejavum lenni 😄

mcmoha

mcmoha
2012 harmadik negyed.😊

cs1rk3
Lost Alpha MOD-ról valami hír?

kastil
na jól leírtam, szal high res* - medium textura és static lighting

kastil
OL2.2

Azért egy kicsit növeli a gépigényt az alaphoz képest - weather system, spawnok + mutáns + pár hih res fegyó skin, de én annó 2800+ amd ati 9600 és 1 giga rammal medium staticon med textura 1024be simán ment

OL2.2-tõl nem nõ semmit a gépigény, az õsrégi AMD 3100+ 1GB RAM-os, 64MB-os Radeon 9500-al felszerelt gépem anno simán vitte
Aha.És a gépigénye mennyiben változik.Linket tudsz dobni?
kastil
Hát a történet/helyszínek/questek ugyan azok maradnak... viszont sok új fegyver, spawn, ai change, elég sok fain kis feature mint pl a sleeping bag, freeplay ésatöbbi - nekem még bejött az abc inferno mod is, bár az nem kapott akkora hangot szerintem mégis fain, de ol-os accuracy/dmg-el

Óh köszönöm szépen!Sokkal jobb.Az OL-el majd szeretnék játszani, de elõbb kijátszanám így, mivel ha jól tudom akkor az új kampányt is tartalmaz.
kastil
Weapon Damage Mod for Shoc

Remélem nem basztam el a linkelést 😄 Egyébként játsz OL2.2vel, sokkal de sokkal jobb tõle a cucc.

Igen, megtaláltam õket.Nos az a baj, hogy ezek még pluszban adnak egy csomó csalást, többek között halhatatlanságot, végtelen lõszert, stb.Én pedig pont azért szeretnék ilyet felrakni hogy valósághûbb legyen a játék.Na mindegy azért köszönöm a segítséget
kastil
cheathappanes is tele van vele

Herold
Konkrétan nem tudom mi a neve ennek a trainernek, de nézz körül a Gamecopyworldon, ott találsz többet is.

Ó nem!Az tökéletes lenne!Tudsz küldeni linket?
Herold
Ennyire azért nem lehet nehéz.
Az is segít ha fejre lõsz. Meg ha jól emlékszem van egy trainer amivel 1 lövés végez egy emberrel, de akkor veled is, szóval lehet hogy az nem neked való megoldás.

szuper ízi 😄
ó jesz

Hát a call of duty is jó játék, de ennek egészen különleges hangulata van.Esetleg van valami konkrét mod, amit be tudnál linkelni?
Elég, ha beállítja super easy-re. Feltehetõen, akkor is hullani fognak.
kastil
sztem bármi weapon accuracy/dmg mod megteszi

Arra ott van a COD 5,6,7,8,9...
Sziasztok!

Egy ideje már játszok a játékkal, nagyon szeretem, de van egy dolog ami nagyon idegesít.Szerintem fõ probléma az NPC-k megölése.Lehet csak nekem probléma, de én jobb szeretnék egy olyan call of duty 4 féle gyilkolászást, amikor nem kell órákat tökölni egy egy ellenfél kiiktatásával.Ha valaki tud erre javítást/modot, akkor az kérem segítsen.

Üdv
Sziasztok! Az lenne a problémám hogy amikor feltelepítem a játékot,(Win7)akkor azt dobja ki hogy: Az eljárás belépési pontja nem található a DLL-ben (xrLUA.dll). H a valaki tudna nekem segíteni nagyon hálás lennék. Elõre is köszi
Anagliphes vagy milyen(piros cián)szemüveggel igen, de nem jó mert az égbolt nem 3d-s, vagy hogy is mondjam, plusz a fegyverek is átnyúlnak a falon mivel sokszor vagy fedezékben. ez a játék nem 3dre lett kitalálva...
Próbálta már valaki a játékot 3D monitorral?