S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mostanában mi számít "jobb" modnak?
Nekem az utóbbi évek termésébõl egyedül az OGSE (0.6.9.2) tetszik, és feltételes módban - ha jól fog sikerülni, és nem csak a pályák lesznek szépek, hanem a játékmenet és a sztori is leköt hosszabb idõre - a Lost Alpha is szóba jöhet fordítás szempontjából, mégiscsak egy magyar arc a fõ-modder.
Az OL-hoz annyi közük van, hogy az Õ fordításuk lett kiegészítve OL-ra.
Azért a ficsoporttól se várj csodát, õk is csak az alapjáték+Complete magyarítást csinálták. Az OL-hoz pl. sok közük nincs. Úgyhogy biztos hogy nem fognak minden létezõ mod magyarításával foglalkozni, max a sajátjukéval.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Oblivion Lost 2.2-õt tolom, most kicsit megakadtam. Bent vagyok az erõmûben de nem igen tudok elõre haladni mert sok a "teleakármis törp", már halomra lõttem õket de nem fogynak el és még a vérszopók is jönnek egyszerre 3-4 és végem. Lövöm a "törpöket" gránátvetõvel, de nem igen hatásos. Az erõmûig minden rendesen ment, itt valami nem oké. Lehet hogy nem óvatosan kellene haladnom hanem Rambo-módban akkor talán nem lenne ennyi ellen? Már visszaállítottam a játékot a legkönnyebbe de így sem oké. Van valakinek ötlete vagy megoldása?
Amit mellérakhatsz, azok textúramodok (mondjuk Absolute-ok, ha bírja a géped).
Ajánlott, hogy a játékon csak az OL 2.2-es mod legyen fent, semmi más?
Gondolom Complete nem maradhat mellette, mert abban is vannak módosított szövegek.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Fõleg hogy az alapjátékban a ruhák nem javíthatók.
Pl van rajtam egy harci ruha + a táskában egy scientist ruha, a sugárzott területek miatt.
Megéri a + súly?
A Duty-s változathoz módra van szükség. PL All armor mod. De hogy azt hol tudod leszedni, azt már sajnos nem tudom. Talán a stalker.filefront.com-on, de nem biztos.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Esetleg a Lost Alphához, ha jó lesz.
Egy jó fordításhoz sokat kell játszani az adott moddal, de mostanában már nem nagyon tolom a játékot, se moddal, se anélkül.
TSL16b: Nem gondoltam volna, hogy még 4 év után is játszani fognak az OL 2.2-vel. Ezek szerint a mod kiállta az idõ próbáját. Az ilyen Stalkersoup meg Narodnaya Solyankák többet akarnak, de keveset fognak, valami eszméletlenül bugosak. Ezért is nem játszom velük és fordítani sem szeretném õket.
Oblivion Lost 2.2 magyarítás
A magyarítás kizárólag a 2008-as OL 2.2 alap modhoz jó (1.0004 és 1.0005). A complete, 2009, rc, ultimate és más hasonló OL2.2 rip modgyûjteményekhez nem ajánlom.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
De nem írtam én semmi kötelezõ érvényût. Ha csak a játékot rakod rá, az is jó.
a rendszer a memóriából fut, lapozófájlt alapból tiltom minden windóz verzióban, egyesegyedül a titan quest követelte meg a futtatáshoz, de az is ok nélkül. javallott legalább 4 GB memória amúgy. azt hiszem XP alatt is be lehet állítani hogy kihasználja, win7 meg 8ig lekezeli alapból.
nekem kisrackba van az SSD, vincsire telepítem a játékot, ott modolgaom ha olyan, és mikor minden fasza akkor a véglegest áttolom SSD-re. usb 2.0 10 MB/s bõven elég mindenhez 0 közeli elérési idõvel. hiába mondják sokan hogy az kevés és inkább SATA kábelon legyen az alaplapra kötve. a gothic 3 pl. hírhedt volt a játék közbeni tõtikézésével meg a mentett állások betöltésével. nahát ez akkor se gyorsult ha az alaplapra kötöttem az SSD-t
szóval ehhez kérnék oylan hozzászólást ami tényekkel alátámasztva ennek ellentmond, ugyanis már van SSD-m, használom, kipróbálgattam különféle módokon vásárlása után, és ezek a tapasztalataim. am Samsung 830 64 GB.
1.0006 leginkább a multihoz kell (a verziószám-egyezés miatt, illetve úgy tudom ebben amúgy is csak azt patchelték).
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Nem a Complete a hibás, a Steames változat csak 1.0005. Az 1.0006-t már kézzel kell rágyógyítani ha ragaszkodsz hozzá.
Bár a Complete szebb modelleket, textúrákat használ, az a töltési idõ sok. Gyenge a géped, vagy lassú a vinyód. Lehet hogy jobban jársz Complete nélkül.
www.smart-bus.hu
Ha túl sok az erõforrásod, akkor az ambient occlusion-t is be tudod vele kapcsolni a játékra, legalábbis a legfrissebb bétával. Ez a környezeti árnyékokat emulálja.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Hogy lehet vsync-t erõltetni a játékra? d3doverrider esetén betöltésnél kifagy, CCC alól nem reagál, játék beállításra nem reagál... :S
www.smart-bus.hu
Amúgy passz, valahogy lehet állítani a headbob-on de az már bonyolultabb mûvelet, nézz utána neten 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,