S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy másik idézetem PH!-ról a moddal kapcsolatban, kis kedvcsinálónak 😊
Hát akad 1-2 de a komolyabbakat csak a nehezebb küldetések után kapod meg quest rewardként vagy egy egy NPC-nél találhatsz. Nincs tele a játék velük 😊 A leg "commonabb" fegyverek ebben a modban (ezekbõl van a legtöbb az npcknél):
- AK-74S
- Groza
- AS-VAL
- LR-300
- SIG 550
- AKS-74
- Abakan
- MP5
Kb ennyi, más fegyvert nem nagyon találsz az ellenfeleknél általában, leszámítva 1-2 unique fegyvert ami a unique NPC-knél van. Ezek 1-1 olyan darabok amit sehol máshol nem találsz meg.
Az új fegyvereket meg nem kötelezõ használni, add el õket ha nem akarod látni vagy fel se vedd 😄
Nem spoiler ha azt mondom pl. Army Warehouse térképén van egy olyan rész ahol a Freedom bázisról kell kipucolni a Military katonáit, és a fõ NPC-jüknél egy OICW van. 😊
Minigun is pl. úgy van bent ebben a modban hogy quest van hozzá: meg kell találni a leírását, amely 6 darabban van szétszórva a zónában a legkülönbözõbb helyeken. Ez a mod leginkább a felfedezésrõl és tárgyak felkutatásáról szól, hogy szinte minden bokrot át kell kutatni minden pályán 1-1 küldetés miatt.
Aki unja már az alapjátékot, új contentre vágyik annak ez a mod kánaán. És itt nem feltétlenül az új fegyverekre gondolok hanem a teljesen új quest linera. Az egész játék a Dead City mapon kezdõdik ami az alap SHoC-ban benne sincs, és a testvéredet kell megtalálnod a fõ küldetés szerint. Ja és nem utolsó sorban a mod BETONSTABIL. 1-2 CTD-m volt de azok olyanok voltak hogy a 0 hozzáértésemmel ki tudtam javítani õket, pl. hiányolt 1-2 textúrát a játék közepe fele lévõ quest reward fegyverekhez, amik valójában ott is voltak csak az orosz betûk miatt nem találta meg a játék. Így egy egyszerû mappa átnevezésekkel meg is oldottam a gondot, már a netre is feltettem ezt a "fix"-et hozzá.
A mod egyetlen hátrányaként még egyszer mondom hogy a nagy része google-translated ami azt jelenti hogy pár helyen gondolkodni kell hogy mit is kell csinálni, mire utal a szöveg 😄 De már készül hozzá egy normális guide meg van is a mod elsõ harmadához.
Akit érdekel ezeket töltse le:
1. Secret Trails 2 patched repack
2. Kiegészítõ fordítás (bemásolós)
3. CTD fixek a modhoz általam (csak be kell másolni a modra)
4. Érthetõ angol leírás a mod elejéhez ha elakadnál
5. opcionális google translated leírás képekkel térképekkel
A mod 1.0004 patchre való.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Felraktam ezt a modot, rámásoltam a v1.20 magyarítást, így végre van feliratozás, és teljesen magyar minden.
A steamos stalkerben csak ezek a könyvtárak vannak:
_appdata_
bin
mods
Ezt érdemes felrakin?:
http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009
Segítség kellene. Hol találom a búvóhelyét?
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
SmP 2.5 megjelenésre egyre kevesebb esélyt látok... Nagyon hallgatnak róla már egy éve. A projectvezetõ (Wolfehunter) állítólag összeveszett pár emberrel a teambõl és otthagyta az egészet. Írogatnak néha Moddb.com-on híreket de nagyon lassan haladnak...
Hogy autókkal tudjak menni,fel kell tenni valamit?
1.05-ig patch,és a complete 2009-ot tettem az alap játékra.
Valamiért nem engedi felrakni az újat!!
Mi lehet a bibi?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Régebben játszottam ezzel a gaméval!Most megint felrakom a gépre :-)
Van hozzá valami kiegészítõ mód ?
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Meg azt is mondta a srác hogy válaszoljak a kérdésedre is hogy a normal textúrapack elvileg nem növeli a gépigényt szinte semmivel sem. 😊
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
logikailag úgy gondoltam, hogy nagymod + ajánlott kiegészítõ ésatöbbi (esetleg vmi + szörny kieg) grafika. többszöri végigjátszásra, hogy összehasonlítható és élvezhetõ legyen a különbségek miatt
1: oblivion lostl + arsenal,
2 :Complete, SC 2012 Weapon Revamp vagy SC Realistic Weapons add-on 0.8 vagy Stalker Complete 2009 Weapons Addon
én vhogy úgy gondolnám jónak a játékot, hogy azért maradjon játék, nem kell egy lövés egy halál, legalábbis ami a mi esetünket illeti.... 😊
Néhány fõbb változás:
- kb 232 új anomália a 3 térképen együtt (Zaton, Jupiter, Pripyat)
- ~110 új titkos hely (Secret Stash)
- megváltozott fõküldetés (A fõ sztorivonal maradt ugyanaz, csak bõvítve, elnyújtva lett)
- Új mellékküldetések
- Új NPC-k (bankár, trader, quest npc-k stb)
- Új fegyverek, régi fegyverek újra balanceolása
- Új Artifactok
- Új élelmiszer cuccok
- Az egész játék ekonómiai rendszere újra van dolgozva, nem lehet meggazdagodni úgy mint a sima játékban
- Minden fegyverhez lehet egy "szakkönyvet" találni ill. kapni quest rewardként amit ha megtanulsz (use) növeli az adott mordály sebzését
- Új Achievementek (szám szerint 8 asszem)
És még rohadtul sokminden 😄 Ha érdekel oroszul fel tudom tölteni a mod changelogját amit lefordíthatsz egy translatorral és kiszemezgetheted a fontosabb dolgokat 😄
Persze azt sem mondom, hogy mod-ok nélkül kell végigjátszani. 😊
De a Complete mod-al + Absolute mod-okkal kapsz egy olyan SHoC-ot, amiben kevesebb lesz a bug (Én egyel sem találkoztam) viszont jóval szebbek lesznek a textúrák.
És ez ugyanígy igaz a Clear Sky és Call Of Pripyat részekre is.
Beszerzem az általad linkelt finomságokat is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Imy: Ha már kijátszottad(kimaxoltad, öltél bele jó pár órát), akkor Én személyes tapasztalat a Complete mod-ot javaslom + a lentebb is link-elt 2db Absolute Pack-ot. Complete mod annyira nem nyúl a játékmenethez, sõt szinte 1általán nem módosít a fõ szálon, mellékküldiken viszont sok bug-ot patkoltak benne és stabil is.
(aztán lehet, hogy ez a Sigerous Mod is fasza)
STALKER Complete 2009 (2012)
SC Realistic Weapons add-on 0.8
Esetleg:
Stalker Complete 2009 Weapons Addon
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MOD:
Sigerous Mod 1.7+AtmosFear3 translated repack
Absolute Texture Packs:
Absolute Nature 2 Texture Pack
Absolute Structures Texture Pack
<#worship>#worship>
Google a barátod!
Next PC upgrade: 2022
<#worship>#worship>
Amúgy javaslom ha nem szerettétek a CoP-ot próbáljátok ki Sigerous Mod 1.7-el amibe már integrálták az AtmosFear3-at ami sokkal félelmetesebb kitöréseket produkál plusz zombivá változtatja a kint ragadt stalkereket vagy akár meg is öli. Hihetetlen jó lett az a mod, egyszerûen élvezet vele játszani. Fõleg ha felrakod a két texture packot is hozzá 😊
Ide raktam be pár hangulatképet a modból 😊
Nem lehet abbahagyni a játékot így komolyan 😄