S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Amin csak lestem, mint hal, az a Winter mód láttán, szóval full havas pálya + gondolom a hangulat is olyan minden az milyen már??? Tuti játszás lesz belõle csak még mikor nem tudom.
Jelenleg még a döntõfázisban vagyok, melyiket szedjem le és akkor még a stabil Lost Alpha még ki se jött "atya isten" 😄
gamedata/configs/system.ltx
A célkeresztel csak csípóbõl tüzelsz, az meg olyan pontatlan, hogy nem érdemes vele puffogtatni. Pontos lövéseket csak a célzótüske (jobbegér) segítségével tudsz leadni. Bár ez is fegyver és állapot függõ.
Ha abszolult nincs célkeresztetd akkor feltételezem, hogy valamilyen módot használsz. Azoknál elõ szokott fordulni, hogy a készítõk kiszedik belõle, hogy realisztikusabb legyen a game.
Ha ez a helyzet akkor nyisd meg a játék könyvtárában a gamedataconfigssystem.ltx fájlt. Sima notepad vagy wordpad tudja kezelni.
Keresd meg azt a sort ami így kezdõdik: cross_lenght
cross_lenght után látni fogsz egy számot. Ez a szám jelöli a célkereszt méretét. Elméletileg nálad ez 00000 lesz. Ha igen akkor írd át 00015 -re. Ez a gyári alap méret. (Szerintem ez egy kicsit nagy is.) Én 00005-öt szoktam használni.
Mentsd el és indítsd a játékot.
Azért az egész mûvelet elõt érdemes a system.ltx-rõl egy biztonsági mentést csinálni.
Valaki nem tudja véletlenül,ki adta Sidorovich angol hangját?
Egyszerûen nem találok róla semmit.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Argoprom mapen ahol a dokumentum van pl nagyon csinálja, valamint ugyan itt a föld alatt ahol (ol2.2.-ben legalábbis) jön a bloodsucker, na ott elég keményen.
dobok képet is
mennyezeten elég jól látszik meg az elõttem levõ animália is csinálja, ha közelebb megyek, rendbejön, eltávolodok újra elõjön
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az még érdekelne,hogy van valami magyar oldal ahol ír pár dolgot errõl az OL-ról mik vannak benne?
Next PC upgrade: 2022
A Steames 1.005, a 1.006 a legutolsó, de felesleges felküzdeni, csak multis változtatás volt benne az oroszoknak.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
$game_data$ = true| true|
Ha leszedem ezt a 285MB-os OL2.2-öt akkor csak simán feltelepítem és indítom más dolgom nincs?
OL2.2 magyarítás
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A fenti bevezetõt azért írtam, hogy egyértelmû legyen: ez nem a játék alapján írt könyv, hanem az az alapmû, amelynek néhány motívumát felhasználva több évtizeddel késõbb készítettek egy nagyszerû FPS játékot.
A könyvben nincsenek frakciók és hentelés és a Zóna sem Csernobil környékén van (a regény jóval Csernobil elõtt íródott), hanem egy amerikai(?) kisvárosban. Egy szegény és iskolázatlan stalker története, aki azért lopózik be néha a Zónába, hogy a kicsempészett artifaktok eladásából befolyt összegekbõl eltartsa a családját. A cselekményt áthatja az a rejtélyes, misztikus hangulat, amibõl a játékban is sikerült elkapni valamennyit. Az olvasónak oda kell figyelnie a több szálon futó cselekmény összefüggéseire, ha meg akarja érteni a regényt, de ettõl függetlenül nagyon izgalmas és olvasmányos szöveg.
kérdésem az lennek, hogy a lurker moddal folytatnám tovább a játékot, pontosabban annak a mentésével. annyit kellene változtatni rajta, hogy az ellenfelek találati pontossága az általuk használt fegyvernek megfelelõ legyen. ez is egy elég jó mod, igaz van jobb,de amikor elkezdtem ez még egy jó alternatíva volt.
viszont az rettenetesen zavaró, hogy egy sima pisztollyal vagy vágottcsövõ shotgunnal felszerelt sima csavargók untramesszirõl is pontosan rámlõ,úgy kell nekem közelebb lopakodni meg rohanni takarásban, hogy rendes puskával vagy távcsöves karabéllyal le tudjam õket vadászni ha többen vannak
szóval nekem csak egy ilyen mod kellene. tud vki javasolni ?
Just do it :)
Fractal Design Define R5, MSI B450 Tomahawk, AMD RYZEN 7 2700, Alpenföhn Brocken 2, Sapphire RX Vega 56, RaidMax Cobra 1000W RX-1000AE-B, G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz CL16, 1.5Tb SSD,
Elég régen vittem végig játékot úgyhogy, most újra elõvettem és felraktam. Felvettem azt a küldetést, amikor el kell menni az Agroprom-hoz és megszerezni a dokumentumot, majd elvinni a csaposnak. Na eddig rendben is van, de nem emlékszem, hogy az normális-e, hogy a pálya elején lévõ kereskedõ eltûnt a helyérõl. Majd csak akkor kerül vissza, ha megcsináltam ezt a küldetést vagy egy bugba futottam? Mert elég sok cuccom van már és el kéne adni õket vagy javítani meg venni kéne fogyó árukat abból azért elég kevés van a pályán. Most az alap játék mellet van a 2013-as mod és a magyarítás.
Egyébként ilyen fura viharok, amikor piros lesz minden meg radioaktív esõ esik, volt az alap játékban is vagy ez a mod miatt van?
Köszi!