S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oblivion lost magyarítást nem tudjátok honnan szedhetem le? sehol nem találom, itt a beépített ekresõt használtam 2.1hez linkelt foxmurder de halott mediafire linkek. 2.2höz kellene amugy.
más
átállítottam az inventory méretét, így most nem kell mindig görgetni, viszont a trade közbeni méretet nem tudom, hol lehet, esetleg valami tipp?
2. kicsit túl sok a fegyver,páncél(bár el is kél).
3. nem bugos.
4. az eleje még mindig tetszik.
5. Mintha pár új küldi lenne és a régieket is kicsit átszabtak volna.
Ja és a gépigény szerintem ugyanaz de lehet konfigolni elég részletesen a saját launcherjével.
röviden ennyi.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
thx, h még1x belinkelted
#34017 picit depis az állandó sötét idõjárás
Just do it :)
alant linkeltem a mod elérhetõséget.Feature menüpontban ott van a teljes lista!
De tessék
tereptárgyakon, épületeken, bázisokon, környezeten és küldetésen változtat vmit ez a MOD?
pl elején semmid sincs(evidens,épp lezúgtunk egy teherautóról)
és apránként kapunk meg mindent.sokkal több tárgy.vannak kaják amik a zónán belül termesztettek és ezek enyhén sugárfertõzöttek.
és nagyon sok poén van benne(rádióüzenetek)
De van hozzá hd textúra pack is a graf-függõknek😄
http://blackbyte.org/photorealistic/

angol fordítás is van már!
http://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Esetleg tudja valaki hogy lehet-e találni ak-74-hez puskagránát vetõt?Megtaláltam az Obokan-t amin van, de arról nem lehet leszedni.Jó lenne egy a gyorsított tüzelésû Ak-ra.
sziasztok lenne egy kérdésem a secret trials 2 modhoz milyen grafikai tuningot érdemes felrakni?<#violent>#violent>
ahahahahaha 😊)
ez kb olyan lenne, mint egy rózsaszín-neonzöld zebramintás Ferrari
kompromisszumot kéne kötniük 😊
fery02: Ja jól néz ki szerintem egy két dolog, de nekem még mindig az elsõ rész jön be komplett móddal, és anélkül is.
ntex úr következõ az a nagy helyzet hogy láttam két videót amiben azt hangoztatja egy játékokkal foglalkozó mûsor hogy a stalker 2. részét anyagi okok miatt mellékpályára rakták lehet be se fejezik, de egy kis csapat még dolgozik rajta. A túl részletesre sikerült felhozatal miatt drága lenne a második rész , de dolgoznak állítólag még rajta. A másik dolog amit hallottam hogy azért is teszik félre mivel hogy a célközönség Europa lenne , de a támogató cég csak abban a feltételben menne bele a dologban ha Amerikában játszódna tovább a történet, viszont ebbe meg a fejlesztõ cég nem megy bele. Támogatottság "híjján" egy kis csapat foglalkozik még a dologgal , és ne tudnak még biztosat. Kb ennyi a saját szavaimmal.
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Azt a barna maszatot amit idõnként látni, mi okozza?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Legalábbis a másik videóról egybõl levágtam, hogy az Crysis, de a másik videó nem olyan. Plusz nagyon jól néz ki.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://gsc-game.com/main.php?t=community&s=forums&s_game_type=xr2&thm_page=1&thm_id=22888&sec_id=21#311310
"The Faction War" ez a neve a modnak.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Tehát kezdésnek belépsz egy faction-be, annak a fõnöke ad feladatokat, amelyeket elvégezve kapsz zsetont. Ebbõl tudsz felszerelést venni, aztán nekirontani a többi (nem gép által vezérelt) játékosnak. A cél pedig a többi ellenséges faction irtása lenne. Tapasztalati pontokat kapsz érte, a pontok pedig meghatároznák, hogy milyen fegyvereket tudsz használni, meg ilyenek.
Én tudnám élvezni, ha 10-15-en rárontanánk az ellenség bázisára, aztán megfelelõ taktikával, és összhanggal halomra gyilkolnánk õket. <#gun>#gun> <#violent>#violent>
Utána eladnánk a többi játékosnál talált fegyvert és lõszert, aztán levezetésnek elmennék állatokat nyirkálni, hogy legyen még több zseton.
Szerintem marha nagy ötlet lenne, bár nyilván ennek a kiépítésére nem alkalmas a játék. Akár egy jó Co-OP mód is érdekelne mondjuk, sokat dobna a játékmeneten. <#zavart1>#zavart1>