34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#34138 érdeklődnék: Valaki van akinek a Paradise Lost nevezetű mód megy??? -
DeerMuse32 #34137 Helló!
Egy eddig szokatlan perspektívából készítek végigjátszást, gondoltam ide is belököm, egyébként az UHSF fórum vagyok Barin, ha valaki járna arrafelé. Ez csak egy minta vagy kedvcsináló, kőkemény 2 oldallal, a teljes 1 hét múlva várható. :)
http://data.hu/get/5588977/barin_soc_minta1.rar
A Lost Alpha pedig csúszik, körülbelül 3-4 hónapnyit, de semmi sem biztos. :) -
#34136 Igen, azt nem fogja elvinni senki, amit beleteszel. Azért van ott. -
#34135 Újra elkezdtem játszani a játékkal, lenne 1 kérdésem.
Most jutottam el a Bárig, és tele vagyok cuccal, sok kajával és dolgokkal amiket nem akarok eladni. Ezeket bele tehetem valami gyűjtőládába, ahonnét nem lopják el? A bárban pont van egy ilyen doboz, abban biztonságosan tárolhatom? -
KON #34134 Sziasztok, tudnátok segíteni? Az lenne a problémám, hogy fölraktam a shadow of chernobylt, el is indulna, de akkor kapok egy konzolt elkezdi írni a dolgokat, eljut odáig, hogy starting engine, loadingDLL: xrgamespy.dll és ennyi, nem fagy ki, de nem is csinál semmit akármennyit várok. -
steweee #34133 rákaptam én is újra. meg tudja mondani vki hogy hogy lehet a páncélokat az artifactokkal upgradelni ? anno sikerült ha jól emléxem, de akkor az alapjátékkal mentem, most meg a lurk 1.1-el.
-
#34132 mivel az ajtókat glitchel nyitottad ki és így mentél be és vissza,emiatt amikor elérsz az adott helyre akkor betölti a mission scriptet.
De már megcsináltad a másik befejezést ezért nem jelöl semmit.Tehát nincs 8. befejezés.Mivel hivatalosan sincs így ez egyszerűen csak olyan mintha noclippel visszamennél bárhová ahol nem vettél fel küldetést. -
Gergő88 #34131 S.T.A.L.K.E.R. - S.O.C 8.ik befejezés? -
Gergő88 #34130 http://www.youtube.com/watch?v=h5ZdODuHy3s
parancsoljatok akkor itt a vidi...... -
#34129 Bandicam. -
Gergő88 #34128 egy felvevő progot tudsz mondani ami jó? csak ne a hypercam-ot az nem jó. valami mást? akkor szívesen megmutatom neked..... -
#34127 Video az segitene.;) -
Gergő88 #34126 nem semmi féle mod nincs eredeti stalker lemezt felraktam és kész. talán felvegyem videóra a dolgot amiről beszélek? vagy próbáld ki te magad. gauss fegyó mikor kint vagy a szarkofágból majd vbissaz mész az alaksorba kinyitod a fegyóval és mész szépen vissza fele majd meglátod h van még ott valami -
#34125 Csak 7 fele befejezes van. Nem tudom honnet veszed ezt a 8-ik valtozatot, de ilyen nincs. Ot ev alatt valaki csak megtalalta volna. Lehet, hogy valamilyen mod-al jatszol? -
Gergő88 #34124 igen tudom. de az már megvolt. de ez a fajta befejezés jobban érdekel ez egy 8.ik féle befejezés . és érdekelne h ki tudja megmondani h lehet befejezni normálisan ezzel a végig játszással. -
#34123 Ne visszafele menjel.:) Az udvaron menj vegig, nyird ki az osszes ellent es a vegen eljutsz a befejezeshez.:) -
Gergő88 #34122 ha gondoljátok felrakom a vidit róla h miröl beszélek
-
Gergő88 #34121 sziasztok. azzal a kérdéssel fordulok felétek. hogy ti tudjátok a Shadow-nak a befejezéseit? jobban mondva 1 érdekel. ismerem már mindet, de van egy amit nem tudok végig vinni. mégpedig az amikor a titkos laborban lehet választani h beállsz közéjük vagy ki kerülsz az erőmű köré. na mikor kikerültök van az h kimész az udvarra vagy vissza mehetsz akkor vissza dob egy alagsorba ahol zárt ajtó van. na most azt egy GAUS fegyóval ki lehet nyitni ha rálősz egy villanásra kinyílik és be tudsz rohanni na most ha bementek akkor vissza kerültök abba a helybe ahol azt a 7 kis kék vackot szét kellet lőni. van a másik ajtó azt is kilövitek a GAUSS-al majd elindultok vissza felé egész addig amíg át nem dob benneteket a szarkofágba na ott elkezd szövegelni az a faszi aki elmondja nektek h mi ez a C-Tudat dolog na az beszél... és mondja h menjetek a megadott irányba.. NA ÉS ITT A BIBI semmit sem jelez a térkép és semmi sem. számomra is új ez a befejezés ezért is kérdezem ti tudjátok e hogy ez most hogy van? előre is köszi a válaszokat aki tudja ide írja már meg lécc: [email protected] KÖSZI -
zmok #34120 http://www.moddb.com/mods/lost-alpha -
#34119 linket?! xDD -
zmok #34118 Szeptember 28. LOST ALPHA!!! -
#34117 Második részt is megnéztem tegnap. -
#34116 A Zóna -
zmok #34115 Közben megoldódott... Múkoggy!!! Azóta nincs vele probléma. -
zmok #34114 Sziasztok!
A Complete Mod-al jászom, a repair kit-et, csak a ruházatom javítására tudom használni, vagy van rá lehetőség, hogy a fegyveremet is javítsam? -
Rony94 #34113 Ha lemaradnál róla, asszem YouTube-on is fent van. :) -
#34112 Köszi - megpróbálom nem elfelejteni :) -
#34111 Egy hét múlva, jövő szerdán. -
#34110 Én megnéztem - a második része mikor lesz? -
#34109 A Zóna
ma este az M1-en -
zmok #34108 Nagyon szép ez az augusztusi naptár! -
#34107 Én is. -
totya4 #34106 Én most is sárga békát látok ott :) -
#34105 Bocs a duplaert. A #34103ban csak egy sarga bekat lattam. Kozben megjavult. -
#34104 -
#34103 -
totya4 #34102 Az imbolygó kamerát karaktermozgáskor hogy lehet stabilizálni? -
ntex #34101 Sajnos a SHOC motorjával az a baj hogy kevesebb effektet is tud meg nem kezel akkora felbontású textúrákat mint az újabb részeké, nem beszélve arról hogy nem támogat DX10-DX11 -et. (ha már a látványra mész :) ) Amúgy tény hogy tényleg durva grafikát ki lehet hozni még ma is belőle -
#34100 Itt is elfér:
saját készítésű :)
Eszméletlen mit ki lehet hozni ebből a motorból. (a hud és az árnyékok néha kicsit bugosak, de szarni rá :D) -
Kalash17 #34099 Sziasztok!
A Priboi storyt tolom éppen és lenne egy problémám...Illetve egy a sok közül :)Yantarba nem tudok bejutni a laboratóriumba, odamegyek az ajtóhoz és még csak ki sem írja hogy ki lehetne nyitni.Pedig otthon vannak az biztos:)A másik pedig hogy nem tudom elindítani a járműveket.Elvileg az opciókba kellene gombot beállítani a motornak, de oda sem enged be...Esetleg van valami alap kombinációja a motor beindításának?
Ha valaki játszott vele és megoldást tud a problémáimra legyen szíves írjon.
Üdv!