S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jót!
Segítségre volna szükségem.A kötelességiek bázisán, Voronin küldetéseit csinálom.A feladat hogy leszámoljak a Poker nevû banditával, aki valahol az Agroprom kutatóintézetnél kell legyen.Ahogy átléptem az átjárón, a küldetést jelzõ fehér nyíl nyomban a hátam mögé mutatott, azt szerette volna hogy menjek vissza.Ennek semmi értelme nem volt de másodszorra visszamentem, majd megint az Agroprom felé mutatott.Gondoltam akkor benézek.Az intézetnél lelõttem néhány katonát, volt ott még 2 Stalker, és a Strelok búvóhelyéhez levezetõ aknánál jópár bandita várt rám.Alig hogy odamentem, újra megjelent (merthogy közben eltûnt) a fehér nyíl, és egyenesen az aknába mutatott.Odalent, néhány bandita, katona, vérszopó várt, mindet kiirtottam, és a nyíl most egy teljesen megközelíthetetlen helyre mutatott.Ha kimegyek a járatok másik felén, a nyíl visszafelé mutat.Nem tudom mit tegyek.
Elnézést a terjedelemért, elõre is köszönöm a választ.
megy a hullákkal tömött autó, majd felborul stb.
majd a bázison való ébredést követõen végig Clear Sky (gondolom én)
a CS-t én addig vittem el, amikor disznók+2. sugárzás, majd banditák
utána meguntam, h nem tudok bemenni úgy egy bázisra, h ne töltene 1.5 percet a játék
innentõl kezdve csak ShoC 😊
a CoP pedig óóótvar ronda lett
a complete mod-hoz képest mindenképp + a cím ellenére, alig szól Pripyatról
Just do it :)
Next PC upgrade: 2022
szófordulati helytelenségek
szóismétléses tõmondat-hegyek
a környezet és hangulat részletgazdag leírásának teljes hiánya
túlélési ösztön érzékletessé tételének hiánya
röviden: hiányzik az írói véna
DE
az akarat és a kemény idõráfordítás absz. látszik
és ez becsülendõ <#eljen>#eljen>
1x mindenképp érdemes elolvasni
Just do it :)
Mikor elöször játszottam a játékkal illetve késõbb a Priboi sztori módjával írtam egy kis történetet, ami a stalker univerzumban játszódik. Eleve shoc modnak írtam, véleményem szerint egészen jó sztori(amatõr íróhoz mérten), pár héttel a shadow of chernobyl elõtt játszódik, de direkt nem érinti azt a vonalat. Ugyanazok a pályák de egy teljesen más történet, több hamis és egy legjobb befejezéssel. Nem rég eszembe jutott hogy kár lenne veszni hagyni, tudniillik kb 3negyedénél abbahagytam. De most ha lenne vki aki szereti a kreatív munkát és képes modolni szívesen befejezném mi több be akarom fejezni. Én mellesleg amatõr(mivel hivatalosan még nem jelentem meg) zeneszerzõ vagyok úgyhogy talán ilyen sztalkeres eredeti zenét is tudnék írni neki.
Tudtok vkit ajánlani. A részleteket majd "négyszzemközt".
Kérlek válaszoljatok. Köszönöm.
OL2010 moddal játszom és most találkoztam egy érdekes hibával. Neten nem leltem megoldást, ezért is írok. Szóval mikor a BAR mapot betölti, lépek 3-atés kifagy a játék. BUgreport ablak vagy az a indító fájl hibájára hivatkozik. Mi lehet a baj?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Nincs az OL 2010-hez Trader mod? De úgy hogy minden kereskedõnél mindent lehessen vásárolni!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Újra elõvettem a STALKER SHOC-t. Nos visszaolvasván a fórumban nekem nagyon megtetszett a Stalker Soup mod. Már csak olyan gondom van hogy nem akar menni. Lépések a következõk:
1. Stalker install +1.0006 patch install
2. Stalker Soup telepít
3. Stalker soup legújabb patch telepít
4. Elvégeztem a fõbb lépéseket.
Nos ha így elindítom akkor szépen el is indul bravó minden. Amikor indítom magát a pályát akkor az Entering Zone-nál vár vár vár majd kék halál! Mondom faxa!
Találtam egy olyan Options mappát amelybe van egy 4gb-nál nagyobb címzést lehetõvé tévõ fájl. Ha azt felülírom akkor már a játék sem indul el. Rendszerem Win7 x64. Gépem elég jó!
Mi lehet a baj?
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Mivel nincs STALKER 2 topic ezért ide (illetve a CoP-ba) írtam.
A STALKER 2 lett volna a Shadow of Chernobyl igazi folytatása.
Gondoltam, mivel itt is STALKER fanok vannak, biztosan érdekli õket a hír.
YouTube: 23Drazse
Most olvasom az elmúlt pár nap híreit és több helyütt azzal sokkolják a játékosokat, hogy a GSC-nek vége és a STALKER 2 kiadása is bizonytalanná vállt.
Persze a storyban még igen nagy a kavarc, még nem tudni mi igaz és mi nem.
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/toroltek_a_s_t_a_l_k_e_r_2_t
http://www.gamestar.hu/bezar-a-gsc-nem-lesz-stalker-2.html
http://www.thesource.hu/hir/s_t_a_l_k_e_r_2/mi_all_a_s_t_a_l_k_e_r_2_ugy_hattereben/15809?&PL=1
A GSC hétfõre igér hivatalos sajtótájékoztatót ezügyben.
Ha ez igaz lesz, akkor nem kalandozhatunk többé a csernobili zónában. (Persze nem számítva ez elõzõ részeket.)
YouTube: 23Drazse
Régebben párszor,végig játszottam a játékot,most a napokba ismét elkezdtem.
Van két olyan tárgyam amivel nem tudom mit kezdhetnék(sötét völgybe a labor melletti daru/vagy vmi ilyesminél találtam.
Egy gitár amin van valami tárgy(még nem azonosítottam be)
Második egy "éjjellátó" készülék amivel megint nem lehet semmit kezdeni.
Eladni nem lehet.használni nem tudom...de,tök jó hogy van.
Van ötletetek hogy mit kezdjek vele?<#conf>#conf>
Akit érdekel:
Secret Trails 2 mod repack
kiegészítõ fordítás a modra
néhány CTD javítás általam (másold a modra)
Secret Trails 2 guide PDF általam
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
De amúgy már dolgozom egy angol leíráson mert nincs hozzá normális 😉