34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • fuszhi
    Olyan gondom volna, hogy minden kép jantarba kell menjek egy rühes pszhi ruháért, hogy áttudjak menni a vidi parkba ? ...vagy mit csináljak? A bolond bárosnál nincs ilyen ruha. Csak egy kirándulásért nem szeretnék komoly expedícióba vágni.
  • fuszhi
    Maradok a komplettnél :)
  • fuszhi
    Nahát kilép keresztbe átlósan mindenhogy kipróbáltam ezek a módok nálam nem működtek a technikai tudományom alapján hogy finoman fogalmazzak. :))))
  • fuszhi
    A két módot vajon a :naturet meg a texturet lehet egyszerre?
  • fuszhi
    Megtaláltam hol kell rányomni hogy leszedhessem, kíváncsi leszek fúl felnyomom aztán ha sikerül jövök egy screen shot-al. Köszi amúgy az értékes infót.
  • fuszhi
    értem és köszi , engedjék már meg nekem még egy kérdés gyakorlatban hogyan tudom letölteni ezeket a változtatásokat ? Rámegyek a downloadra az odáig oké és utána?
  • ntex
    Ezek a textúra modok belenyúlnak a pályaszerkezetbe is, mert elvileg több fű/bokor/fa van benne mint az eredetiben. Ha annyira kell a complete mod próbáld meg rátelepíteni egyszerűen aztán meglátod mi lesz belőle. (100%-os Garancia nincs rá hogy nem teszi tönkre a mostani játékot, a mentéshez elvileg nem kell hogy legyen köze mivel tényleg csak textúrákat cserél...)
  • fuszhi
    olvastam hogy viszont nem lehet együtt futtatni a komplettemmel. Nem tudom min változtat. Azt viszont igen hogy tökéletesen fut a komplettem. Ellenben megnéztem a screen shot okat és meg kell hogy mondjam valóban látok fantáziát ezekben a módokban. Annyi aggaszt hogy nem kompatibilis más módokkal. Pedig simán kompatibilisnek kéne lennie. Hisz csak konstrukciót illetve textúrát cserél rajtuk a mód.
  • fuszhi
    Ezekhez/ehhez a módokhoz le kell szedjem a komplettet?
  • ntex
    Vannak 1000x jobb modok a Complete modoknál (az összes stalker részre gondolva), az csak grafikai tuning két kézzel megszámlálható új dologgal, már a grafikai tuning részénél is vannak sokkal jobb textúra modok.

Például nézd meg ezeket, és ez csak a SHOC-hoz kiadott textúracsomag, van már Clear Sky illetve Call of Pripyathoz is.

• fuszhi
    Elszeretnék jutni a vidámparkhoz, kitérők nélkül. Milyen utat válasszak kedves S.T.A.L.K.E.R. társak?
  • fuszhi
    Nem véletlen hogy a módok közül is a komplett mód a legjobb.
  • mcmoha
  • Archicad
    Úgy tudsz visszamenni csak, ha legyilkolod őket. A múltkor én is hasonlóképpen tudtam csak visszamenni.
  • tototto
    mondjuk van mentésem játék eleje óta mentegetek de akkor asszem marad a szabadság mert azóta már játszottam pár napot, csak kérdés ha a csaposhoz akarok visszajutni azt hogy fogom tudni mert szerintem ott még a kocsmában is ezek állnak :D
  • Muttley
    ha csináltál mentést arról az állapotról
    és azt nem írtad felül később
    akkor mindenképp
  • tototto
    Egy olyan kérdésem lenne, ha a szabadság frakciónál elvállaltam egy küldetést, de szeretnék inkább mégis visszamenni a szolgálat frakcióhoz van erre valami esély, mert ott a csapos akihez jó volna visszajárni, de a szolgálat ugye ott tanyázik és mióta betársultam a másik csoporthoz egy küldetés erejéig nem látnak szívesen :D
    Persze gondolom egyszerre csak egy csoportnak lehet tagja az ember, de lehet frakciót változtatni ha egyszer már ellenségként kezelnek?
  • Rony94
    Na az Oblivion Lost-ot azt felraktam tegnap, de egy csomószor kidob a játék hogy "Az XR_3DA.exe működése leállt."
    Először feltoltam a grafikát teljesen maxra és úgy indítottam egy új játékot. Kétszer is próbáltam, de mindkettő alkalomkor kidobott már a betöltésnél. Aztán lejjebb vettem egy picit a grafikát és úgy már betöltötte a játékot. De aztán eljutottam az első pendrive-os csávóhoz és megint kidobott ugyanazzal az üzenettel. Ez normális, vagy a gépemmel van valami?
  • setchoo
    Az Oblivion Lost 2010 működik magyar felírat vagy szinkronnal?
  • ntex
    Oblivion Lost-ot és az Inferno modot mondhatni gond nélkül futtattam egy 3100+ Sempron, 1GB RAM-al és 64MB-os Radeon 9500-al felszerelt gépen, igaz nem is max grafikán :)
  • Rony94
    Üdv!
    Valaki volna olyan kedves és leírná nekem a legjobb és legérdekesebb modokat SoC-ra? Fontos hogy a játék gépigényét ne befolyásolja, nincs éppen csúcsszuper gépem. :\

Köszönöm szépen előre is.
  • fuszhi
    Mai napig van eredeti hamisítatlan stalker és kiküldik én is innen vásároltam és ha gond van telefonon elnavigálnak. Jó "fejek" és segítenek.
    http://www.supergamer.hu/stalker-shadow-of-chernobyl-p-8361.html
  • fuszhi
    Én innen töltöttem le az eredeti játékszoftver programhoz a magyarítást, és működik a komplett móddal.
  • fuszhi
    :))) http://www.kincsvadasz.hu/stalker/
  • Kalash17
    Újabb problem :)
    A mod működik, csak egy jó magyarítás kellene hozzá.Kipróbáltam azt amit nemrég ajánlott valaki, de nem működik, mivel csak valamivel régebbi verziókhoz készült.A Complete mod amit leszedtem a v 1.00005-ös verziót kérte.Esetleg van ehhez is magyarítás?
  • Kalash17
    Na!Megoldottam!Csak egy crack kellett hozzá!
  • Kalash17
    Hát ez tényleg az!És az Oblivion Lost is ilyen?
  • Muttley
    azt írja, h
    warez a játékod
    és ez cumi
    csak origi gammával megy a complete MOD
  • Kalash17
    Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.Szóval letöltöttem az 1.00005 vagy akárhányas patchet, amit megkövetelt a Complete mod.Már ekkor nem indult el a játék.

Ezt írta ki: Original disc could not be found or authenticated.

A mod feltelepítése után szintén ugyanez.

Tipp?
  • fuszhi
    http://www.moddb.com/mods/stalker-complete-2009

én azt hiszem valahonnan innen szedtem nyomogattam össze vissza mint a birka aztán lett valami :))))))))))))))))
  • mcmoha
    Ez foleg grafikai modositas, a sztori nem valtozott, tudtommal nem kell hozza kulon magyaritas. A vegigjatszas utan lehet "free play"-t jatszani.
  • Kalash17
    Köszönöm!

Egyébként ez is tartalmazza az eredeti verzió sztoriját?Magyarítás van hozzá ugye?
  • mcmoha
    Complet modok lelőhelye.
  • Kalash17
    Sziasztok!

A játék vége felé tartok, ahol is bennt a szarkofágban meg kell találnom a kívánságteljesítőt, vagy a monolith "szívébe" bejutni.A kamrában szétlőttem a bigyókat, mire előjött a faszi, akitől végre meg lehetne tudni azt amit még nem árult el a játék.A problémám az, hogy bár van magyarítás a játékon, a fickó által elmondott szöveg sehol sem olvasható, igaz hogy tudok angolul, de én minden részletre kíváncsi lennék...

Szóval hogy ha valaki tudna megoldást erre a problémámra, akkor ne fogja vissza magát :)

A másik dolog pedig: Olvasom a frissebb hozzászólásokat, és érdekelne ez a complete mod.Valaki tud linket dobni, honnét szedhetném le?

Egyébként a trainer tökéletesen bevált...ajánlom mindenkinek, aki realista érzelmű, a nagyobb játékélmény érdekében a legnehezebb fokozatra állítani és a one hit kill módot benyomni.Egy ideig nagyon nehéz, de ha megpróbálsz úgy játszani ahogy a valóságban is tennéd, sokkal élvezetesebb :)

A választ előre is köszönöm

Üdv
  • IMYke2.0.0.0
    Bizony - én is falnak megyek ezeknek az összekeverésétől :)
  • Zsoti90
    kösz a linket :)
  • Zsoti90
    jól van, nem kell itt a para xD
  • Herold
    Magyarítás. Nem magyarosítás. A magyarítástól MAGYAR lesz, a magyarosítástól pedig MAGYAROS.
  • cs1rk3
    Én ezt használom nekem működik :)
  • Zsoti90
    Hali a shadow of chernobylhoz + complete mode-hoz melyik magyarosítást ajánljátok?