34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Dave000
    Hát a HL2-t már kiadták, tehát az nehezen lesz a 2005-ös év játéka!
  • BONO
    Hajrá Fradi és Real mi a fas...
  • BONO
    Oké lányok akkor is a Hl2 lesz az év játéka ettől fküggetlenül még a STALKER is jó lesz tetvek!!!
  • Glpetyus
    Nincs demó,volt egy "alfa" változat,de nem tudom le lehet-e még tölteni valahonnan.
  • Varenga
    egy kicsit megzavarlak titeket a nagy ismerkedés közepette, és megkérdezném, hogy honnan lehet lekapni vmilyen "demo" progit a Stalker-ről?
    előre is thx
  • báttyó02
    Mármint,hogy bono
  • báttyó02
    Na ja. Nem értem,mit kell itt humorizálni,mikor látod,hogy eggyáltalán nem vicces,amit irsz!?
  • Glpetyus
    Én befejezném a helyedben,te fasz.
  • BONO
    Fujj!!!
  • BONO
    Mi van te bazd meg ha nem tetszik a szopás ki is herélhetsz de szájjal!!!
  • BONO
    + Egy oltári nagy játéknak kiadta az oltári nagy folytatását!!!
  • BONO
    DE viccen kivül hidd el, hogy az lesz!Tavaly pl:Kinézted volna a Runawayből, hogy az évjátéka lesz nem!!!(Mondjuk végig toltam és bejöt)
    de ez mindegy a lényeg az, hogy ebből ki lehet nézni és az is lesz már csak azért is mert a perek után botrányok után a Valve lábra állt és már ezért is megérdemli a gyözelmet!

Igy lesz hidd el!!!
  • Glpetyus
    Szopjon le téged az anyád,te újreg buzi!
  • BONO
    Figyelj ha a HL2 lesz az évjátéka akkor leszopsz ok ha nem akkor is!!!
  • haxoror
    Az 1 csak konzolátirat volt ráadásul bazi nagy késéssel, mégis egy csomószor végignyomtam és ezerszer jobb multiban mint pl a CS. A Hl2 singleben talán jobb mint a H2 de multiban H2 a király :P
  • Glpetyus
    Be.baszn ha Halo2 lenne az "év játéka"....
    Az 1 is tök király volt...
  • grebber
    Hát van pár jó game pl Halo 2,MGS3.De ki tudja ki mit hogy értékel.
  • hispan2
    Pezseg a hangulat...
    De jó ilyet látni. Valaki használt itt egy kifejezést, mégpedig a "stalker világa élő, míg a HL2-é scriptelt". Ezzel tökéletesen egyetértek. Azonban ennek az egyletnek két megoldása van:

1) Ha a stalker olyan lesz, mint amilyennek remélem, akkor igaz.
    2) Ha nem olyan lesz, amilyennek ígérik, akkor nem igaz.

Erre ennyit tudok mondani.
  • Zsoldos
    Ez nem vita volt, hanem dedo. Es te kezdted, nem tudsz nem belemenni, max abbahagyni ;)
  • Esrohnoil
    HL2 tuti nem lesz az év játéka. :)
  • BONO
    Köszi most nem megyek bele vitába, hogy melyik a jobb de a HL2 2004 év játéka lesz ez már biztos szerintem a S.T.A.L.K.E.R pedig 2005-é!!!

Itt a vége!!!
  • Zsoldos
    lol. stalker-game.com . Biztos nem a hivatalos oldal, csak vmi pletyka oldal..
  • Zsoldos
    Lepek: a wolfenstein 3d 9 nappal ezelott sokkal jobb, mint a hl2
  • BONO
    DE nem kéne ilyenen vitázni a HL2 jellen pilantban akkor is jobb mint a S.T.A.L.K.E.R!!!
    Na erre mit léptek
  • BONO
    angolul nem tudok csak csehül!
  • haxoror
    Ha ez most nekem szól akkor szted én az előbb minek az oldalát linkeltem be?
  • BONO
    hogy melyik a hitelesebb bocsi félre nyomtam!
  • BONO
    Nem tudom én csak a játék készitőinek nyilatkozatát halottam a játékról döntsd el te, hogy melyik a hiteles azt kész
  • Zsoldos
  • ati2002
    nem tudom volt-e már ez a kép, de nekem nagyon tetszik:

• toMpEr
    jaj de sokan irtak mar ilyet...
  • dikki*yysw
    megint egy meg nem jelent játék hype-ja meg legjobbnak ítélése zajlik. már hiányzott.
  • tomsolo
    és ha kijön és mégsem lesz ilyen ? :)
  • haxoror
    Genre: Survival FPS/RPG

Ezt itt olvastam :)
  • BONO
    Szóval minden külömbséget leírni róla nem tudok mert addigra kikészül a kezem az írásba!!!
  • BONO
    Mindent tudok a STALKERRŐL minden cuccot összegyüjtöttem róla ezekkel is tisztában vagyunk de a STALKER hivatalosan FPS!

A mesterséges inteligencia terén viszont sokkal jobb a HL2-nél mert akárhányszor ugrasz neki a gamenek annyiszor más lesz ilyet annak idején nem sok játékban láthattunk, ha mégis akkor is csak egy két fajta vége lehetett itt pedig nagyon sok szoval...
  • Zsoldos
    Abszolut mas jellegu a ket jatek. A hl2 egy x+1 -edik hentelos akcio-fps, a stalkerben hatalmas lehetosegek vannak, hogy innovativ legyen. Elethu satorozos szallonasutos szimulacio. :)
  • haxoror
    A Hl2 tisztán fps a sztalker viszont fps/rpg, olyasmi mint a továbbfejlesztett Morro vagy Bloodlines, nem a megyek-és-lelövök-mindenkit stílus, sokat kell majd benne dumálni más emberkékkel és ha valami hülyeséget csinálsz az hetekkel később visszaüthet rád mert a sztalker világa élő a Hl2 viszont csak pályák egymás után stb.
  • BONO
    Miért az egyik stratégia a másik meg FPS szerinted vagy mi?
  • haxoror
    Nem tartoznak egy kategóriába :)