34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4915 Hát a HL2-t már kiadták, tehát az nehezen lesz a 2005-ös év játéka! -
#4914 Hajrá Fradi és Real mi a fas... -
#4913 Oké lányok akkor is a Hl2 lesz az év játéka ettől fküggetlenül még a STALKER is jó lesz tetvek!!! -
#4912 Nincs demó,volt egy "alfa" változat,de nem tudom le lehet-e még tölteni valahonnan. -
#4911 egy kicsit megzavarlak titeket a nagy ismerkedés közepette, és megkérdezném, hogy honnan lehet lekapni vmilyen "demo" progit a Stalker-ről?
előre is thx -
#4910 Mármint,hogy bono -
#4909 Na ja. Nem értem,mit kell itt humorizálni,mikor látod,hogy eggyáltalán nem vicces,amit irsz!? -
#4908 Én befejezném a helyedben,te fasz. -
#4907 Fujj!!! -
#4906 Mi van te bazd meg ha nem tetszik a szopás ki is herélhetsz de szájjal!!!
-
#4905 + Egy oltári nagy játéknak kiadta az oltári nagy folytatását!!! -
#4904 DE viccen kivül hidd el, hogy az lesz!Tavaly pl:Kinézted volna a Runawayből, hogy az évjátéka lesz nem!!!(Mondjuk végig toltam és bejöt)
de ez mindegy a lényeg az, hogy ebből ki lehet nézni és az is lesz már csak azért is mert a perek után botrányok után a Valve lábra állt és már ezért is megérdemli a gyözelmet!
Igy lesz hidd el!!! -
#4903 Szopjon le téged az anyád,te újreg buzi! -
#4902 Figyelj ha a HL2 lesz az évjátéka akkor leszopsz ok ha nem akkor is!!! -
haxoror #4901 Az 1 csak konzolátirat volt ráadásul bazi nagy késéssel, mégis egy csomószor végignyomtam és ezerszer jobb multiban mint pl a CS. A Hl2 singleben talán jobb mint a H2 de multiban H2 a király :P -
#4900 Be.baszn ha Halo2 lenne az "év játéka"....
Az 1 is tök király volt... -
#4899 Hát van pár jó game pl Halo 2,MGS3.De ki tudja ki mit hogy értékel. -
#4898 Pezseg a hangulat...
De jó ilyet látni. Valaki használt itt egy kifejezést, mégpedig a "stalker világa élő, míg a HL2-é scriptelt". Ezzel tökéletesen egyetértek. Azonban ennek az egyletnek két megoldása van:
1) Ha a stalker olyan lesz, mint amilyennek remélem, akkor igaz.
2) Ha nem olyan lesz, amilyennek ígérik, akkor nem igaz.
Erre ennyit tudok mondani. -
Zsoldos #4897 Ez nem vita volt, hanem dedo. Es te kezdted, nem tudsz nem belemenni, max abbahagyni ;) -
#4896 HL2 tuti nem lesz az év játéka. :) -
#4895 Köszi most nem megyek bele vitába, hogy melyik a jobb de a HL2 2004 év játéka lesz ez már biztos szerintem a S.T.A.L.K.E.R pedig 2005-é!!!
Itt a vége!!! -
Zsoldos #4894 lol. stalker-game.com . Biztos nem a hivatalos oldal, csak vmi pletyka oldal.. -
Zsoldos #4893 Lepek: a wolfenstein 3d 9 nappal ezelott sokkal jobb, mint a hl2 -
#4892 DE nem kéne ilyenen vitázni a HL2 jellen pilantban akkor is jobb mint a S.T.A.L.K.E.R!!!
Na erre mit léptek -
#4891 angolul nem tudok csak csehül! -
haxoror #4890 Ha ez most nekem szól akkor szted én az előbb minek az oldalát linkeltem be? -
#4889 hogy melyik a hitelesebb bocsi félre nyomtam! -
#4888 Nem tudom én csak a játék készitőinek nyilatkozatát halottam a játékról döntsd el te, hogy melyik a hiteles azt kész -
Zsoldos #4887 -
#4886 nem tudom volt-e már ez a kép, de nekem nagyon tetszik:
-
#4885 jaj de sokan irtak mar ilyet... -
#4884 megint egy meg nem jelent játék hype-ja meg legjobbnak ítélése zajlik. már hiányzott. -
#4883 és ha kijön és mégsem lesz ilyen ? :) -
haxoror #4882 Genre: Survival FPS/RPG
Ezt itt olvastam :)
-
#4881 Szóval minden külömbséget leírni róla nem tudok mert addigra kikészül a kezem az írásba!!! -
#4880 Mindent tudok a STALKERRŐL minden cuccot összegyüjtöttem róla ezekkel is tisztában vagyunk de a STALKER hivatalosan FPS!
A mesterséges inteligencia terén viszont sokkal jobb a HL2-nél mert akárhányszor ugrasz neki a gamenek annyiszor más lesz ilyet annak idején nem sok játékban láthattunk, ha mégis akkor is csak egy két fajta vége lehetett itt pedig nagyon sok szoval... -
Zsoldos #4879 Abszolut mas jellegu a ket jatek. A hl2 egy x+1 -edik hentelos akcio-fps, a stalkerben hatalmas lehetosegek vannak, hogy innovativ legyen. Elethu satorozos szallonasutos szimulacio. :) -
haxoror #4878 A Hl2 tisztán fps a sztalker viszont fps/rpg, olyasmi mint a továbbfejlesztett Morro vagy Bloodlines, nem a megyek-és-lelövök-mindenkit stílus, sokat kell majd benne dumálni más emberkékkel és ha valami hülyeséget csinálsz az hetekkel később visszaüthet rád mert a sztalker világa élő a Hl2 viszont csak pályák egymás után stb. -
#4877 Miért az egyik stratégia a másik meg FPS szerinted vagy mi? -
haxoror #4876 Nem tartoznak egy kategóriába :)