34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4875 Igen de mégis egymásnak "ellenfelei" mert egy kategoriába tartoznak ráadásul mind a kettő oltári jól lett kivitelezve! -
Zsoldos #4874 HL2 egy oldschool fps jol kivitelezve. A sztalkörtől tobbet, vagy inkabb ugy fogalmazok, mast varunk :) -
#4873 Doom az sz... de a Hl2-vel igen csak felveszi a versenyt az FPS piacon!!! -
#4872 Sokat röhögtem azon, hogy sok más fórumon mindenhol volt egy olyan topic, hogy Melyik lesz a király a három közül( Doom3
, HL2, S.T.A.L.K.E.R.) Nos szerintem ez a verseny már eldőlt, mégpedig úgy, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-nek még meg sem kellett jellennie.
Nálam a doom3 a finggal volt egyszinten, kb,. a felénél nyomtam egy uninstallt, a hl2-t végignyomtam, de semmi különleges. Tehát nálam már kialakult a sorrend! -
#4871 gYÖNYÖRŰ MI? -
#4870 Tály... uhh -
#4869 ehhh... :/
Még SOHA nem vártam ennyire egy játékot....
Sőt nem is szokásom várni őket különösebben...,de ezt... -
#4868 De már én is várom mint állat!!! -
#4867 Addig toljátok a hasonlóan nagy FPS eseket mint pl:HL2! -
#4866 Hamar elmegy ez a fél év.Probálj ne gondolni rá :) -
#4865 Qrva messze van az a május :C -
táJ :P -
#4863 Tele van csomó új screenshottal!!! -
#4862 Azt halottátok, hogy az az eredeti tály 60% tartalmazni fogja a játék nagyon állatt lesz és a mi által akárhányszor ugrasz neki a gamenak mindig más vége lesz!!!
És még sok mindent megtudhattok a:http://stalker.hardwired.hu/ -
haxoror #4861 Ha NEM lesz a boltokban akkor lesz itt törés meg szakítás -
#4860 S.T.A.L.K.E.R engine maj'nem kész!
[2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS]
Ahogy azt ezen a fórumon olvasni lehet, a S.T.A.L.K.E.R-t meghajtó X-Ray Engine decemberben elkészül. Ez mindenképp jó hír, hiszen közeleg a megjelenés :) A fejlesztők váltig állítják, hogy a játék 2005 májusában ha törik, ha szakad a boltokban lesz! Örvendjünk hát!
Akkor még szép hogy csúsztatták 2005-re ha még kész sincs.
info:Gamestar -
#4859 Igen, csak a végégn hülyeséget írtam, mert nem a literenkénti árra gondoltam, hanem a hordónkénti 80 dollárra. De megszoktam, hogy ha hülyeségget írok, akkor a stalker fórumon megmoderálhatom magam (meg az üzeneteim). -
#4858 szerintem nem tértél el a témától -
#4857 Egyébként tegnap este volt National G-n. Most elég tájékozott vagyok :D -
#4856 Ja, de elég viccesen festette le a dolgokat. És a legjobb az volt, hogy utána lecsuktak pár mérnököt pár évre, miközben nem is ők voltak a hibásak, hanem az állandóan csak "felső vezetés" vagy az "atomerőmű vezetése" névvel jelzett csoport, akik közül szerintem egyik sem volt rács mögött. És a lgszomorúbb az egészben, hogy ha nem következik be ez a katasztrófa ott és akkor, akkor tuti, hogy máshol egy másikr eaktorban valahol a világon megtörténik, ugyanis az ember nem bírja ki, hogy ki nem próbálja a legvégső határt. De hát ez van, ezt kell szeretni.
Az már viszont megint más lapra tartozik, hogy ha nem a szovjetek sütik el ezt az elég hangos durranást, hanme mondjuk az amcsik, akkor lehet, hogy már most is sokkal több figyelmet fordítana a világ a megújulú energiaforrásokra és nem építenék sorra az atomerőműveket. Persze nekem sincs velük semmi gondom, de vannak hatékonyabb módszerek, melyek viszont nem kapnak támoggatást így halálra vannak ítélve. Ilyen a hidegfúzió is. Kategóriájában egy atomreaktorhoz tudnám hasonlítani, azonban ezerszer biztonságosabb és egy kisszobában is elfér. De hála az amerikai kormánynak, akik a forrófúziós reaktorokra esküszik, ebből sem lesz semmi egy ideig. Majd ha az olaj litetenkéni ára 80 dollár fölé megy, akkor lesz nemulass. De ennyi elég is, eltértem egy kicsit a témától. -
#4855 volt egy folm a NGC-n ami arrol szolt hogy mitöl történt a katasztrófa! -
#4854 egy progi ki akar lépni a netre, amiatt vág ki asztalra.
amit grebber ír, az is jó. -
#4853 Lol éppen ez az hogy kapcsold ki a neted csak akkor megy! -
#4852 Várjunk csak!
Ezzel csak neten lehet játszani? -
#4851 asszem tűzfallal lesz gond.
tiltsd le a tűzfalat vagy enged ki a programot. -
#4850 De mind a 7 db rarban ugyanaz van:(
Csak a motor XR_3DA.exe és egy run_quality_3.exe van. Ha az elsőt megnyitom egy konzol jelenik meg ha a másodikat akkor pedig elkezd betölteni majd elfeketedik a kép és visszadob az asztalra:(
-
#4849 Tömöritsd ki és keress valami futathatót exe,bat,com. -
#4848 Letöltöttem a 7x10 megás béta verziót de nem tudom mit kezdjek vele.
RARbe vannak csomagolva és látszólag az összesben ugyanaz van. Hogy kell "telepíteni"? -
#4847 A multi videókat láttatok?? A mostani Single játék részekeben nem adnak az embernek szabadságot,és én kezdem ezt már unni,vgyis jól jön majd a STALKER! -
#4846 -
#4845 LOL :) -
#4844 Csináljuk meg a magyar STALKERT!
A címe:
CS.E.R.K.É.SZ Paks árnyékában -
#4843 Mát lentebb volt egy cikk amiben leirták.
"Gamesfire: Can we hope for an add-on, a patch containing the co-op-mode or will that be the task of mod-developers?
Mr. Yavorsky: Now it’s too early to talk about that, but the question remains open." -
haxoror #4842 És akkor mégis hogyan fogom meggusztálni a dögös új terepcsukjámat!?
Semmibe sem kerül a fejlesztőknek belerakni egy nézd-a-hátam kameranézetet, remélem ők is így gondolják -
#4841 Az nem egy új kép,szal még bármi lehet :) -
#4840 Külsőnézet NEM lesz benne...(ha igaz,...dehát nem is illik ebbe szvsz)
-
Caterpillar #4839 Coop lesz benne? Az nagyon nagy sütés lenne és marhára sajnálnám ha kihagynák belőle! -
#4838 2005 Május valahanyadika. Ez a legutóbbi.
Nem baj dolgozzanak csak rajta jó sokat, annál faszább gamet kapunk kézhez! -
Caterpillar #4837 Óriáskerék rlz!
Egyébként mi a legújabb megjelenési dátum? -
#4836 Nem lehet felmenni a darura :(
Nem láttam a 4. képen létrát.