34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • BONO
    Igen de mégis egymásnak "ellenfelei" mert egy kategoriába tartoznak ráadásul mind a kettő oltári jól lett kivitelezve!
  • Zsoldos
    HL2 egy oldschool fps jol kivitelezve. A sztalkörtől tobbet, vagy inkabb ugy fogalmazok, mast varunk :)
  • BONO
    Doom az sz... de a Hl2-vel igen csak felveszi a versenyt az FPS piacon!!!
  • JackDaniels #4872
    Sokat röhögtem azon, hogy sok más fórumon mindenhol volt egy olyan topic, hogy Melyik lesz a király a három közül( Doom3
    , HL2, S.T.A.L.K.E.R.) Nos szerintem ez a verseny már eldőlt, mégpedig úgy, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-nek még meg sem kellett jellennie.
    Nálam a doom3 a finggal volt egyszinten, kb,. a felénél nyomtam egy uninstallt, a hl2-t végignyomtam, de semmi különleges. Tehát nálam már kialakult a sorrend!
  • BONO
    gYÖNYÖRŰ MI?
  • dikki*yysw
    Tály... uhh
  • Glpetyus
    ehhh... :/
    Még SOHA nem vártam ennyire egy játékot....
    Sőt nem is szokásom várni őket különösebben...,de ezt...
  • BONO
    De már én is várom mint állat!!!
  • BONO
    Addig toljátok a hasonlóan nagy FPS eseket mint pl:HL2!
  • grebber
    Hamar elmegy ez a fél év.Probálj ne gondolni rá :)
  • Glpetyus
    Qrva messze van az a május :C
  • Glpetyus

táJ :P
  • BONO
    Tele van csomó új screenshottal!!!
  • BONO
    Azt halottátok, hogy az az eredeti tály 60% tartalmazni fogja a játék nagyon állatt lesz és a mi által akárhányszor ugrasz neki a gamenak mindig más vége lesz!!!

És még sok mindent megtudhattok a:http://stalker.hardwired.hu/
  • haxoror
    Ha NEM lesz a boltokban akkor lesz itt törés meg szakítás
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R engine maj'nem kész!

[2004-11-20 @ 19:58 - sHadeS]

Ahogy azt ezen a fórumon olvasni lehet, a S.T.A.L.K.E.R-t meghajtó X-Ray Engine decemberben elkészül. Ez mindenképp jó hír, hiszen közeleg a megjelenés :) A fejlesztők váltig állítják, hogy a játék 2005 májusában ha törik, ha szakad a boltokban lesz! Örvendjünk hát!

Akkor még szép hogy csúsztatták 2005-re ha még kész sincs.

info:Gamestar
  • hispan2
    Igen, csak a végégn hülyeséget írtam, mert nem a literenkénti árra gondoltam, hanem a hordónkénti 80 dollárra. De megszoktam, hogy ha hülyeségget írok, akkor a stalker fórumon megmoderálhatom magam (meg az üzeneteim).
  • Ikarus
    szerintem nem tértél el a témától
  • Dave000
    Egyébként tegnap este volt National G-n. Most elég tájékozott vagyok :D
  • hispan2
    Ja, de elég viccesen festette le a dolgokat. És a legjobb az volt, hogy utána lecsuktak pár mérnököt pár évre, miközben nem is ők voltak a hibásak, hanem az állandóan csak "felső vezetés" vagy az "atomerőmű vezetése" névvel jelzett csoport, akik közül szerintem egyik sem volt rács mögött. És a lgszomorúbb az egészben, hogy ha nem következik be ez a katasztrófa ott és akkor, akkor tuti, hogy máshol egy másikr eaktorban valahol a világon megtörténik, ugyanis az ember nem bírja ki, hogy ki nem próbálja a legvégső határt. De hát ez van, ezt kell szeretni.
    Az már viszont megint más lapra tartozik, hogy ha nem a szovjetek sütik el ezt az elég hangos durranást, hanme mondjuk az amcsik, akkor lehet, hogy már most is sokkal több figyelmet fordítana a világ a megújulú energiaforrásokra és nem építenék sorra az atomerőműveket. Persze nekem sincs velük semmi gondom, de vannak hatékonyabb módszerek, melyek viszont nem kapnak támoggatást így halálra vannak ítélve. Ilyen a hidegfúzió is. Kategóriájában egy atomreaktorhoz tudnám hasonlítani, azonban ezerszer biztonságosabb és egy kisszobában is elfér. De hála az amerikai kormánynak, akik a forrófúziós reaktorokra esküszik, ebből sem lesz semmi egy ideig. Majd ha az olaj litetenkéni ára 80 dollár fölé megy, akkor lesz nemulass. De ennyi elég is, eltértem egy kicsit a témától.
  • bricsi01
    volt egy folm a NGC-n ami arrol szolt hogy mitöl történt a katasztrófa!
  • Serpa
    egy progi ki akar lépni a netre, amiatt vág ki asztalra.

amit grebber ír, az is jó.
  • grebber
    Lol éppen ez az hogy kapcsold ki a neted csak akkor megy!
  • Adam II
    Várjunk csak!
    Ezzel csak neten lehet játszani?
  • Serpa
    asszem tűzfallal lesz gond.
    tiltsd le a tűzfalat vagy enged ki a programot.
  • Adam II
    De mind a 7 db rarban ugyanaz van:(
    Csak a motor XR_3DA.exe és egy run_quality_3.exe van. Ha az elsőt megnyitom egy konzol jelenik meg ha a másodikat akkor pedig elkezd betölteni majd elfeketedik a kép és visszadob az asztalra:(

• grebber
    Tömöritsd ki és keress valami futathatót exe,bat,com.
  • Adam II
    Letöltöttem a 7x10 megás béta verziót de nem tudom mit kezdjek vele.
    RARbe vannak csomagolva és látszólag az összesben ugyanaz van. Hogy kell "telepíteni"?
  • Nahar
    A multi videókat láttatok?? A mostani Single játék részekeben nem adnak az embernek szabadságot,és én kezdem ezt már unni,vgyis jól jön majd a STALKER!
  • 0ppika
  • grebber
    LOL :)
  • Adam II
    Csináljuk meg a magyar STALKERT!
    A címe:
    CS.E.R.K.É.SZ Paks árnyékában
  • grebber
    Mát lentebb volt egy cikk amiben leirták.

"Gamesfire: Can we hope for an add-on, a patch containing the co-op-mode or will that be the task of mod-developers?
    Mr. Yavorsky: Now it’s too early to talk about that, but the question remains open."
  • haxoror
    És akkor mégis hogyan fogom meggusztálni a dögös új terepcsukjámat!?
    Semmibe sem kerül a fejlesztőknek belerakni egy nézd-a-hátam kameranézetet, remélem ők is így gondolják
  • Glpetyus
    Az nem egy új kép,szal még bármi lehet :)
  • Glpetyus
    Külsőnézet NEM lesz benne...(ha igaz,...dehát nem is illik ebbe szvsz)
  • Caterpillar
    Coop lesz benne? Az nagyon nagy sütés lenne és marhára sajnálnám ha kihagynák belőle!
  • Ikarus
    2005 Május valahanyadika. Ez a legutóbbi.
    Nem baj dolgozzanak csak rajta jó sokat, annál faszább gamet kapunk kézhez!
  • Caterpillar
    Óriáskerék rlz!
    Egyébként mi a legújabb megjelenési dátum?
  • Ikarus
    Nem lehet felmenni a darura :(
    Nem láttam a 4. képen létrát.