34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • Ikarus
    Azt nem tudom, hogy az AI például fog-e majd járművet vezetni? (pontosabban: pl egy másik stalker vesz-e ugyanúgy benzint a kocsiba, használja-e a küldetésekhez? )
    A másik pedig, hogy most lesz-e benne külsőnézet (mert hallani lehetettr olyat, hogy az a teljesből kimarad), vagy nem?
  • Glpetyus
    Pontosan :)
  • Ikarus
    100%-ig osztom ezt a véleményt, ha belakom magam valahova akkor ott is maradhassak ameddig jólesik, meg vissza is tudjon menni oda a gamer, ha akar. Kötetlen játékmenet a király!!!
  • Glpetyus
    Nagyon kemény.
  • Glpetyus
    Épp ezen gondolkodtam,és pont ilyet keresgéltem :))
    No comment :P
    Na ez az a fíling,amit idáig hiányoltam az összes gémből...
    Hagyanak békén,ha kedvem tartja had üljek ott 2 órát amíg nem jön egy stalker akinek tetszik a fegyvere,vagy valamelyik felszerelése
  • Ikarus
    Az utolsó nagyon király, ha lesznek benne jó kis magaslati pontok, akkor lehet nagyokat mesterlövészkedni.
  • Glpetyus
    Fíling
    Fíling vol.2.
    Fíling vol.3.
    Fíling vol.4.
  • Glpetyus
    hmmm..
  • Ikarus
    !!!Laza a lelőtt heli!!!
    Miket fogok én csinálni ebbe a játékba :)))
  • Ikarus
    Méghozzá érdekes dolgokat fognak tudni.
    Az egyik cikkben írták, hogy lesz egy irányító, aki valahonnan meszebbről telepatikus úton terelgeti a zombikat, amíg ő nincs meg addig történnek érdekes dolgok: Pl. háztetőről rádvethetik magukat, stb-stb.
    Jól hangzik nagyon!!!
  • Glpetyus
    Vazz....de sajnálom,hogy ennyit kell várni még :CCCCCCC
  • Glpetyus
    Ja,jópofa lenne,de ha igaz amit mondanak akkor nem valószinü,hogy pont ott lennél amikor történik.
  • Glpetyus
    Hmmmm...eddig nem is vágtam,hogy lesznek sima zombik is
  • Ikarus
    Ha csak nagyritkán fordul elő, akkor tényleg feldobná a hangulatot. Esetleg ezeket észre lehetne venni bizonyos előjelekből, és akkor a játékos tudna rá reagálni is, vagy segíteni a "lelkibeteg" zónahuszáron :)
  • Ikarus
    Végül is igen, de azt ki is kéne dolgozniuk. Pl. v.melyik karakter már túlságosan sugárfertőzött, és még a morálja is a béka segge alatt van rendezhetne egy kis mészárlást a többiek között (pl csapattagok) utánna meg a shotgun a szájba, és ágyő.

Tényleg jópofa lenne. Írjunk a fejlesztőknek, hátha .
  • Kandurex
    Csak egy ötlet volt . Monjuk tényleg idegesítő lenne a sok öngyilok karakter
  • Glpetyus
    Az azért meredek lenne
  • Kandurex
    ja, bandukolsz a réten, eccer csak a karid előkapja a távcsövét és megprószálja lenyelni, végül is...nekem teccik :D
  • Glpetyus
    Mér' legalább feldobja a játékmenetet
  • Adam II
    Mikó lesz máááá
  • Ikarus
    sorry utánnaolvastam a dolognak a hardwireden, jól hangzik, de remélem a teljesből kiirtjálk a stalker megőrüléseket :)
  • Ikarus
    Az hogy megőrült, mit takar. Még nem volt kidolgozva az AI, vagy ilyen is lesz a programban?
  • Glpetyus
    Hihetetlen
  • haxoror
    Bevethetett volna gránátokat is, még van mit csiszolni az AI-n
    Jöjjön már!
  • grebber
    STALKER: esti sugárdózis

Sogun, 19:36 - PC - Játék: Akció

(Gamers Hell) A hivatalos Stalker fórumon egy álcázott fejlesztő mesél pár érdekes dologról. A legtöbb FPS-ben az NPC-k tudják merre van a játékos. A Stalker-AI csak a legutóbbi pozíciónkat ismeri és ebből próbálja meg kikövetkeztetni, hol is lehetünk. Amikor a készítők fellopakodtak egy épület tetejére, látták, amint az AI Stalker AK-47-esével a kézben éppen óvatosan megkerüli a tömböt és megpróbálja meglepni a főszereplőt. A Zóna nem szűnik meg lélegezni, mikor éppen elhagyunk egy területet. Matematikai szinten tovább él a teljes játékvilág. Elképzelhető, hogy vak kutyák által félig felfalt sztalker tetemére bukkanunk, ekkor cuccait el tudjuk szedni. Egyébként minden elejtett tárgy marad a helyén, amíg fel nem veszi valaki, szóval bárhol frankó kis rejtekhelyet rendezhetünk be és nyugodtan ott tárolhatjuk cuccainkat. Barátságos sztalker rádióüzenetet küldhet nekünk, hogy éppen vak kutyák csoportja portyázik a közelben, így rakat muníciót ment meg nekünk és valószínű az életünket is. A készítők gondosan ügyeltek rá, hogy az NPC-k lövései néha célt tévesszenek és ne szupermenként száguldozzanak ide-oda.

Egy korai gépi intelligenciateszt alkalmával megőrült az egyik sztalker és ellenségnek hitte saját magát. Az AI ekkor azt a feladatot kapja, hogy minden módszerrel pusztítsa el az ellenséget. A készítők viszont nem raktak be olyan animációt, amellyel hősünk maga felé fordíhatja fegyverét - lásd POSTAL 1. !! -, így a meghibbant Sztalker csak a saját lábára tudott célozni. Két teljes tárat bele is eresztett a lábára, mire kipurcant. Utolsó gondolata - mint AI funkció - az volt, hogy küldjön egy üzenetet a fejlesztőknek - "Ellenség megsemmisítve."

info: Hardwired
  • zoli80
    azért 70 meganal enyhén szolva nagyobb lesz szerintem:)
  • ScoobyDoo
    Ezen én azért nem lepődtem meg, mert tegnap szedtem a full Thief3-at, ami 260 mega és a Tony Hawk Underground 2-őt, ami 250 mb volt. Persze rippelve volt mindkettő, de kicsomagolva a thief több volt mint 2 giga.
  • grebber
    Semmi csak névváltás volt egy és ugyanaz.
  • ScoobyDoo
    még nem játszottam a bétával, ezért kérdezlek titeket, mindenesetre egy játszható verzió.
  • grebber
    Ez gondolom én a valamikor i már általunk tesztelt béta verzió lesz.
  • Johnny23
    mi a különbség a "S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost" ill. a "S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl" között
  • zoli80
    7x10mb vazdmeg:)
  • ScoobyDoo
    Full gamez közt keressétek.
  • ScoobyDoo
    STALKER? én leszedtem és ez vagy vmi hatalmas átbaszás vagy itt a Stalker? :)
  • gery88
    Félnek a HL2-től...
  • hispan2
    De idővel majdcsak. Viszont ezek után joggal várhatjuk (és ez óriási teher a fejlesztőknek), hogy teljesen hibamentes legyen a játék.
  • Glpetyus
    Még fél év (minimum) mire kijön... LOL
  • Ikarus
    Már alig várom!!!!!!!!!!!
  • grebber
    S.T.A.L.K.E.R. demó - mégis?

[2004-11-04 @ 11:13 - ZeroCool]

Korábban azt állította a GSC, hogy inkább a játék teljességének kialakítására fektetnek minden energiát, ergó nem lesz S.T.A.L.K.E.R. demó. Most azonban, hogy jó pár hónappal csúszott a megjelenés, megváltozott az álláspontjuk. Úgy fest, hogy a megjelenés előtt körülbelül egy hónappal érkezik majd meg a kipróbálható változat. Ez előreláthatóan valamikor 2005 április környékén lesz. Mellékesen megjegyzem, hogy elvileg még ebben a hónapban az NVIDIA kiad egy új animációt, mely teljes egészében a DX9-es fícsöröket hivatott fitogtatni. Thanks Headhunter.

info:Gamestar
  • Glpetyus
    De = L-85-ös