34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
#4835 Azt nem tudom, hogy az AI például fog-e majd járművet vezetni? (pontosabban: pl egy másik stalker vesz-e ugyanúgy benzint a kocsiba, használja-e a küldetésekhez? )
A másik pedig, hogy most lesz-e benne külsőnézet (mert hallani lehetettr olyat, hogy az a teljesből kimarad), vagy nem? -
#4834 Pontosan :) -
#4833 100%-ig osztom ezt a véleményt, ha belakom magam valahova akkor ott is maradhassak ameddig jólesik, meg vissza is tudjon menni oda a gamer, ha akar. Kötetlen játékmenet a király!!! -
#4832 Nagyon kemény. -
#4831 Épp ezen gondolkodtam,és pont ilyet keresgéltem :))
No comment :P
Na ez az a fíling,amit idáig hiányoltam az összes gémből...
Hagyanak békén,ha kedvem tartja had üljek ott 2 órát amíg nem jön egy stalker akinek tetszik a fegyvere,vagy valamelyik felszerelése -
#4830 Az utolsó nagyon király, ha lesznek benne jó kis magaslati pontok, akkor lehet nagyokat mesterlövészkedni. -
#4829 Fíling
Fíling vol.2.
Fíling vol.3.
Fíling vol.4. -
#4828 hmmm.. -
#4827 !!!Laza a lelőtt heli!!!
Miket fogok én csinálni ebbe a játékba :))) -
#4826 Méghozzá érdekes dolgokat fognak tudni.
Az egyik cikkben írták, hogy lesz egy irányító, aki valahonnan meszebbről telepatikus úton terelgeti a zombikat, amíg ő nincs meg addig történnek érdekes dolgok: Pl. háztetőről rádvethetik magukat, stb-stb.
Jól hangzik nagyon!!! -
#4825 Vazz....de sajnálom,hogy ennyit kell várni még :CCCCCCC -
#4824 Ja,jópofa lenne,de ha igaz amit mondanak akkor nem valószinü,hogy pont ott lennél amikor történik. -
#4823 Hmmmm...eddig nem is vágtam,hogy lesznek sima zombik is -
#4822 Ha csak nagyritkán fordul elő, akkor tényleg feldobná a hangulatot. Esetleg ezeket észre lehetne venni bizonyos előjelekből, és akkor a játékos tudna rá reagálni is, vagy segíteni a "lelkibeteg" zónahuszáron :) -
#4821 Végül is igen, de azt ki is kéne dolgozniuk. Pl. v.melyik karakter már túlságosan sugárfertőzött, és még a morálja is a béka segge alatt van rendezhetne egy kis mészárlást a többiek között (pl csapattagok) utánna meg a shotgun a szájba, és ágyő.
Tényleg jópofa lenne. Írjunk a fejlesztőknek, hátha . -
#4820 Csak egy ötlet volt . Monjuk tényleg idegesítő lenne a sok öngyilok karakter -
#4819 Az azért meredek lenne -
#4818 ja, bandukolsz a réten, eccer csak a karid előkapja a távcsövét és megprószálja lenyelni, végül is...nekem teccik :D -
#4817 Mér' legalább feldobja a játékmenetet -
#4816 Mikó lesz máááá -
#4815 sorry utánnaolvastam a dolognak a hardwireden, jól hangzik, de remélem a teljesből kiirtjálk a stalker megőrüléseket :) -
#4814 Az hogy megőrült, mit takar. Még nem volt kidolgozva az AI, vagy ilyen is lesz a programban? -
#4813 Hihetetlen -
haxoror #4812 Bevethetett volna gránátokat is, még van mit csiszolni az AI-n
Jöjjön már! -
#4811 STALKER: esti sugárdózis
Sogun, 19:36 - PC - Játék: Akció
(Gamers Hell) A hivatalos Stalker fórumon egy álcázott fejlesztő mesél pár érdekes dologról. A legtöbb FPS-ben az NPC-k tudják merre van a játékos. A Stalker-AI csak a legutóbbi pozíciónkat ismeri és ebből próbálja meg kikövetkeztetni, hol is lehetünk. Amikor a készítők fellopakodtak egy épület tetejére, látták, amint az AI Stalker AK-47-esével a kézben éppen óvatosan megkerüli a tömböt és megpróbálja meglepni a főszereplőt. A Zóna nem szűnik meg lélegezni, mikor éppen elhagyunk egy területet. Matematikai szinten tovább él a teljes játékvilág. Elképzelhető, hogy vak kutyák által félig felfalt sztalker tetemére bukkanunk, ekkor cuccait el tudjuk szedni. Egyébként minden elejtett tárgy marad a helyén, amíg fel nem veszi valaki, szóval bárhol frankó kis rejtekhelyet rendezhetünk be és nyugodtan ott tárolhatjuk cuccainkat. Barátságos sztalker rádióüzenetet küldhet nekünk, hogy éppen vak kutyák csoportja portyázik a közelben, így rakat muníciót ment meg nekünk és valószínű az életünket is. A készítők gondosan ügyeltek rá, hogy az NPC-k lövései néha célt tévesszenek és ne szupermenként száguldozzanak ide-oda.
Egy korai gépi intelligenciateszt alkalmával megőrült az egyik sztalker és ellenségnek hitte saját magát. Az AI ekkor azt a feladatot kapja, hogy minden módszerrel pusztítsa el az ellenséget. A készítők viszont nem raktak be olyan animációt, amellyel hősünk maga felé fordíhatja fegyverét - lásd POSTAL 1. !! -, így a meghibbant Sztalker csak a saját lábára tudott célozni. Két teljes tárat bele is eresztett a lábára, mire kipurcant. Utolsó gondolata - mint AI funkció - az volt, hogy küldjön egy üzenetet a fejlesztőknek - "Ellenség megsemmisítve."
info: Hardwired -
#4810 azért 70 meganal enyhén szolva nagyobb lesz szerintem:) -
#4809 Ezen én azért nem lepődtem meg, mert tegnap szedtem a full Thief3-at, ami 260 mega és a Tony Hawk Underground 2-őt, ami 250 mb volt. Persze rippelve volt mindkettő, de kicsomagolva a thief több volt mint 2 giga. -
#4808 Semmi csak névváltás volt egy és ugyanaz. -
#4807 még nem játszottam a bétával, ezért kérdezlek titeket, mindenesetre egy játszható verzió. -
#4806 Ez gondolom én a valamikor i már általunk tesztelt béta verzió lesz. -
#4805 mi a különbség a "S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost" ill. a "S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl" között -
#4804 7x10mb vazdmeg:) -
#4803 Full gamez közt keressétek. -
#4802 STALKER? én leszedtem és ez vagy vmi hatalmas átbaszás vagy itt a Stalker? :) -
#4801 Félnek a HL2-től... -
#4800 De idővel majdcsak. Viszont ezek után joggal várhatjuk (és ez óriási teher a fejlesztőknek), hogy teljesen hibamentes legyen a játék. -
#4799 Még fél év (minimum) mire kijön... LOL -
#4798 Már alig várom!!!!!!!!!!! -
#4797 S.T.A.L.K.E.R. demó - mégis?
[2004-11-04 @ 11:13 - ZeroCool]
Korábban azt állította a GSC, hogy inkább a játék teljességének kialakítására fektetnek minden energiát, ergó nem lesz S.T.A.L.K.E.R. demó. Most azonban, hogy jó pár hónappal csúszott a megjelenés, megváltozott az álláspontjuk. Úgy fest, hogy a megjelenés előtt körülbelül egy hónappal érkezik majd meg a kipróbálható változat. Ez előreláthatóan valamikor 2005 április környékén lesz. Mellékesen megjegyzem, hogy elvileg még ebben a hónapban az NVIDIA kiad egy új animációt, mely teljes egészében a DX9-es fícsöröket hivatott fitogtatni. Thanks Headhunter.
info:Gamestar
-
#4796 De = L-85-ös