S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az szerintetek viszont nem túlzás, hogy 40m-rõl egy 10 méter magas épület tetejének a sarkán állva, lentrõl hasbaküldik a kézigránátot a katonák? Mert ezt csinálják... rólam pattannak le a gránátok, nemhogy csak a közelembe esnek, telibe találnak.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
msn : [email protected]
SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic
Miként lehet beüzemelni?
Elolvastam az install részt, de írja, hogy módosítani kell pár file-t kézzel, de nem írja, hogy miként. Valaki kisegítene. 😊
Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A video h264-es, gyengébb géppel lehet gond a folyamatos lejátszással, egyébként megy hardveres gyorsítással is.
am én nem jáccom ezt a game-t
Nem a cs 😄 nagyonn várom már 😄
Lenne 1 kérdésem!
Van egy mód a Weather Ovlerhauler.Ha valaki már próbálta már megmondaná hogy kell felrakni hogy mûködjön.Az angol írást nem tudtam tökéletesen értelmezni...Köszi!
"Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos." Pont hogy a dobozos lesz feliratozva. Amúgy lehet hogy steamen lesz elõrendelés. De az 50$+VAT-ot én kissé sokallom...
I want to be a mighty pirate ever!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az atomerõmûnél, a legeslegvégénél amikor teleportálgatni kell, vissza lehet még menni?
1x végigvittem, de a többi mellék küldetést is szeretném végigvinni így, hogy már megvannak a legjobb fegyverek. 😊
Miként juthatok vissza? (Próbáltam már vissza jumpolni, de 'láthatatlan' fal miatt nem tudok.-ami érthetõ, hisz be kéne töltenie azt a részt)
Olcsóbb vagy sem én csak azt veszem steamen ami nem kap "gyárilag" feliratot.
Köszi az infót, így nem kapkodom el a vásárlást.
Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg normális módban, ezeket a hülyeséket kikapcsolva nem "olyan" hanem sokkal jobb. ASIO, WASAPI, Kernel Streaminget se véletlenül találták ki...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A sima STALKER-rõl volt szó. Csak azt írtam hogy kapható lesz steamen a CS is.
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Genre: Action, RPG
Developer: GSC Game World
Publisher: THQ
Release Date: Mar 20, 2007
Languages: English, French, Italian, Spanish
A CS nem ez a topik de azért csak infó gyanánt a steam-rõl:
This game will unlock in approximately 1 month, 2 weeks, and 1 hour
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English
Kár hogy az ára még nincs kint, de valszeg' a szokásos 49,9 lesz.
Steam CS
A hangminõség meg olyan, amit a füles vagy a hangfalpár bír. Nem gagyi "200VA-os multimédia hangfalakkal" kell hallgatni, hanem minõségi fülessel, vagy rendes, fa dobozos, méretes hangfalakkal...
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English
Nem a THQ a C.S. kiadója, és a patchel kapcsolatban sincs igazad, majdnem minden szerver 1.006-os(ebben van végre elõször vmi féle anticheat). Nem mondtam hogy nem lesz elérhetõ steamen.
link
A fülhallgató mód semmit nem csinál a csatornákkal, csak összemossa a 2 oldalt, hogy doboz, vécécsészébõl hangzó, majdnem mono hangot csináljon, és levágja a magas frekvenciákat, mer minekaz.
Amúgy mégegyszer nagyon tuti ez az OL! Az OL 2.1 magyarítás mükszik.
A lények gyõztek...............
Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!
Nekem így mûködött!
Láttam egy videót miszerint az OL-be benne van az M134-es minigun! EZ igaz?
STALKER+1.0005 patch+indítóexe+OL 2.1.1
Így szépen menni fog?
"Miért is írtam meg ezt, mire való ez a leírás?
Nos ez egy nem támogatott támogatás a játék multiplayer módjának legálisan Steamen vásárolt verziójával való játékhoz.
2006-ben megjelent a Stalker nevû játék, azámos update után a Valve Steam Rendszerén keresztül is értékesítésre került
azonban a kiadó és a fejlesztõk az 1.0005-õs patch után szétváltak így az 1.0006-os patch nem került fel a steam automata
update rendszerébe.Viszont ez a patch -lévén a serverek 99%-a 1.0006-os verziójú- nélkülözhetetlen a multiplayer játékhoz.
Ez NEM a Valve hibája! Azért készült tehát ez a leírás hogy akik megvásárolták a Steamen keeeresztül a Stalkert és késõn
jöttek rá hogy a multiplayer támogatás hiányában használhatatlan, még ha saját módszerekkel is, de ki tudják használni
a megvásárolt programjukat.Elõször is fontos hogy ehhez mindenképpen eredeti Steamen megvásárolt játék kell!"
Mellesleg a stalker 2007 márciusában jelent meg (nem pedig 2006-ban mint szerinted), és a THQ illetve a GSC a forgalomazó, Szó sincs semmiféle szétugrásról. (A clear sky is kapható lesz a steamen) Így nem igazán helytálló amit az infóban leírtál.(Pedig rendesen szétcseszted vele a netet, szinte minden létezõ stalker fórumba bevésted. Gratula!)