S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Mit tud ez a mod? (OL)
új küldetéseket ad? vagy új skineket...?

Sanyix
dekomoly. ol2.1-nél már nem vág ki asztalra blowoutnál 😄

Az szerintetek viszont nem túlzás, hogy 40m-rõl egy 10 méter magas épület tetejének a sarkán állva, lentrõl hasbaküldik a kézigránátot a katonák? Mert ezt csinálják... rólam pattannak le a gránátok, nemhogy csak a közelembe esnek, telibe találnak.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Single Player részleghez nem létezik pályaszerkesztõ egyébként?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Isteni jó az OL! Én is olvastam valamit hogy lehet móodsítani valamit de nemtudom mit ért alatta! Egyébként isteni jó MOD!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Valaki stalker fan felvenne msn-re?Megköszönném!😊
msn : [email protected]

SX VINTAGE TELECASTER MARSHALL MG10 Guvnor Acustic

Csak másold be a gamedatát.Ennyi nekem mûködik!

rtomo
STALKER-Oblivion Lost 2.1.1 letöltése - Megtaláltam, bár kellet keresni eleget.

Miként lehet beüzemelni?
Elolvastam az install részt, de írja, hogy módosítani kell pár file-t kézzel, de nem írja, hogy miként. Valaki kisegítene. 😊

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

rtomo
Hol tudom letölteni ezt az Oblivion módot? Megnéztem több oldalon is, de link sehol... változásokat megtaláltam a stalkerfansite-on, de letöltést még a mod honlapján sem...

Sanyix
Nemtudom, de az biztos hogy soha nem bf2-ztem 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Sanyix
ezmi mint látható bizonyos távolságon túl az árnyékok kevésbé részletessé válnak, 0 átmenettel, és rohadt idegesítõen izeg mozog mind. Erre azóta figyeltem fel, amióta újraraktam a kíndózt, csakhogy ugyan azt a 64bites vistát raktam ugyan azzal a 8.6-os catalysttel mint elõtte. Moddal is ilyen, tisztán is ilyen. játékban a grafikát állítva sehogy sem sikerült változtatnom rajta, mindig ilyen.

A video h264-es, gyengébb géppel lehet gond a folyamatos lejátszással, egyébként megy hardveres gyorsítással is.

www.webforditas.hu
am én nem jáccom ezt a game-t

😄😄😄

Nem a cs 😄 nagyonn várom már 😄
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem!
Van egy mód a Weather Ovlerhauler.Ha valaki már próbálta már megmondaná hogy kell felrakni hogy mûködjön.Az angol írást nem tudtam tökéletesen értelmezni...Köszi!

Szerintem épp azért akarja a dobozost (mert az szinkronos).

tonyr
te wagy az Sanyi ? én lenni TonyR...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Sanyix
Az új pb évad? 😄

már csak 40 nap és megjelenik 😄😄😄
sparrow35
Hát igen de én sem mondtam hogy a CS nem lesz kapható steamen, csak hogy nem a THQ lesz kiadója.
"Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos." Pont hogy a dobozos lesz feliratozva. Amúgy lehet hogy steamen lesz elõrendelés. De az 50$+VAT-ot én kissé sokallom...

I want to be a mighty pirate ever!

bakvarnyu
nem lehet csak akkor ha felrakod az Oblivion-t

rtomo
Skacok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az atomerõmûnél, a legeslegvégénél amikor teleportálgatni kell, vissza lehet még menni?
1x végigvittem, de a többi mellék küldetést is szeretném végigvinni így, hogy már megvannak a legjobb fegyverek. 😊
Miként juthatok vissza? (Próbáltam már vissza jumpolni, de 'láthatatlan' fal miatt nem tudok.-ami érthetõ, hisz be kéne töltenie azt a részt)

Ha valóban "gyári" magyar lesz akkor marad a dobozos.
Olcsóbb vagy sem én csak azt veszem steamen ami nem kap "gyárilag" feliratot.
Köszi az infót, így nem kapkodom el a vásárlást.

Frank99 egy köcsög kis csicska aki az anyját kúrja.

Roger6
Steam-rõl mindig olcsóbbak a cuccok, bár az újdonságokkal nem tudom, hogyan állnak...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Itthon a CDProjekt gondozásában fog megjelenni a CS, magyar felirattal és szinkronnal. Szerintem azt érdemesebb lesz megvenni, mint Steamrõl letölteni, árban biztos nem lesz (nagy) különbség.

Sanyix
Nem, a hangminõség olyan amilyen fossá teszik az ilyen beépített gagyi equalizeres csodák, fos az bármin hallgatva.
Mellesleg normális módban, ezeket a hülyeséket kikapcsolva nem "olyan" hanem sokkal jobb. ASIO, WASAPI, Kernel Streaminget se véletlenül találták ki...

Roger6
Amikor azt írod le, hogy CS, nekem mindig a Counter Strike jut eszembe (asszem ezen már semmi sem fog változtatni...).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Sehol sem írtam, hogy a CS forgalmazója a THQ lesz.
A sima STALKER-rõl volt szó. Csak azt írtam hogy kapható lesz steamen a CS is.

Title: S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Genre: Action, RPG
Developer: GSC Game World
Publisher: THQ
Release Date: Mar 20, 2007
Languages: English, French, Italian, Spanish

A CS nem ez a topik de azért csak infó gyanánt a steam-rõl:

This game will unlock in approximately 1 month, 2 weeks, and 1 hour

Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English

Kár hogy az ára még nincs kint, de valszeg' a szokásos 49,9 lesz.

Steam CS

Ezt hangrendszere válogatja. A 7.1-es "kártyámon", ha nem a két hangszórós verziót választom ki, és kikapcsolom az automata jack felismerést, azok a hangok, amik a be nem dugott hangfalakon jönnének ki, elvesznek. Ha átkapcsolom, akkor kijön a teljes hangkép, természetesen gyengébb térhatással, hizz nincs elsõ meg hátsó doboz ilyenkor.
A hangminõség meg olyan, amit a füles vagy a hangfalpár bír. Nem gagyi "200VA-os multimédia hangfalakkal" kell hallgatni, hanem minõségi fülessel, vagy rendes, fa dobozos, méretes hangfalakkal...

Prince23
sparrow35
Óh elnézést a pontatlanságért javítani fogom, de több dologban már nincs igazad:
Title: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky
Publisher: GSC World Publishing
Release Date: August 29th, 2008
Languages: English

Nem a THQ a C.S. kiadója, és a patchel kapcsolatban sincs igazad, majdnem minden szerver 1.006-os(ebben van végre elõször vmi féle anticheat). Nem mondtam hogy nem lesz elérhetõ steamen.
link

Sanyix
Nem csodálkozok, mert nincs így :\ stereo kiválasztása rulz.
A fülhallgató mód semmit nem csinál a csatornákkal, csak összemossa a 2 oldalt, hogy doboz, vécécsészébõl hangzó, majdnem mono hangot csináljon, és levágja a magas frekvenciákat, mer minekaz.

Akkor ne csodálkozz, hogy a fülesedre csak az jut el, amit az oldalsó/hátsó hangszórókon akar kinyomni, a mélynyomó, meg a front elvész.

Sanyix
Aki nem akar szar doboz hangot, az nem teszi 😊

A hangkártya beállításait a windowsban átváltottad füles üzemre?

Hát akkor nemtudom! Olyan érzés mintha fülesen is Dolby-ba akar szólni és nyilván fülesnél nincs center! Tisztára ilyen érzés :S

Amúgy mégegyszer nagyon tuti ez az OL! Az OL 2.1 magyarítás mükszik.

erx13
fülessel játszok én is de nem találkoztam ijennel :S

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

ja és megjegyzem fülesen játszom! Most falakon nemtudom meghallgatni milyen, de fülesen ezt tapasztalom!

pontosabban hallom de igen igen de nagyon hallkan! Zavaró!

Nagyon az OL mod! ISzonyat brutál! Egyetlen gondom annyi hogy ha szembe fordulva bármely hangadó egységgel nem hallok semmit. Pl ha a villámlás felé nézek nem hallani a dörgést! Vagy a legeelején a játéknak ha a tûz körül ülõ harmonikázó faszi felé nézek akkor nem hallom hogy muzsikál, illetve nem hallom az emberek beszédét mikor rájuk nézek! Mi lehet a baj?

sevendoor
elég durva lett, ez a blowout közbeni spawn... Pont Strelok búvóhelyén kapott el miközben jöttem ki a csigalépcsõ felé. Katonák is szörnyek is nem birtam velük. A 4. visszatöltésnél visszafutottam a búvóhelyre, vártam 5 percet had rendezzék el egymás közt 😊
A lények gyõztek...............

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Ohh köszönöm mûködik! 😊

Bemásolod a fõkönyvtárba a fájlokat Gamedata mappa van ha jólemlékszem és ennyi fut is!
Nekem így mûködött!

Huha! Hogy kell telepíteni az OL-t? Nem jövök rá! köszönöm!

OL-t akarom kipróbálni arra értettem a kérdést. Nagyon régen játszottam a játékkal. Akkor hagytam abba mikor kijött az 1.0004-es patch! Azóta gondolom az OL a favorit. Olvastam róla és nagyon sokrétû és megint kedvet kaptam!

Láttam egy videót miszerint az OL-be benne van az M134-es minigun! EZ igaz?

Sziasztok!

STALKER+1.0005 patch+indítóexe+OL 2.1.1

Így szépen menni fog?

Tekintve, hogy az úgynevezett 1.0006-os patch, egy nem hivatalos patch...és több bajt csinál mint hasznot.

"Miért is írtam meg ezt, mire való ez a leírás?

Nos ez egy nem támogatott támogatás a játék multiplayer módjának legálisan Steamen vásárolt verziójával való játékhoz.
2006-ben megjelent a Stalker nevû játék, azámos update után a Valve Steam Rendszerén keresztül is értékesítésre került
azonban a kiadó és a fejlesztõk az 1.0005-õs patch után szétváltak így az 1.0006-os patch nem került fel a steam automata
update rendszerébe.Viszont ez a patch -lévén a serverek 99%-a 1.0006-os verziójú- nélkülözhetetlen a multiplayer játékhoz.
Ez NEM a Valve hibája! Azért készült tehát ez a leírás hogy akik megvásárolták a Steamen keeeresztül a Stalkert és késõn
jöttek rá hogy a multiplayer támogatás hiányában használhatatlan, még ha saját módszerekkel is, de ki tudják használni
a megvásárolt programjukat.Elõször is fontos hogy ehhez mindenképpen eredeti Steamen megvásárolt játék kell!"

Mellesleg a stalker 2007 márciusában jelent meg (nem pedig 2006-ban mint szerinted), és a THQ illetve a GSC a forgalomazó, Szó sincs semmiféle szétugrásról. (A clear sky is kapható lesz a steamen) Így nem igazán helytálló amit az infóban leírtál.(Pedig rendesen szétcseszted vele a netet, szinte minden létezõ stalker fórumba bevésted. Gratula!)

amúgy csak a lassulás szokott fel bosszantani amikor 800x600 és full low minden pedig minden a legg frissebb driver/direckt x van rajta

nem nem volt amikor ott jártam inkább meg várok az aktuális kitörésig nem volt kitörés amikor fel vettem akkor lehet nálam a hiba

sparrow35
Sry a magyar változat itt

sparrow35
Ha játszanál a Steamen vásárolt Stalkerrel multiplayerben ->Olvasd el.

LOL! Visszatöltöttem egy mentést OL 2.1-ben Dark Valleyben, és felvettem ezt a "szabadítsd ki a cellából a duty-st" küldetést. Éppen blowout elõtt voltam, és figyeltem, hogy a Duty-s hogyan hal meg a cellájában. Nem a blowout ölte meg, mert a föld alatt védve van tõle - hanem a banditák lerohantak a cellához a blowout elõl, és ahogy meglátták, le is kaszálták szegény csákót... Sajnos ez a küldetés így is elcseszõdhet.