S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"8600gts-em van Asus nekem problémám nincs vele,maximum grafikán fut Ultra high grafik profil van bent,1024ben játszom max.élsimításon de nekem 4gb ddr2 8Mhz-s ram van meg Core2duom..."

Erõsen kétlem, hogy 8szoros élsimítással tolod az ipart egy 8600gts alatt. Max ha dx8ba tolod a gammát.

Egy ilyen kártyán kb 1024be tudod futtatni a stalkert. Körübelül, minden maxon van kivéve a szûrés, az élsimítás, a fények látótávolsága, a látótávolság. az elsõ kettõ ki van kapcsolva az utolsó kettõ meg alapbeállításon fut.
Helyenként még így is belassul a cucc.
Nos, ha a szûrést feltoljuk egy ilyen karin 16x-os-ra, voltaképpen nem lesz játszhatatlan a játék, de helyenként keményen beszaggathat. 10fps körüli értékre.
czky
Mod nélkül ott lenne a játék vége egy videóval. OL-ben meg mehetsz ahová csak akarsz.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tomasz18
OL 2.1ben a szarkofágnál amikor a teleportos ugrálásnál vagyok az egyik teleport ledob a sínekre és onnan semerre...hol van a következõ teleport?ledob a sínekre és onnan mehetek amerre látok:Shelp pl!

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

tomasz18
8600gts-em van Asus nekem problémám nincs vele,maximum grafikán fut Ultra high grafik profil van bent,1024ben játszom max.élsimításon de nekem 4gb ddr2 8Mhz-s ram van meg Core2duom...

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

rtomo
Emberkék! Az OL 2.1 móddal, hogy/hol tudok visszamenni a az erõmû hátsú részébõl? (ahonnan elvileg nem lehetne, de ez a mód "elvileg" megtudja oldani ezt, csak én még nemtudom miként)

Üdvözlette: sYska - www.vizipipafan.hu

Hali! Az OL modban miért nem tudom használni az MG géppuskát?? VAlamiért egybõl kiveszi a keretbõl ha berakom.
rendben, köszi a választ.

n3whous3
cpu miatt nem nagyon, vagyis alig, nálam ilyen gond nincs, mikor betölti a pályát, akkor fél percig még töltöget, addig szokott

púúúúú

CPU miatt sem fog szaggatni?
GF 8600GT-re benne van a pakliban

n3whous3
2 giga ram miatt már nem fog szaggatós lenni egy-egy keményebb pálya, 1 gigával volt olyan hely, ahol sokáig csak swappolt a gép, mint az állat.
Ehhez a géphez maximum a gef 8600 gt/gts vagy hd2600xt a nyerõ.

púúúúú

VGA-t akarok cserélni a gépemben. Ami eddig volt/GF6600/, gyenge volt ahhoz, hogy max. grafikán fusson a játék. Ami tervben van /még nem döntöttem el, hogy konkrétan mi legyen, annyi biztos hogy GF/, az biztosan elég lesz alá, magyarul ha szaggatni fog, akkor a processzor, esetleg RAM hiánya miatt. Én erre voltam kiváncsi, hogy a 3000+os AMD meg a 2 GB 400MHz DDR, egy ilyen videokártyával mit mutat.

Ennél szájbarágósabban nem szeretném megfogalmazni, remélem érthetõ!

n3whous3
Most akkor mondd el milyen VGA-d van.

Mert most te mit mondasz? Hogy elég a játéknak az a VGA, de ha nem az lenne, akkor is jó lenne? Ugyanmár, ez hülyeség, HD2600XT egy olyan VGA, ami optimális a game-nek és ha az nem lenne, akkor nem menne a játék jól, ennyi.

púúúúú

Olyan VGA-ra gondoltam az alábbi konfigurációban, amitõl azért tekinthetünk el, mert a játék számára optimális; aminek teljesítményébõl, /illetve annak hiányából/ fakadóan nem romlik a játék minõsége.

Remélem érthetõ<#felkialtas><#wow3>

Newhouse egyébként megválaszoltad a kérdésem, kösz!<#hamm>

koschwarz
talán pont a VGA függ a grafika, úgyhogy ez tényleg hülye kérdés.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

n3whous3
Te is okos vagy ahogy látom. Mi az, hogy VGA-tól eltekintve? Integrált 6100-asammal játszhatatlan a játék, a hd2600xt-mel meg majdnem maxon játszom, 1024x768. 2x1 GB DDR és Athlon 64 3000+-om van nekem is egyébként.

púúúúú

üdv emberek! Következõ lenne a kérdésem: 2 GB DDR és 3000+ athlon64 processzorral, VGA-tól eltekintve, milyen grafikán tudom élvezetesen játszani a játékot?

3 napja volt szó a kereskedõkrõl és az árakról, készletezésrõl. Ott pontosan megadtam, hogyan kell a kereskedõ árait és készletét módosítani. Az egyes cuccok alapára meg az adott tárgytípust leíró fájlokban van. A ruháké pl a config\misc\outfit.ltx-ben, a "cost =" kezdetû sorokban. A kereskedõ "étlapján" meg a szorzó, ami ebbõl az értékbõl kiadja a vételi és az eladási árat.

Amúgy: pénz annyi lesz, mint a pelyva...

Roger6
Ok, részemrõl meggyõztetek! <#integet2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

n3whous3
Szedd össze akkor az árát. A legdrágább az exo-skeleton, amire simán össze tudtam szedni, ha ügyesen költögettem a zs-t. De ha valaki tud fájlmódosítást, akkor használd...

púúúúú

n3whous3
én mit mondtam?

" mert a perfekt a szinoníma"

Nem mondtam, hogy idegen szó. Jövevény szó nem régrõl, de nem mondtam, hogy az idegen szó. Szövegértelmezés mostanában már luxus.

púúúúú

n3whous3
1.0005 elég, mert az 1.0006 csak multiplayer patch.

púúúúú

sevendoor
Az eletromos anomáliában lehet találni azt a tárgyat ami növeli a teherbiró képességet. De nem nagyon találok, ez véletlenszerü, vagy bizonyos idõben kell arra járni?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

én 1.0004el játszom....szerintem sokat nem módosít!általában optimalizálj a gamest 15-20%több fps állítólag meg stb..

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

berczely
A 1.0006-os patch milyen javításokat tartalmaz?
Leszedjem vagy elég az 1.0005 is?

sziasztok!van egy ruha aminek az árát nem tudom összeszedni hogy lehet átírni a ruha árát?! a választ elõre is köszi

(Pár nap) és itt az Új S.T.A.L.K.E.R. már nagyon várom kíváncsi lennék hogy miben újítottak 😄 azt is megfogom venni bár én a Sima stalkert a vidihez kaptam!😄😄

svédcsepp
Szivattyú <#idiota>

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

Roger6
A Priboi Story-nak van magyarítása?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

OL2.0-ba Arnie az arénás faszi meghalt nálam. Nem lehetne valahogy feltámasztani az ipsét?
TSL16b
Póker néha (patch-tõl függ) földbe ásva születik meg, de idõnként lehet vele találkozni az Agroprom pincéjében is.

Üdv mindenki! Olyan kérdésem van hogy meg kell ölni egy Póker nevû banditát de nem találom sehol. Aki adja a küldetést az azt mondja hogy a Sötétvölgynél van de ha rányomok az ikonjára akkor meg az Agroprom részt mutatja. Ha valaki tud lécci segítsen.
Ahhoz már spawn fájlt kell módosítani, ahhoz meg kell spéci szoftver és "helyismeret". Kanyhalos tud róla mesélni, ha akar...

OK, azt akartam írni, hogy 2.0 elõtti...
Végülis az a lényeg, hogy nincs benne. Külön anomália fegyvermodról tudsz?

Nem, az az 1.3.3.-ig volt, 2.0-ban már nincsen freeplay modos cucc, kiszedtem már minden régi fost ami bugos volt.
Ismét köszönöm a választ! Arra gondoltam hogy minden értéket átírok 10re. Lesz elég mindenbõl akkor nem?

Következõ kérdésem már lehet kicsit irreális kérés részemrõl. Szeretném módosítani a játékot úgyhogy jóval több ellenfél legyen egyes helyeken! Pl. ahol eddig szokványosan mondjuk 4-5 bandita szokott lenni ott legyen 2x annyi! Vagy mondjuk betenni a Cordon-ra még több ellenfelet szerteszét! Ezt melyik fájl vezérli vagy ezt én magam nem tudom módosítani?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Nem értem a kérdést? Mindenhol. Az MI-t vezérli az összes ltx, kivéve az actor.ltx-et, mert az csak a játékosra vonatkozik...

Be kell másolni a többi "trade_" kezdetú ltx-be is a cuccokat.

Alapvetõen egy ilyen fájl 3 szekcióból áll. A , és a szekciókból. Több is lehet belõlük, mert bizonyos feladatok teljesítése után változik a kereskedõ árukészlete és árképzése.
A buy és sell szekciókban az eladási és vételi árak (az adott áruféle leírójában megadott alapárhoz viszonyított, százalékos értékben) vannak megadva, a supply szekciókban meg az, hogy mennyit és milyen eséllyel tart raktáron az eladó cuccokból.

A szekciók megnevezéseit ne változtasd, mert behal a játék, ha olyan feltételt adsz meg a barkeepnek, amit Sidorovich kezel, de a tartalmkat módosíthatod. Csak arra vigyázz, hogy ami a supply szekcióben megjelenik, annak legyen a sell és buy szekcióban is értéke.

Rendben! Végülis a mennyiség számít! Viszont kiadtak egy trader mod-ot az OL-hez! Az annyit tesz hogy minden istenadta fegyvert+cuccokat megvehetsz a csaposnál! De csak a csaposnál! Na azt kellene megoldani hogy ne csak a csaposnál lehessen mindent megvenni hanem az összes kereskedõnél! Ezt hogy lehetne megoldani?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

burjanmate
Az MI fájljai hol vannak?

TDU nick: HUN_Matt_92

Szerintem egyik sem, mert mindegyik hozzányúl a spawn-hoz, elég alaposan. Amennyiben van csak külön anomáliafegyver mod, az talán...

Azt ne tedd! Nem tudom, hogy az aktuális OL modban van-e olyan cucc, ami az alapjátékban nem volt. Ha igen, akkor azt nem tudod megvenni, ha felülírod az állományokat. Jobb az OL-ban levõket javítani, ha csak a mennyiségeket és az értékeket akarod módosítani

A stalker modok összefésüléséhez nagyon jó eszköz a winmerge. Ez két szövegfájlt mutat egymás mellett, színnel kiemelve az eltérõ sorokat. Ezzel egymás mellé tudod rakni a két mod azonos nevû fájljait és megnézni, mi az ami az egyikben benne van, a másikban nincs, illetve mi az, ami megvan, csak eltérõ tartalommal.

Köszönöm szépen Saga a segítséget! Még egy olyan kérdés hogy ha a trader mod-ban lévõ trader állományokkal felülírom az OL trader állományadait akkor nem hülyül be? Tegyek egy próbát ?

azt én is észrevettem hogy sötétbe lehet lopakodva gyilkolni is mert ha nem kapcsolsz fejlámpát és NV mész akkor 1:.nagyon brutál,2 meg egyszerûbb a küldetés

és melyik menne az OL 2.1 együtt?és ha valameliyk megy dobj egy direct linket hozzá elõre is köszi!!!

jah és Perfekt😄😄😄

burjanmate
Vagyis MI (visszaolvastam, megbántam magyratlanságoskodásomat<#circling>)

burjanmate
Az AI-t hol találom?

Az OL korábbi (2.0) verziója, a korai, Dezodor féle Freeplay mod, és a Priboi Story tartalmazza ezt a lehetõséget. Biztos van külön, csak erre jó mod is, de gyanítom, egyéb modokkal akad rendesen...

Roger6
Meggyõztél bátyám, tehát nincs ilyen szó a magyarban, hogy perfekt. Aki ilyet mond legközelebb, arra ráhajtogatom a gépét, kiverem a fejébõl a dolgot, aztán hozzádküldöm továbbképzésre.

svédcsepp
Elég kemény gamma a stalker .még "szerencse",hogy az ellen nem veszi észre, ha akció közben felkapcsolod a fejlámpádat.mint pl. F.E.A.R.-ben.Legalábbis nekem sosem reagáltak rá különösebben...

Atomvillanáskor ne álljunk tank mögé,mert ránkolvad :D Asus P5E3PRO,Gigabyte GTS250,Intel Core 2 Duo E8400

svédcsepp
Volt nekem is 1 érdekes dolog(bug)OL-ben.Begyûjtöttem jó pár ak74est meg nálam volt a feljavított is.Eladtam az összeset a feljavítottan kívül és elvette a lõszert is,pedig elõzõleg mindet kitáraztam 😄