34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
  • koschwarz
    tulajdonképpen azt csinálsz, amit akarsz. maradhatsz és banditákat ölhetsz, vagy mehetsz is akár tovább. ez nem egy cső-FPS...
  • zeoos
    Elsősorban vedd elő a szótárat és fordítsd le a "kiir 1 kis ablakba valami szart"-ot, hogy értsd is az üzenetet amit kaptál. Utána valószínüleg tudni fogod, hogy miről van szó valójában. Ha ennek ellenére még is elakadnál, akkor gyere konkrét segítségkéréssel, mert ez így és ilyenformán csak fikázás, de nem igazán derül ki miben tudunk a segítségedre lenni.
  • Chocho
    Detto.
  • Roger6
    Hát ehhez nem értek, nekem eredeti van.
  • fidribidri
    Vagy csak szarul crackelted.
  • Ati810
    Szerintem ha valami német szöveget ír ki akkor az a hiba hogy a virtuális memóriát kell minimum 2GB-re állítani.
  • Roger6
    Aha. Esetleg ha nagyon szépen megkérlek, akkor leírnád azt, hogy mit ír ki, azért hogy segíthessünk neked?
  • MimaSKATE
    Csősztök én felraktam a gamet de mikor elinditom akkor kiir 1 kis ablakba valami szart és nem indul a game milegyen?
  • Ati810
    Hello.
    Tudna nekem valaki segíteni ?
    Mikor a 2. szinten (pályán) elkell menni a roncstelepre akkor kis idö mulva jön néhány bandita. Azokat megis öltem, megkaptam a jutalmamat is érte de ha ott maradok jönnek még néhányan. Őket is megkell ölni vagy mehetek a tovább a vonatos részhez ?
  • fidribidri
    Max 45 kg,van nálam nem cipelek annyi szart mint az első játékomkor,tudok állandóan szaladni,tök gyorsa lehet pályát lépni át szaladni,jól haladok.
    Szerintem a Clear Sky után még jobban összeáll a képe ennek. És precízebben megcsinálom a mellék küldetéseket,fontosnak tartom már.Tök sok pénzt kerestem már az elején.
  • fidribidri
    Tegnap újra kezdtem -veterán- nehézséggel,király így!
    Még az állatok is nehezen akarnak meghalni ,tuti hogy most sokáig fog tartani.
  • Rooalnd
    Köszönöm szépen!
  • highlander15
    X16 után be fognak engedni,de tag nem lehetsz,maximum barátságban lehetsz velük.
  • Rooalnd
    sziasztok! lenne egy kérdésem... ott vagyok mikor elkell vállalni a pultustól az X18as laborba való "utat" de előtte Én beakarok lépni a Kötelességiekhez(a pályarésu elején beszélhetek egy Kötelességivel aki azt mondja, hogy ha beakarok lépi hozzájuk menjek oda és ott eligazitanak) Mit kell csínálnom?? Mert ha be nem engednek ha bemegyek lelőnek:SMit kell csínálnom???
  • SaGa
    Érdeklődj Kanyhalosnál vagy Dezodornál...
    Ahogy láttam, nem egyszerű, igazából csak orosz nyelvű létezik.
  • URH
    Értem! Köszi!

Azt nem tudod, hogy valamilyen mapedirot honnan lehetne beszerezni a játékhoz? Nem multi mapokat szeretnék tervezni, hanem a single-t átrajzolni nézgeteni, ismerkedni vele, hogy miket tud.
  • SaGa
    Nincs, pontosabban nem tudok ilyenről. Amúgy már a kezdetektől freeply, akár rögtön elmehetsz pl lekapcsolni az agyperzselőt úgy, hogy semmi mást nemcsináltál, hanem freeplay módon mehetsz, ahova akarsz, legföljebb a környezet (pl az agyperzselő) nem engedi.

A freeplay azt jelenti, hogy nincs korlátozva a visszafelé mozgás Pripjaty után sem, illetve azt, hogy nem ér véget a játék a fő sztori befejezésével.
  • URH
    Azt tudom, hogyha végig tolom akkor jön a freeplay, de én már ol2.1-el végig toltam egyszer. És most, hogy van ol 2.2 abban szeretnék játszani freeplay-t, anélkül, hogy újra végig kelljen mennem a strelokkos történeten. Tehát nem lehet olyat csinálni, hogy rögtön minden pálya elérhető, minden kereskedő normál áron árul cuccokat + az agyperzselő le van kapcsolva stb. stb.. Nincs valami patch, vagy fájlátírás, hogy rögtön így kezdődjön, ha rányomok a new game-re?
  • SaGa
    Úgy kell! Az OL és a Priboi story mindenképp új játék kezdést igényel, másképp nem működik.
    Mindkettő módosított spaw fájlokat használ. A játékot úgy írták meg, hogy ezeket csak akkor ellenőrzi, amikor új játékot kezdesz, a későbbiekben mindig a mentett állásodból veszi a szükséges adatokat, így ha egy korábbi mentést visszatöltesz a mod felrakása után, a modban lévő változások nem érvényesülnek, csak részlegesen.

Az OL 2.2-ben végig tolhatod az alapsztorit, ha akarod, de nem lesz vége, csak ha elszúrod és elmész a wishgranterhez, vagy elfogadod a CC ajánlattá. A PS-ben nincs Strelok szál, hisz az egy évvel későbbi történet.
  • URH
    OL 2.2-t el lehet kezdeni rögtön freeplayben? Mert nagyon nincs kedvem végig szaladni a strelokkos sztorin megint.
  • Ati810
    Köszönöm a gyors választ.
  • Roger6
    A Virtuális memória méretét kell minimum 2 GB-ra állítanod, az a baja.
  • Ati810
    Egyépként ha az számít én nem a C-re raktam hanem a D-re.
    Mert hallottam olyan játékokról amik csak C meghajtón mennek.
    Remélem ez nem gond.
  • Ati810
    Pls Help !
    Feltettem már másodjára a játékot de mindig mikor elakarnám indítani valami német hülyeséget ír ki: "Die Page-Datei ist deaktivert oder die DateigröBe reicht nicht aus. Um zu funktionieren braucht das Spiel eine Page-Datei von mindestens 2GB. Bitte die Systemkonfiguration anpassen, bevor das Spiel erneut gestartet wird."
    Gondoltam hogy a C meghajtón kéne 2GB szabad hely. Csináltam 2166MB helyet újraraktam de nem indul.
  • Ati810
    Tegnap kaptam meg és lehet hogy ma kiis próbálom. Amúgy mindent low-ra fogok állítani.
  • zeoos
    Rendszerkövetelmény szerint az NvidiaGeForce5700 a minimum, tehát illene futnia a gépeden (persze ebből-abból nyugodtan visszavehetsz egy kicsikét)
    NvidiaGeForce7900 lenne az ajánlott rendszer.
  • Chocho
    Tanuljatok.
  • Ati810
    Ok thx.
  • Chocho
    Hát nekem az X1650 Pron is akadt, de a statikus fények megoldották... szóval próba cseresznye.
  • czky
    Sztem próbáld ki és meglátod. Ha jól megy, akkor tolhatod...
  • Ati810
    Hello.
    Az lenne a kérdésem hogy egy Nvidia 5700-as videókártyán szaggatna-e nagyon a játék vagy még ellehetne vele játszani.
    Elöreis kössz.
  • pekka2
    megoldottam
  • pekka2
    Csövi, kellene egy kis segítség a végigjátszásban.
    Az X16-os laborban vagyok, kikapcsoltam a emittereket, és ugye mennék vissza. Ahol lejöttem, ott ugye a létra nem ért le egészen a földig, így ott nem tudok visszamenni. Visszatöltöttem egy régebbit, hátha a lifttel le tudok jönni, de lift nem működött. Vagy másfelé kell visszamenni?
    Én vagyok a láma? Légyszi segítsetek.
    Üdv
  • lacinkacinka89
    Köszönöm SaGa!! Mostmár sikerült!!!
  • SaGa
    Hányszor írjam le:

Felteszed a Stalkert.
    Ráteszed az 1.0005-ös patchet. Ellenőrizd, hogy elindul-e. Ha nem, valamit elrontottál.
    Az OL 2.2 for 1.0005-ből a gamedata könyvtárat bemásolod a játék telepítési könyvtárába és kijavítod az fsgame.ltx második sprát a megfelelő módon:

$game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\

Ha az arsenal modot is használni akarod, akkor felrakod azt is (ARSENAL_Mod_RC1.7z) a gamedata-ba kibontva, majd megkeresed a szükséges ol2.2_aresenal_mod.zip-et és abból is felrakod a szükséges könyvtárat...

• lacinkacinka89
    Vki segitsen mert rohadtul nem boldogulok ezzel az ol mod-al :S Letöltöttem az összeset 1.3,2.2, 2.2 for 1.0005, 2.2 arsenal mod, 3.3, de egyikkel sem megy:s Nincs gamedata a játék könyvtárába és ha átmásolom a patch-ben lévőt akkor meg el sem indul a játék mert mikor a menüt betöltené akkor kilép:s feltettem a world wide patch-et akkor meg vmi hibát ir mikor inditani akarom a játékot. Az 1.005-ös patvh-et meg nem engedi feltenni:s Vki részletesen irja már le nekem legyen szives h hogy a francba kell feltenni?? Előre is köszönöm!!!
  • wright
    Sziasztok.Azt szeretném kérni hogy vki privátban ha le tudná nekem írni hogyan kell az oblivion ill. vmi használható mod-ot felrakni.(honnan szedhetem le pl.)Visszaolvastam de ez nekem magas.Megköszönném ha vki segítene.
  • SaGa
    Ez akkor szokott előfordulni, ha nem megfelelő patch-re raktad, vagy nem tetted föl a patchez való kiegészítést...

Ha a 177742471 byte méretű ol22_for_100005.7z-t töltötted le, akkor tedd föl a játékot, rá az 1.0005 patchet (csak ezt), majd a modot. Semmi mást.
  • SaGa
    Nem. A gamedata a játék telepítési könyvtárába kerül. Alapból nincs.
    A játék úgy van megírva, hogy ha ven ilyen nevű mappája, akkor a benne lévő fájlokat onnan veszi, nem a nagy archivumokból. Így lehet modolni.

Alapvető információ a játékról...
  • zeoos
    A filmnek simán csak Stalker volt a címe.