34578
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl
-
zeoos #32017 gamedata mappa nem ott van, ahol a mentéseid is?
C:\Documents and Setting\All Users\Dokumentumok\STALKER
szerintem itt fogod megtalálni a mappát és ha ide belemásolod, akkor már működnie kell (persze megint csak tipp....nem tudom megnézni, mert nem az én gépemnél ülök)
-
solikka #32016 Ez a filmnek a topicja vagy a játéknak? -
#32015 Igen csak nekem alapból a játék mappájába nincs ilyen nevű mappa (gamedata).Viszont amit letöltöttem kiegészitést (ol mod) abba egy gamedata nevű mappa van becsomagolva. Namost ezt átmásoltam a játék könyvtárába és amikor a játékot elinditom és bejönne a menü akkor kilép:S Ezért vagyok tanácstalan. Aki tud aránylag részletes leirást adni a telepitésről azt nagyon megköszönném! Amugy köszi zeoos! -
zeoos #32014 Szerintem (de csak ötlet) a gamedata mappába kell ezeket a mod-izéket bemásolni ... de valójában ez csak tipp. -
#32013 köszi Nyigu! Szeretném a segitségeteket kérni h hogyan kell feltenni az oblivion lost mod-ot?? Lehet h én vagyok a balf...:S De fog sincs h hogyan kell. Segitsetek pls !! KÖSZÖNÖM ELŐRE IS !! -
Nyigu #32012 az ol2.1-hez van magyarositás.ha azt felteszed és utána az ol2.2 akkor majdnem tökéletesen magyar az ol2.2 -
#32011 Ahha. Kösz az infot !! -
#32010 Nos, egy barátom feltette a magyarításra az OL modot és az lett az eredmény, hogy a játék egy része magyar, egy része meg angol volt. Én nem próbáltam. -
#32009 Köszi chocho! És nem tudod h ha felteszem ezen mod-ok vmejikét akkor a magyarositás ugyanugy müködni fog ?? V azok csak külföldi nyelvüek ?? -
#32008 Én is elnézést kérek, nem kellett volna így reagálnom. Szóval: Az OL mod lényege, hogy a fejlesztők olyanná akarták tenni a játékot, mint az eredetileg lett volna. Vannak járművek, kismilló új mutáns, fegyverek, stb. Érdemes tenni vele egy próbát! De csak óvatosan, mert a sima Stalker mentéseivel nem kompatibilis. -
#32007 amugy a priboi storyhoz van magyarositás v müködik a magyarositás ha az fel van téve ?? köszi a választ!! -
#32006 Bocs chocho! De nem szeretem mikor igy lenéznek, ha lehet igy fogalmazni. Tudtommal azért van ez a forum (is) mert akinek gondja van v nem tud vmit megoldani annak segitenek! Ha mindenkinek azt mondanák h ott a google meg stb. akkor mi értelme lenne?? Én sosem hallottam erről a mod-ról és mivel gondolom h ti már játszottatok is vele ezért gondoltam h megkérdezem még mielőtt letöltöm h mire is számithatok! Ennyi -
#32005 Neked is kellemes ünnepeket. -
#32004 mosolyogjál b.....g :@ Megkérdezem mert nem tudom!! Ennyi!! A google minden féle marhaságot kiad szal erről ennyit!! SaGa neked köszönöm a választ ! -
#32003 Még most is mosolygok, hogy minden második ember megkérdezi ahelyett, hogy használná a Google-t... -
SaGa #32002 Egy halom olyan mutáns, ami kimaradt az alapjátékból, de az eredeti tervek szerint benne kellett volna legyen. Ezen kívül keményebb az élet, minden pályán előfordul blowout, ami elől el kell bújni, stb... -
#32001 Köszi leci! Amugy ez az OL mod ez mit takar ?? Mijen lessz v mi lessz a játék/játékban ha felteszem ??? -
leci #32000 ezt az oldalt próbáld meg laca.
itt mind a 2-höz van cucc!
http://stalker.filefront.com/ -
#31999 lol -
SaGa #31998 A mod 271 megás... -
SaGa #31997 Az az official gameguide... -
#31996 köszi chocho! -
#31995 Egy koránt sem teljes TC lista, letöltőlinkekkel. -
#31994 Köszi leci! Nem tudtok olyan oldalakat ahonnan stalker kiegészitéseket lehet letölteni ? minda soc-hoz mind a cs-hoz ?? Válaszotokat előre is köszönöm!! -
leci #31993 már megvan hogy hogy kell az arzenálos dolgot csinálni.
nem is próbáltam a 2tőt egyszerre.
a priboi dolog meg egy helyen teljesen behal.
amikor megtalálom sidorovicsot.és átveszem a papírt tőle.jön egy bug és annyi.
pedig nagyon tetszik ez a verzió.csak ne borulna szét.... :(
lacinkacinka ha jól emlékszem egy kicsit nagyobb a priboi story. -
#31992 Hi all! Ez a priboi story ez csak 15 mb ?? -
SaGa #31991 A választ már megkaptad, egy dologra figyelj. Vagy Priboi Story, vagy OL 2.2. Együtt a kettő - természetesen - nem futtatható és mindenképp új játékot kell kezdeni, bármelyiket is használod. Szerintem érdemes mindkettőt kipróbálni, de előbb a korábban használt minden nyomát el kell tüntetni. A legtisztább egy teljes reinstall... -
Nyigu #31990 1.Install OL2.2
2.Install Arsenal RC1
3.copy than the gamedata folder over it
4.use the patch - gamedata - folder
Arsenal RC1 ez a mod neve.Én feltettem plusszba az ol2.1honositást is.De az fontos hogy még az ol2.2 telepítése előtt kell bemásolni a gamedata mappába.Mert utólag feltéve elcseszi az ol2.2-t -
leci #31989 kösz saga.elolvastam.
másik dolog hogy van az OL 2.2 hez egy arsenal mod.ugye?
mikor elolvastam a read me file-t az irta hogy install RC 1. az mi?hol találom?vagy hogy mükszik? -
SaGa #31988 Ebben minden benne van. -
#31987 Köszönöm szépen az információkat! Kipróbálom, max reinstall. :D -
leci #31986 hali!saga,tudsz nekem segíteni?
valamilyen papírt kerestetnek velem a bár területén.merre lehet?infó?
amúgí tetsik ez a katonásdi... :)
csak nem tudok bemenni az x18-ba.... :(
nem találom a kódot.valami luvnyát kéne megtalálnom góha jól értettem de nem tudom hogy merre. -
SaGa #31985 Passz. 1.0004-hez és 1.0005-höz van illesztője. -
SaGa #31984 A stalker ideje után egy évvel játszódik. Az eredeti sztori kikapcsolva, a lezárt ajtók átkódolva, vagy nyitva, az eredeti karakterek közül csak néhányan élnek már. Egy katonát alakítasz, akinek az egy évvel korábban történteket kell valamiképp kideríteni. Összetett, kissé bugos, de nem tragikusan. Sokat kell gondolkodni benne, mert az összeszedendő iratok helyére mindenféle homályos utalás van csak. Mivel katona vagy, teljesen mások a viszonyok, mint ha stalker lennél. A duty pl haver, a freedom helyből ellenség, stb. Nagyjából ugyanazok csinálták, akik az OL-t, csak egy ponton szétváltak és két modot csináltak... A visszarakott dögök, és egyéb nyalánkságok itt is megvennek, amik az OL-ban. -
#31983 Na meg arra is kíváncsi vagyok, hogy feltelepíthetem-e az 1.0006-ra. S ha igen, menni is fog vele? :) -
#31982 SaGa: Az miféle mod? -
leci #31981 igen,sok a fölös terep akadály,sokat nem játszottam vaele mert tegnap este tettem fel aztán mentem melózni. :(
akkor nem csak nálam fordul elő ez a jelenség,azt mondod hogy egy elötte lévő mentés segíthet?
tegnap levakartam a gamét a gépről és újra raktam az egészet,az 1.5-ös path-et tettem fel mert ezt írta nekem a progi.
ezen kívül semmi más mod nincs fent.
a gép az nincsen megpiszkálva sehogy sem. -
SaGa #31980 Végigjátszottam a Priboi Story-nak is két verzióját, tetszett. Annyi gond van vele, hogy túl sok csicsa van a terepen, emiatt jóval többször akad, mint a sima. vagy az OL moddal megfejelt stalker.
A visszatöltéskori CTD ismerős, de nem tudom, mi az oka. pár alkalommal nálam is előfordult, de nem vészesen gyakran. Korábbi mentés betöltése szokott segíteni.
A Priboi Story is meghatározott patch-hez kötődik és nem keverhető más moddal. Érdemes teljesen újra telepíteni a cuccot, rátenni a szükséges patch-et, majd a PS-t, és annak az adott patchez való kiegészítését.
Nincs húzva a géped? A Stalker nem nagyon tolerálja a kiegyensúlyozatlanul pörgetett gépet. A procit, a videot és a memóriát összehangoltan kell húzni, de a legjobb, ha hagysz mindent alapon. -
leci #31979 kösz az infót saga!nem tudtam semmit öxe hozni....
ugyhogy fel adtam hiába pakoltam le mindent ami csak volt nálam,semmi ugyan az....
de mást próbálgatok....találtam olyat hogy "Priboy Story" egész pofás a dolog.
te próbáltad ezt a veziót?
nálam ez sem tökéletes.csinálok egy mentést a játékban és ha be akarom töltani azt a mentést egyszerüen kilép a game és jön a bug report.pedig hozzá sem nyúltam a dolgokhoz.
ötlet? -
SaGa #31978 A túlsúly mindig érvényesül. A bárban is. Az a hátizsák, a "slotok" és a kézben lévő tárgyak összességét nézi.