S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hülye vagy, öcsém.
A perfekt egy magyarított jövevényszó, angolból vettük át, szerintem nem is túl régen.

Ha beírod a googléba, és okosan csak a magyar nyelvû találatokat nézed, máris csak 223.000 lesz belõlük (fél százaléka, mint amit te mondtál), amiknek a nagy része nem szövegben szerepel.

Amúgy én vagyok a Stalker CS egyik fordítója, és ezúton megnyugtatok mindenkit: a fordításban magyar szavakat használtunk.

nem toom...véletlenül nem tudod milyen mód kell ahhoz,hogy letudjak helyezni a földre anomáliákat?valaki írja már meg hogy lehet!láttam egy youtube-os vidiben!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

Sanyix
Na itt eléggé elszabadította az indulatokat a pszi emisszió 😊

Most voltam az x16-ba. és kaptam pár receptet, már 6 van. De mi a rákot kell az anomáliába dobni? Olyan nevû dolgokat ír, amiket soha nem láttam a játékban.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Roger6
A perfekt "k"-val egy magyar szó, de ha szerintem hazudik a 43 millió találat, akkor hidd azt. Elvette az agyadat a sugárzás bakker?! Egyébként GiGamster-nek van igaza.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ha tudjátok írja már fel valaki a mód telepítési módszert a banner alá...ha kell megcsinom oldalba!

az a lényege aki elolvassa tudja mirõl van szó ne ciríl betûkkel írja le azt kész!😄

n3whous3
te is igenokos vagy, mert a perfekt a szinoníma, a perfect pedig idegen szó. Te mennyé vissza, mondjuk Yantarba, védõkütyü nélkül D%

púúúúú

Roger6
Ezek a szinonímái te igenokos! Visszamennyé! Írd be magyarul a gúgliba, hogy perfekt, 43 millió (az nagyon sok) találat van rá... Okosabb lett volna... De tudod te mit akarok mondani.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

A perfect magyarul hibátlan, tökéletes, befejezett. Khmm.

monnyuk én most találtam egy nagoyn nagy bugot az oblivionban,Cherbyl pripyat ban futkározok öcce vicca azt beugrik elém egy raktár textúra az út közepén😄😄!!!

én szimplán feltettem hozzá egy stalker magyarosítást...de amúgy igen csabah0 ráteheted...ha a patcheléseddel megegyezik!

http://www.mediafire.com/?zfe9ny34jy3 magyarul ezt rátehetem? Vagy van másik verzió?
Giga master Köszönöm szépen, müködik, mostmár mehet a game! Mindenkitõl elnézést, hogy viszonylag sok buta kérdést tettem fel!
Amugy láttam hozzá magyarítást, fel lehet tenni rá, nincs vele gond?
télleg ha valaki tudja láttam a Youtube-on egy videót valami ultra high grafikáról és a csávó használta az anomáliát elkezdte pörgetni azt eldobta és anomália lett belõle...milyen mód kell hozzá?!

game data mappát letörlöd😄

Roger6
Háhá! Egy fontos dolgot kihagytál! Hogy törlöd a már fent lévõ modot?

kérdezni nem szégyen!

Aki nem értene a módok telepítéséhez...

1:.Letöltöd a Kívánt módot ez lehet realistic mod,Oblivion,stb....
2:.Kicsomagolod:.általába zip, v. rar kiterjesztésû fájl ezeket Winrar,7zip,programmal mindenféleképp ki lehet csomagolni!!!
3:.a kicsomagolt fájban megkeresed a GameData mappá,arra lesz nekünk szükségünk..ill a Readme feliratû szöveges dokumentumra.
4:.Readme-be megnézed melyik patch alatt fut a mod általában a v1.004 ill. v1.005 alat futnak....
5:.ha nincs meg a patch felpatcheled..
6:.ha ez megvan megfogod a fentebb említett immár kicsomagolt modot!gamedatamappát megfogod jobb klikk másolás és bemásolod a játék mappájába pl:C:\Program Files\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl és indíthatod is a játékot,New Game-el!

FONTOS!!!
-ha netalántán lenne más mód feltelepítve töröld mert összeakadhatnak!és kapsz egy szép BUG feliratú figyelmeztetést!

ui:.sok sikert!

Roger6
Véletlenül sem vagy szánalmas! <#worship> Ezt nem mondta senki.

Tudom, hogy hülye vagyok a számítógépekhez ezért megyek fórumokra, hogy tudjak segítcséget kérni! Amugy köszi megoldottam már! ÉS nem sértõdtem meg rajta, mert tudom szánalmas emberek is léteznek a világon!
Roger6
Te sem tudsz magyarul, ugyanis a "perfect" magyarul perfekt!

Na pálinkás szép napot! (Hogy magyaros legyek...)

Izé...
Szólja le a fene, de a rar, a zip sõt újabban a 7z elkerülhetetlen, ha van neted és bármit letöltesz. Az arj, lha, lzh, ark, arc, tgz esetén egy szót nem szólnék, mert vagy rég kimentek a divatból, vagy más oprendszeren divatosak...

fiúk nem mindenki tanul angolul nem mindenki perfect belõle,nem mindenki ért a gépehez....ne szóljátok már le aki kérdez

Emlékeim szerint minden kereskedõnek külön fájlban van az árukészlete.
Meg is van...

A gamedata\config\misc könyvtárban a trade_ kezdetû fájlokban kell módosíteni a darabszámokat. A trade_generic.ltx tán az általános npc-ké, a trade_trader az Sidorovich, a trade_barman a kocsmáros, a trade_dolg a duty fegyvermester, a trade_freedom a freedom fegyvermester, a trade_ecolog a yantari prof.

a szekciókban van a mennyiség. Az elsõ szám a darab, a második pedig az elõfordulási esély, ha jól emlékszem... A lõszereknél a darab, az a dobozok száma. Az elõfordulási esély, ha 1 vagy nagyobb, akkor mindig lesz nála olyan cucc, amikor odamész...

Sziasztok!

Egy komolyab hozzáértõ megmondaná melyik az a fájl az OL gamedata könyvtárában amellyel módosíthatom a kereskedõknél árusított lõszerek mennyiségét?

Kicsit keveslem hogy minden lõszerbõl 150-et tudok csak max vásárolni!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Roger6
Anyám is pont ilyen hülye a számítógéphez. <#hehe>

Anya! Te vagy az?!<#wilting>

Mivan? A rar-t megnyitja: winrar, izarc, 7zip, winzip közül bármelyik tömörgetõ. Ugyanúgy ki lehet bontani, mint bármelyik tömörített cuccot, vagy direkt a datafiles könyvtárba, vagy valahova és ez után bemásolod a helyére...
Nem hiszem el, hogy még életedben nem láttál rar-t..

Szoval azt nem értem, hogy rákattintok pl az Ol 2.1.1-re, és letölti meg minden csak magát a rar-t! És az ugye csak webes szolgáltatásaal lehet megnyitni? tehát ennél a verziónál nekem nincs semmi zip fájl amit ki tudnék másolni és beilleszteni! Csak ezt enm értem,hogy tudnám kicsomagolni ezt a fájlt, vagy bemásolni...
ol 1.3 régebbi mint a 2.1 oblivion lost a legjobb szerintem realisztikus,félelmetesebb,és mindegyik csomagolva van....a zippet meg winrarra vagy 7zipel kitudod csomagolni...de mondom írj pm-et hogy mit nem értessz és segítek!

És igy sajna nem tudom! Vagy van olyan még h Ol 1.3, az van magyarítva, és min változtat?
És tudtok esetleg valami jó módot ami nem gagyi és Zip.ben van?
Tudom Giga master és Köszi, csak nem értek cseppet sem angolul!😞
de amúgy minden Oblivion lost zipbe megvan egy nfo read me felirattal és levan benne írva mit hova hogyan!

How to install?

1. You need to download the version which you would like to play. There is separated downloads, one for 1.0004 and one for 1.0005, there is no feature differences, only the patch compatibility the reason. I decided to release 2 versions, so you don't need to install any patches, just the whole pack.

2. You must delete everything from the previous versions, and install a clean Oblivion Lost 2.1 without any side-mods!

3. You should edit the fsgame.ltx and at the gamedata line change both variables to true (one of them is already true)

4. Copy the content of the package to your Stalker gamedir (if you don't have a gamedata folder, don't worry, this mod will create it)

5. Read this info!

6. You can reload clean install OL2.0 savegames, but might more interesting to start a new game.

keress rá kb. 5-6 oldalt kidob... googlébe bepötyögöd hogy oblivion lost 2.1
telepítési segédlethez meg írj pm-et

Van köztetek olyan akinek Zip fájlban van meg az Ol mod legujabb része?? Vagy ha nem tudna nekem segíteni valaki, hogy hogy kell rárakni a játékra, mert Rar fájlban van és ahoz én nem értek! Mármint csak a rar fájlt tölti le semi kicsomagolás nincs.
n3whous3
Htx. Egyébként fasza része a játéknak az a pálya is.

púúúúú

Van esetleg olyan akinek Zipfájlban van meg az Ol legujjabb változata??
Remélem a clear skyban már nem lesz ilyen elõre scriptelt blowout, mer elõször érdekes de utána már csak idegesítõ, legalábbis én nem szeretem az elõre programozott eseményeket, fõleg nem egy ilyen freeplay játékban.
ps2slim
Az sztem a legkeményebb benne amikor a végén magyarul beszélnek benne
persze ha levan magyarositva a game

Xbox 4 Life

Pripjatyban is vannak érdekes helyek, amiket ha végigtúrsz, nem érzed rohanásnak a dolgot.

A földalatti garázsból kijõve, jobbra van egy aluljáró, tele snorkokkal
Az aluljárótól az úton tovább, nagyjából az óriáskerék felé egy halom pseudodog, az épületekben meg pár érdekes cucc.
A földalatti garázs elõtt balra fordulva, átverekszed magad a monolitos õrökön meg pár tucat anomálián, ott a buszpályaudvar. Annak környéke is tele van ellenségekkel. Pl egy háztetõn rpg-s.
Az épületeket át lehet fésülni, azokat is, amiknek látszólag csak a földszintje használható (a terep szélsõ házai). Itt-ott be lehet jutni, föl az emeletre, és összeszedegetni pár jobb cuccot.
A színházban ott a monolit fõhadiszállás.
Ha nem a fõbejáraton akarsz bemenni a stadionba, nem dob át rajta, hanem tudsz bent kalandozni. Ami lény elõfordul a játékban, abból van bent pár darab, 3 rpg-s és két gauss gunos kiséretében. A túlsó lelátóról kileshetsz a város másik felére. Nincs túlsággal kidolgozva. Ha kiugrasz, vagy kimész, ugyanúgy átdob az erõmûbe...
Ahogy takarítod kifele a terepet, úgy jönnek be a duty és freedom csapatok, egymással, a bent spawnoló dögökkel és monolitokkal harcolva és a hozzájuk való viszony szerint veled is. Egy idõ után katonák is lesznek köztük. Akár napokat el lehet bent tölteni a kutatással, vadászattal...

n3whous3
Persze, hogy ez így jó volt, csak az volt a szar benne, hogy nem lehetett máskor felfedezni a területet. Mondjuk logikusan csak ekkor kellene behatolni erre a területre, ez nem is annyira nagyon nagy kár.

Még ami sajnálatos volt az az, hogy Pripjatyon is úgy kellett szinte végigrombolni, semmi bázis, küldetés, stb. Csak mész elõre a cél felé, mint egy hülye.

púúúúú

Nyugi! Az alapjátékban az egy jó adrenalinlöket volt, az OL-ben meg nem hiányzik senkinek. Itt van egy halom dög, amik veszélyesebbek a blowoutnál, plusz minden pályán van valamilyen szintû blowout. A freeplay miatt felmászhatsz az erõmû tetejére is (nem egyszerû, de mindenféle csalás nélkül megoldható pár jól kivitelezett ugrással és némi mászással), de lent a talajon is érdekes az élet. Kimérák, dwarfok, pseudodogok, controllerek, monolithok (ez utóbbiak könnyen halnak az elõbbiek kezétõl), így itt nem hiányzik...

Az alapban jól kidolgozták, mert egyszer csak átreppentél a területre, ahonnan nincs visszaút, elölrõl a monolith, hátulról a katonák, így hajlamos az ember bujkálva haladni, de nem lehet, mert rohanni kell. Ennél jobban fokozni az izgalmat már nem is nagyon lehet...

n3whous3
nemÖ <#wow2>

púúúúú

Roger6
Akkor most megversz? <#idiota>

n3whous3
Talán igen, de mibe, hogy egyedül vagy ezzel a véleményeddel a topikban.

púúúúú

Roger6
Ööö... Talán pont ez volt a lényege?

n3whous3
MIÉRT? Mert nem oda írtam, hogy alig tudtam megnézni a területet? Csak egy vonalon végigmentem, ahogy tudtam és kész. Kurvára nem tudtam megnézni a külterületet, mert nem volt annyi idõ.

púúúúú

Roger6
És sikerült? Sikerült! Akkor meg mit rinyálsz, hogy bazz...

n3whous3
De bazz, nézd már meg mekkora a terület ott!!!! És alig tudod megnézni/kihasználni! Miért nem a játék közben lett volna egy ilyen blowout, hogy egyik pályán vagy és rohannod kell a másik végébe egy óvóhelyre. Pl. Sztem oda tiszta marhaság volt, mert nincs idõd befejezni. Egyébként én tisztogatással mentem ott végig, majdnem meg is döglöttem, másodperc pontosan értem be a helyre, ahova kellett 😄

púúúúú

Roger6
Szerintem meg kellenek bele a határidôs dolgok. Az 5 perces blowout is. Ha van egy bomba, ami 3 perc múlva robban, akkor sincs idôd óvatosan, fedezék mögül tisztogatni, hanem taktikusan elôrenyomulni, csak a fontos dolgokra koncentrálva.

Sanyix
tehát ol-ben nincs az az 5 perces blowout? Nincs az idióta fejlesztõk hamár. Egyébként nem értem, minek tesznek minden játékba ilyen idõre menõ marhaságokat a fejlesztõk? Versenyszimulátort akartak csinálni, de nem az lett, és itt élik ki magukat? Rohadt nagy bonyolítás volt egyébként is, hogy cucc lepakol, endurancés artifaktok fel, aztán sprint mint a hülye, mert ugye annyi idõ alatt nem lehet a szokásos tisztogatással az erõmûhöz érni.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)